• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
اينم شد تيم اخه ما داريم؟؟؟؟:D
نمي دونم چشون شده بود اولش خوب بودن بعد از گل دوم كلا كنار كشيدن
من نمي دونم كريس رونالدو واسه چي تو زمين بود؟ اصلا بازي نكرد هرچي كاشته هم داشتيم خرابشون كرد رفت بايد همون نيمه اول مي كشيدش بيرون
شانس هم كه نداريم اصلاااا چطور توپ به هيگواين نرسيد اخه

ولي خب الكلاسيكو لاليگا نيست كه هنوز به لاليگا اميد هست

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
1. قرارداد رونالدو کی تموم میشه از شرش راحت شیم ؟
2. امیدوارم امسال رئال مادرید جام نبره و الکلاسیکو بعدی رو هم ببازه . اینطوری میشه امید داشت به اینکه مورینیو رو اخراج کنن .
3. ویوا بارسا
4. خدایا به وقت این شب عزیز کمی از غیرت رائول را به بازیکنان بی غیرت رئال مادرید عطا بفرما . بگو آمیییین :D

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اينم شد تيم اخه ما داريم؟؟؟؟:D
نمي دونم چشون شده بود اولش خوب بودن بعد از گل دوم كلا كنار كشيدن
من نمي دونم كريس رونالدو واسه چي تو زمين بود؟ اصلا بازي نكرد هرچي كاشته هم داشتيم خرابشون كرد رفت بايد همون نيمه اول مي كشيدش بيرون
شانس هم كه نداريم اصلاااا چطور توپ به هيگواين نرسيد اخه

ولي خب الكلاسيكو لاليگا نيست كه هنوز به لاليگا اميد هست

واسه یه بازی , سرنوشت یه بازیکن رو نابود نمی کنند .
مربی ها براشون یه فصل و قهرمانی توی یک فصل مهم هست .
حضور کریس شاید برای رئال سودی نداشت اما به هرحال یکی دو تا مدافع بارسا رو نگه میداشت و فضا رو ایجاد می کرد .

اگر بگم این بازی مهم نبود که حرف مزخرف زدم .اما خوب یک نمایش ضعیف توی این همه نمایش خوب زیاد هم اشکالی نداره حالا از شانس ما همیشه نمایش های ضعیفمون جلوی بارساست . باید برگردیم به بقیه بازی ها

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
بارسا موقعیت شناس تر بود و رئال قدر نشناس
شاید تا دقیقه 30 میشد رئال کار را یه سره کنه ولی قدر نشناس بود.
نیمه دوم یکبار دیگه رئال بهترین موقعیت برای تساوی را بدست آورد و حروم کرد در حالی که 1 دقیقه بعدش تنبیه قدرنشناسیش را شد و گل سوم را خورد
درکل من از بازی رئال راضی هستم چون غیر از رونالدو بقیه تمام تلاش خودشون را کردن.
تعویض هایی که مورینیو کرد مفید بود ولی تمرکز بازیکنها از دست رفته بود.
شاید اگه ورزشگاه پشت تیم بود و این قدر ساکت نبود بازیکنهای بارسا شیر نمیشدن و مثل نیمه اول پر اشتباه میبودن.
چیزی که من فهمیدم توی الکلاسیکوی لیگ روی تماشاچی های رئال نمیشه حساب کرد چون اکثر توریست هستن و چون تاریخ بازی مشخصه میان برای بازی.
در مورد رونالدو واقعا بد بازی کرد و وقتی کار از کار گذشته بود شروع کرد به پاس دادن.

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
واسه یه بازی , سرنوشت یه بازیکن رو نابود نمی کنند .
مربی ها براشون یه فصل و قهرمانی توی یک فصل مهم هست .
حضور کریس شاید برای رئال سودی نداشت اما به هرحال یکی دو تا مدافع بارسا رو نگه میداشت و فضا رو ایجاد می کرد .

اگر بگم این بازی مهم نبود که حرف مزخرف زدم .اما خوب یک نمایش ضعیف توی این همه نمایش خوب زیاد هم اشکالی نداره حالا از شانس ما همیشه نمایش های ضعیفمون جلوی بارساست . باید برگردیم به بقیه بازی ها

ببخشید شما چون مدیریت بخشی از سایت به عهدتونه اگه رو حرفتون حرف بزنم بنم میکنید ؟
میخواستم بگم که پیروزی هر دو تیم در الکلاسیکو از قهرمانی و بردن جام برای اونا مهمتره .

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
2. امیدوارم امسال رئال مادرید جام نبره و الکلاسیکو بعدی رو هم ببازه . اینطوری میشه امید داشت به اینکه مورینیو رو اخراج کنن .
3. ویوا بارسا
4. خدایا به وقت این شب عزیز کمی از غیرت رائول را به بازیکنان بی غیرت رئال مادرید عطا بفرما . بگو آمیییین :D

میدونم عصبی هستی و منم مثل خودت ولی چجور این حرف رو میزنی ؟ آمار گلزنی و پاس گل های رونالدو اثبات میکنه که خرید خوبی بوده و یکی از بهترین های رئاله و امشب خوب کار نکرد متاسفانه ولی به قول خیابانی این چیزی از ارزش هاش کم نمیکنه:D
به هر حال امیدوارم روی روحیه تیم تاثیر زیادی نزاره این باخت و بتونیم نتایج خوب رو از سر بگیریم:rolleyes:

میخواستم بگم که پیروزی هر دو تیم در الکلاسیکو از قهرمانی و بردن جام برای اونا مهمتره .

یعنی شما میگی آقای پرس یا روسل سال به سال این همه پول هزینه میکنند که سالی دو بار همدیگه رو ببرن ؟ هدف بزرگتری ندارن اونوقت؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ببخشید شما چون مدیریت بخشی از سایت به عهدتونه اگه رو حرفتون حرف بزنم بنم میکنید ؟
میخواستم بگم که پیروزی هر دو تیم در الکلاسیکو از قهرمانی و بردن جام برای مهمتره .

نه شما آزادید هر حرفی ررو بزنید .

من پاسخ شما رو با پست خودتون میدم :

3. ویوا بارسا
4. خدایا به وقت این شب عزیز کمی از غیرت رائول را به بازیکنان بی غیرت رئال مادرید عطا بفرما . بگو آمیییین

شما یا متوجه نمیشید , رئال مادرید چیه , یا کلا فوتبال رو درک نمی کنید .
به هرحال بگذارید باهم بحث نکنیم . شاید من حالیم نیست خوب ... اینجوری مزاحم شما هم نمیشم .

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
میدونم عصبی هستی و منم مثل خودت ولی چجور این حرف رو میزنی ؟ آمار گلزنی و پاس گل های رونالدو اثبات میکنه که خرید خوبی بوده و یکی از بهترین های رئاله و امشب خوب کار نکرد متاسفانه ولی به قول خیابانی این چیزی از ارزش هاش کم نمیکنه:D
به هر حال امیدوارم روی روحیه تیم تاثیر زیادی نزاره این باخت و بتونیم نتایج خوب رو از سر بگیریم:rolleyes:
نه داداش گلم به جون خودم اصلا ناراحت و عصبانی نیستم . چون از قبل قابل پیش بینی بود . آمار درست میگه . اما همون آمار هم میگه رونالدو کیفیت بازیش مقابل بارسلونا زیر خطر فقره .:D
ما یه بازیکن جنگنده و با غیرت میخوایم که بتونه حداقل تلاش کنه و توهینی به تماشاگرا و طرفدارا نباشه .

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
اول از همه تبریک بگم به بارسایی ها.
فقط خواهش میکنم نیاید تو این تاپیک رو اعصاب ما بدبختا،من به شخصه مهرداد رو به عنوان یکی از منطقی ترین یوزرهای اینجا میشناختم.ولی پستهایی که امشب زد نظرم رو عوض کرد.مخصوصا پست دوم که سریع هم پاک شد!!!

راجع به لالیگا هم بدون شک ما قهرمان میشیم.حتی با باخت تو بازی برگشت.
ولی اگه جام حذفی یا اروپا به هم بخوریم مطمئن نیستم بتونیم کاری از پیش ببریم.مگه اینکه فینال بهشون بخوریم،وگرنه تو بازیهای رفت و برگشت به این زودی ها نمیتونیم بارسا رو ببریم.
بدون شک یکی از بهترین تیمهای تاریخ فوتباله بارسا،اونا تیم هستن ولی ما هنوز تیم نشدیم.
فقط 2-3 تا ایراد به مورینیو دارم:
1-چرا لاس رو کشید بیرون و خدیرا رو آورد؟
لاس بهترین بازیکن زمین بود و خدیرا هم افتضاح!
2-چرا به اوزیل و کریس اینقدر اعتماد میکنه؟
به خدا اگه کریس این بازی نبود ما میبوردیم.آخه یه نفر به تنهایی چه قدر میتونه توپ خراب کنه.بهتره قبول کنیم کریس حداقل جلوی بارسا اون کارایی لازم رو نداره.
کلی خطای پشت محوطه عالی خراب کرد.خوزه تا وقتی جرات تعویض کریس رو نداشته باشه امکان نداره بتونه بارسا رو شکست بده!
اون کریس منچستر کجا و این کجا،البته تو گلزنی عالی شده ولی تو دریبل و استارت ها خیلی افت کرده.من عاشق دیدن بازیهای کریس تو منچستر بودم.
به هر حال نمیشه تواناییهای کریس رو منکر شد.ولی وقتی یه بازیکن بد بازی میکنه باید تعویض بشه.چه کریس و چه هر کس دیگه ای!

راجع به شانس هم واقعا نمیدونم چی بگم،ولی خوب اونا بهتر از موقعیت ها استفاده میکنن.یا شاید هم ما تو دفاع افتضاحیم که اونا راحت گل میزنن.
امشب دفاع دسته کمی از آبکش نداشت.
کاسیاس چه گناهی کرده خدایی!!!

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
رونالدو خوبه عاليه ولي نه جلوي بارسا ، نمي دونم چرا كم مياره اگه نداشتيمش كه الان اينجا نبوديم من منكر توانايي هاش نيستم فقط دلم از بازي امشبش پره :D

بازي مهم بود به خاطر الكلاسيكو بودنش اگه بخوايم تو ليگ حسابش كنيم كه زياد مهم نيست(يعني مهم بود ولي نه طوري كه همه چيزو از دست رفته بدونيم) همه تيما امتياز ميدن

اميدوارم ديگه امتياز الكي نديم ما هنوزم صدرنشينيم و بايد دنبالمون بدوند

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
تنها چیزی که میشه گفت اینه که بازیکنای رئال از موقعیت های خوب هیچی نمیسازن اما بارساییها از یه توپ معمولی پشت محوطه گل میسازن
اما در نهایت لالیگا هست که مهمه و به نظرم اگه بازی بعد رو ببریم و دوباره بیفتیم روی دور قهرمانیم
و اینکه کریس رونالدو به شدت به کمی فروتنی و روحیه ی پاس دادن نیازمنده :)

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
نه داداش گلم به جون خودم اصلا ناراحت و عصبانی نیستم . چون از قبل قابل پیش بینی بود . آمار درست میگه . اما همون آمار هم میگه رونالدو کیفیت بازیش مقابل بارسلونا زیر خطر فقره .:D
ما یه بازیکن جنگنده و با غیرت میخوایم که بتونه حداقل تلاش کنه و توهینی به تماشاگرا و طرفدارا نباشه .

دوست من
طرفدار و هوادار و تماشاگر رئال فقط شما نیستید ...
ماها هم هستیم .
رونالدو برای ما اگر بهترین بازیکن رئال نباشه یکی از بهترین ها هست . لااقل اونقدر ذهنتون رو باز کتید که به عقاید دیگران نیز احترام بگذارید .

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
یعنی شما میگی آقای پرس یا روسل سال به سال این همه پول هزینه میکنند که سالی دو بار همدیگه رو ببرن ؟ هدف بزرگتری ندارن اونوقت؟
هدف بزرگتر یعنی شکست بارسلونا . تا وقتی رئال بارسا رو شکست نده جام نمیبره . حالا چه توی لالیگا چه حذفی چه قهرمانان بخواد با بارسا روبرو بشه .
کاری که از عهدش خارجه . آمار هم نشون میده . نمیده ؟
نه شما آزادید هر حرفی ررو بزنید .

من پاسخ شما رو با پست خودتون میدم :

شما یا متوجه نمیشید , رئال مادرید چیه , یا کلا فوتبال رو درک نمی کنید .
به هرحال بگذارید باهم بحث نکنیم . شاید من حالیم نیست خوب ... اینجوری مزاحم شما هم نمیشم .
رئال مادرید چیه ؟ رئال مادرید چیز نیست ، تیمه . خیر من فوتبال رو درک نمی کنم .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
چیزی که امشب جالبه اینه , ما همیشه وای میستادیم جواب کل کل بارسایی ها رو بدیم ... امشب کلی انرژی گذاشتیم جواب رئالی ها رو بدیم .

یعنی این یکی دیگه خیلی نوبره ...

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
دوست من
طرفدار و هوادار و تماشاگر رئال فقط شما نیستید ...
ماها هم هستیم .
رونالدو برای ما اگر بهترین بازیکن رئال نباشه یکی از بهترین ها هست . لااقل اونقدر ذهنتون رو باز کتید که به عقاید دیگران نیز احترام بگذارید .
قرار شد مزاحم نشی پسر جون . نمی تونی سر حرفت بمونی ؟
شکست سختی بود ، قبول دارم . اما لازم نیست خودت و اطرافیانت رو به آتش بکشی ! :D

چیزی که امشب جالبه اینه , ما همیشه وای میستادیم جواب کل کل بارسایی ها رو بدیم ... امشب کلی انرژی گذاشتیم جواب رئالی ها رو بدیم .

یعنی این یکی دیگه خیلی نوبره ...
کل کل نیست . نظرت رو میگی ؟ منتظر باش نظرمو بگم .

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
ولی من میگم با همه این حرف ها امسال قهرمان میشیم ... واقعا رئال بدشانس هست ... یکم شانس داشتیم امشب بدون تعارف 3-1 می بردیم ( اون یک گل هم اشانتیون به اونا میدادیم ) فقط کافی بود رونالدو اون تو پارو گل میکرد

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ولی من میگم با همه این حرف ها امسال قهرمان میشیم ... واقعا رئال بدشانس هست ... یکم شانس داشتیم امشب بدون تعارف 3-1 می بردیم ( اون یک گل هم اشانتیون به اونا میدادیم ) فقط کافی بود رونالدو اون تو پارو گل میکرد

خدا خیرت بده .
همه حرف منم همینه . ما تو بازی های بارسا بیشتر شانس نمیاریم . وگرنه اون ضربه کاکا و سر رونالدو و ... گل میشد اصلا این حرف ها نبود.
اما من اعصابم از اینکه یه روز برای بعضی ها رونالدو میشه سوپر استار و یه بازی که بد میشه میشینن دعا می کنند که قراردادش تموم میشه , خورد میشه ...
چیزی توی فوتبال وجود داره به تاریخچه ...
درسته توی دو سه سال اخیر تاریخچه بازی های کلاسیکو بد بوده اما خوب بقیه چیزا چی ؟
15 بازی بدون شکست و اون امار گلزنی خیره کننده و ... چی ؟ همش کشک ؟ چون تویه بازی بدشانسی آوردیم ؟
یعنی وقعا اگر کسی نتونه این چیز ها رو ببینه اسم هوادار و نمیشه روش گذاشت .

همین .

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
بنزما ، زننده سریع ترین گل تاریخ الکلاسیکو

کریم نیمه اول محشر بود،ولی نیمه دوم افت کرد.نباید لاس و دیماریا رو میکشید بیرون.باید کریس و کریم رو میکشید بیرون.
البته بازم به نظرم کریم بهترین بازیکن ما تو فاز هجومی بود!

برنابئو ، کریستیانو را هو کرد

متاسفانه یکی از دلایل ناکامی ما عدم حمایت از بازیکنا هستش.این همون کریسی هست که تو اکثر بازیها باعث شادی میشه،یه بازی که بد بازی کنه هو میکنن.خدایی رئال افتضاح ترین هوادارا رو بین تیمهای اروپایی داره!
قبول دارم خیلی بد بود،ولی این که هو کنن...:(
ای کاش تعویض میشد.

مورینیو :" شانس بخشی از فوتبال است / مسی باید اخراج می شد "

بخش اول مصاحبه خوزه
----------------
دوستان انتقاد بکنید ولی فحش ندید خواهشا.نزارید دشمن شاد بشیم:D

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
تک تک بازی های منچستر وقتی رونالدو در این تیم بود رو به دقت نگاه میکردم . تفاوت فاحش یعنی همین .
اونجا میجنگید اما در رئال منتظره تا یکی پیدا بشه و بهش پاس بده . در بازی مقابل بارسا هم که کلا همه ی قابلیت هاش رو از دست میده .

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
رونالدو افتضاخ بازی کرد این چه بازی بود :hmm:

کلا رئال خوب نبود ناسلامتی توی خونه است چی از این بارسا کم داره آخه

بالا