• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خب قضیه جالب شد!! دقیقا به خاطر همین حرکت بازیکن‎‌های رئال مادرید دو جلسه محروم شدن! حالا باید ببینیم در مورد بازیکن‌های بقیه تیم‌ها هم همچین جریمه‌هایی در نظر میگیرن یا نه؟ من واقعا کنجکاوم بدونم عکس‌العمل فدراسیون فوتبال اسپانیا به این کار چیه؟ صبر کنیم ببینیم چی میشه!

ربطی نداره! اینجوری حساب نمیکنن .. کلا میگن بازیکن از بازی بعدی محروم میشه .. حالا بازی بعدی میتونه هفته 17 باشه یا هفته 25 یا هر هفته دیگه!

عکس العمل رو که بیا من بگم :D پیکه محرومیتش کلا بخشیده میشه به جاش ژابی 3 جلسه محروم میشه. اینجوری حساب نمی کنند مگه ؟
shy.gif

اما جدا از شوخی , بعید می دونم کسی به روش بیاره اصلا :D

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
چي ميگيد؟؟ يعني واقعا انتظار داريد در استانه بازي با رئال بيان دو جلسه محروميت بذارن واسه پيكه؟؟؟؟؟ چه انتظارايي داريد شما:D
شايد حالا فعلا بررسي كنن تا سه هفته ديگه اعلام كنن اره مثلا دو جلسه محروم ميشه (مثل ليگ خودمون ميشه)
كه اونم بعيده

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
اگر بخوان محروم کنند که والدز هم یک کارت الکی گرفت
اوم هم فکر کنم 5 کارته شد
اما مورینیو رو پلاتینی 3 جلسه محروم می کنه
مخصوصا تو وضعیت فعلی

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
حدس بزنین داور بازی گیخون کیه!؟! ادواردو گونزالز!X_X واقعا چه شانسی داره این رئال!!

گوتی ، اعلام بازنشستگی کرد

خوزه ماریا گوتیرز گوتی ، اعلام کرد که در فکر بازنشستگی از فوتبال ، چند هفته پس از ترک بشیکتاش است و شایعات پیرامون بازگشت به لالیگا را تکذیب کرد .
گوتی در پاسخ به اروپا پرس در مورد آینده خود گفت :" دیگر بازی نمی کنم . " بازیکن سابق رئال مادرید گفت که از بازگشت به کشور اسپانیا " خیلی خوشحال " است و البته حتم داد دیگر نمی خواهد بازی کند :" قصد بازنشستگی دارم . "
این بازیکن گفت که از زندگی با نامزد جدیدش خرسند است و می خواهد سالها در کنار او زندگی کند . هافبک اهل تورخون که اخیرا 35 ساله شده است ، دو تابستان پیش از رئال مادرید جدا شد . او که از 9 سالگی به آکادمی رئال ملحق شده بود ، توسط والدانو فرصت حضور در تیم اصلی رئال مادرید را پیدا کرده بود .
---
انگار همین دیروز بود:پی!! دلم براش تنگ شده... 8->

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
ربطی نداره! اینجوری حساب نمیکنن .. کلا میگن بازیکن از بازی بعدی محروم میشه .. حالا بازی بعدی میتونه هفته 17 باشه یا هفته 25 یا هر هفته دیگه!

پیکه و بوسکتس برای بازی هفته 15ام محروم شدند. نه بازی هفته 17ام که دیشب انجام شد.
البته رئالی ها دیگه نباید این فصل به داوری گیر بدند... . داوری ظاهرا به نفع رئال نبوده ولی مطمئنا امسال خیلی به ضرر بارسا گرفته شده.

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
عکس العمل رو که بیا من بگم :D پیکه محرومیتش کلا بخشیده میشه به جاش ژابی 3 جلسه محروم میشه.
لووووول!:D

اگر بخوان محروم کنند که والدز هم یک کارت الکی گرفت
اوم هم فکر کنم 5 کارته شد
اما مورینیو رو پلاتینی 3 جلسه محروم می کنه
مخصوصا تو وضعیت فعلی
نه والدز محروم نیست. فقط پیکه 5 کارته شده.

پیکه و بوسکتس برای بازی هفته 15ام محروم شدند. نه بازی هفته 17ام که دیشب انجام شد.
به جان خودم قضیه اصلا پیچیده نیست!!:D پیکه 5 کارته شده و بازی با لوانته رو به خاطر محرومیت نمیتونه بازی کنه. حالا اگه ثابت بشه که از عمد کارت زرد گرفته یه بازی اضافه محروم میشه که اون یه بازی اضافه میشه بازی با رئال مادرید. کل قضیه همینه!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دیروز سایت گل یه عکس از بچگی های ژابی گذاشت.گفتم بزارم اینجا دوستانی که ندیدن ببینن!
بقلیش هم مایکل آرتتا بازیکن اسپانیایی آرسناله!
ژابی رو نمیشنسم کیه!:lol: پس همون سمت چپیه رو عشقه :D

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
با این وجود من دوست ندارم کسی از بارسلونا محروم بشه . چون بعدا می خوان بگن هی , ما این رو نداشتیم اون رو نداشتیم :(
گل نوشت که کریس تمرین نکرده . گزارش ررسمی هم وجود نداره پس فرض و بر دروغ بودن میگذاریم :D

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
با این وجود من دوست ندارم کسی از بارسلونا محروم بشه . چون بعدا می خوان بگن هی , ما این رو نداشتیم اون رو نداشتیم :(
گل نوشت که کریس تمرین نکرده . گزارش ررسمی هم وجود نداره پس فرض و بر دروغ بودن میگذاریم :D

مصدومه.
احتمالا به گیخون نمیرسه :-/

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
بازی با خیخون جهنم امیدوارم به بازی با بارسا برسه

دقت کن رئال امسال اصلا متکی به فرد نیستا
دقیقا دلیل موفقیتش همینه
رونالدو هم که این 7-8 تا بازی جلو بارسلونا کار خاصی نکرده که الان بخواد شق القمر بکنه
رئال اگر جلوی بارسا نترس بازی بکنه راحت میبرتش
اگر مورینیو بخواد دوباره تیم رو بکشه تو محوطه خودمون که از دقیقه 70 به بعد حمله بکنه
دوباره یک مساوی فوق فوقش نصیبمون بشه
وگرنه جلو این بارسا هم میبازیم دوباره

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
دقت کن رئال امسال اصلا متکی به فرد نیستا
دقیقا دلیل موفقیتش همینه
رونالدو هم که این 7-8 تا بازی جلو بارسلونا کار خاصی نکرده که الان بخواد شق القمر بکنه
رئال اگر جلوی بارسا نترس بازی بکنه راحت میبرتش
اگر مورینیو بخواد دوباره تیم رو بکشه تو محوطه خودمون که از دقیقه 70 به بعد حمله بکنه
دوباره یک مساوی فوق فوقش نصیبمون بشه
وگرنه جلو این بارسا هم میبازیم دوباره

اين حرف ات را قبول دارم كه تيم به شدت به صورت تيمي عمل ميكنه ولي حضور خود رونالدو باعث ميشه كه دفاع براي بارسا مشكل تر بشه و مجبور بشن براي مهار رونالدو برنامه ريزي كنن و اين يعني يه بازيكن ديگه آزادي عمل بيشتري داشته باشه

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب فردا ساعت 8:30 بازی بسیار سختی با خیخون داریم .
اینم لیست :

Goalkeepers
Casillas, Adan, Mejias
Defenders
Ramos, Varane, Pepe, Marcelo, Albiol, Coentrao
Midfielders
Kaka, Ozil, Di Maria, Sahin, Altintop, Callejon, Lass, Granero, Khedira
Forwards
Cristiano Ronaldo, Higuain, Benzema

کاکا به بازی برگشته و فردا بازی خواهد کرد . امیدوارم از اول بازی کنه .
نبود ژابی آلونسو باعث میشه تا شاهین بازی کنه از ابتدا و شاید اگر لاس سمت راست بازی کنه حضور اوزیل و کاکا رو باهم داشته باشیم . ( یکم بعیده اما خوب احتمالش هست )

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
تا حالا رئال رو تا این حد یکدست و متحد ندیده بودم
احتمالا ال کلاسیکو این سری خیلی قشنگ تر در بیاد

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
فقط امیدوارم گل اول رو نخوریم و گرنه بردن این تیم غیر ممکن میشه

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
دوستانی که بازی و می بینن کالخون کی کارت گرفت ؟!

بالا