• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی رو پیشنهاد میدین ؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
اگر زیاد فیلم برداری ندارید و کیفیت براتون بیشتر از کمیت فیلم مهمه.بهتره دوبین کامپکت بخرید.بیاین بخش عکاسی.تو قسمت مشاوره مطرح کنید

yooga

Registered User
لایک‌ها
2
می خوام مسابقات ورزشی امو ضبط کنم و کیفیت فیلم واسم مهمه چون بعدا باید بازبینی کنم و عیب کارمو پیدا کنم .

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
برای این کار مهمترین چیزها براتون فریم بر ثانیه ی بالا و بیت ریت بالا برای فیلم هست.و همچنین فوکوس ممتد که مربوط به این رنج قیمت نیست
چون شما فریم بر ثانیه ی زیاد احتیاج دارید به نظر من اگه از بین این سه مدل انتخاب کنید بهتره:

Sony Cyber-shot DSC-WX30
Sony Cyber-shot DSC-WX10
Sony Cyber-shot DSC-HX9V
که خوب اخری یه کم بیشتر از بودجه ی شماست
ولی هر سه تای اینا حدودا" مشخصات فیلم برداریشون یکیه.هر سه 60 فریم بر ثانیه هستند.اندازه ی سنسور و همچنین کیفیت فیلم برداری یکسانی هم دارند.
ممکنه مدل های دیگه ای هم باشه که من اطلاع نداشته باشم.پس بذارید دوستان دیگه هم نظرشونو بگند
موفق باشید

yooga

Registered User
لایک‌ها
2
برای این کار مهمترین چیزها براتون فریم بر ثانیه ی بالا و بیت ریت بالا برای فیلم هست.و همچنین فوکوس ممتد که مربوط به این رنج قیمت نیست
چون شما فریم بر ثانیه ی زیاد احتیاج دارید به نظر من اگه از بین این سه مدل انتخاب کنید بهتره:

Sony Cyber-shot DSC-WX30
Sony Cyber-shot DSC-WX10
Sony Cyber-shot DSC-HX9V
که خوب اخری یه کم بیشتر از بودجه ی شماست
ولی هر سه تای اینا حدودا" مشخصات فیلم برداریشون یکیه.هر سه 60 فریم بر ثانیه هستند.اندازه ی سنسور و همچنین کیفیت فیلم برداری یکسانی هم دارند.
ممکنه مدل های دیگه ای هم باشه که من اطلاع نداشته باشم.پس بذارید دوستان دیگه هم نظرشونو بگند
موفق باشید

ممکنه قیمتاشونم لطف کنید ذکر بفرمایین .
از راهنمایی های خوبتون سپاسگزارم .

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
ممکنه قیمتاشونم لطف کنید ذکر بفرمایین .
از راهنمایی های خوبتون سپاسگزارم .

رو حساب قیمت دیجی کالا(البته ممکنه مغازه دار ها گرونتر یا ارزونتر بدن)شما با گارانتی خود سونی(مثل بازرگانی ایران یا ایران رهجو)بخر

Sony Cyber-Shot DSC-WX30=365
Sony Cyber-Shot DSC-WX10=387
Sony Cyber-Shot DSC-HX9V=465
من پیشنهاد میکنم دومی یا سومی رو بخرید

yooga

Registered User
لایک‌ها
2
رو حساب قیمت دیجی کالا(البته ممکنه مغازه دار ها گرونتر یا ارزونتر بدن)شما با گارانتی خود سونی(مثل بازرگانی ایران یا ایران رهجو)بخر

Sony Cyber-Shot DSC-WX30=365
Sony Cyber-Shot DSC-WX10=387
Sony Cyber-Shot DSC-HX9V=465
من پیشنهاد میکنم دومی یا سومی رو بخرید

اصطلاح hd در دوربین های فیلم برداری یعنی چی ؟
و سوال دیگه ام اینکه دوربین های هندی کم در مقایسه با این دوربین هایی که ذکر فرمودین چطوریه ؟

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
ایروبیک و سانشو :)

سانشو رو نمیدونم، اما برای ایروبیک، حرکات سریع زیاد دارین، پس باید دوربینی داشته باشید که فوکوس سریع و فریم بر ثانیه های بیشتری داشته باشه. ضمن انتخاب و مشاوره، به این دو مورد دقت فراوانی داشته باشید.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
اصطلاح hd در دوربین های فیلم برداری یعنی چی ؟
و سوال دیگه ام اینکه دوربین های هندی کم در مقایسه با این دوربین هایی که ذکر فرمودین چطوریه ؟
hd یعنی High-definition که به معنی کیفیت بالا هست.و Full HD که بیشترین کیفیت رو داره.مثلا" ویدئوی شما با 2mp(Full HD) ضبط میشه که این ضرب دو عدد وبه رو در هم هست: 1920p*1080p یعنی تصویر شما از این پیکسل ها ساخته شده
دور بین های هندی کم تو این رنج نهایت کیفیتشون 1 مگا پیکسل تو فیلم برداریه.واگر بخواید هندی کم خوبی بگیرید باید حدود 900 هزینه کنید که باز هم صرفه با دوربین های کامپکت یا slr-Like و یا slr هست.
ولی برای این که حجم مورد نیازتون کم نباشه بهتون پیشنهاد میکنم برای این دوربین ها حداقل مموری 16 گیگ تهیه کنید. واون هم class 10 که پر سرعت ترینه.تا توی فیلم برداری با مشکل مواجه نشید
موفق باشید

yooga

Registered User
لایک‌ها
2
hd یعنی High-definition که به معنی کیفیت بالا هست.و Full HD که بیشترین کیفیت رو داره.مثلا" ویدئوی شما با 2mp(Full HD) ضبط میشه که این ضرب دو عدد وبه رو در هم هست: 1920p*1080p یعنی تصویر شما از این پیکسل ها ساخته شده
دور بین های هندی کم تو این رنج نهایت کیفیتشون 1 مگا پیکسل تو فیلم برداریه.واگر بخواید هندی کم خوبی بگیرید باید حدود 900 هزینه کنید که باز هم صرفه با دوربین های کامپکت یا slr-Like و یا slr هست.
ولی برای این که حجم مورد نیازتون کم نباشه بهتون پیشنهاد میکنم برای این دوربین ها حداقل مموری 16 گیگ تهیه کنید. واون هم class 10 که پر سرعت ترینه.تا توی فیلم برداری با مشکل مواجه نشید
موفق باشید

ممنون از توضیحاتتون خیلی جامع و کامل بود .

fiestaSEviolet

Registered User
لایک‌ها
1
بهترين دوربين فيلم برداري براي ورزش كه ١٠٨٠ هم فيلم بگيره و ضد آب هم هست: Kodak Playsport - Zx5
قيمتش هم ١٣٠ دلار هست!

بالا