• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
این آرامش قبل از الکلاسیکو رو دوست دارم :D
شخصیت مادریدی ها اینجا مشخص میشه ...

چیزی که فرق کرده مصاحبه های به درد نخوری هست که قبلا قبل از بازی انجام میدادن و حالا ازش خبری نیست که نشون میده بازیکن ها تمرکز خودشون را گذاشتن برای بازی و نه اثبات حرفهایی که زدن یا میزنن

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
از اونجایی که کل تیم تصمیم گرفتن قبل از بازی در مورد الکلاسیکو مصاحبه نکنن منم زیاد در موردش صحبت نمیکنم!:D صد در صد این سکوت دستور مورینیو بوده .. مثلا این تیکه از مصاحبه کاکا با آس :

We are thinking about the Clasico, but don't really talk about it. It will obviously be a special game, but it's not the right time to talk about the game

Others always give these games a lot of attention and make it very big. We let the others believe in the hype and don't want to get involved

یا کایخون مصاحبه کرده بود و فقط به این نکته بسنده کرده بود که "بازی بزرگی‌ه"! خلاصه مثل اینکه فهمیدن حرف زدن کافی نیست و باید عمل کنن! امروز هم مورینیو توی کنفرانس مطبوعاتی شرکت نمیکنه و به جاش کارانکا صحبت میکنه.

فردا هم احتمالا با سه هافبک دفاعی بازی میکنیم. لاس ، خدیرا و ژابی. سه عنصر تهاجمی هم دیماریا و کریس و بنزما(هیگواین) هستن. در واقع 4-3-3 .. بریم ببینیم چی میشه!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
فردا هم احتمالا با سه هافبک دفاعی بازی میکنیم. لاس ، خدیرا و ژابی. سه عنصر تهاجمی هم دیماریا و کریس و بنزما(هیگواین) هستن. در واقع 4-3-3 .. بریم ببینیم چی میشه!

من بر عکس فکر می کنم این بازی رو مورینیو تهاجمی شروع میکنه . لاس رو میگذاره سمت راست و اوزیل رو بازی میده . بنزما که فیکس هست .
اگر بخواد لاس و خدیرا و ژابی رو بازی بده , دیماریا رو بازی نمیده . به هرحال 100% اوزیل بازی میکنه :D
4-3-3 رو بازی خواهد کرد و سعی میکنه گل اول رو بزنه . بعیده این بازی مورینیو اجازه بده توپ رو بارسایی ها بگیرند .

این گزارش گرافیکی مارکا هم خیلی جالب بود

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب همه بازیکنای رئال به غیر از کاروالیو دعوت شدند.

Satellite

Satellite

Satellite

Goalkeepers
Casillas, Adan, Jesus
Defenders
Ramos, Varane, Pepe, Marcelo, Albiol, Arbeloa, Coentrao
Midfielders
Kaka, Ozil, Xabi Alonso, Di Maria, Sahin, Altintop, Callejon, Lass, Granero, Khedira
Forwards
Cristiano Ronaldo, Higuain, Benzema

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب کرانکار صراحتا اعلام کرد که رئال فردا تهاجمی بازی میکنه و 4-3-3 .
دیماریا و کریس دوگوش هستند و بنزما یا هیگوین هم مهاجم مرکزی .

اینطور که معلومه آربلوا هم بازی خواهد کرد . پس احتمالا لاس و ژابی برن مرکز و اوزیل هم کنار اونها بازی کنه . این تاکتیک رو خیلی دوست دارم :D

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
به امید برد رئال با اختلاف... دلم واسه اون دوران اقتدار رئال خیلی تنگ شده

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اینم یه آمار از وضعیت دو تیم و همچنین آمار کلاسیکو هایی که در لالیگا انجام شده :

br.jpg

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
خوب کرانکار صراحتا اعلام کرد که رئال فردا تهاجمی بازی میکنه و 4-3-3 .
دیماریا و کریس دوگوش هستند و بنزما یا هیگوین هم مهاجم مرکزی .

اینطور که معلومه آربلوا هم بازی خواهد کرد . پس احتمالا لاس و ژابی برن مرکز و اوزیل هم کنار اونها بازی کنه . این تاکتیک رو خیلی دوست دارم :D
ترکیب همونی که من گفتم میشه ... شرط میبندم!!:D اگه قراره لاس و ژابی و اوزیل وسط باشن که همون 4-2-3-1 همیشگی میشه! کارانکا گفت 4-3-3 بازی میکنیم یعنی اینکه سه تا هافبک میشن لاس ، ژابی و خدیرا و سه مهاجم هم میشن دیماریا ، کریس و احتمالا بنزما.

من برعکس تو فکر میکنم نه اوزیل و نه کاکا هیچکدوم از اول بازی نمیکنن. اتفاقا الان داشتم تیتر امروز مارکا رو میخوندم دیدم اونم همین ترکیب رو پیش بینی کرده.

//

یه سری آمار :

- رئال با 6 برد پیاپی توی Cl و تفاضل گل +17 بهترین تیم تاریخ مرحله گروهی چمپیونز لیگ شد!
- با 15 برد پیاپی با بهترین رکورد تاریخ رئال که توی سال 1960 با سرمربی‌گری میگل مونز ثبت شده برابری کرد. اگه بازی امشب رو ببره اون رکورد هم شکسته میشه.
- هر وقت کریس برای رئال گل زده رئال اون بازی رو نباخته!
- توی این ده سال اخیر هر بار الکلاسیکو مساوی شده بازی بعدی رو رئال برده! (الکلاسیکوی آخری 1-1 شد!)

اما بازم اینا هیچ چیزی رو ثابت نمیکنه! باید توی زمین حرفمون رو بزنیم. سال پیش هم تا قبل از الکلاسیکو صدر جدول بودیم و توی آسمون‌ها بودیم اما 5-0 باختیم. البته فکر میکنم امسال یه خرده(فقط یه خرده!:D) داستان فرق داره.;)

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من برعکس تو فکر میکنم نه اوزیل و نه کاکا هیچکدوم از اول بازی نمیکنن. اتفاقا الان داشتم تیتر امروز مارکا رو میخوندم دیدم اونم همین ترکیب رو پیش بینی کرده.

آره متاسفانه درسته :D الانم داشتم بخشی از تلوزیون رئال رو میدیدم که کارشناسش همینی که تو گفتی رو گفت :D ... خوب البته زیاد هم بد نیست چون وسط زمین رو از بارسلونا میگیره . ما همینجوری بازی کردیم جلو اتلتیکو و بردیم .
اضافه شدن اوزیل و کاکا هم میتونه به مراتب بهتر باشه تا حضورشون از ابتدا :D ... می کشمت یعنی امید ...

- هر وقت کریس برای رئال گل زده رئال اون بازی رو نباخته!

اگر اشتباه نکنم همه رو برده :D

اما بازم اینا هیچ چیزی رو ثابت نمیکنه! باید توی زمین حرفمون رو بزنیم. سال پیش هم تا قبل از الکلاسیکو صدر جدول بودیم و توی آسمون‌ها بودیم اما 5-0 باختیم. البته فکر میکنم امسال یه خرده(فقط یه خرده!) داستان فرق داره.

منم از این بابت یکم نگرانم . چون ممکن هست باز بازی رئال جلو بارسا نگیره . کلا همه چیز به گل اول بستگی داره . . .

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
به نظرم این بازی مهمترین الکلاسیکو چند ساله اخیره.چون اگه سلطه بارسا بخواد تموم بشه مطمئنا تو این بازیه.
یه جورایی به مورینیو ایمان دارم،ولی تو چند بازی نشون داد که بعضی وقتا یه اشتباهاتی هم داره.
مثلا بازی 5-0 فصل پیش کاملا اشتباه مورینیو بود،من وقتی بازی 2-0 شد نیمه اول شک نداشتم اگه بخوایم جبران کنیم فاجعه ای مثل 6-2 پیش میاد که اومد،یا 2-0 الکلاسیکو که بعد از اخراج په په و خودش هیچ کاری نکرد تا 2 تا بره تو پاچمون!
به هر حال این بارسا کم تیمی نیست،شاید به نظر من و خیلی ها فوتبال تاخیریشون زیباترین نباشه،ولی مطمئنا قویترین تیمی هستن که من به شخصه دیدم.چون توپ رو به حریف نمیدن که بخواد خطری براشون ایجاد کنه!

راجع به ترکیب هم نمیدونم چی تو ذهنه خوزه است،چون به نظرم آربلوا اونقدر آماده نیست که ترکیب ثابت باشه و کوئنت رائو هم چون 90 دقیقه بازی کرده یکم بعیده ثابت باشه.پس فقط لاس میمونه که من همین گزینه رو ترجیح میدم!
اصلا دوس ندارم با یه ترکیب دفاعی اونم با 3 هافبک دفاعی بازی کنیم.
کارانکا تو مصاحبه اش گفته 4-3-3 که 3 نفره هافبک رو مشخص نکرده،ولی 100% ژابی و خدیرا هستن،میمونه نفره سوم که بستگی به وضعیت دفاع راست داره!
من که دوس دارم اوزیل یا کاکا اون نفره سوم باشه.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
به نظرم این بازی مهمترین الکلاسیکو چند ساله اخیره.چون اگه سلطه بارسا بخواد تموم بشه مطمئنا تو این بازیه.
یه جورایی به مورینیو ایمان دارم،ولی تو چند بازی نشون داد که بعضی وقتا یه اشتباهاتی هم داره.
مثلا بازی 5-0 فصل پیش کاملا اشتباه مورینیو بود،من وقتی بازی 2-0 شد نیمه اول شک نداشتم اگه بخوایم جبران کنیم فاجعه ای مثل 6-2 پیش میاد که اومد،یا 2-0 الکلاسیکو که بعد از اخراج په په و خودش هیچ کاری نکرد تا 2 تا بره تو پاچمون!
به هر حال این بارسا کم تیمی نیست،شاید به نظر من و خیلی ها فوتبال تاخیریشون زیباترین نباشه،ولی مطمئنا قویترین تیمی هستن که من به شخصه دیدم.چون توپ رو به حریف نمیدن که بخواد خطری براشون ایجاد کنه!

راجع به ترکیب هم نمیدونم چی تو ذهنه خوزه است،چون به نظرم آربلوا اونقدر آماده نیست که ترکیب ثابت باشه و کوئنت رائو هم چون 90 دقیقه بازی کرده یکم بعیده ثابت باشه.پس فقط لاس میمونه که من همین گزینه رو ترجیح میدم!
اصلا دوس ندارم با یه ترکیب دفاعی اونم با 3 هافبک دفاعی بازی کنیم.
کارانکا تو مصاحبه اش گفته 4-3-3 که 3 نفره هافبک رو مشخص نکرده،ولی 100% ژابی و خدیرا هستن،میمونه نفره سوم که بستگی به وضعیت دفاع راست داره!
من که دوس دارم اوزیل یا کاکا اون نفره سوم باشه.

الزاما بازی با لاس - خدیرا و ژابی به معنی بازی تدافعی نیست . لاس تکنیک نسبتا خوبی داره و خدیرا هم توی حملات خیلی خوب اضافه میشه . ژابی هم که طراح بازی هست . اما این نشون میده تمرکز رئال روی توپ های بلند خواهد بود. که از پشت فضا های دفاع سه نفره بارسا استفاده کنه .
الان که فکر می کنم خیلی هم بد نیستا :D

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
چه شود امشب!
باخت 5-0 کجا
امتیاز 9-0 کجا!!!:eek:
از الان به فکر یه نماد باشید!:D
به گمونم دیگه تا آخر فصل نشه با تمام انگشتای دست و پا هم اختلاف امتیازات رو نشون داد!:p

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
الزاما بازی با لاس - خدیرا و ژابی به معنی بازی تدافعی نیست . لاس تکنیک نسبتا خوبی داره و خدیرا هم توی حملات خیلی خوب اضافه میشه . ژابی هم که طراح بازی هست . اما این نشون میده تمرکز رئال روی توپ های بلند خواهد بود. که از پشت فضا های دفاع سه نفره بارسا استفاده کنه .
الان که فکر می کنم خیلی هم بد نیستا :D

ما بازی با والنسیا هم با 3 هافبک دفاعی بازی کردیم که به نظرم نتیجه خوبی نداشت،مخصوصا تو نیمه دوم که افتضاح بودیم.در کل سیستمی هست که نتیجه میده،ولی از بازی تیممون لذت نخواهیم برد!
لاس که واقعا عالیه.من موندم چرا اینقدر کم بازی میکنه!
ولی خدیرا خدایی هیچ خلاقیتی نداره،فقط به درد همون تخریب بازی حریف و بازی فیزیکی میخوره و نمیشه تو حملات روش حساب کرد!
هر چی فکر میکنم وقتی گفتن 4-3-3 یعنی کاکا و اوزیل جز اون 3 نفر هافبک نیستن.چون در اون صورت میشه 4-2-3-1،ولی جالبه کارانکا دیروز گفته برای 3 نفر خط میانی گزینه های متفاوتی داریم مثل کاکا لاس خدیرا ژابی ...
این کاکا رو نمیتونم هضم کنم.آخه اگه باشه که 4-3-3 نمیشه!
به هر حال بهترین گزینه برای دفاع راست لاس هستش و آربلوا هم مثل اینکه یه مصدومیت جزئی تو بازی قبل پیدا کرده.
بعید نیست لاس رو بزاره راست و کوئنت رائو رو کنار ژابی و خدیرا بازی بده.

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
فکر کنم یه ال کلاسیکوی اصیل رو امشب شاهد باشیم
هر دو تا تیم تا اینجا عالی کار کردن مخصوصا قوهای سپید
به امید یه بازی سرتاسر تهاجمی

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
الان اختلاف امتیازمون با بارسلونا چقدره ؟

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
من فکر میکنم امسال رئال میتونه انتقام شکستهای سال قبل را به راحتی بگیره

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
به شدت منتظرم بازي شروع بشه احساس مي كنم اينبار با بقيه دفعات فرق مي كنه يعني اميدوارم

بالا