یعنی ایشون صرافی دارن؟
آدم عادی هم میتونه همچین کاری بکنه؟
درضمن مگه اینجوری با افزایش دلار فرقی تو سود حاصل میشه؟
همونطور كه قبلا هم عرض كردم من از تفاوت نرخ خريد و فروش ( بصورت روزانه و يا در مقاطع كوتاه مدت ) سود اصليم رو مي برم .
سود جانبي هم از دريافت سود دلاري و فروش اون به قيمت روز .
شايد نياز نباشه كامل موضوع رو باز كنم اما يه اشاراتي ميكنم :
توي دنياي فيزيكي و خريد و فروش اسكناس دلار شما يا مي بايست دلارتو از بانك بخري يا از صرافي و يا از كسانيكه تو دستشون
دلار به قيمت آزاد دارن ... تو دنياي مجازي و خريد و فروش دلار بصورت الكترونيك محدوديت هاي رايج وجود نداره .
يعني ديگه اولا افراد براي خريد و فروش نيازي به داشتن يك مكان فيزيكي و يك صرافي با صرف ميليون ها تومان سرمايه ندارن .
ديگه نيازي به كلنجار رفتن با كارمنداي بانك براي خريد و فروش مقداري دلار وجود نداره .
اينجا هر كسي كه ميزان بيشتري دلار تو دستش باشه قيمت رو ميتونه تعيين كنه براي مشترياي خودش .
دلارهاي الكترونيك در سيستم هاي مالي مشخص و براي اهداف مالي مشخص نظير ( نقل و انتقال و حوالجات ارزي ، فارك-س ،
خريدهاي اينترنتي ، سرمايه گذاري آنلاين ، بت و ساير فعاليت ها ) صرف ميشه .
براي خريد و فروش اين نوع ارزهاي الكترونيك داشتن يك حساب الكترونيك در سيستم مالي مزبور كفايت ميكنه :
نظير لايبرتي رزرو - پرفكت ماني - وبماني و غيره ...
كسي كه حساب الكترونيك داره ميتونه از صرافان اينترنتي ( كساني نظير من و شما كه مبالغ بالاي دلار تو حساباشون هست )
خريد داشته باشه ، يا از ساير دوستان كه به قيمت هاي آزادتر دلار رو ميفروشن بخره و يا از طريق حواله جات مشخص حسابش
رو شارژ كنه ... بعدشم با توجه به روند بازار ميتونه دلارهاشو اگر دست هم نزده باشه و وارد هيچ فعاليتي نكرده باشه به قيمت روز
به همون صرافان اينترنتي ، دوستان بفروشه و يا در سيستم هاي مشخصي با كسر كارمزدهاي مشخص خروجي بزنه .
خوب اين تقريبا يك كليت از دلار الكترونيك و خريد و فروشش بود كه گفتم .
حالا مني كه نزديك سه ساله دارم تو اين زمينه فعاليت ميكنم در دو جبهه فعاليت دارم :
خريد دلارهاي مختلف الكترونيك و سپس نگهداري و فروش در زمان مناسب ( كه ممكنه يك روز باشه - يك ماه و يا چند ماه ) .
و همچنين سرمايه گذاري بخشي از دلارهاي خريداري شده در سيستم هايي كه بصورت مشخص سود دلاري ميدن به سرمايه بصورت
الكترونيك و سپس فروش سودها به نرخ روز .
الان تقريبا من مشترياي خودمو برا خريد و همچنين فروش دلار دارم كه با توجه به فعاليت هاي مختلفشون نيازمند دلار الكترونيك ميشن
و يا در مواقع خاص به خود بنده ميفروشن دلاراشون رو .
بعضيا فارك-سر هستن و تريد ميكنن در مبالغ بالا
بعضيا برا فعاليت هاي مختلف نظير آزمون هاي تافل و توليمو و غيره بايد حوالجات ارزي داشته باشن
بعضيا واسه حواله زدن به آشنايان و دوستان نظير صرافي هاي سنتي عمل ميكنن اما بصورت الكترونيك
بعضيا به خريد اكانت هاي اسكايپ ، شارژ سيم كارت هاي بين الملل و غيره نيازمند دلار الكترونيك ميشن
بعضيا اينوست و سرمايه گذاري آنلاين دارن و با توجه به ريسك پذيريشون در سايت هاي مختلف اقدام به فعاليت ميكنن
و خلاصه در هر زمينه اي كه بصورت آنلاين نياز به دلار و پول الكترونيك باشه ميتونن از من بخرن يا به من بفروشن دلاراشون رو .
خودم دلار ميخرم - بخشيش رو اينوست ميكنم تا سود بگيرم - از سودم دلار ميفروشم به نرخ روز
بخشي از بازپرداخت اصل سرمايه رو دوباره كامپوند ميزنم رو سرمايه تا سود بيشتر بشه - دوباره سود رو ميفروشم به نرخ روز .
و اين چرخه رو ادامه ميدم .
مثلا براي خريد و فروش دلار سيستم A3 من حدود 2 ماه و نيم قبل در اين سيستم حساب باز كردم و از ابتدا با مبالغ بالا
دلار خريداري كردم و گذاشتم برا سود ( قيمت خريد دلارم از امروز خيلي پايين تر بود ) . حالا هر ميزان سودي كه مياد به حسابم
رو به نرخ روزانه ( كه خيلي بالاتر از 2 ماه و نيم قبله ) دارم ميفروشم بدون اينكه اصل سرمايه رو زياد كاريش داشته باشم .
در كنار اين قضيه دلار سيستم رو هم به نرخ روزانه ميخرم و چند روز بعد با تفاوت نرخ ميفروشم .
كلا مشخص كردم كه 3 درصد من خودم ميكشم رو قيمت دلار خريداري شده و اين 3 درصد رو به عنوان سود فروش خودم مشخص
كردم نظير يك صرافي .
براي ساير دلارهاي الكترونيك هم به همين شيوه عمل ميكنم .
لايبرتي - پرفكت و وبماني رو ميخرم و براي فروش 3 درصد كه تفاوت قيمته خودم مشخص كردم ميكشم روش و به خريدارها ميفروشم .
حالا وقتي قيمت خريدم مثلا 1250 تومان بوده و الان قيمت شده 1435 تومان پس 3 درصد از 1435 تومان رو ميكشم روش و در اصل
از دو محل سود ميشه برام .
با تشكر