• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دلار 1530 تومانی در دوشنبه تلخ بازار ارز !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
بهتر فعلن پولاتو چنج نکنی با این وضعیت دلار گرون شده به ضرره

نمی خوام چنج کنم ... می خوام بدونم هزینه این کار چقدره .... می خوام برنامه ریزی کنم .... شما هم به دولار بگین نه ریال

با تشکر

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
اقا خبري نشده كه الكي شلوغش ميكنيد خوب امسال سال جهاد اقتصاديه ديگه ما هم داريم با تمام قدرت پيشرفت ميكنيم نمونش دلارو از ١٠٠٠ كرديم ١٥٠٠ كه هنوزم جاي پيشرفت داره نازه اقتصادمون اينقدر قوي و رشد كرده كه امارات تحريم كريدم پس ما هم ميتونيم تحريم كنيم بريد حالشو ببريد

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
جریان امارات جالبه !
مشخصه که قصد چیه , قصد دارن که ارتباط با همه دنیا قطع بشه , تا جایی که بتونن دشمن میکنن کشورارو تا اونا تحریممون کنن رابطه هارو قطع کنن اونایی هم که قطع نمیکنن خود اینا رابطه رو قطع میکنن. اینجوری به جایی میرسه که ایران تبدیل میشه به یه پادگان نظامی , و این چیزی که اینا میخوان , اونوقت هر بلایی بخوان سر مردم میارن , ارتباطی با خارج هم نیست . در کل اینا هدفشون ساختن یه کره شمالیه.

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
جریان امارات جالبه !
مشخصه که قصد چیه , قصد دارن که ارتباط با همه دنیا قطع بشه , تا جایی که بتونن دشمن میکنن کشورارو تا اونا تحریممون کنن رابطه هارو قطع کنن اونایی هم که قطع نمیکنن خود اینا رابطه رو قطع میکنن. اینجوری به جایی میرسه که ایران تبدیل میشه به یه پادگان نظامی , و این چیزی که اینا میخوان , اونوقت هر بلایی بخوان سر مردم میارن , ارتباطی با خارج هم نیست . در کل اینا هدفشون ساختن یه کره شمالیه.

یعنی دهنمون سرویسه عمو؟
یعنی حتی کیم جونگ بمیره، بار هم پسرشو میارن و راه پدر رو ادامه میده عمو؟
یهنی مردم کره شمالی مثل بز ساکت میکنن؟

صد رحمت به بز که حداقل یک صدایی از خودش در میکنه

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
نمی خوام چنج کنم ... می خوام بدونم هزینه این کار چقدره .... می خوام برنامه ریزی کنم .... شما هم به دولار بگین نه ریال

با تشکر

کدوم دانشگاه کدوم ایالت؟؟؟دوست عزیز با این وضعیت داشاق آباد هم نمیشه رفت وقتی پول ایران بی ارزش شده کجا میخوای بری کجا میتونی بری

!!!

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
کدوم دانشگاه کدوم ایالت؟؟؟دوست عزیز با این وضعیت داشاق آباد هم نمیشه رفت وقتی پول ایران بی ارزش شده کجا میخوای بری کجا میتونی بری

!!!

افغانستان تا دير نشده اقدام كنيد تا تحريممون نكرده
سرفراز باشي ميهن من

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
چه وضعی شده. محصولات وارداتی که هیچ الان تولیدات داخلی هم به شدت به واردات وابسته شده، همین شیری تولید میشه و شاید خیلی ها تصور کنن این دیگه به دلار ربطی نداره، از غذای دام گرفته تا دارو و انواع مواد شیمیایی و بهداشتی و ماشین آلات دوشش و قطعات یدکی اون از خارج میاد. حقوق کارمند ها هم که همینطور مونده. واقعا نمیدونم بعضی از اقشار جامعه چطوری دارن زندگی میکنن هر طوری حساب میکنم نمیشه.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
چه وضعی شده. محصولات وارداتی که هیچ الان تولیدات داخلی هم به شدت به واردات وابسته شده، همین شیری تولید میشه و شاید خیلی ها تصور کنن این دیگه به دلار ربطی نداره، از غذای دام گرفته تا دارو و انواع مواد شیمیایی و بهداشتی و ماشین آلات دوشش و قطعات یدکی اون از خارج میاد. حقوق کارمند ها هم که همینطور مونده. واقعا نمیدونم بعضی از اقشار جامعه چطوری دارن زندگی میکنن هر طوری حساب میکنم نمیشه.

دوست عزیز مردم ما خیلی بدبختن باورت نمیشه خیلی خیلی عوام هستند چه تواقعی دارید !!!!

minister

Registered User
لایک‌ها
3
افغانستان تا دير نشده اقدام كنيد تا تحريممون نكرده
سرفراز باشي ميهن من
خدایی اگر دارین تو باغچه ماغجه ها چال کردین در بیارین چنج کنید برین هندی مالزی پاکستانی . باور کنید 2 سال دیگه دالام تپه جنوبی هم نیتونید برید

mattram07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من تازه عضو اینجا شدم

حدس میزنید دلار بیاد پایین ؟ اگه اره چه مقدار ؟ کلا بدبخت شدیم رفت :(

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
با این قیمت فضایی دلار فکر کنم اونایی که کریسمس میان ایران فقط دلار بیارن و موقع رفتن نرخ دولتی بگیرن برن خرج سفرشون دربیاد. باز بگید ایران بده :D

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
پست های 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 الی ماشالا تایید میشه

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
اعزام دانشجو به انگلستان ممنوع شده
مدارک گرفته شده از دانشگاههای این کشور دیگه اعتبار ندارد
:lol: :lol: :lol:
پوند الان چنده؟

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
اعزام دانشجو به انگلستان ممنوع شده
مدارک گرفته شده از دانشگاههای این کشور دیگه اعتبار ندارد
:lol: :lol: :lol:
پوند الان چنده؟

مردک پفیوز ببین داره چیکار میکنه ... متاسفم واسه کشورم که داره روز به روز در لجنزار اینها فرو میره ..
یکی نیست به این بفهمونه کسی که مدرک از انگلیس بگیره که نمیاد تو این خراب شده کار کنه همونجا ویزا کار و اقامت راحت میگیره

bene

Registered User
لایک‌ها
481
همه چیز روشنه رانت و درآمدهای ملیاردی در چند روزو.....

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
همه چیز روشنه رانت و درآمدهای ملیاردی در چند روزو.....

ایول خوشم آمد. ای کسانی که به احمدی نژاد رای دادید الان برید مناظره احمدی نژاد رو نگاه کنید که به x و y تهمت میزد فلانی در دولت شما پولدار شد.

هر کسی دیروز از موضوع اطلاع داشت 10% سود توپول میزد به بدن اونم در 24 ساعت. ماشالله آقایان هم که دستو میبرن تو بیت المال دو روز میچرخونن، خیلی هم مسلمون باشن اصلشو برمیگردونن یه وقت اشکال شرعی پیدا نکنه.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
با تشکر از دست ان در کاران این جنبش انقلابی !
من که رفیقم حقوقش رو به دلار میگیره همش رو میده من واسش بفروشم . میگه بالای 1200 دادی واسه خودت .
امروز کم مونده بود سکته کنم .

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
وزیر امور خارجه ایتالیا گفت که کشورش امروز میزبان نشستی در مورد تحریم‌های ایران است، اما جزئیات بیشتری از این نشست ارائه نکرد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از دیپلمات هایی که نام آنها فاش نشده، گزارش داده است که نمایندگان آمریکا، اعضای اتحادیه اروپا، کانادا، استرالیا، ژاپن، کره جنوبی و احتمالا کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در این نشست حضور دارند.

روزنامه وال استریت ژورنال هم به نقل از دیپلمات های آمریکایی، اروپایی و عرب نوشته است که موضوع صادرات نفت ایران و قیمت جهانی انرژی احتمالا در این نشست مطرح خواهد شد

دولت آمریکا محدودیت های تجاری علیه ایران را گسترش داد و ده شرکت کشتیرانی و یک شخص حقیقی مرتبط با شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی را به فهرست تحریم های خود افزود.

دیوید کوهن، معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی اعلام کرد که این فرد و شرکت ها به خاطر تلاش برای دور زدن تحریم های ایران مجازات می شوند
ده شرکت تحریم شده همگی در کشور مالت مستقر هستند.

آمریکایی ها می گویند که این شرکت ها به عنوان شرکت صوری برای کشتیرانی جمهوری اسلامی فعالیت می کردند
=========================
با این اخبار خوش قیمت دلار امروز چند می شود؟!

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
یه آدمهایی مثل من که نیازمند خرید دلار هستند برای زندگی اینور آب کار که سهله زندگی هم برامون مشکل شده شدید!
مقصر خودمون هستیم عزیزان من!
از ماست که برماست !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا