• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
لا لیگایی که تویش دبل بشیم به این شکل حقارت بار از ...................چی بگم
دیگه بارسلونایی ها دعا می کنند تو همه جامها بخورن به رئال
چون دقیقا عین ماست رئال رو می برن
ّبارسا تو رو خدا ما رو هر سال دبل نکن
جان مادرت بزار یک مساوی تو مادربد بگیریم

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
کاش لااقل مثل فرگوسن تیم میساختیم میباختیم
نه اینکه هر سال 100 میلیون دلار خرج کنیم بعد بارسا با همون تیمی که تو این 4 سال بردمون باز بیاد به راحتی آب خوردن ببره
عرضه بازیکن ساختن نداری
لااقل 2 تا خرید بکن تو این بازی به دردت بخورن
حالا 2 سال دیگر منچستر یک تیمی میشه که بارسا رو میبره
باز ما رفت و برگشت باید دعا کنیم اگر اخراجی ندیم و سوتی ندیم و گل نخوریم تا دقیقه 70 شاید مساوی بکنیم
والله تعصب بازیکنهای من سیتی لز رئال بیشتره
خدا امسال بارسا تو خونه هیچ تیم لا لیگایی 3 تا نزده بود
هر بازی 2 تا از پشت هیجده میزارن ته تور تازه کاسیاس جلوشونه
اما ما 4 ساله به والدز نتونستیم پشت هیجده گل بزنیم
2 تا بازیکنی که امسال گرفتن پوکوندن ما رو بعد
مسعود اوزیل و رونالدو اندازه مگسهای رختکن رئال آزاری به تیم حریف نمیرسونن
واقعا تیمی که فقط به فکر بازیکن خریدنه از این بهتر نمیشه
اگر تو این 4 سال یک تیم از پایه ساخته بودیم حداقلش با غیرت بازی میکردن
خلاصه رئال تا گواردیولا و ژاوی و مسی هستند هر 15 بازی یکبار ممکنه ببره اون هم با حوادث فوتبال

alexio

Registered User
لایک‌ها
1
سلام خدمت دوستان.
خب بازم باختیم و بازم حالمون گرفته شد
من با رونالدو مشکلی ندارم ولی رونالدو بازیکنیه که تاکتیک تیم باید در خدمتش باشه. خب 30-40 تا گل هم زده دستش درد نکنه
ولی اگه ایشون نبود این گلها زده نمیشد؟ نهایتش این گلها بین دو یا سه تا بازیکن دیگه تقسیم میشد.
وقتی از منچستر رفت واقغا برای این تیم خوب شد که درایت و تجربه سر الکس زو نشون میده.

به هر حال باخت رو گردن کریس نمیندارم خب زورمون نرسید

ترجیح میدم بازیکنانی با اصالت از جوانان مادرید در تیم باشه تا ستاره های گرانقیمت (حداقل موقغ باخت حرفی برای گفتن داشتیم)

جا داره از رائول گونزالس یادی کنم که هم ستاره بود هم متعصب هم با هوش ستاره واقعی مادرید که ریشه و فوتبالش از مادرید بود.

alexio

Registered User
لایک‌ها
1
چیزی که امشب جالبه اینه , ما همیشه وای میستادیم جواب کل کل بارسایی ها رو بدیم ... امشب کلی انرژی گذاشتیم جواب رئالی ها رو بدیم . یعنی این یکی دیگه خیلی نوبره ...
برای منم جالبه مگه شما چی کاره ای که باید جواب رئالی ها رو بدی.پیش خودت چی فک کردی
تیم باخته زمین حودشم باخته دفعه اولم نیست که باخته هوادار حقشه ناراحت بشه غر بزنه این همه خرج نشده که هی ببازه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

برای منم جالبه مگه شما چی کاره ای که باید جواب رئالی ها رو بدی.پیش خودت چی فک کردی
تیم باخته زمین حودشم باخته دفعه اولم نیست که باخته هوادار حقشه ناراحت بشه غر بزنه این همه خرج نشده که هی ببازه

فکر می کنم بعضی دوستان بهتره ادبیاتشون رو تعدیل کنند . شما دوست عزیز با یکی از هوادارهای قدیمی رئال اینطوری صحبت می کنید!! رعایت ادب و احترام اولین چیزی هست که برای ما در بخش مهم هست ، اون هم در شرایط بعد از باخت که خیلی ها شاید به دلیل تنش های بعد از بازی کمی خودداریشون رو از دست بدن. لطفا رعایت کنید تا خدای نکرده کدورتی پیش نیاد.

شاد و پیروز باشید

alexio

Registered User
لایک‌ها
1
سلام خدمت دوستان

فکر می کنم بعضی دوستان بهتره ادبیاتشون رو تعدیل کنند . شما دوست عزیز با یکی از هوادارهای قدیمی رئال اینطوری صحبت می کنید!! رعایت ادب و احترام اولین چیزی هست که برای ما در بخش مهم هست ، اون هم در شرایط بعد از باخت که خیلی ها شاید به دلیل تنش های بعد از بازی کمی خودداریشون رو از دست بدن. لطفا رعایت کنید تا خدای نکرده کدورتی پیش نیاد.

شاد و پیروز باشید

ok.خب فقط ایشون هوادار اونم ار نوع قدیمیش نیستن.

درست میگی هوادارا عصبانی هستن.

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
آره داداش من...همینه!...مملکتی که یه سری اشخاص سطح پایین پستای مهم رو دارن میگردونن که درک درستی از جایگاشون ندارن از این بهتر نمیشه...یه جای اینکه خودشون در خدمت جایگاشون باشن جایگاشون رو در خدمت خودشون قرار میدن بلکه با این کاراشون بتونن گوشه ای از عقده هایی که برشون گذشته رو ترمیم کنن...البته که اصلا هم لازمش شجاعت نیست چون حمایت میشن چه برسه به یه فضای مجازی در پیت که درش هم دیده نشی!;)
از اینجا به خودشم میگم اگه تونست بیاد مثل مرد جواب بده اگرم نه که همونطوری که ازش انتظار میره این پست رو هم مثل پستای قبلی که هیچ ربطی هم به ایشون نداشت رو پاک کن بره چون این لا اقل یه ربطی بهش داره!

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
کاش لااقل مثل فرگوسن تیم میساختیم میباختیم
من اين حرف را قبول ندارم....
فرگوسن هم تيم نمي سازه چون منچستر آكادمي نداره چند تا از بازيكن هاي فعلي منچستر از آكادمي اومدن؟
من نميدونم منچستر يونايتد بازيش با منچستر سيتي چند چند شد؟ جالب تر اين هست كه همين منچستر يونايتد ، آرسنال را سوراخ كرد !! بعد ميبينيم كه از گروه خودش توي اورپا نتونست صعود كنه.
اين جور نتايج اتفاقي هست.
هميشه كه همه شرايط مثل هم نيست كه.

لااقل 2 تا خرید بکن تو این بازی به دردت بخورن
حالا 2 سال دیگر منچستر یک تیمی میشه که بارسا رو میبره
باز ما رفت و برگشت باید دعا کنیم اگر اخراجی ندیم و سوتی ندیم و گل نخوریم تا دقیقه 70 شاید مساوی بکنیم
والله تعصب بازیکنهای من سیتی لز رئال بیشتره
خدا امسال بارسا تو خونه هیچ تیم لا لیگایی 3 تا نزده بود
هر بازی 2 تا از پشت هیجده میزارن ته تور تازه کاسیاس جلوشونه
اما ما 4 ساله به والدز نتونستیم پشت هیجده گل بزنیم
2 تا بازیکنی که امسال گرفتن پوکوندن ما رو بعد
مسعود اوزیل و رونالدو اندازه مگسهای رختکن رئال آزاری به تیم حریف نمیرسونن
واقعا تیمی که فقط به فکر بازیکن خریدنه از این بهتر نمیشه
اگر تو این 4 سال یک تیم از پایه ساخته بودیم حداقلش با غیرت بازی میکردن
خلاصه رئال تا گواردیولا و ژاوی و مسی هستند هر 15 بازی یکبار ممکنه ببره اون هم با حوادث فوتبال

من اين حرفهات را اصلا قبول ندارم.
باخت ديشب نه از سر تاكتيك غلط بود و نه از سر بازيكن ها رئال.باخت ديشب نتيجه بي دقتي بازيكن هاي رئال بود.
گل اولي كه رئال خورد يه گل هميشگي از نو بارسايي بود دو بازيكن مسي را گرفته بودن و دو بازيكن هم سانچز را گرفته بودن ولي وقتي كه پاس خوب باشه هر چقدر هم دفاع ها خوب كار كنن بازيكن فرار ميكنه. چون پاس براي همين هست.

گل دوم را هزار بار ديگه هم اين طور شوت بزنن تو گل نميره. توپ خورد به زمين بعد خورد به مارسلو پيچ بر ميداره و بلند ميشه ميخوره به تير و توي گل ميره. فاصله هم كه 35 متر بود.كه با اون سرعتي كه توپ داشت اگه به كسي نميخورد راحت توپ را كاسياس بر ميداشت.

گل سوم نتيجه جلو اومدن مارسلو بود. تيم 2-1 عقب بود و نياز داشت گل بزنه پس اومده بود جلو.اين چيز غير عادي و غير قابل قبولي نيست. جالب تر اينه كه همون توپ ما موقعيت گل داشتيم و روي ضد حمله گل سوم را خورديم.

من يادم هست كه شما گفتي ختافه تونست از گلش دفاع كنه. دوست عزيز ختافه 11 نفره دفاع ميكرد ولي رئال اگه ميخواست 11 نفره دفاع كنه خود شما ميومدي ميگفتي مورينيو جرات نداره.

اين تاكتيكي كه ديروز رئال جلوي بارسا اجرا كرد تنها روشي هست كه رئال ميتونه جلوي بارساي فعلي به نتيجه برسه. دقت كني توي بارسا چيزي به نام نقشه دوم وجود نداره. با اينكه 1 گل خوردن روي اشتباهي كه كردن و پاس به دروازه بان دادن باز هم ديديم كه كوتاه بازي ميكردن و همون كار را تكرار ميكردن. يعني شما ميگي كه گوارديولا نميفهمه رئال تصميم گرفته توي زمين بارسا به بارسا فشار بيار تا اشتباه كنن؟
همين فشار توي زمين حريف نتيجه اش اين شد كه ديروز همه ي بازيكن هاي بارسا پاس هاي اشتباه ميدادن.از والدز بگير تا خود ژاوي كه بهترين پاس دهنده فعلي دنيا هست.

شما بازي را ببين. تا خود دقيقه 65 اصلا خبري از اينيستا و فابرگاس نبود. اين يعني مهار شده بودن ولي وقتي تيم عقب هست نقشه ها تغيير ميكنه.

در مورد رونالدو مشكل اين هست كه توي بازي هاي جلوي بارسا ميخواهد خودش را اثبات كنه و اين را نميفهمه كه رونالدو اثبات شده هست و نيازي نيست كه خودش را بخواهد اثبات كنه.
هر وقت يه بازيكن با اين ذهنيت بره تو زمين كه بخواهد خودش را به رخ حريف بكشه نتيجه اش اين ميشه كه ميبينيم. تمركزش را از دست ميده و از چرخه ي بازي خارج ميشه.

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
همیشه هم باید بعد از هر ال کلاسیکویی شاهد یه همچین عکسی باشیم...متاسفم!:eek:

1323558580_extras_mosaico_noticia_1_g_1.jpg

Mojtaba88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوبیش اینه هنوزم صدرو از دست ندادیم یعنی یه بازی کمتر داریم اونو ببریم بارسا دومه

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
فرق مسی با رونالدو اینه که بازیکنای بارسا از ستاره تیمشون انگیزه میگرن برعکس وقتی بازیکنای تیمی نتونن به ستارشون تکیه کنن نتیجه این میشه که اعتماد بین بازیکنا از بین میره میل به تکروی بالا میره خودخواهی حرف اول رو میزنه هافبکها دیگه انگیزه ای واسه توپ گیریو تغذیه مهاجمشون ندارن...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
آره داداش من...همینه!...مملکتی که یه سری اشخاص سطح پایین پستای مهم رو دارن میگردونن که درک درستی از جایگاشون ندارن از این بهتر نمیشه...یه جای اینکه خودشون در خدمت جایگاشون باشن جایگاشون رو در خدمت خودشون قرار میدن بلکه با این کاراشون بتونن گوشه ای از عقده هایی که برشون گذشته رو ترمیم کنن...البته که اصلا هم لازمش شجاعت نیست چون حمایت میشن چه برسه به یه فضای مجازی در پیت که درش هم دیده نشی!;)
از اینجا به خودشم میگم اگه تونست بیاد مثل مرد جواب بده اگرم نه که همونطوری که ازش انتظار میره این پست رو هم مثل پستای قبلی که هیچ ربطی هم به ایشون نداشت رو پاک کن بره چون این لا اقل یه ربطی بهش داره!

جناب شما اینجا رو ظاهرا عوضی گرفتید. پست بنده خطاب به شخص دیگری بود که شما با قاطی کردن مساله و انداختن خودتون به وسط جریان سعی در سهیم شدن در بی احترامی به یکی از افراد فعال این تاپیک شدید.
برای من جالبه که شخصی مثل شما یا سایرین که حتی تعداد پستهاشون در این تاپیک هنوز دو رقمی نشده چطور به خودتون اجازه میدید به شخصی مثل بهروز که نزدیک 2500 پست فقط در این تاپیک دادند بی احترامی کنید. مطمئنا ما اینجا در مقابل اینگونه صحبتها عکس العمل نشون می دیم چه در این تاپیک چه در سایر تاپیکها.
شما که اینجا رو فضای در پیت می دونید چرا قوانین این محیط درپیت ( به زعم شما البته ) رو مطالعه نمی کنید که با به کار بردن الفاظ خلاف قوانین باعث نشید پستتون پاک بشه ، بعد هم که پستتون پاک شد حداقل سوال کنید چه کسی و به چه دلیلی پست من رو پاک کرد تا پاسخ بگیرید والا تهمت زدن به شخصی که از دید شما مدیر بودنش یک گناه هست ( والبته من نمیتونم قضاوت کنم آیا ممکنه برخوردهای ایشون در بخش مورد مدیریتشون باعث این رفتار از بعضی دوستان شده هست یا خیر) کار سختی نیست.
در خاتمه بگم که پستهای هر بخشی فقط توسط مدیر و همکار اون بخش و مدیران بالاتر مثل ادمین ها قابل پاک شدن یا ادیت هست.
بنده هم برای رعایت قوانین جهت داشتن بخشی عاری از بی احترامی با کوچکترین خلافی برخورد می کنم .
شاد و پیروز باشید

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
یه چیزی که توین چندتا بازی که با بارسا داشتیم برام جالب بود اینه که چرا وقتی بارسا از نظر تاکتیکی به بن بست میخوره همش میخواد با فیلم بازی کردن تیم حرف رو 10 نفره کنه.

سر کوچیکترین خطا همه به داور حمله می کردن.خیلی برام جالب بود.یا وقتی عقب بودن با اینکه اول بازی بود توپ رو بیرون نمیزدن.

بارسا قویترین تیم باشگاهی دنیاست ولی اصلا برام قابل درک نیست که چرا واسه پیروزی بر حریف خیلی چیزهارو میبازه مخصوصا اخلاق

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
من اين حرف را قبول ندارم....
فرگوسن هم تيم نمي سازه چون منچستر آكادمي نداره چند تا از بازيكن هاي فعلي منچستر از آكادمي اومدن؟
من نميدونم منچستر يونايتد بازيش با منچستر سيتي چند چند شد؟ جالب تر اين هست كه همين منچستر يونايتد ، آرسنال را سوراخ كرد !! بعد ميبينيم كه از گروه خودش توي اورپا نتونست صعود كنه.
اين جور نتايج اتفاقي هست.
هميشه كه همه شرايط مثل هم نيست كه.

بله آکادمی نداره
من نگفتم مال آکادمیشه گفتم بازیکن میسازه
بله وقتی شما تیم میسازی این باخت ها تویش طبیعی هست
اما شما بعد کاسیاس میتونی اسم یک بازیکن بیاری که رئال پرورش داده باشه؟؟؟؟؟
وقتی شما 30 میلیون دلار میدی جای بازیکن لا اقل باید یک گوشه ای از کارت رو برداره نه اینکه خودش یک باری بشه رو دوشت

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
وقتی شما 30 میلیون دلار میدی جای بازیکن لا اقل باید یک گوشه ای از کارت رو برداره نه اینکه خودش یک باری بشه رو دوشت

رونالدو یعنی اینقدر بد بوده تا حالا ؟

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
من اين حرفهات را اصلا قبول ندارم.
باخت ديشب نه از سر تاكتيك غلط بود و نه از سر بازيكن ها رئال.باخت ديشب نتيجه بي دقتي بازيكن هاي رئال بود.
گل اولي كه رئال خورد يه گل هميشگي از نو بارسايي بود دو بازيكن مسي را گرفته بودن و دو بازيكن هم سانچز را گرفته بودن ولي وقتي كه پاس خوب باشه هر چقدر هم دفاع ها خوب كار كنن بازيكن فرار ميكنه. چون پاس براي همين هست.

گل دوم را هزار بار ديگه هم اين طور شوت بزنن تو گل نميره. توپ خورد به زمين بعد خورد به مارسلو پيچ بر ميداره و بلند ميشه ميخوره به تير و توي گل ميره. فاصله هم كه 35 متر بود.كه با اون سرعتي كه توپ داشت اگه به كسي نميخورد راحت توپ را كاسياس بر ميداشت.

گل سوم نتيجه جلو اومدن مارسلو بود. تيم 2-1 عقب بود و نياز داشت گل بزنه پس اومده بود جلو.اين چيز غير عادي و غير قابل قبولي نيست. جالب تر اينه كه همون توپ ما موقعيت گل داشتيم و روي ضد حمله گل سوم را خورديم.

من يادم هست كه شما گفتي ختافه تونست از گلش دفاع كنه. دوست عزيز ختافه 11 نفره دفاع ميكرد ولي رئال اگه ميخواست 11 نفره دفاع كنه خود شما ميومدي ميگفتي مورينيو جرات نداره.

اين تاكتيكي كه ديروز رئال جلوي بارسا اجرا كرد تنها روشي هست كه رئال ميتونه جلوي بارساي فعلي به نتيجه برسه. دقت كني توي بارسا چيزي به نام نقشه دوم وجود نداره. با اينكه 1 گل خوردن روي اشتباهي كه كردن و پاس به دروازه بان دادن باز هم ديديم كه كوتاه بازي ميكردن و همون كار را تكرار ميكردن. يعني شما ميگي كه گوارديولا نميفهمه رئال تصميم گرفته توي زمين بارسا به بارسا فشار بيار تا اشتباه كنن؟
همين فشار توي زمين حريف نتيجه اش اين شد كه ديروز همه ي بازيكن هاي بارسا پاس هاي اشتباه ميدادن.از والدز بگير تا خود ژاوي كه بهترين پاس دهنده فعلي دنيا هست.

شما بازي را ببين. تا خود دقيقه 65 اصلا خبري از اينيستا و فابرگاس نبود. اين يعني مهار شده بودن ولي وقتي تيم عقب هست نقشه ها تغيير ميكنه.

در مورد رونالدو مشكل اين هست كه توي بازي هاي جلوي بارسا ميخواهد خودش را اثبات كنه و اين را نميفهمه كه رونالدو اثبات شده هست و نيازي نيست كه خودش را بخواهد اثبات كنه.
هر وقت يه بازيكن با اين ذهنيت بره تو زمين كه بخواهد خودش را به رخ حريف بكشه نتيجه اش اين ميشه كه ميبينيم. تمركزش را از دست ميده و از چرخه ي بازي خارج ميشه.

دقیقا بخاطر ترسو بودن مورینیو هست که رئال اینقدر راحت میبازه
بابا 8 تا بازی با بارسلونا کردی باختی دیگه از چی میترسی؟؟؟
شما بازی والنسیا رو با همین بارسلونا دیدی؟؟؟؟
آخر وقتی ما میزبانیم و 6 امتیاز جلوییم و تازه ثانیه 20 هم یک گل 2 دستی تقدیممون کردن
حالا برو عقب تا بارسا بیاد کارهاش رو بکنه و گلش رو بزنه و بعد قیافه بازیکن 90 میلیون یورویی بدتر قیافه بازیکن های پرسپولیس
زلاتان حق داره میگه من بهترین بازیکن جهانم
نفس خط دفاع بارسا رو بروند بعد این رونالدو
خیلی جالبه همش هم میگید شانس
شانس کیلو چنده؟؟؟؟
بازیکن تیم حریف وقتی اینقدر ایمان به کارش داره که چنان شوتی رو میزنه وقتی تیمش عقبه نشون میده مربیش چه روح بزرگی به اون داده
مورینیو آدم رو یاد مرحوم حجازی میندازه که بنده خدا جلو پرسپولیس اینقدر استرس خودش رو به بازیکنها منتقل میکرد که با اینکه بهتر از پرسپولیس بودن
باز هم به باخت و مساوی راضی میشدن
خلاصه ما بارسلون رو ببر نیستیم
اون فینال جام حذفی هم در رفت از دستشون

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
رونالدو یعنی اینقدر بد بوده تا حالا ؟

اولا رونالدو 95 میلیون بوده نه 30 تا
بعدش هم وقتی شما میری پول میدی تفنگ میخری که باهاش خرس بندازی
هنری نکردی باهاش خرگوش بکشی
اگر باهاش خرس کشتی هنرمندی
وگرنه خرگوش رو با تیر کمون هم میشه کشت

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
همون اشتباهاتی که توی سوپرکاپ دور رفت داشتیم رو تکرار کردیم! اونجا هم وقتی 1-0 جلو بودیم دو سه تا موقعیت عالی رو خراب کردیم و بعدش روی دو تا توپ مرده گل خوردیم و عقب افتادیم. من خوشم نمیاد به طور بخصوص از یه بازیکن انتقاد کنم ولی هر چی نگاه میکنم میبینم کریس دو تا توپ 100% رو خراب کرد اونم چه موقعی! موقعیت اول وقتی بازی 1-0 بود که اونجا اگه گل دوم رو میزدیم اصلا شرایط یه جور دیگه میشد موقعیت دوم هم وقتی که بازی 2-1 بود ضربه سر رو بدون مزاحمت هیچ مدافعی راحت زد بیرون! من اصلا مات و مبهوت مونده بودم که چی شده که کریس اینجوری داره موقعیت خراب میکنه!!

روی گلی اولی که خوردیم ژابی میخواست خطا کنه تا مانع از حمله بارسا بشه اما از اونجایی که کارت زرد داشت ریسک نکرد و همون توپ رو مسی پاس داد و توپ گل شد. گل دوم که دیگه هیچ چیزی نمیشه در موردش گفت! گل سوم هم وقتی زده شده که تیم از هم پاشیده بود.

به نظرم بعد از گل اول باید بسته‌تر بازی میکردیم و توی ضدحملات -شاید- میتونستیم گل‌های بعدی رو بزنیم ولی باز ، بازی کردیم و این 3 گل هم نتیجه باز بازی کردن جلوی بارساس. یکی از بچه‌ها گفت چرا لاس عویض شد؟ لاس دقیقا بعد از اینکه کارت زرد گرفت تعویض شد که به نظرم کار درستی بود. چون پستش و سبک بازیش جوری بود که پتانسیل اخراج شدن رو داشت.

اگه بگم ناراحت نیستم دروغ گفتم(الان از خواب بیدار شدم اهل بیت قیافه‌ام رو که دیدن گفتن "هان؟ مگه دیشب باختید؟":D) ولی دیگه گذشت! باید اول به بازی جام حذفی فکر کنیم و بعدش هم به سویا. اگر سویا رو ببریم دوباره با اختلاف سه تا میریم صدر ولی سویا هم کم تیمی نیست. اگه بخوان جلوی ما اتوبوس پارک کنن ما هم مثل بارسا جلوشون به مشکل برمیخوریم.

راستی :

1323558047_extras_portada_0.jpg

یه چیز دیگه ... برنابئو دقیقه 93 داشت خوزه مورینیو رو تشویق میکرد.

این امید چقد چیز میدونه
لووووول:D
داور همونی بود که سوپرکاپ برگشت رو سوت زده بود. داور خوبی بود اتفاقا! حالا بگذریم از اینکه شاید میتونست مسی رو اخراج کنه!

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
جناب شما اینجا رو ظاهرا عوضی گرفتید. پست بنده خطاب به شخص دیگری بود که شما با قاطی کردن مساله و انداختن خودتون به وسط جریان سعی در سهیم شدن در بی احترامی به یکی از افراد فعال این تاپیک شدید.
برای من جالبه که شخصی مثل شما یا سایرین که حتی تعداد پستهاشون در این تاپیک هنوز دو رقمی نشده چطور به خودتون اجازه میدید به شخصی مثل بهروز که نزدیک 2500 پست فقط در این تاپیک دادند بی احترامی کنید. مطمئنا ما اینجا در مقابل اینگونه صحبتها عکس العمل نشون می دیم چه در این تاپیک چه در سایر تاپیکها.
شما که اینجا رو فضای در پیت می دونید چرا قوانین این محیط درپیت ( به زعم شما البته ) رو مطالعه نمی کنید که با به کار بردن الفاظ خلاف قوانین باعث نشید پستتون پاک بشه ، بعد هم که پستتون پاک شد حداقل سوال کنید چه کسی و به چه دلیلی پست من رو پاک کرد تا پاسخ بگیرید والا تهمت زدن به شخصی که از دید شما مدیر بودنش یک گناه هست ( والبته من نمیتونم قضاوت کنم آیا ممکنه برخوردهای ایشون در بخش مورد مدیریتشون باعث این رفتار از بعضی دوستان شده هست یا خیر) کار سختی نیست.
در خاتمه بگم که پستهای هر بخشی فقط توسط مدیر و همکار اون بخش و مدیران بالاتر مثل ادمین ها قابل پاک شدن یا ادیت هست.
بنده هم برای رعایت قوانین جهت داشتن بخشی عاری از بی احترامی با کوچکترین خلافی برخورد می کنم .
شاد و پیروز باشید
عجــــــــب! پس واسه بی احترامی کردن هم باید سابقت زیاد باشه؟!...شما هم برخورد کنید!...کار سختیه مگه؟!
پستی هم که من دادم هیچ ربطی به پست شما نداشت که البته ربط اونم خودتون تعیین میکنید
واقعا خجالت آوره که مدیرا اینقدر از امکاناتی که در اختیارشون گذاشتن به راحتی سوء استفاده میکنن...
این کار شما هم مصداق بارز اختلاس هست منتهی توی مرحله خیلی ناچیز!که با ارتقاء جایگاه این عمل شنیع هر چه بیشتر رو بیشتر خودش رو نشون خواهد داد!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب معمولآ اینجوری هست که وقتی طرفدار تیمی هستیم همه چیز رو یک جانبه میبینیم!
مثلآ گل بارسا رو شانسی میدونیم ، اما گل ثانیه بیست و دو رئال رو به خاطر کار تاکتیکی و فشار زیاد و این حرفها. یا انتظار داریم هر توپی زدیم به سمت دروازه اونها گل بشه اما مال اونها رو کلآ نادیده میگیریم
از نظر من رئال نیمه اول خوب بازی کرد! اما بازیکنان تکنیکی رئال سردرگم بازی میکنند! تکنیک بارسایی ها کاملآ در اختیار تیم هست اما رئال هر کس برای خودش بازی میکنه. اما بازی خوب رئال تو نیمه اول باعث شد بارسا نتونه اون بازی چشم نوازش رو انجام بده!
از نظر من تعویض اوزیل و مخصوصآ دیارا اشتباه بود ، به جاش رونالدو باید تعویض میشد هیچ نشانی از اون بازی خوبش نداشت ، وقتی اوزیل و دیارا اومدن بیرون عملآ بارسا هرکاری دوست داشت میکرد! دریبلهای تحقیر آمیز میزدن یه بخشی از بازی رو! مخصوصآ که بازی تو مادرید بود.
باختن تو روزی که از نظر من بارسا در اوجش نبود اون هم با این نتیجه بسیار بده! از اون طرف بردن بازی که توش در ثانیه بیست و دوم گل بخوری خیلی قابل احترامه
با همه اینها احتمال قهرمانی رئال در لیگ امسال از نظر من بیشتر از بارسا هست

بالا