سلام، من تاپیک
بهترین ورزش رزمی برای درگیریهای خیابانی رو خوندم و مثل اینکه ادامه ی بحث رو اینجا ادامه می دید.
شدیدا گیج شدم.....
من حدود چند سال پیش حدود چند ماه کونگ فو کار کردم، خیلی عالی بود. مخصوصا چون از همون اول که مبتدی بودیم استادمون باهامون مبارزه رو کار می کرد و بعد یک مدتی مبارزه ی دو به دو رو تمرین می کردیم(که بقیه به عنوان تماشاچی دورمون حلقه می زدند)، واقعا عالی بود. بعد چند ماه اون استاد ار باشگاه رفت....
حدود یک سال بعد چون هیچ باشگاهی که کونگ فو خانمها رو اطرافمون داشته باشه پیدا نکردم رفتم تکواندو. بعد دو جلسه اصلا ازش خوشم نیومد، دیگه نرفتم. احساس می کردم تکنیکهاشون اصلا به درد مبارزه ی واقعی نمی خوره، نسبت به کونگ فو آبکی بود! (شاید هم استادش بد بود...)
همین یک سال پیش هم تو دانشگاه کاراته رو برای چند ماه رفتم که حرکاتشون با اینکه نسبتا خشک و محدود بود ولی قدرت خوبی داشت. ولی باز هم به نظرم به پای کونگ فو نمی رسید و روندش خیلی کندتر و آهسته پیش می رفت. (من معمولا صبر زیادی ندارم)
الان یک کلاس نینجوتسو ثبت نام کردم که بهم گفتن دفاع شخصی هست و خیلی مفیده، یک جلسه رفتم. بهم یک میله دادن و طریقه ی چرخوندنش رو دست رو!!!!! بقیه سنپایها رو که نگاه کردم اونها هم یا با میله کار می کردند یا یک لانچیکو تو دستشون بود!!!! فقط دو نفر رو دیدم داشتن مبارزه می کردند. اونم نسبتا ابتدایی!!! واسه همین تصمیم گرفتم بهترین سبکی رو که باشگاهش تو کرج برای خانمها هست رو پیدا کنم.
به نظر شما چی رو برم. سختمه که برم تهران. ترجیح می دم باشگاهش تو کرج باشه. و همچنین صبر زیادی ندارم که بعد چند ماه تازه مبارزه کردن رو آموزش بده.
می خوام سریعا برم تو قسمت مبارزه ای که تو درگیریهای خیابانی مفید واقع شه هم دفاع خوبی داشته باشه هم حمله ی خوبی. من پاهام از دستام قویتر هست ولی ترجیح می دم هر دوش رو قوی کنم. اصلا هم هدفم قهرمانی در مسابقات یا کمربند و اینا نیست. فقط می خوام تا میشه تکنیکهای قدرتی/سرعتی مفید یاد بگیرم.
تو اینترنت که بهترین ورزش/هنر رزمی رو برای درگیریهای واقعی رو سرچ کردم. اول کراو ماگا(
Krav Maga) بعد
Commando Krav Maga/Combat Survival و پنچاک سیلات (
Pencak Silat) و کامبت سامبو (
.Combat Sambo) و
Fillipino Martial Arts in the form of Kali and Eskrima رو گفته بود. و همچنین گفته بود ورزشهایی مثل کاراته و تکواندو و آکیدو و کونگ فو سالهای طولانی باید تمرین کنید تا بتونید در برابر یک حریف در خیابان مبارزه/دفاع کنید.... و به جز پنچاک سیلات و کامبت سامبو بقیه ی اونهایی که گفته بود تو ایران نیست. و این دو تا هم تازه تو ایران اومده و به احتمال زیاد فقط برای مردها و در تهران باشگاه داره که یعنی برای من، دسترسی ناپذیر.
mma (مالتی مارشال آرتس) هم گفته بود خوبه، که اینم شک دارم تو کرج برای خانمها بتونم پیدا کنم....
کیگ بوکسینگ و موای تای هم چون ورزش رینگی هست چندان خوشم نمیاد. فعلا می خوام یک ورزش/هنر رزمی تکنیکی پیدا کنم و احتمالا همراهش کیگ بوکسینگ یا موای تای(اگه پیدا کردم) رو برای قوی شدن مشت و لگدهام برم.
نظر شما چیه؟ چی برم که باشگاهش برای خانمها در کرج رو بتونم پیدا کنم؟