من توهینی به چیزی نکردم. حرفهام عاری از هرگونه تعصب بود و براساس مطالبی که به نظرم تا حدودی معتبر می آمدند، چون نویسنده اش فقط یک هنر رزمی خاص رو دنبال نکرده، بلکه چندین ورزش رو دونه دونه امتحان کرده ببینه کدومش واسه هدفش مفیدتره... من هم چون هدفم مثل همون نویسنده هست، بیشتر حرفش رو قبول داشتم. وگرنه هر هنر/ورزش رزمی خوبی و بدی های خودش رو داره و من هیچ کدومشون رو در حالت کلی بالاتر و پایین تر نمی دونم. ولی برای هدف خاص خودم اونی رو انتخاب می کنم که ویژگی های مد نظرم رو به بهترین وجه داشته باشه.از اینکه میبینم اینطور تحقیر آمیز و بدون اطلاعات در مورد وینگ چون بحث میشه واقعأ متأسفم ....
هیچ وقت توی این تاپیک یا هر جای دیگه نیومدم در مورد سبکهای ژاپنی - اوکیناوایی - کره ای و .... بحث کنم چون واقعأ اطلاعاتی ندارم . امیدوارم شما هم اینگونه باشید ....
-----------
اگر سوالی داشته باشید ( هر سوالی که باشه هرچی ) در مورد وینگ چون بپرسید خودم میرم تحقیق میکنم و جوابشو میدم ولی خواهشأ به سبک من برچسب نچسبونید .
مرسی
همونطور که در پست قبل گفتم، تو دیکشنری اشتباه "مشت زنی" رو نوشته بود و من همون لحظه تصحیحش کردم به "تمرین و شبیه سازی مبارزه".(لطفا به جمله هام دقت کنید).اگر وینگ چون مشت زنی زیاد توش نیست پس چه سبکی توش زیاد مشت میزنن؟ از اون حرفا بودا .... وینگ چون یک سبک جنوبی در چین هست که سبکهای جنوبی هم اصولأ بر پایه دست پایه گذاری شدن .
مبارزه واقعی اگر در وینگ چون نباشه پس کجاس ؟! هر وقت به این موضوع شک کردید سیفو امین بوزتپ رو به یاد بیارید تا بفهمید وینگ چون چیه .
همونطور که گفتید بهترین راه برای پیدا کردن بهترین سبک، مدتی کار کردن با بهترین استاد در هر سبک هست. ولی من نه وقت این کار رو دارم، نه اینکه می خوام به طور تخصصی در این رشته ها وارد شم یا اینکه مربی شم یا برم مسابقات... هیچ کدوم اینها... من صرفا می خوام بهترین رو برای شرایطم پیدا کنم و شروع کنم به کار کردن تا هم دوباره قدرت قبلیم(که نسبتا زیاد بود) رو احیا کنم هم دفاع شخصی در حد پیشرفته رو بلد باشم که تو کوچه خیابون اگه کسی به هر صورتی (بدون اسلحه و با اسلحه) مزاحم شد حالش رو بگیرم و واسه کارهای اصلیم انرژی زیادی داشته باشم.(معمولا ورزش رزمی و مبارزاتش بهم انرژی می ده) پس سریعترین کار برام سرچ داخل اینترنت بود و زنگ زدن به فدراسیونهای کونگ فو و کاراته و ...2 - دفاع و حمله همزمان رو شما توی کدوم سبکی جز وینگ چون میتونی پیدا کنی ؟
اینترنت جای زیاد مناسبی برای تحقیق نیست . بهترین تحقیق ارتباط مستقیم با استاد اصلی هر سبک در کشور هست . شما باید بری با هر استاد 1 ماه کار کنی ببینی کارش چیه اصلأ به درد میخوره یا نه ...
سیفو قهرمانی هم این فرصت رو به صورت رایگان در اختیار شما گذاشته .
من نه پسر خالشم نه شریکش نه چیز دیگه ولی میخوام مثل خودم اینهمه وقت دنبال سبک مناسب نگردید که آخر با یه بدن صدمه دیده و داغون برید به سبک درست و مناسب بعد حسرت بخورید که چرا اینهمه مدت اون سبک رو کار نکردید ....
و همچنین اون سیفو قهرمانی رو که سایتش رو نگاه کردم، مثل اینکه بیشتر مخصوص آقایون هست. جایی ندیدم که نوشته باشه شعبه ی کرجش واسه خانمها داشته باشه!