خیلی ممنونم ازت مرتضی جان. عکست هم واقعا رویایی و زیبا بود.خوب تبریک میگم محمود جان. واین که موضوع خیلی جالبی انتخاب کردی.من از این جور جاها زیاد دارم.ولی خوب یکیش رو انتخاب میکنم و میذارم
ممنونم فرزاد جان. قربون تو.تبریک میگم محمود جان رقابت تنگاتنگی داشتیمموضوع مسابقه این هفته هم عالیه![]()
نه خیر! تیم شما دو نیمه کامل ضد فوتبال بازی کرد و زیر توپ زد و خطا کرد و چند تا از بازیکن های ما هم توی اون بازی مصدوم شدند، ولی خوب بالاخره مهم اینه که ما موفق شدیم برنده از بازی خارج بشیم!بله تیم ما خیلی خوب کار کرد ما نیمه اول بازی خوبی نکردیم ولی بین نیمه تاکتیک رو تغییر دادیم و تونستیم نیمه دوم بازی رو به دست بگیریم ما خیلی بهتر از تیم رقیب بازی کردیم ولی در نهایت باختیم![]()
خیلی لطف داری و ممنونم ازت فرزاد جان. هر موقع که باشی به شدت حضورت باعث دلگرمیه...عرض تبریک دارم خدمت محمود عزیز که یه دونه باشه
بخدا یادم میره ! والا بسیار دوست دارم هر هفته شرکت کنم![]()
تقریبا محمود جان البته من زیاد اهل فکر کردن نیستم هاممنونم فرزاد جان. قربون تو.![]()
عکس این بارت هم جالبه، ولی یه کم توضیحات می خواد. من یه کم کله ام رو به کار انداختم و این طور استنباط می کنم که اون گلابی پایینی با این که گنده تر و بهتر بوده ولی چون خوش رنگ نبوده در حقش بی عدالتی شده و ای کاش ما جایی بودیم که بی عدالتی نباشه. درست استنباط کردم؟![]()
ممنون از توضیحت فرزاد جان. حدس من هم تقریبا همین بود.تقریبا محمود جان البته من زیاد اهل فکر کردن نیستم هاولی تا حدودی از گذاشتن عکس منظور شما رو میخواستم برسونم و این موضوع که همیشه اونی که ظاهر بهتری داره نمیتونه بهترین انتخاب باشه و البته همین نوع انتخاب خودش بی عدالتی میاره
![]()
آخه میدونی منظورم زندگی در این جامعه نبود منظورم این بود که آرزو دارم تو یه جامعه ای زندگی کنم که این مسائل به حداقل برسه و از روی ظاهر در مورد هم کمتر قضاوت کنیمعکس قشنگیه، ولی با توجه به این که بی عدالتی رو نشون میده در واقع همه ما دوست داریم توی همچین جایی نـــــباشیم!
پهنای باندم تموم شدهعکس فرزاد (p30room) عزیز فکر می کنم مشکلی داره و نمایش داده نمیشه، که مجددا برای دوستان آپلود کردم
morteza137= 8 ممنون، واقعا رویایی و متفاوت بود...
خیلی ممنونم ازت مرتضی جان. عکست هم واقعا رویایی و زیبا بود.