• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

bahar_sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اینکه میبینم اینطور تحقیر آمیز و بدون اطلاعات در مورد وینگ چون بحث میشه واقعأ متأسفم ....

هیچ وقت توی این تاپیک یا هر جای دیگه نیومدم در مورد سبکهای ژاپنی - اوکیناوایی - کره ای و .... بحث کنم چون واقعأ اطلاعاتی ندارم . امیدوارم شما هم اینگونه باشید ....

-----------

اگر سوالی داشته باشید ( هر سوالی که باشه هرچی ) در مورد وینگ چون بپرسید خودم میرم تحقیق میکنم و جوابشو میدم ولی خواهشأ به سبک من برچسب نچسبونید .
مرسی
من توهینی به چیزی نکردم. حرفهام عاری از هرگونه تعصب بود و براساس مطالبی که به نظرم تا حدودی معتبر می آمدند، چون نویسنده اش فقط یک هنر رزمی خاص رو دنبال نکرده، بلکه چندین ورزش رو دونه دونه امتحان کرده ببینه کدومش واسه هدفش مفیدتره... من هم چون هدفم مثل همون نویسنده هست، بیشتر حرفش رو قبول داشتم. وگرنه هر هنر/ورزش رزمی خوبی و بدی های خودش رو داره و من هیچ کدومشون رو در حالت کلی بالاتر و پایین تر نمی دونم. ولی برای هدف خاص خودم اونی رو انتخاب می کنم که ویژگی های مد نظرم رو به بهترین وجه داشته باشه.

اگر وینگ چون مشت زنی زیاد توش نیست پس چه سبکی توش زیاد مشت میزنن؟ از اون حرفا بودا .... وینگ چون یک سبک جنوبی در چین هست که سبکهای جنوبی هم اصولأ بر پایه دست پایه گذاری شدن .
مبارزه واقعی اگر در وینگ چون نباشه پس کجاس ؟! هر وقت به این موضوع شک کردید سیفو امین بوزتپ رو به یاد بیارید تا بفهمید وینگ چون چیه .
همونطور که در پست قبل گفتم، تو دیکشنری اشتباه "مشت زنی" رو نوشته بود و من همون لحظه تصحیحش کردم به "تمرین و شبیه سازی مبارزه".(لطفا به جمله هام دقت کنید).

2 - دفاع و حمله همزمان رو شما توی کدوم سبکی جز وینگ چون میتونی پیدا کنی ؟

اینترنت جای زیاد مناسبی برای تحقیق نیست . بهترین تحقیق ارتباط مستقیم با استاد اصلی هر سبک در کشور هست . شما باید بری با هر استاد 1 ماه کار کنی ببینی کارش چیه اصلأ به درد میخوره یا نه ...

سیفو قهرمانی هم این فرصت رو به صورت رایگان در اختیار شما گذاشته .

من نه پسر خالشم نه شریکش نه چیز دیگه ولی میخوام مثل خودم اینهمه وقت دنبال سبک مناسب نگردید که آخر با یه بدن صدمه دیده و داغون برید به سبک درست و مناسب بعد حسرت بخورید که چرا اینهمه مدت اون سبک رو کار نکردید ....
همونطور که گفتید بهترین راه برای پیدا کردن بهترین سبک، مدتی کار کردن با بهترین استاد در هر سبک هست. ولی من نه وقت این کار رو دارم، نه اینکه می خوام به طور تخصصی در این رشته ها وارد شم یا اینکه مربی شم یا برم مسابقات... هیچ کدوم اینها... من صرفا می خوام بهترین رو برای شرایطم پیدا کنم و شروع کنم به کار کردن تا هم دوباره قدرت قبلیم(که نسبتا زیاد بود) رو احیا کنم هم دفاع شخصی در حد پیشرفته رو بلد باشم که تو کوچه خیابون اگه کسی به هر صورتی (بدون اسلحه و با اسلحه) مزاحم شد حالش رو بگیرم و واسه کارهای اصلیم انرژی زیادی داشته باشم.(معمولا ورزش رزمی و مبارزاتش بهم انرژی می ده) پس سریعترین کار برام سرچ داخل اینترنت بود و زنگ زدن به فدراسیونهای کونگ فو و کاراته و ...
و همچنین اون سیفو قهرمانی رو که سایتش رو نگاه کردم، مثل اینکه بیشتر مخصوص آقایون هست. جایی ندیدم که نوشته باشه شعبه ی کرجش واسه خانمها داشته باشه!

bahar_sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید . منم یه نظر دارم .
با این شرایطی که شما نوشتید ، وینگ چون گزینه خوبیه . البته به شرط اینکه استادت خوب باشه. (منظور miladninja همینه ) . ولی اگر میخواین یه مدت کیک بوکس یا موای تای کار کنید ، اولا بهتره که اصلا سمت کیک بوکس و موای تای نرید و به جای آن برید بکس کار کنید . ثانیا در کنار بکس ، جوجوتسو کار کنید ( سمت جودو نرید ) . البته شخصا با این مورد موافق نیستم که بگم فلان سبک بهتر از فلان سبک است . سبک های غربی و نو ظهور ممکنه که در یه فرصت کوتاه به شما توانایی مقابله با یه سری از حمله ها را بدهد ، اما هیچ چیز دیگری به دست نمیارید . و اما در مقابل ، درسته که سبک های شرقی در طولانی مدت به شما توانایی مقابله با حملات را میدهد ، اما چیزهایی بدست میارید که ارزشش از هدف اولتان بیشتر است . شک نکنید.
**با عرض شرمندگی باید بگم 2 تا سایتی که در مورد طبقه بندی ورزشهای رزمی گذاشتید ، به هیچ وجه مرجع مناسبی برای تصمیم گیری نیست . در درگیری واقعی همونطور که قبلا استاد miladninja گفته بودن " تاکتیک " مهم است .
موفق باشید.
از اونجایی که بیشتر کاربرهای این تاپیک مثل اینکه آقا هستند، شک دارم کسی استاد خانم خوب وینگ چون در کرج سراغ داشته باشه؟؟؟؟؟ کسی می دونه؟
بکس؟ برای خانمها؟؟؟ تا حالا نشنیده بودم کلاس بکس برای خانمها باشه. (کیک بوکسینگ رو کلاسش رو دیده بودم ولی بکس رو نه!)
می شه ویژگی های جوجوتسو رو بگید؟
اونجوری که راجع به سبکهای غربی و شرقی می گید. ترجیح می دم اول یک سبک غربی رو بلد باشم بعد که خیالم راحت شد برم سراغ سبک شرقی. همونطور که گفتم هدف اولیه ی من دفاع شخصیه.
قبول دارم که تاکتیک مهمه... ولی معتبرترین چیزی که تو اینترنت پیدا کردم همون بود(که نویسنده شون با ویژگی های چندین ورزش رزمی آشنایی داشتند)... جای معتبر دیگه ای می شناسید؟

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
از اونجایی که بیشتر کاربرهای این تاپیک مثل اینکه آقا هستند، شک دارم کسی استاد خانم خوب وینگ چون در کرج سراغ داشته باشه؟؟؟؟؟ کسی می دونه؟
بکس؟ برای خانمها؟؟؟ تا حالا نشنیده بودم کلاس بکس برای خانمها باشه. (کیک بوکسینگ رو کلاسش رو دیده بودم ولی بکس رو نه!)
اونجوری که راجع به سبکهای غربی و شرقی می گید. ترجیح می دم اول یک سبک غربی رو بلد باشم بعد که خیالم راحت شد برم سراغ سبک شرقی. همونطور که گفتم هدف اولیه ی من دفاع شخصیه.
قبول دارم که تاکتیک مهمه... ولی معتبرترین چیزی که تو اینترنت پیدا کردم همون بود(که نویسنده شون با ویژگی های چندین ورزش رزمی آشنایی داشتند)... جای معتبر دیگه ای می شناسید؟

بهتره شما باید یک استاد مرد تمرین کنید
تا قوی تر بشین

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

بله کلاس بکس برای خانمها هم هست . در مورد جوجوتسو نمیخوام که با گفتن دوره نارا و هيان ، کاماکورا ، مورو ماچي ، آزوچي ، ادو ، ميجي و...... و کلا تاریخچه جوجوتسو سرتو درد بیارم . پس فعلا به توضیحات زیر اشاره میکنم مگر اینکه بخواهید بیشتر توضیح بدم .
جوجوتسو سبکي از مبارزه بي سلاح سنتي ژاپن است.نگارش صحيح آن در زبان ژاپني jujutsu است.البته در زبان انگليسي jujitsu و jiu-jitsu هم می گویند. جوجوتسو سیستمی دفاعي و به عنوان سبک مبارزه بدون سلاح استفاده مي شود و اگر بخوام دقیقتر بگم سبکي از مبارزه با دستان خالي است که مي تواند از سلاح هايي هم در برابر حريفان استفاده شود و همچنین سیستمی است که بخشي از مهارت رزمي سامورايي ها در دوران فئودال ژاپن بوده.
جوجوتسو به یک باره به وجود نیامده و در طی سالهای طولانی کامل و کامل تر شده که خیلی مختصر اشاره می کنم :
در kojiki ، از کشتي و مبارزه اي مرگبار صحبت شده به اسم سوماي" sumai " که سبک مبارزه اي کشتي sumo است که در جوجوتسو تقریبا دیده میشود.
در دوره نارا ، آتمي (atemi) یا هنر ضربه زدن به نقاط اساسي بدن به جوجوتسو اضافه شد که در مبارزات نزديک خیلی استفاده داشت. همچنین در دوره کاماکورا، دسته هاي نظامي تکنيک هاي گلاويزی را گسترش دادند. و چیزهای دیگر در دوره های مختلف به جوجوتسو اضافه شد مثل :: // koshi no mawari // kakushi Jutsu و ........... و یک سبک و سیستم قدرتمند به وجود آورد که هم میتونی سرپا مبارزه کنی و هم زمانی که به زمین افتادی .
موفق باشید.

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
1.قصد بی احترامی ندارم، ولی هدف و زندگی هرکسی به خودش مربوطه
2.همونطور که گفتم دفاع و حمله هر دو مد نظرم هست و تو یک مبارزه بیشتر می تونم تکنیکها رو حسشون کنم و تمرکز و تصمیم گیری ام سریعتر بشه و قوی تر بشم.

من هم قصد بی احترامی نداشتم فقط برای من عجیب بود
جمله بعدی تون کاملا اشتباهه
تا حالا در یک موقعیت واقعی بودید
در مبارزه خیلی از شرایط در نظر گرفته نمی شه که در موقعیت واقعی است پس کسی که زیاد مبارزه میکنه دلیل نمیشه که خیلی خوب از خودش دفاع کنه

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
از اینکه میبینم اینطور تحقیر آمیز و بدون اطلاعات در مورد وینگ چون بحث میشه واقعأ متأسفم ....

هیچ وقت توی این تاپیک یا هر جای دیگه نیومدم در مورد سبکهای ژاپنی - اوکیناوایی - کره ای و .... بحث کنم چون واقعأ اطلاعاتی ندارم . امیدوارم شما هم اینگونه باشید ....

-----------

اگر سوالی داشته باشید ( هر سوالی که باشه هرچی ) در مورد وینگ چون بپرسید خودم میرم تحقیق میکنم و جوابشو میدم ولی خواهشأ به سبک من برچسب نچسبونید .
مرسی

درود بر استاد بزرگ

اقا تو خودت رو نا راحت نکن
من نمی دونم چرا ملت ورزشکار وینگ چون رو اینطوری می بینن
چند مدت پیش هم چند نفر دیدم که می گفتن وینگ چون کارها می ترسن مبارزه کنن چون ورزششون ضعیفه
شما در باشگاه مبارزه هم میکنید یا نه؟

bahar_sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهتره شما باید یک استاد مرد تمرین کنید
تا قوی تر بشین
من تا حالا باشگاهی تو کرج ندیدم که برای خانمها استاد مرد داشته باشه، شما جایی رو می شناسید؟

بله کلاس بکس برای خانمها هم هست . در مورد جوجوتسو نمیخوام که با گفتن دوره نارا و هيان ، کاماکورا ، مورو ماچي ، آزوچي ، ادو ، ميجي و...... و کلا تاریخچه جوجوتسو سرتو درد بیارم . پس فعلا به توضیحات زیر اشاره میکنم مگر اینکه بخواهید بیشتر توضیح بدم .
جوجوتسو سبکي از مبارزه بي سلاح سنتي ژاپن است.نگارش صحيح آن در زبان ژاپني jujutsu است.البته در زبان انگليسي jujitsu و jiu-jitsu هم می گویند. جوجوتسو سیستمی دفاعي و به عنوان سبک مبارزه بدون سلاح استفاده مي شود و اگر بخوام دقیقتر بگم سبکي از مبارزه با دستان خالي است که مي تواند از سلاح هايي هم در برابر حريفان استفاده شود و همچنین سیستمی است که بخشي از مهارت رزمي سامورايي ها در دوران فئودال ژاپن بوده.
جوجوتسو به یک باره به وجود نیامده و در طی سالهای طولانی کامل و کامل تر شده که خیلی مختصر اشاره می کنم :
در kojiki ، از کشتي و مبارزه اي مرگبار صحبت شده به اسم سوماي" sumai " که سبک مبارزه اي کشتي sumo است که در جوجوتسو تقریبا دیده میشود.
در دوره نارا ، آتمي (atemi) یا هنر ضربه زدن به نقاط اساسي بدن به جوجوتسو اضافه شد که در مبارزات نزديک خیلی استفاده داشت. همچنین در دوره کاماکورا، دسته هاي نظامي تکنيک هاي گلاويزی را گسترش دادند. و چیزهای دیگر در دوره های مختلف به جوجوتسو اضافه شد مثل :: // koshi no mawari // kakushi Jutsu و ........... و یک سبک و سیستم قدرتمند به وجود آورد که هم میتونی سرپا مبارزه کنی و هم زمانی که به زمین افتادی .
موفق باشید.
ممنون بابت تاریخچه....
تا جایی که خوندم بیشتر تمرکز این ورزش روی Grappling هستش.(که فکر کنم ترجمه اش بشه چیزی مثل قلاب گیری تو کشتی.) و از نوع مبارزه نزدیک هست و عکسهایی که ازش دیدم و اونطوری که خوندم، بیشتر روی زمین مبارزه می کنن.... ولی جوجوتسوی ژاپنی اگه جایی بتونم پیدا کنم بسیار مفیده. ولی شک دارم استادهای خوبی در این زمینه در ایران یا حداقل کرج موجود باشه. شما جایی رو در کرج می شناسی؟ یا اینکه از کدوم هیئت ورزش رزمی اسامی باشگاههای جوجوتسو رو بپرسم؟ هیئت کونگ فو؟ کاراته؟

فکر کنم برای انتخاب اول فعلا برم دنبال کاراته ی کیوکوشین. امیدوارم بتونم باشگاهش رو در نزدیکیم پیدا کنم.

سید1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کسی میدونه در شهرتهران باشگاهی وجودداره که نینجوتسو ی ژاپنی آموزش بدهند؟لطفانشانی باشگاه روبگید.باتشکر

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
درود بر استاد بزرگ

اقا تو خودت رو نا راحت نکن
من نمی دونم چرا ملت ورزشکار وینگ چون رو اینطوری می بینن
چند مدت پیش هم چند نفر دیدم که می گفتن وینگ چون کارها می ترسن مبارزه کنن چون ورزششون ضعیفه
شما در باشگاه مبارزه هم میکنید یا نه؟

من هنوز اسم تو رو نفهمیدم . فدایت شوم . من هنوز شاگردی بیش نیستم . تا استادی راهی خیلی خیلی درازی در پیشه ..

والا توی سبکهای دیگه که بودم ندیدم مربی به این جدیت کارش رو دنبال کنه .
آره منم شنیدم میگن ضعیف . همون کسانی که میگن ضعیف اگر جرات دارن بیان جلوی مربی بنده وایسن ببینن مبارزه واقعی چه طعمی داره واقعأ .
تمام حرکات ما ( به جز فرم که اونم باز تمام حرکاتش مخصوص مبارزه است ) مربوط میشه به مبارزه .
واقعأ تفاوت رو در خودم احساس میکنم توی این 1 سال .
انگار قبل از اون تمام وقتم به هدر رفته . هر ترس از مبارزه کم کم از بین میره هم تکنیک در مبارزه بیشتر شده هم قدرت فکر و سرعت عکس العمل .

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
خانم bahar شما اگر امکانش رو دارید که به صورت خصوصی با مربی مرد کار کنید خیلی براتون خوب میشه .
رزمی هم مثل رانندگی میمونه . از خانومها یاد بگیرید یعنی هیچی یاد نگرفتید ... البته این حرف من آیه نیست که همیشه صدق کنه . اکثرأ اینطور هست .

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
من هنوز اسم تو رو نفهمیدم . فدایت شوم . من هنوز شاگردی بیش نیستم . تا استادی راهی خیلی خیلی درازی در پیشه ..

والا توی سبکهای دیگه که بودم ندیدم مربی به این جدیت کارش رو دنبال کنه .
آره منم شنیدم میگن ضعیف . همون کسانی که میگن ضعیف اگر جرات دارن بیان جلوی مربی بنده وایسن ببینن مبارزه واقعی چه طعمی داره واقعأ .
تمام حرکات ما ( به جز فرم که اونم باز تمام حرکاتش مخصوص مبارزه است ) مربوط میشه به مبارزه .
واقعأ تفاوت رو در خودم احساس میکنم توی این 1 سال .
انگار قبل از اون تمام وقتم به هدر رفته . هر ترس از مبارزه کم کم از بین میره هم تکنیک در مبارزه بیشتر شده هم قدرت فکر و سرعت عکس العمل .

فکر نکنم کسی بتونه در مقابل مشت های انفجاری از نزدیک و زنجیره ای وینگ چان طاقت بیاره
سرعت وینگ چان رو عشق است

یه فیلمی بود شبکه سه نشون داد در مورد استاد ایپ بود
لامصب با دو تا انگشت فقط با دو تا انگشت مبارزه میکرد
خیلی سریع و دقیق بود
بدون اینکه از ضربه پا استفاده کنه

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سلام خدمت همه دوستان

خوشحالم دوباره تاپيك پر سرو صدا شده . ممنون از حسن توجه همه شما

دوستان لطف كنن پست هاي بدون ذكر هوييت رزمي نزارن ممنون.

وقت زيادي ندارم صحبت كنم .

اما دوستان من بارها و چندين سال در همين تاپيك گفتم هنر رزمي. ورزش رزمي. مكتب رزمي. مكتب جنگي. همه اين ها باهم فرق داره من مواردي رو در بالا از دوستان خوندم كه هر كدام به نوعي شامل اين چهارگروه ميشه.

هيج گاه شخصي رو براي تحقيقاتش مبذول نكنيد. (هرچند اشتباه يا درست باشد)

هرشخصي خودش راهش رو پيدا ميكنه . اگر ما بگيم فلان سبك يا مكتب بخاطر علايق شخصي يا تعصب ، خوبه بزرگترين خيانت رو در حق شخص ايفاي نقش كرديم.

از همه دوستان از جمله three heart ،softkadeh،firenight666 ،bahar_sh بخاطر فعاليت خوبتون در زمينه هنرهاي رزمي كمال تشكر دارم منجملهfirenight666 كه هميشه با اطلاعات جديد مياد. :)

ممنون از حسن توجه شما

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
با سلام خدمت همه دوستان

خوشحالم دوباره تاپيك پر سرو صدا شده . ممنون از حسن توجه همه شما

دوستان لطف كنن پست هاي بدون ذكر هوييت رزمي نزارن ممنون.

وقت زيادي ندارم صحبت كنم .

اما دوستان من بارها و چندين سال در همين تاپيك گفتم هنر رزمي. ورزش رزمي. مكتب رزمي. مكتب جنگي. همه اين ها باهم فرق داره من مواردي رو در بالا از دوستان خوندم كه هر كدام به نوعي شامل اين چهارگروه ميشه.

هيج گاه شخصي رو براي تحقيقاتش مبذول نكنيد. (هرچند اشتباه يا درست باشد)

هرشخصي خودش راهش رو پيدا ميكنه . اگر ما بگيم فلان سبك يا مكتب بخاطر علايق شخصي يا تعصب ، خوبه بزرگترين خيانت رو در حق شخص ايفاي نقش كرديم.

از همه دوستان از جمله three heart ،softkadeh،firenight666 ،bahar_sh بخاطر فعاليت خوبتون در زمينه هنرهاي رزمي كمال تشكر دارم منجملهfirenight666 كه هميشه با اطلاعات جديد مياد. :)

ممنون از حسن توجه شما

قربانت استاد . هر چه می دانم از شماست ..

hesam1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Last edited by a moderator:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
کسی در مورد استاد شاکری چیزی می دونه؟
ممنون

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
تای بوکسینگ یا موی تای یک هنر دفاع شخصی سنتی است. این هنر رزمی با بوکس متفاوت است زیرا در مبارزه آن، پاها، آرنج ها، زانوان و همچنین ضربات مشت به یک اندازه به کار می روند. بنابراین آن را می توان به نوعی یک هنر رزمی آزاد به شمار آورد. در یک رقابت تای بوکسینگ، پنج راند سه دقیقه ای وجود دارد که بین هر کدام از آنها دو دقیقه استراحت گذاشته می شود.​

موی تای در سال 1650 میلادی و در زمانی که پادشاه Naresuen، حاکم کشور Siam توسط افراد کشور Burmese اسیر شد و برای آزادی خود پیشنهادی داد تا با دوازده نفر از قهرمانان رزمی کار این کشور مبارزه کند و آنها را شکست دهد متولد گردید.

او با موفقیت، همه این دوازده تن را شکست داد و تبدیل به یک قهرمان ملی گردید و از آن پس مردم کشور Thais با افتخار از این قهرمان رزمی کار خود یاد می کردند. این هنر رزمی حتی در زمان صلح هم مورد تمرین و آموزش سربازان قرار می گرفت و سربازان، بدون اسلحه با یکدیگر می جنگیدند و این گونه خود را آماده نگاه می داشتند.

در آن زمان، قوانین خاصی برای مبارزه وجود نداشت؛ رزمی کاران وزن کشی نمی شدند و راندی در کار نبود. بوکسورها پابرهنه مبارزه می کردند و مشت ها و بازوان خود را با طناب پوشانده و به طرز بسیار وحشیانه ای به یکدیگر حمله می کردند. متدهای آموزشی بسیار گسترده و مختلف بود.

می توان گفت که ریشه تای بوکسینگ را می توان در فرامین بودا هم پیدا کرد. آئین Ram Muag یک آئین سنتی و روحی است که در آن اصول انجام نزد و قربانی برای خدایان، احترام به والدین و آموزگاران، دوست داشتن دیگران، شاه و وطن اجرا می شود. در این آئین و همچنین در هنگام مبارزات موسیقی نواخته می شود که البته اخیراً فنون بوکس غربی نیز به تکنیک های موای تای راه پیدا کرده و متدهای آموزشی و تاکتیک های موی تای تحت تأثیر فنون غربی قرار گرفته اند.

در پنجاه سال اخیر، موی تای شهرت بیشتری پیدا کرده و دستکش های مخصوص، وزن کشی و راندهای سه دقیقه ای در این مسابقات لحاظ می شود. به خاطر طبیعت خشن تر و تکنیک های زیباتر و موی تای، مبارزان این هنر رزمی از احترام بیشتری در بین طرفداران رشته های رزمی برخوردار هستند

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام بسیار متاسفم ..................... برای دوستانی که هنوز به خاطر یک سری افکار ................ هنرهای پوشالی همراه مک دوجوهای خودشون ادامه میدهند

آیا حقیقت این است که چون تو کمربند مشکی رو از فلان استاد گرفتی پس این استاد بهترین است ؟ بلی (از خودت سوال کن همین حالا)

آیا حقیقت این است چون تو کمربند مشکی فلان رشته هستی پس این رشته بهترین است؟ بلی

حقیقت داره که چون فلان رشته کار میکنی پس بهترین است؟ بلی

چند ساله داری کار میکنی ، یا چند ساله تجربه داری پس چون تجربه داری بهترین است؟ بلی

خدا وکیلی چندبار رو تعصب یک چیزی ،کسی و...... بزرگ کردی پس بهترین است؟ بلی

چوند بار مجله رزم آور خوندی دیدی ؟ بلی دیدیم (شهر شهر فرنگه از همه رنگه. :lol: )

ممنون از حسن توجه شما

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
من یک نکته ی مهم رو بگم ...
به نظر من تعدادی از دوستان در این تاپیک طرفداری نابجا از سبک زرمی خاصی رو می کنند .
شخصی در مورد موی تای ، دوستی در مورد وینگ چون ، یک نفر درباره ی کیوکوشین و الی آخر .
ببینید دوستان این حرفها و بحث ها سر اینکه کدوم رشته بهتره و فلان سبک می تونه حریف رو از پا در بیاره کاملا بچه گانه و بدور از دید درست به هنرهای رزمیه .
ما وقتی در یک هنر رزمی فعالیت می کنیم به عنوان هنرجو و هنرمند شناخته شده هستیم . یک هنرمند سر این مسائل بحث نمی کنه .
بذارید مثالی بزنم ...
هنرجو یک رشته ی رزمی مسابقاتی و قهرمانی یعنی تکواندو رو در نظر بگیرید . این شخص تلاش بسیار میکنه و لحظات زندگیش رو برای تکواندو میگذاره تا اینکه به درجه استادی هم نائل بشه .
حالا یک موی تای کار رو در نظر بگیرید . این هنرجو فعالیتش رو از 10 سال پیش آغاز کرده اما به اندازه ی اون تکواندو کار تلاش نکرده ، با این حال به درجه ی استادی هم رسیده .
خب ، باز هم میشه گفت تای کار از اون تکواندو کار قوی تر و برتره ؟ یعنی این ملاکیه تا رشته ها و سبک های رزمی رو با هم مقایسه کنیم ؟
وقتی هنرجوی موی تای کار تمرینات رو سر سری گرفته و حاضر نبوده تمریناتش رو صحیح و کامل به پایان برسونه در عوض تکواندو کار روزانه 4 ساعت تمرین مستمر داشته و تمرینات رو بدون حتی یک سهل انگاری به پایان رسونده ، به نظر شما میتونیم بگیم رشته موی تای از تکواندو ضعیف تر و بدرد نخور تره ؟!
مطمئن باشید اگر کسی در تمرینات کم کاری نکنه و به حرف های استادش خوب گوش بده و قوه ی تفکر رو در خودش تقویت کنه در هر رشته ی رزمی که میخواد فعالیت داشته باشه به راحتی میتونه حریفی که برخلاف اون تمریناتش رو نادیده گرفته و جنب و جوش نداشته از پا در بیاره و شکست بده .
ضمنا
شما ورزش می کنید که مردم رو لت و پار کنید یا اینکه چیزی یاد بگیرید ؟ بدونید که کمتر حرف زدن شما رو وادار میکنه به بیشتر فکر کردن و این برای خودتون و شکل گیریه عقایدتون خوبه .
و قسمت آخر حرفم با دوست عزیز softkadeh ست .
ببینید شما اگر میبینید کسی حرف بیجایی میزنه و داره تحقیر و توهین می کنه بهتره با لحنی آرام و بدور از عصبانیت با این فرد صحبت کنید و تبادل نظر . من تعجب می کنم از بعضی پست های شما . نباید اینطور باشید . از شما بعیده ، شمایی که در سبک وینگ چون فعالیت می کنید . شما باید زیبایی های این سبک رو به دوستانی که از وینگ چون اطلاعی ندارن رو بهشون نشون بدید و مهمترین روش برای اینکار خونسرد بودنه . اگر هم دیدید شخصی حاضر به سکوت نیست شما سکوت کنید . من خودم متاسفانه هنوز نتونستم کلاس وینگ چون ثبت نام کنم اما واقعا دوستش دارم و تعصب خاصی هم نسبت بهش دارم . اما وقتی میام میبینم بعضی از عزیزان به دلیل بی اطلاعی از رشته های رزمی حرفهایی میزنن در مورد این سبک چیزی نمیگم .
به هر حال این نظر من بود .
دوستان بهتره به جای اینکه بیاید سر سبک هایی که درش فعالیت دارید بحث کنید و کل کل ، از رشته های رزمی که درش فعالیت کردید یا می کنید بگید . مقایسه هم نکنید با سایر سبک ها .
بیاید بگید ورزش چه تاثیری در روحیتون داشته ؟ رشته ی رزمی خاصی که کار می کنید تونسته روحیاتتون رو تحت تاثیر قرار بده ؟ زندگیتون رو چی ؟ تونسته به زندگیتون نظم بده ؟ خودتون حس میکنید که از مثلا 1 سال پیش تا حالا چه تغییراتی درتون بوجود اومده ؟ ( هم جسمی و هم روحی )
اینا جالبه نه کل کل کردن نه کری خوندن .
وقتتون رو با این بحثای بچه گانه تلف نکنید .

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
من یک نکته ی مهم رو بگم ...
به نظر من تعدادی از دوستان در این تاپیک طرفداری نابجا از سبک زرمی خاصی رو می کنند .
شخصی در مورد موی تای ، دوستی در مورد وینگ چون ، یک نفر درباره ی کیوکوشین و الی آخر .
ببینید دوستان این حرفها و بحث ها سر اینکه کدوم رشته بهتره و فلان سبک می تونه حریف رو از پا در بیاره کاملا بچه گانه و بدور از دید درست به هنرهای رزمیه .
ما وقتی در یک هنر رزمی فعالیت می کنیم به عنوان هنرجو و هنرمند شناخته شده هستیم . یک هنرمند سر این مسائل بحث نمی کنه .
بذارید مثالی بزنم ...
هنرجو یک رشته ی رزمی مسابقاتی و قهرمانی یعنی تکواندو رو در نظر بگیرید . این شخص تلاش بسیار میکنه و لحظات زندگیش رو برای تکواندو میگذاره تا اینکه به درجه استادی هم نائل بشه .
حالا یک موی تای کار رو در نظر بگیرید . این هنرجو فعالیتش رو از 10 سال پیش آغاز کرده اما به اندازه ی اون تکواندو کار تلاش نکرده ، با این حال به درجه ی استادی هم رسیده .
خب ، باز هم میشه گفت تای کار از اون تکواندو کار قوی تر و برتره ؟ یعنی این ملاکیه تا رشته ها و سبک های رزمی رو با هم مقایسه کنیم ؟
وقتی هنرجوی موی تای کار تمرینات رو سر سری گرفته و حاضر نبوده تمریناتش رو صحیح و کامل به پایان برسونه در عوض تکواندو کار روزانه 4 ساعت تمرین مستمر داشته و تمرینات رو بدون حتی یک سهل انگاری به پایان رسونده ، به نظر شما میتونیم بگیم رشته موی تای از تکواندو ضعیف تر و بدرد نخور تره ؟!
مطمئن باشید اگر کسی در تمرینات کم کاری نکنه و به حرف های استادش خوب گوش بده و قوه ی تفکر رو در خودش تقویت کنه در هر رشته ی رزمی که میخواد فعالیت داشته باشه به راحتی میتونه حریفی که برخلاف اون تمریناتش رو نادیده گرفته و جنب و جوش نداشته از پا در بیاره و شکست بده .
ضمنا
شما ورزش می کنید که مردم رو لت و پار کنید یا اینکه چیزی یاد بگیرید ؟ بدونید که کمتر حرف زدن شما رو وادار میکنه به بیشتر فکر کردن و این برای خودتون و شکل گیریه عقایدتون خوبه .
و قسمت آخر حرفم با دوست عزیز softkadeh ست .
ببینید شما اگر میبینید کسی حرف بیجایی میزنه و داره تحقیر و توهین می کنه بهتره با لحنی آرام و بدور از عصبانیت با این فرد صحبت کنید و تبادل نظر . من تعجب می کنم از بعضی پست های شما . نباید اینطور باشید . از شما بعیده ، شمایی که در سبک وینگ چون فعالیت می کنید . شما باید زیبایی های این سبک رو به دوستانی که از وینگ چون اطلاعی ندارن رو بهشون نشون بدید و مهمترین روش برای اینکار خونسرد بودنه . اگر هم دیدید شخصی حاضر به سکوت نیست شما سکوت کنید . من خودم متاسفانه هنوز نتونستم کلاس وینگ چون ثبت نام کنم اما واقعا دوستش دارم و تعصب خاصی هم نسبت بهش دارم . اما وقتی میام میبینم بعضی از عزیزان به دلیل بی اطلاعی از رشته های رزمی حرفهایی میزنن در مورد این سبک چیزی نمیگم .
به هر حال این نظر من بود .
دوستان بهتره به جای اینکه بیاید سر سبک هایی که درش فعالیت دارید بحث کنید و کل کل ، از رشته های رزمی که درش فعالیت کردید یا می کنید بگید . مقایسه هم نکنید با سایر سبک ها .
بیاید بگید ورزش چه تاثیری در روحیتون داشته ؟ رشته ی رزمی خاصی که کار می کنید تونسته روحیاتتون رو تحت تاثیر قرار بده ؟ زندگیتون رو چی ؟ تونسته به زندگیتون نظم بده ؟ خودتون حس میکنید که از مثلا 1 سال پیش تا حالا چه تغییراتی درتون بوجود اومده ؟ ( هم جسمی و هم روحی )
اینا جالبه نه کل کل کردن نه کری خوندن .
وقتتون رو با این بحثای بچه گانه تلف نکنید .

ممنون از حسن توجه شما

بالا