کاش لااقل مثل فرگوسن تیم میساختیم میباختیم
من اين حرف را قبول ندارم....
فرگوسن هم تيم نمي سازه چون منچستر آكادمي نداره چند تا از بازيكن هاي فعلي منچستر از آكادمي اومدن؟
من نميدونم منچستر يونايتد بازيش با منچستر سيتي چند چند شد؟ جالب تر اين هست كه همين منچستر يونايتد ، آرسنال را سوراخ كرد !! بعد ميبينيم كه از گروه خودش توي اورپا نتونست صعود كنه.
اين جور نتايج اتفاقي هست.
هميشه كه همه شرايط مثل هم نيست كه.
لااقل 2 تا خرید بکن تو این بازی به دردت بخورن
حالا 2 سال دیگر منچستر یک تیمی میشه که بارسا رو میبره
باز ما رفت و برگشت باید دعا کنیم اگر اخراجی ندیم و سوتی ندیم و گل نخوریم تا دقیقه 70 شاید مساوی بکنیم
والله تعصب بازیکنهای من سیتی لز رئال بیشتره
خدا امسال بارسا تو خونه هیچ تیم لا لیگایی 3 تا نزده بود
هر بازی 2 تا از پشت هیجده میزارن ته تور تازه کاسیاس جلوشونه
اما ما 4 ساله به والدز نتونستیم پشت هیجده گل بزنیم
2 تا بازیکنی که امسال گرفتن پوکوندن ما رو بعد
مسعود اوزیل و رونالدو اندازه مگسهای رختکن رئال آزاری به تیم حریف نمیرسونن
واقعا تیمی که فقط به فکر بازیکن خریدنه از این بهتر نمیشه
اگر تو این 4 سال یک تیم از پایه ساخته بودیم حداقلش با غیرت بازی میکردن
خلاصه رئال تا گواردیولا و ژاوی و مسی هستند هر 15 بازی یکبار ممکنه ببره اون هم با حوادث فوتبال
من اين حرفهات را اصلا قبول ندارم.
باخت ديشب نه از سر تاكتيك غلط بود و نه از سر بازيكن ها رئال.باخت ديشب نتيجه بي دقتي بازيكن هاي رئال بود.
گل اولي كه رئال خورد يه گل هميشگي از نو بارسايي بود دو بازيكن مسي را گرفته بودن و دو بازيكن هم سانچز را گرفته بودن ولي وقتي كه پاس خوب باشه هر چقدر هم دفاع ها خوب كار كنن بازيكن فرار ميكنه. چون پاس براي همين هست.
گل دوم را هزار بار ديگه هم اين طور شوت بزنن تو گل نميره. توپ خورد به زمين بعد خورد به مارسلو پيچ بر ميداره و بلند ميشه ميخوره به تير و توي گل ميره. فاصله هم كه 35 متر بود.كه با اون سرعتي كه توپ داشت اگه به كسي نميخورد راحت توپ را كاسياس بر ميداشت.
گل سوم نتيجه جلو اومدن مارسلو بود. تيم 2-1 عقب بود و نياز داشت گل بزنه پس اومده بود جلو.اين چيز غير عادي و غير قابل قبولي نيست. جالب تر اينه كه همون توپ ما موقعيت گل داشتيم و روي ضد حمله گل سوم را خورديم.
من يادم هست كه شما گفتي ختافه تونست از گلش دفاع كنه. دوست عزيز ختافه 11 نفره دفاع ميكرد ولي رئال اگه ميخواست 11 نفره دفاع كنه خود شما ميومدي ميگفتي مورينيو جرات نداره.
اين تاكتيكي كه ديروز رئال جلوي بارسا اجرا كرد تنها روشي هست كه رئال ميتونه جلوي بارساي فعلي به نتيجه برسه. دقت كني توي بارسا چيزي به نام نقشه دوم وجود نداره. با اينكه 1 گل خوردن روي اشتباهي كه كردن و پاس به دروازه بان دادن باز هم ديديم كه كوتاه بازي ميكردن و همون كار را تكرار ميكردن. يعني شما ميگي كه گوارديولا نميفهمه رئال تصميم گرفته توي زمين بارسا به بارسا فشار بيار تا اشتباه كنن؟
همين فشار توي زمين حريف نتيجه اش اين شد كه ديروز همه ي بازيكن هاي بارسا پاس هاي اشتباه ميدادن.از والدز بگير تا خود ژاوي كه بهترين پاس دهنده فعلي دنيا هست.
شما بازي را ببين. تا خود دقيقه 65 اصلا خبري از اينيستا و فابرگاس نبود. اين يعني مهار شده بودن ولي وقتي تيم عقب هست نقشه ها تغيير ميكنه.
در مورد رونالدو مشكل اين هست كه توي بازي هاي جلوي بارسا ميخواهد خودش را اثبات كنه و اين را نميفهمه كه رونالدو اثبات شده هست و نيازي نيست كه خودش را بخواهد اثبات كنه.
هر وقت يه بازيكن با اين ذهنيت بره تو زمين كه بخواهد خودش را به رخ حريف بكشه نتيجه اش اين ميشه كه ميبينيم. تمركزش را از دست ميده و از چرخه ي بازي خارج ميشه.