NASA_DE
Registered User
- نوشتهها
- 543
- لایکها
- 43
اگه آدم پول اضافی داشته باشه خوبه یه حساب ارزی باز کنه سود خوبی هم روش میاد .
خرید و فروش شمش طلا از ارز بهتره، ریسکش هم کمتره.
اگه آدم پول اضافی داشته باشه خوبه یه حساب ارزی باز کنه سود خوبی هم روش میاد .
امروز دلار چند هست :goatee:
سلامسلام
دوستان من چند سوال دارم که اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
یه سری از اقوام ما هستند که مرتب در حال سفر به کشورهای خلیج(قطر بیشتر)هستند و هفته ای یکبار میرن.کار ،تفریح،زندگی و...
خلاصه اینکه اصلا هم تو کار ارز و این مدل کارها نیستند.
گفتم از شما عزیزان بپرسم که ایا بوسیله این اقواممون میشه من ارز(دلار یا یورو) با قیمت بانک بخرم؟
2.روی کدوم مدرک بانک ارز میده؟بلیط یا گذرنامه یا ویزا؟
3.به هر نفر چقدر مثلا دلار میدن ؟
4.محدودیت زمانی هم وجود داره مثلا بگن برای هر فرد ماهی یه بار مثلا ارز میدیم؟
5.گرفتن این دلارها راحته برای من یا نه؟
6.حالا فرض بر اینکه بتونم بگیرم ایا بازار خریداره؟صرافی ها خوب میخرن؟مثلا اگه فروششون 1350 باشه 1330 میخرن؟
7.بهترین ارز برای فروش دلاره،درسته؟
اگه موردی هست خواهشا ذکر کنید
خواهشا جواب سوالات منو بدید میدونم که زیاده
ممنون
بهترین ارز هم دلار،یورو،پوند هستن که هر 3 تاشون خریدار دارن ولی بانک فقط دلار میده
من که از خدامه یورو بگیرم ولی بانک کرج فقط دلار میدهبانک یورو و دلار میده، ضمنا بنده در اوایل این موضوع، شصت بار گفتم که بهترین دلار نیست، ولی بدبختانه مثل اینکه....
در مورد ارز مسافرتی سوالی دارم
یکی از بستگان آلمان هست و این ایام میاد ایران سر بزنه
خودش و زنش و بچه حدودا 5 ساله
میشه برای همگی ارز مسافرتی از بانک بگیریم؟
دلار چقدر میدن و به یورو چقدر یورو میدن به هر نفر؟
باید همشون با هم اونجا باشن تو بانک با پاسپورت و بلیط یا فقط شوهر اونجا باشه هم میشه این ارز رو بگیریم؟
کلا چه مدارکی لازم هست؟
ممنونم
با تشکر از توجهتون ../در جال جاظرکه قیمت خیلی بالاس .!به نظرتون الان زمانه خوبیه .؟پایین تر میاد؟با اين وضع فعلي ، هر چه به پايان ماه دسامبر نزديك تر ميشيم قيمت دلار بالاتر ميره .
در اولين فرصت خريد داشته باشيد بهتر است .
براي ميزان و مكان خريدش ديگه بايد ببينيد صرافي و يا فروشنده مناسب پيدا ميكنيد يا خير .
موفق باشيد
با تشکر از توجهتون ../در جال جاظرکه قیمت خیلی بالاس .!به نظرتون الان زمانه خوبیه .؟پایین تر میاد؟
خدا رو شكر مطابق پيشبيني ها و تحليل هايي كه در خصوص قيمت دلار داشتيم ( حدود دو ماه و نيم قبل ) شاهد
افزايش روزافزون قيمت دلار ( فيزيكي و الكترونيك ) در بازار هستيم .