• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
من فکر کنم بهتر از ال کلاسیکو های قبلی تون بودید. منتها بدشانسی آوردید. 2 تا رونالدو نزد، گل ژاوی هم که...!

شکر میون پست ها تون :دی
اول یه متن طولانی نوشتم ولی همشون پاک کردم. دیدم مثال بزنم بهتره.

آکادمی نداره!؟ اون وقت بکهام تو آکادمی کدوم تیم بود؟
بازیکن نمیسازه!؟ رونالدو رو کی رونالدو کرد؟
چند تا؟ بشمارید : ولبک ، فلچر ، گیگز ، اوانز ، گیبسون ، کلورلی .

پ.ن : رونالدو رو 10 تا می خریم :دی

اره ما اکادمی نداریم فقط نمیدونم این بازیکن های طراز اول رئال طی این چند سال اخیر از کجا اومدن؟!

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
من فکر کنم بهتر از ال کلاسیکو های قبلی تون بودید. منتها بدشانسی آوردید. 2 تا رونالدو نزد، گل ژاوی هم که...!

شکر میون پست ها تون :دی

اول یه متن طولانی نوشتم ولی همشون پاک کردم. دیدم مثال بزنم بهتره.

آکادمی نداره!؟ اون وقت بکهام تو آکادمی کدوم تیم بود؟
بازیکن نمیسازه!؟ رونالدو رو کی رونالدو کرد؟
چند تا؟ بشمارید : ولبک ، فلچر ، گیگز ، اوانز ، گیبسون ، کلورلی .

شرمنده تمامي طرفدارهاي منچستر از نوع يونايتدش :blush: هستم.
ساده بگم من ليگ انگليس را زياد دنبال نميكنم و هر چي ميدونم درباره ي تيم هاي انگليسي از بازي هاشون توي CL هست براي همين هست كه اطلاعاتم در مورد بازيكن هاشون كم هست.
حق با شماست.

اره ما اکادمی نداریم فقط نمیدونم این بازیکن های طراز اول رئال طی این چند سال اخیر از کجا اومدن؟!

افتخار آشنايي با شما را ندارم.
اميدوارم از من دلخور نباشين. در هر صورت رئال تو اين چند ساله 3 تا بازيكن از منچستر گرفته.بكام ، نيستلروي و رونالدو. هر 3 تاشون هم عالي بودن.
بكام كه مال خود منچستر بوده ميمونه رونالدو و نستلروي.

Ruud van Nistelrooy

Cristiano Ronaldo

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
ساده بگم من ليگ انگليس را زياد دنبال نميكنم و هر چي ميدونم درباره ي تيم هاي انگليسي از بازي هاشون توي CL هست براي همين هست كه اطلاعاتم در مورد بازيكن هاشون كم هست.
حق با شماست.

دشمنت شرمنده...:blush:
فرگوسن زمانی که اومد یکی از کارهایی که کرد سر و سامون دادن به آکادمی و سیستم جوانان بود که نتایج خوبی هم داشت.

ایشالا امسال بتونید نتایج خوبی بگیرید همراه با جام:cool:

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
دشمنت شرمنده...:blush:
فرگوسن زمانی که اومد یکی از کارهایی که کرد سر و سامون دادن به آکادمی و سیستم جوانان بود که نتایج خوبی هم داشت.

ایشالا امسال بتونید نتایج خوبی بگیرید همراه با جام:cool:

یه سوال:
درسته منچستر خیلی بازیکنهای خوبی پرورش میده،ولی من فکر میکردم اینا رو وقتی 17-18 ساله هستن میخره و بعد پرورش میده.
سیستم آکادمی منچستر مثل رئال و بارسا هستش؟یعنی یه تیم دیگه تو دسته پایین انگلیس که بازیکنهای آکادمی اونجا بازی میکنن؟(منظورم لیگ جوانان و اینا نیستا)
مرسی

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201

مهمتر از الكلاسيكو لاليگاس كه هنوز زنده س
شما مطمئني ميدوني لاليگا يعني چي؟؟؟

لا لیگا از نظر یک هوادار رئال یعنی بردن یک مشت تیم درجه 2 و در آخر باختن بازی رو در رو با بارسا و دوم شدن در آخر
بعدش دلخوش کردن به امتیاز و گل زده و بهترین گل زن
اصلا شما درست میگید رئال رنگین کمان خوبیهاست
فقط حلال زاده ها میتونن افتخارات 4 سال اخیر این تیم رو ببینند
اگر هم دلخوشیتون به لا لیگاست پس الان باید خوشحال باشی چون تا دور برگشت و باخت مجدد به بارسا 20 هفته مونده

راجع به رائول هم افتخاراتش جواب شماست
اون هم تو آلمان قهرمان جام حذفی شد و تا نیمه نهایی جام باشگاه ها هم اومد
انتظار نداشتی که شالکه بره فینال جام باشگاه ها یا قهرمان بوندس لیگا بشه

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
حق با شماست.

افتخار آشنايي با شما را ندارم.
اميدوارم از من دلخور نباشين. در هر صورت رئال تو اين چند ساله 3 تا بازيكن از منچستر گرفته.بكام ، نيستلروي و رونالدو. هر 3 تاشون هم عالي بودن.
بكام كه مال خود منچستر بوده ميمونه رونالدو و نستلروي.

Ruud van Nistelrooy

Cristiano Ronaldo

خواهش میکنم smohammadhendi عزیز خوشحالم از اشنایی با شما :happy:

راستش من خودم یکی از دوستان صمیمیم رئالی هست سر این موضوع با هم زیاد بحث میکنیم

راستش من خودم با رئال مشکلی ندارم(برخلاف رقیبش) اونم بخاطر بکام و نیستلروی که خیلی دوستشون داشتم و دارم

به نظرم دهه قبلی رئال خیلی بهتر از این بود این چند سال اخیر این خرج کردن ها به نظرم به سودش نبوده

یه سوال:
درسته منچستر خیلی بازیکنهای خوبی پرورش میده،ولی من فکر میکردم اینا رو وقتی 17-18 ساله هستن میخره و بعد پرورش میده.
سیستم آکادمی منچستر مثل رئال و بارسا هستش؟یعنی یه تیم دیگه تو دسته پایین انگلیس که بازیکنهای آکادمی اونجا بازی میکنن؟(منظورم لیگ جوانان و اینا نیستا)
مرسی

تعداد زیادی از نونهالی عضو اکادمی باشگاه میشن(خیلی کمتر از 18) اینا مراحل مختلف اکادمی رو طی چند سال طی میکنن که بسته به توانایی و استعدادشون یا به تیمای دیگه میرن(بصورت قرضی یا فروش) یا در تیم رزرو بازی میکنن و وارد تیم اصلی میشن و...

البته یه عده که معمولا کمتر از 20 سال سن دارند(اگر استعداد و توانایی داشته باشن) خریداری میشن و پیشرفت میکنن

به نظرم هیچ باشگاهی به اندازه منچستر و ارسنال و اژاکس انقدر بازیکنای خوب خودش پرورش نداده

---------------------

در هر حال امیدوارم قهرمان لیگتون بشید+ حالا که ما حذف شدیم شما جام باشگاه ها رو به خونتون ببرید

در کل براتون ارزوی موفقیت میکنم

Realmadrid C.F

Registered User
لایک‌ها
19
به نظر من رائول حتی اگه روی نیمکت تیم میبود اثر فوق العاده ای روی بازیکنای جوون ما داشت ...شما ببینید پویول در 33 سالگی چطور میدوه همش مربوط به انگیزه هست !!! شک ندارم این تیم یه رائول کم داره !! انگیزه ای به تیم تزریق میشه که از صد تا مورینیو برنمیاد . تنها کسی که میتونه بارسا رو با سبک خودش مغلوب کنه فقط دلبوسکه هست..یک مادریدیستای اصیل..امیدواریم اختلافاتش با پرز رو کنار بزاره !! مورینیو خارق العادس ولی تئوریسین فوتبال اسپانیا کسی نیست جز دلبوسکه ....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دلبوسکه واقعا مربی بزرگیه

اما بعید میدونم تیم ملی اسپانیا رو حالا حالاها رها کنه

تا یورو که مطمئنم نمیاد چون هدف اسپانیا قهرمانی یورو هست

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
یه سوال:
مرسی

در ادامه صحبت افشین، آکادمی باشگاه از رده زیر 9 سال داره تا زیر 16 سال. بعد از اون وارد تیم رزرو میشن. مثلا کلورلی و ولبک که تو تیم فعلی هستن از حدود 10-11 سالگی تو آکادمی بودن. ولی گاهی اوقات هم از سنین بالاتر وارد باشگاه میشن ولی در کل بازیکنی که وارد باشگاه میشه بسته به سنش وارد آکادمی ، رزور یا تیم اصلی میشه.
رقابت های مختلفی هست. یه لیگی هست بین آکادمی های باشگاه. یه لیگی هم هست بین تیم های رزرو باشگاه. یه FA Youth Cup هم هست برای بازیکن های 15 تا 18 سال که این خیلی قدیمی و معتبر هست.
ولی تو لیگ های پایین تر تیم ندارن.البته این هم یه ایراده ولی منچستر برای حل مشکل بازیکن ها رو به صورت قرضی می فرسته تو تیم های دیگه(لیگ برتر یا پایین تر).

راستی تو این ال کلاسیکو اخراجی ندادید! :دی

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
سلام

یه زمانی انقدر بارسا رو برده بودیم که دلم بدجور واسه بارسا می سوخت و یه جورایی دوست داشتم بارسا قدرتمندتر بشه و هر دو رقیب در یک سطح بشند.
اما الان چند سالی هست که رئال داره پشت سر هم به بارسا می بازه و من الان بدجور عصبانی ام.
دلیل عمده ی افت رئال هم عدم انتخاب یک سرمربی قدرتمند و انتخاب بازیکن های لازم و نه صرفا لوکس بود. و الان با انتخاب مورینیو خداییش رئال خیلی خوب بازی می کنه و من خوشبینم که در آینده شیشه ی عمر سری بردهای بارسا رو میشکونیم ****
دلیل اصلی باخت هم رونالدو بود که میخواست جام نگرفت ها و ناکامی هاش رو در این بازی جبران کنه و به رغم آماده نبودنش باز هم اصرار داشت که بماند.

این بازی بارسا با کمک شانس و عدم تمرکز رونالدو توانست موفق شود مگرنه کاملا مشخص بود که بهترین تیم جهان (به نظر من) کاملا به زانو در آمده بود و اگر رونالدو کمی بیشتر دقت می کرد شاهد باختی بسیار سنگین بود.

امیدوارم مسابقه ی بعدی بالاخره این رکورد رو بشکونیم

Last edited by a moderator:

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
---------------------
لیست بازی فردا:
گلرها : آدان ، خسوس و پاچکو
مدافعان : واران ، مارسلو ، آلبیول و راموس
هافبک ها : التین توپ ، خدیرا ، گرانرو ، شاهین ، اوزیل ، کایخون و کاکا
مهاجمان : رونالدو ، هیگوائین و خسه

قرعه کشی لیگ قهرمانان جمعه این هفته یا هفته دیگه است.دقیق نمیدونم.دوس دارم به میلان بخوریم یا ناپولی!
دوس ندارم طرفدارای بقیه تیما برامون شاخ بشن،شاید به بارسا ببازیم.ولی هر تیم دیگه ای رو میتونیم ببریم.
یکی از دلایل افت جلو بارسا افت روحی بعضی بازیکنها مثل کاسیاس رونالدو اوزیل مارسلو و ژابیه!
در صورتی که من اینجور افتی رو تو هیگواین،کریم،کاکا،کوئنت رائو،دیماریا نمیبینم.
خوزه باید بیشتر رو روحیه بعضی بازیکنها کار کنه!

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
فكر نكنم ...

الان تيم هايي كه سر گروه شدن

بايرن مونيخ - اينتر ميلان - بنفيكا - رئال مادريد - چلسي - آرسنال - زنيت - بارسلونا

تيم هايي هم كه دوم شدن

ناپولي - زسكا موسكو - بازل - ليون - باير لوركوزن - مارسي - آپوئل - آث ميلان

تو اين مرحله تيم هايي كه مال يه كشور هستن به هم نميخورن پس اينتر به ناپولي يا ميلان نميخوره. بايرن مونيخ هم به بايرن لوركوزن نميخوره.

تيمي كه خيلي گلابي باشه خوب نيست باعث ميشه كه بازيكن ها اونا را دست كم بگيرن من فكر ميكنم گزينه خوب براي رئال لوركوزن يا ناپولي باشه

در كل تيم هايي كه دوم شدن زياد سخت نيستن به غير از ميلان.
من فكر ميكنم ميلان به زنيت ميخوره.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب فردا با تیم پوفاراندا ( یه همچین چیزی ) بازی داریم که مورینیو سعی میکنه بازیکن های ذخیره اش رو بازی بده + رونالدو .

مورینیو توی مصاحبه اش گفت که کوئنترراو و ژابی بازی نمی کنند به خاطر خستگی و همچنین دیماریا هم محروم هست .

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
استراحت ندادن به رونالدو بخاطر از دست دادن موقعیتهای گل تو بازی با بارساست یا که ...؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
استراحت ندادن به رونالدو بخاطر از دست دادن موقعیتهای گل تو بازی با بارساست یا که ...؟

یه جور رفتار حرفه ای برای برخورد با ستاره هاست .
خیلی سخته شما بتونید یک ستاره رو تنبیه کنید . توی روانشناسی فوتبال همیشه میگن شما حتی توی رختکن تیم از ستاره هاتون انتقاد نکنید . اونها خودشون بهتر از هر کسی می دونند که چه اشتباهاتی داشتند .
مورینیو می خواد با این بازی باعث بشه تا رونالدو دوباره اعتماد به نفسش رو به دست بیارره .
من شدیدا امیدوارم امشب رونالدو هتریکی چیزی بکنه تا به بازیها برگرده .

رونالدو شاید یک بازی رو از دست داد اما نباید همه فصل رو از دست بده .

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
یه جور رفتار حرفه ای برای برخورد با ستاره هاست .
خیلی سخته شما بتونید یک ستاره رو تنبیه کنید . توی روانشناسی فوتبال همیشه میگن شما حتی توی رختکن تیم از ستاره هاتون انتقاد نکنید . اونها خودشون بهتر از هر کسی می دونند که چه اشتباهاتی داشتند .
مورینیو می خواد با این بازی باعث بشه تا رونالدو دوباره اعتماد به نفسش رو به دست بیارره .
من شدیدا امیدوارم امشب رونالدو هتریکی چیزی بکنه تا به بازیها برگرده .

رونالدو شاید یک بازی رو از دست داد اما نباید همه فصل رو از دست بده .

خب روي سايت رئال زده براي بازي امشب Casillas, Pepe, Coentrao, Lass, Xabi Alonso, Di Maria, Arbeloa و Benzema مادريد موندن.

من فكر ميكنم تركيب به اين صورت باشه

Adan
ramos-albiol-varane-marcelo
granero-sahin
altintop-kaka-ronaldo
higauin

اميدوارم كه به جاي رونالدو به كايخون بازي بده.

پ.ن:
دوستان رئالي اگه ميتونين يه كمكي كنين
درخواست همكاری تلاش گروهی و هماهنگ براي پیدا كردن كد BISS شبكه Premier League TV HD در 10 درجه شرقی

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب بازی رو 2-0 بردیم :D ...
گل اول رو سوپر بازیکن این روزهای رئال زد , خوزه کایخونن . گل دوم هم سی ار 7 .
کلا بازی هایی که کریس گل میزنه به دل آدم می چسبه .

نکته جالب بازی خوب نوری ساهین ( به جون خودم گزارشگره هم میگفت ساهین ) بود .
آلتینتوب هم دفاع راست بازی کرد . بدک نبود ...

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
خوب بازی رو 2-0 بردیم :D ...
گل اول رو سوپر بازیکن این روزهای رئال زد , خوزه کایخونن . گل دوم هم سی ار 7 .
کلا بازی هایی که کریس گل میزنه به دل آدم می چسبه .

نکته جالب بازی خوب نوری ساهین ( به جون خودم گزارشگره هم میگفت ساهین ) بود .
آلتینتوب هم دفاع راست بازی کرد . بدک نبود ...
خب ساهین درسته :eek:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
مورینیو در انتهای مصاحبه اش گفت :

"If Higuain played today, Benzema will play the next game; if Kaka played tonight, Ozil will do so next time; and if Marcelo played today, Carvalho will play the next match. I will try to help these players enjoy their vacation in South America."

خوب پس کاروالیو بازی میکنه . . .

بالا