تبریـــــک اقا..خوب دوستان همونطور که می بینید تیم ما این بار هم با اقتدار و با اتکا به دانش فنی سرمربی و حمایت تماشاگرهای عزیزمون به مقام قهرمانی دست پیدا کرد. بنابراین قبل از هر چیز طبق معمول مجید جلالی خیلی مرده و ورزشکاران، دلاوران، نام آوران!![]()
البته تیم حریف (Afsaneh-R) هم این هفته انصافا خیلی قوی بودند، ولی خوب به هر حال همه می دونیم که سرمربی تیم ایشون (فرگوسن) در مقابل سرمربی ما (گواردیولا) عددی نیستند! تازه دست های سرمربی شون هم آخر بازی داشت می لرزید!![]()
نه ایرادی نداره. بابت توضیحات هم ممنون.من ندیده بودمش (یادم نیست) ، ولی اگه تکراریه شرمنده :دی
آره ، اون ماجرا رو با همین عکس خیلی جا ها منتقل کردن ولی من از یه سایت نسبتا معتبر غیر فارسی خوندم مشخصا نوشته بود که این عکس مرتبط با این موضوع نیست و فقط محض شبیه سازی بیشتر گذاشته شده ...
مشاهده پیوست 88796
تبریـــــک اقا..ما که بخیل نیستم!!!![]()
![]()
![]()
پ.ن. ضمنا بنده جواب شمارو توی زمین خواهم داد!![]()
به نقل از hkhafan :سلام؛
روح عزیز! ( اسم شما رو هم نمیدونم هنوز) یه لطفی به بنده میکنی؟
این نوشته ی زیر رو میتونی از طرف من کپی کنی بذاری اینجا؟ : http://forum.persiantools.com/t186538-page113.html
ممنون
------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------
سلام؛
بنده hkhafan م ؛
متأسّفانه ( یا خوشبختانه ) به همّت خودم و الطاف بعضی از دوستان! تا جمعه نمیتونم بیام اینجا
واسه همین امتیازا رو نوشتم و دادم به دوست گلم "روح سگ ولگرد" تا بذاره اینجا
اگه از بنده قبول کنید که باعث افتخاره!
اگه هم نه شرمندتونم
farzan.B=8
Mohsen_mzh=4
4minddr=6
hamkelasi=9
FERI KHAN=5
Damn=6
hkhafan=0
morteza137=6
Afsaneh-R=7
p30room=9 >>> مطمئنید مادرس؟! :lol:
f@rzad=7
Yousef=1
mahi58=8 >>> یجوری میشم اینو میبینمخیلی هم ربط داره بی ربط بودنش
ببین ما قراره اینجا به عکسی رای بدیم که ارتباط بیشتر و بهتری داشته باشه به موضوع![]()
آه دست پسرم یافت خراش
آه پای پسرم خورد به سنگ
کاریکاتور جالبیه و موضوع داره انصافا، ولی از یه بابتی عصبانی شدم از دیدگاه کاریکاتوریست! چون توی کاریکاتورشون در حالی که خانوم داره این همه زحمت می کشه آقائه تو خونه گرفته خوابیده! آخه مگه ما آقایون زحمت نمی کشیم؟ پس کی یه کاریکاتوریست دردهای دل ما رو میگه؟!
آره خفن جانمطمئنید مادرس؟!
لطف داری مرتضی جاناگر میشد بهت صد میدادم.ولی حیف که محدودیتی هم وجود داره.یه نمونه ی بارز فداکاری