• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبعات دلار 1900 تومانی و سکه 920 هزار تومانی !!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
خوبه ماشالله خوب داره ميره بالا ...
دلاري 20 تومان هم امروز سود كرديم و يه 1 ميليوني كاسب شديم .
دلارجون بازم برو بالا هواتو داريم ! ( يه توپ دارم قل قليه ميزنم زمين هوا ميره . نميدوني تا كجا ميره !!! )
آقا همين الان هم اخبار دولت خدمتگزار اعلام كرد كه : ديگه فروش نقدي سكه رو متوقف ميكنن ! و فقط بصورت پيش فروش 4 ماهه ميدن سكه رو
تازه بماند كه 4 درصد هم ماليات به نرخ روز ازش كسر ميكنن و اين سپرده 4 ماهه هم در صورت انصراف هيچ سودي بهش تعلق نميگيره !
خوبه ديگه عقلشون رسيد كه ديگه شمشاي طلاي بانك مركزي هم جوابگوي درخواست فعلي ملت نيست ...

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
خوبه ماشالله خوب داره ميره بالا ...
دلاري 20 تومان هم امروز سود كرديم و يه 1 ميليوني كاسب شديم .
دلارجون بازم برو بالا هواتو داريم ! ( يه توپ دارم قل قليه ميزنم زمين هوا ميره . نميدوني تا كجا ميره !!! )
سود ؟!

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
والا به نظر من که تو همچی تاثیر داره .. کشوری که همه چیزش وارد میشه .. شما دور و ور خودت رو نگاه کن ، چند % وسیله میبینی که حتی ایران سر هم شده باشه .. خدا به داد برسه ..

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
شوخي و جديش مشخصه .
ما كه داريم سود ميكنيم .
به قول دوستمون امروز هم 5ايكس ميخريم و فردا 7ايكس ميفروشيم !
تفاوت قيمت خريد و فروش ما بين 25 تا 50 تومانه .
پس هرچي هم بخريم با هر قيمتي بازم تا 50 تومان نوسانات بازار رو سوديم .
حالا اگه تعجبتون بابت كم ارزش شدن رياله خوب كي گفته من ريال نگهش ميدارم ؟!
بازم يا دلار يا سكه برا طولاني مدت .
بردوام باشيد

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
خوب وقتی شما دلار رو 1300 تومن بخرید اگر 100 تومن گرون بشه ازتون 1390 می‌خرند و با 1390 تومن دیگه نمی‌تونید دلار 1400 تومنی بخرید.
لطفا اگر می‌شه توضیح بدید چگونه از افزایش نرخ دلار سود می‌کنید.

با سپاس

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
خوب وقتی شما دلار رو 1300 تومن بخرید اگر 100 تومن گرون بشه ازتون 1390 می‌خرند و با 1390 تومن دیگه نمی‌تونید دلار 1400 تومنی بخرید.
لطفا اگر می‌شه توضیح بدید چگونه از افزایش نرخ دلار سود می‌کنید.

با سپاس
از اسپرد سود میکنه یعنی تفاوت قیمت خرید و فروش مثل کاری که صرافا میکنن , این سوده .

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
یعنی ایشون صرافی دارن؟
آدم عادی هم می‌تونه همچین کاری بکنه؟

درضمن مگه این‌جوری با افزایش دلار فرقی تو سود حاصل می‌شه؟

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
یعنی ایشون صرافی دارن؟
آدم عادی هم می‌تونه همچین کاری بکنه؟

درضمن مگه این‌جوری با افزایش دلار فرقی تو سود حاصل می‌شه؟

همونطور كه قبلا هم عرض كردم من از تفاوت نرخ خريد و فروش ( بصورت روزانه و يا در مقاطع كوتاه مدت ) سود اصليم رو مي برم .
سود جانبي هم از دريافت سود دلاري و فروش اون به قيمت روز .
شايد نياز نباشه كامل موضوع رو باز كنم اما يه اشاراتي ميكنم :
توي دنياي فيزيكي و خريد و فروش اسكناس دلار شما يا مي بايست دلارتو از بانك بخري يا از صرافي و يا از كسانيكه تو دستشون
دلار به قيمت آزاد دارن ... تو دنياي مجازي و خريد و فروش دلار بصورت الكترونيك محدوديت هاي رايج وجود نداره .
يعني ديگه اولا افراد براي خريد و فروش نيازي به داشتن يك مكان فيزيكي و يك صرافي با صرف ميليون ها تومان سرمايه ندارن .
ديگه نيازي به كلنجار رفتن با كارمنداي بانك براي خريد و فروش مقداري دلار وجود نداره .
اينجا هر كسي كه ميزان بيشتري دلار تو دستش باشه قيمت رو ميتونه تعيين كنه براي مشترياي خودش .
دلارهاي الكترونيك در سيستم هاي مالي مشخص و براي اهداف مالي مشخص نظير ( نقل و انتقال و حوالجات ارزي ، فارك-س ،
خريدهاي اينترنتي ، سرمايه گذاري آنلاين ، بت و ساير فعاليت ها ) صرف ميشه .
براي خريد و فروش اين نوع ارزهاي الكترونيك داشتن يك حساب الكترونيك در سيستم مالي مزبور كفايت ميكنه :
نظير لايبرتي رزرو - پرفكت ماني - وبماني و غيره ...
كسي كه حساب الكترونيك داره ميتونه از صرافان اينترنتي ( كساني نظير من و شما كه مبالغ بالاي دلار تو حساباشون هست )
خريد داشته باشه ، يا از ساير دوستان كه به قيمت هاي آزادتر دلار رو ميفروشن بخره و يا از طريق حواله جات مشخص حسابش
رو شارژ كنه ... بعدشم با توجه به روند بازار ميتونه دلارهاشو اگر دست هم نزده باشه و وارد هيچ فعاليتي نكرده باشه به قيمت روز
به همون صرافان اينترنتي ، دوستان بفروشه و يا در سيستم هاي مشخصي با كسر كارمزدهاي مشخص خروجي بزنه .

خوب اين تقريبا يك كليت از دلار الكترونيك و خريد و فروشش بود كه گفتم .
حالا مني كه نزديك سه ساله دارم تو اين زمينه فعاليت ميكنم در دو جبهه فعاليت دارم :
خريد دلارهاي مختلف الكترونيك و سپس نگهداري و فروش در زمان مناسب ( كه ممكنه يك روز باشه - يك ماه و يا چند ماه ) .
و همچنين سرمايه گذاري بخشي از دلارهاي خريداري شده در سيستم هايي كه بصورت مشخص سود دلاري ميدن به سرمايه بصورت
الكترونيك و سپس فروش سودها به نرخ روز .

الان تقريبا من مشترياي خودمو برا خريد و همچنين فروش دلار دارم كه با توجه به فعاليت هاي مختلفشون نيازمند دلار الكترونيك ميشن
و يا در مواقع خاص به خود بنده ميفروشن دلاراشون رو .
بعضيا فارك-سر هستن و تريد ميكنن در مبالغ بالا
بعضيا برا فعاليت هاي مختلف نظير آزمون هاي تافل و توليمو و غيره بايد حوالجات ارزي داشته باشن
بعضيا واسه حواله زدن به آشنايان و دوستان نظير صرافي هاي سنتي عمل ميكنن اما بصورت الكترونيك
بعضيا به خريد اكانت هاي اسكايپ ، شارژ سيم كارت هاي بين الملل و غيره نيازمند دلار الكترونيك ميشن
بعضيا اينوست و سرمايه گذاري آنلاين دارن و با توجه به ريسك پذيريشون در سايت هاي مختلف اقدام به فعاليت ميكنن
و خلاصه در هر زمينه اي كه بصورت آنلاين نياز به دلار و پول الكترونيك باشه ميتونن از من بخرن يا به من بفروشن دلاراشون رو .

خودم دلار ميخرم - بخشيش رو اينوست ميكنم تا سود بگيرم - از سودم دلار ميفروشم به نرخ روز
بخشي از بازپرداخت اصل سرمايه رو دوباره كامپوند ميزنم رو سرمايه تا سود بيشتر بشه - دوباره سود رو ميفروشم به نرخ روز .
و اين چرخه رو ادامه ميدم .

مثلا براي خريد و فروش دلار سيستم A3 من حدود 2 ماه و نيم قبل در اين سيستم حساب باز كردم و از ابتدا با مبالغ بالا
دلار خريداري كردم و گذاشتم برا سود ( قيمت خريد دلارم از امروز خيلي پايين تر بود ) . حالا هر ميزان سودي كه مياد به حسابم
رو به نرخ روزانه ( كه خيلي بالاتر از 2 ماه و نيم قبله ) دارم ميفروشم بدون اينكه اصل سرمايه رو زياد كاريش داشته باشم .

در كنار اين قضيه دلار سيستم رو هم به نرخ روزانه ميخرم و چند روز بعد با تفاوت نرخ ميفروشم .
كلا مشخص كردم كه 3 درصد من خودم ميكشم رو قيمت دلار خريداري شده و اين 3 درصد رو به عنوان سود فروش خودم مشخص
كردم نظير يك صرافي .

براي ساير دلارهاي الكترونيك هم به همين شيوه عمل ميكنم .
لايبرتي - پرفكت و وبماني رو ميخرم و براي فروش 3 درصد كه تفاوت قيمته خودم مشخص كردم ميكشم روش و به خريدارها ميفروشم .
حالا وقتي قيمت خريدم مثلا 1250 تومان بوده و الان قيمت شده 1435 تومان پس 3 درصد از 1435 تومان رو ميكشم روش و در اصل
از دو محل سود ميشه برام .

با تشكر

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
1445 به میمنت و مبارکی !!!
این وسط بانک مرکزی و دولت باید از یه جا کسری ها رو جبران کنن .!! (گرچه میدونم و میدونین که این پولارو به مردم برنمیگردونن)

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
این قدر افزایش قیمت خیلی ناگهانی بود .
45 تومن در عرض یه روز رفت رو دلار .

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
تکلیف چیه؟؟؟چرا جلو این تورم گرفته نمیشه جالب همه سکوت کردن و دارند تماشا میکنند

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
دلار 1450
با این تورم طبیعه که مردم پولشون رو از بانکها بگیرن و به سمت دلار و طلا ببرند و طبیعیه که نمیتونند کاری بکنند. مگه سود بانک رو افزایش بدن

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
باز خوش بحال دلار اسكناس ...
دلار وبماني قيمت 1500 تومان رو بين دوستان خورده و داره رد و بدل ميشه .
لايبرتي هم 1480 تومان ! يادش بخير چهار روز قبل 1380 خريدم لايبرتي رو !
حيف كه من طبق استراتژيم فقط 3 درصد تفاوت نرخ بين خريد و فروشم هست ... اما انگار بايد منم يه تكوني به خودم بدم تو اين موقعيت .

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
پیش بینی اسدالله عسگر اولادی از قیمت دلار/ دلار ظرف چند روز آینده باز هم اوج می گیرد
بازار مالی خبر ان لاین - اسدالله عسگر اولادی اعتقاد دارد قیمت دلار طی روزهای آینده از 1500 تومان هم فرا تر خواهد رفت. ساعاتی پس از آنکه سفره صبحانه اتاق تهران با رییس کل بانک مرکزی جمع شد و اخبار و حواشی این نشست روی خروجی رسانه‌های نوشتاری و تصویری داخلی و خارجی قرار گرفت، دهمین جلسه کمیسیون تولید و تجارت اتاق تهران در طبقه سوم این اتاق برگزار شد.

دقایق اولیه این نشست بیشتر به حواشی و بازتاب صبحانه خوری رییس کل بانک مرکزی با فعالان اقتصادی گذشت و سخنان و اظهارنظرهای برخی اعضای کمیسیون همچنان طعم شکایت از نوسانات غیرقابل توجیه نرخ ارز و بسته شدن ال سی های داخلی داشت. برخی از اعضای کمیسیون که فرصت طرح سؤال و اظهارنظر در گردهمایی صبح به آنها نرسید، از تریبون کمیسیون تولید و تجارت استفاده کردند و نکاتی را در ارتباط با موضوع داغ نرخ ارز مطرح کردند.

اسدالله عسگراولادی که از جمله مدافعان افزایش نرخ ارز است، به سخنان محمود بهمنی در اتاق تهران اشاره کرد و گفت: سخنان رییس کل بانک مرکزی نشان داد که **** ارزی ایران از ضعف مدیریتی مهار نرخ ارز رنج می برد.

عسگراولادی که از فعالان اقتصادی کارکشته و آگاه به تجارت و اقتصاد بین الملل است، معتقد است که با توجه به اظهارنظرهای اخیر محمود بهمنی، نرخ دلار به رشد قیمت خود ادامه می دهد و این سیر صعودی قیمت در بازار آزاد تا پایان سال جاری فراتر از نرخ فعلی خواهد رفت.

وی پیش بینی کرد که قیمت دلار ظرف روزهای آینده از 1500تومان فراتر رود.

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
قيمت ارز در بازار ايران(تومان) ساعت به روز رسانی: 13:21 سه شنبه 29/09/90

ارز خريد فروش

دلار آمريکا 1475 1495

mesghal.com

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
عنوان تاپیک و بکن طبعات دلار 1500 تومانی!
ای ماشین لباسشوییم ....!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا