• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
امیدوارم ختافه امشب یه حرکتی بزنه:D
بعیده ولی خوب تا الان خوب بازی کردن!
سارابیا هم گل بزنه حال کنیم:D
فکر کنم تا قبل بازی با بارسا به 15 برد پیاپی برسیم،اگه بارسا رو ببریم که بعیده دیگه متوقف بشیم!
الکلاسیکو هم متاسفانه ما یه روز کمتر از بارسا استراحت میکتیم.البته اونا وسط این هفته بازی دارن که ما نداریم!
------------------
ویرایش:
اختلاف 6 امتیازی رو تبریک میگم!
سارابیا پاس گل رو داد:cool:
بیشتر هم جا داشت بزنن.ولی میکو خراب کرد!

Last edited:

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
امیدوارم ختافه امشب یه حرکتی بزنه:D
بعیده ولی خوب تا الان خوب بازی کردن!
سارابیا هم گل بزنه حال کنیم:D

ختافه عجب حركتي زد !! :lol::D
توي رئال مادريد تي وي خيلي در مورد اين مربي ختافه حرف ميزدن و ميگفتن هر تيمي كه رفته بازيكنهاش خيلي جنگنده بازي ميكنن !!
پاس گل هم سارابيا داد !! خون رئالي داره :دي

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
شاید بگید خیلی زوده و هیچی معلوم نیست!
ولی قهرمانی لالیگا رو تبریک میگم:lol:
خود بارسایی ها هم میدونن دیگه نمیشه این رئال رو گرفت!
----------
ویرایش:این پست ناشی از شادی بیش از حد میباشد.جدی نگیرید!

Last edited:

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
شاید بگید خیلی زوده و هیچی معلوم نیست!
ولی قهرمانی لالیگا رو تبریک میگم:lol:
خود بارسایی ها هم میدونن دیگه نمیشه این رئال رو گرفت!

هنوز خيلي زوده !!
يه سري از تيم ها هستن ! به اصطلاح گير هستن !! براي رئال هم از اين تيم ها كم نيست

يادمه هميشه رائول ميگفت : "تا آخر فصل راه زيادي هست كه بايد طي بشه" نقل به مضمون

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
دوست عزیز هنوز زوده حتی برا قهرمانی نیم فصل
خیخون که پارسال جون به لبمون کرد
سویا هم که امسال بازیش رو جلو بارسا دیدید
و بازی با خود بارسا
اگر این سه هفته فاصله رو بتونیم حفظ کنیم یا حتی بیشترش کنیم میشه گفت قهرمان میشیم
اما الان خیلی زوده

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
دوست عزیز هنوز زوده حتی برا قهرمانی نیم فصل
خیخون که پارسال جون به لبمون کرد
سویا هم که امسال بازیش رو جلو بارسا دیدید
و بازی با خود بارسا
اگر این سه هفته فاصله رو بتونیم حفظ کنیم یا حتی بیشترش کنیم میشه گفت قهرمان میشیم
اما الان خیلی زوده

اون پست رو زیاد جدی نگیرید:D
اثرات شادی زیاده از حده:wacko:
ولی خوب قطعا شانس قهرمانی رئال خیلی بیشتر از بارسا هست!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
شاید زیاد جالب نباشه راجب به بارسلونا اینجا حرف بزنیم . به هرحال اونها هم عصبانی هستند .
من از دقیقه 60 بازی رو نگاه کردم . بارسلونا به یک یکنواختی تاکتیکی رسیده و به قول خودمون دیگه تیم ها سوراخ سمبه هاش رو می دونند . شاید همون اتفاقی که زمان رایکارد افتاد امسال هم داره میوفته . اما بارسا خوب همیشه بارساست نباید دست کم گرفته بشه .
ما پارسال جلوی اوساسونای قعر نشین باختیم و هیچکس فکرش رو نمیکرد . اما این رئال اون رئال نیست . شاید امسال شانسی که اوردیم اینه الکلاسیکو رفت توی مادرید هست .
یه نکته در مورد بارسلونا , فارق از فوتبال جذابش اینه که متاسفانه اخلاق فوتبال رو ندارند. دقیقه 83 وقتی بازی جوانمردانه رو رعایت نکردند و زیر فشار سوت استادیوم قرار گرفتند یه 4 5 دقیقه کامل از جریان بازی کنار رفتند.

به هر حال چیزی که الان مهم هست اینه , ما بر اسب مراد سواریم و اونا پیاده . . . :D:D ولی خوب خوبی رئالی ها اینه ذوق زده نمیشن ...

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
منم بازی رو از دقیقه 70 دیدم اصلا مثل همیشه بازی نمیکردن :D

امسال زئال قهرمانه
فقط باید انتقام شکست های اخیر را در ال کلاسیکو بگیریم

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تبریک میگم هم برد رئال و دو گل کریس رو
هم باخت تیم پر مدعی حریف رو به ختافه :دی

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
مورینیو توی مصاحبه اش یه تیکه جالب داشت که گفت : خوشبخانه ساق بند ها خیلی خوب کار کردند :D:D

رئال امسال مورینیو ( همه تیم های سال دوم مورینیو اینجورین ) دو تا خصوصیت داره :
1 : جذاب بازی میکنه
2 : با ثبات هست . ( Stable )

رئال می دونه چه جوری باید یک بازی رو کنترل کنه و چه جوری اعصاب خودش رو کنترل کنه .

یه چیز دیگه هم که من توی این رئال دوست دارم , اون حس از خودگذشتگی و تیمی بازیکنا هست . اینکه بنزما میره کناره ها پاس میده , سانتر می کنه . یا کریس رونالدو تک به تک رو پاس می ده و ... این نشون میده از نظر روحی همه تیم براشون خیلی مهم هست تا رکورد های شخصی .

یه چیز دیگه هم که توی برنابئو برام جالب بود , درک بالای فوتبالی تماشاگراست . نمی دونم روی اینها کار می کنند یا چه جوریه . قشنگ می دونند باید روی روحیه کدوم بازیکن کار کنند . یادمه اوایل فصل وقتی اوزیل تعویض میشد ایستاده تشویقش می کردند اما دیشب خوب معمولی بود شاید به خاطر اینکه روحیه اوزیل الان مشکلی نداره و نیازی به تشویق نداشت . ولی وقتی دیماریا تعویض شد وحشتناک تشویق شد و من فکر می کنم همین باعث شد که دیماریا ( که البته از تعویضش ناراحت بود ) آروم تر بشه و بره رو نیمکت .

یه چیز دیگه هم توی مادرید مورینیو مشهود هست که برای هر بازی از روز بعد بازی قبل فکر می کنند .این خوبه تمرکز بازیکنا رو زیاد می کنه . الان هیچکش از الکلاسیکو حرف نمی زنه چون بازی بعد با خیخون هست .
خوب ما هم الکلاسیکو رو بیخیال بشیم تا زمانش برسه :D .

خیخون و سویا کلا بازیهای خارج از خانه کوفتی هستند ....

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
یه بازی خوبه دیگه رو از کهکشانی ها شاهد بودیم

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
مورینیوی عزیز شما ثابت کردید که چطور میشه تعصب رو به تیمی سراسر غیر بومی تزریق کرد...عالی بود لذت بردم...از این هفته کارمون با هم راضیم...من مطمئنم که شما رو توی فینال خواهم دید;)چشمک به سبک خلعتبری:D

Last edited:

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
تبریک تبریک!!!
تبریک اول بابت برد و دوم هم واسه اختلاف 6امتیازی!!

مانزانو گفته بود خشن بازی میکنیم ولی دیگه تا این حد !!؟ :-| حداقل 4تا اخراجی قطعی!! داشتن . شانس آوردیم مصدوم ندادیم ولی رونالدو ضربه بدی یخورد تا اخر هم با درد بازی میکرد :/ خداروشکر خبری از مصدومیتش ندیدم!
رونالدو واقعا بینظیر بود دیشب!بهترین و اماده ترین بازیکن اروپاست در حال حاضر!
sentimental.gif

دی ماریا هم نشون داد وجودش توی تیم خیلی ارزشمنده و کلا روی سبک بازی تیم تاثیر میزاره!هرچند دیشب خیلی با احتیاط بازی میکرد و پرس نمیکرد که تصمیم مورینیو بوده حتما.

الکلاسیکو دیگه مشکلی نداریم واقعا! فقط میمونه وضعیت روانی بازیکنها درباره این بازی ...
خیخون سخترین بازیمون میتونه باشه توی 3بازی اینده.

Hala Madrid
heartsmile.gif

Hala Mourinho
heartsmile.gif

20111127dasdaiftb_25.jpg

Last edited:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
کیف کردم از بازی تیم دیشب!

یکی نبود جلو لاس رو بگیره ! واقعا تو دوران اوجشه الان! واقعا خوشحالم که از تیم نرفت...

هیگواین هم که از قبل خودش رو ثابت کرده بود!

تبریک میگم 6اختلاف شدن تیم با تیم های دیگه رو...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
لطف کنید در این تاپیک فقط درباره تیم خودتون صحبت کنید . بنا به دلایلی قوانین رو از دیروز شدیدتر اجرا می کنیم ولی اگر خواستید در جریان نحوه اجرای قوانین قرار بگیرید اینجا رو بخونید

بند 3 این پست میگه هر تیم در هر تاپیکی که شامل این تاپیک و رقیب همیشگیتون هم میشه.

شاد و پیروز باشید

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
marca.300.jpg
امروز مارکا زده که مورینیو میخواد با 3 تا هافبک دفاعی جلوی بارسا بازی کنه.
به نظر من با توجه به اینکه بارسا به سیستم 3 دفاعه رو آورده شاید خیلی جالب نباشه ما اینهمه دفاعی بازی کنیم.نباید بزاریم اونا رو بازی مسلط بشن چون در این صورت کارمون تمومه!
بهتره همون 4-2-3-1 همیشگی خودمون رو بازی کنیم.
سیستم مورد علاقه من برای الکلاسیکو اینه:

کوئنت رائو --- په په --- راموس --- لاس

ژابی --- خدیرا

کریس --- اوزیل --- دیماریا

بنزما

-البته اگه تو این 10 روز کاکا کامل ریکاوری کنه ترجیح میدم به جای اوزیل بازی کنه!
------------------
دیروز سایت گل یه عکس از بچگی های ژابی گذاشت.گفتم بزارم اینجا دوستانی که ندیدن ببینن!
3dnb71r4uirouxefhynl.jpg

بقلیش هم مایکل آرتتا بازیکن اسپانیایی آرسناله!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
امروز مارکا زده که مورینیو میخواد با 3 تا هافبک دفاعی جلوی بارسا بازی کنه.
بعید میدونم . چون مورینیو ادمی نیست که از الان به فکر الکلاسیکو باشه . اینها شایعاتی است که وجود داره .

-البته اگه تو این 10 روز کاکا کامل ریکاوری کنه ترجیح میدم به جای اوزیل بازی کنه!

احتمالا کاکا و اوزیل باهم بازی می کنند.

دیروز سایت گل یه عکس از بچگی های ژابی گذاشت.گفتم بزارم اینجا دوستانی که ندیدن ببینن!

چه گوگولی بوده :D

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
ديشب دقيقه 83 پيكه برداشته يه كارت زرد به خاطر وقت كشي گرفته و 5 اخطاره شده !! در حالي كه بارسا اون زمان 4-0 جلو بوده و لازم نبوده كه وقت كشي كنه !! حالا بايد ديد كه دو بازي محرومش ميكنن يا همون يك بازي !!

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
ديشب دقيقه 83 پيكه برداشته يه كارت زرد به خاطر وقت كشي گرفته و 5 اخطاره شده !! در حالي كه بارسا اون زمان 4-0 جلو بوده و لازم نبوده كه وقت كشي كنه !! حالا بايد ديد كه دو بازي محرومش ميكنن يا همون يك بازي !!

پیکه فکر کنم بازی قبلی 5 کارته شد و جلو لوانته نیستش
این بازی مال هفته 18 بود فکر کنم که بخاطر حضور بارسا تو جام باشگاه های جهان افتاد جلو زمانش

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
خب قضیه جالب شد!! دقیقا به خاطر همین حرکت بازیکن‎‌های رئال مادرید دو جلسه محروم شدن! حالا باید ببینیم در مورد بازیکن‌های بقیه تیم‌ها هم همچین جریمه‌هایی در نظر میگیرن یا نه؟ من واقعا کنجکاوم بدونم عکس‌العمل فدراسیون فوتبال اسپانیا به این کار چیه؟ صبر کنیم ببینیم چی میشه!

پیکه فکر کنم بازی قبلی 5 کارته شد و جلو لوانته نیستش
این بازی مال هفته 18 بود فکر کنم که بخاطر حضور بارسا تو جام باشگاه های جهان افتاد جلو زمانش

ربطی نداره! اینجوری حساب نمیکنن .. کلا میگن بازیکن از بازی بعدی محروم میشه .. حالا بازی بعدی میتونه هفته 17 باشه یا هفته 25 یا هر هفته دیگه!

بالا