sarvenaz24
Registered User
معذرت دوستان اخر هفته به نت دسترسی نداشتم
تبریک به یوسف خان
![]()
خداییش عجب اسمی داشت آخوندک ! هی رنگ عوض میکنه مثل هم اسم واقعیشون برام جای سواله کسی که این اسم رو برای این حشره انتخاب کرده در اون لحظه به چی فکر میکرده
شکلکو
یوسف خان عجب عکسی انتخاب کردی دلم آتیش گرفت![]()
محمود جان تشکر بابت زحماتی که میکشی![]()
مانتیس هم صداش میکنن ولی اون اسمش معروفتره![]()
یه سوال: مسابقه عکاسی واقعی هم هست توی فروم؟! یعنی کاربرا عکس های خودشون رو بذارن
من که چنین تاپیکی تا حالا ندیدم باز یه سوالی از مدیر بخش بکن
یه سوال: مسابقه عکاسی واقعی هم هست توی فروم؟! یعنی کاربرا عکس های خودشون رو بذارن
خداییش عجب اسمی داشت آخوندک ! هی رنگ عوض میکنه مثل هم اسم واقعیشون برام جای سواله کسی که این اسم رو برای این حشره انتخاب کرده در اون لحظه به چی فکر میکرده
شکلکو![]()
محمود جان تشکر بابت زحماتی که میکشی![]()
یه تشکر و خسته نباشید هم دارم خدمت محمود عزیز ..
منم از همه دست اندرکاران این برنامه کمال تشکر رو دارم
morteza13 : 9خیلی زیبا بود..
morteza137 :9بسیــــار زیبا این عکسو خیلی دوست دارم،راستی من اون عکسو بعد از کلی فک کردن گذاشتم بیشتر منظورم به استتار بود، اول میخواستم استتار یه ماهی رو بذارم ولی آخوندکه جالب تر بود کیفیتش هم خیلی بهتر بود:happy:
morteza13 : 10 من این عکس رو حسین جان از یه زاویه دیگه دیده بودم واقعا عالیه
بله فری خان، عوض کنید، ولی البته سعی کنید هفته های بعد زیاد تصویر تون عوض نشه، چون ممکنه تعدادی از دوستان تصویر قبلی تون توی ذهن شون باشه و به اون نمره بدن.سلام
ببخشید من میتونم تصویرم رو عوض کنم؟
اختیار داری مرتضی جون. تاپیک به خاطر بچه های پایه و باحال مثل خودت بهتر شده.از محمود عزیز هم که همیشه زحمت جمع امتیاز ها رو میکشند تشکر ویژه میکنم.زحمات ایشون باعث شده این تایپیک به دوران خوب خودش برگرده
موفق باشید.
یا حق
خوش اومدی جواد جون. آره چون قبل از امتیازدهی اولین نفره مشکلی پیش نمیاد.منم این دور هستم ! وقت که هست؟
پ.ن : یادم نره بیام نمره بدم. یادم نره بیام نمره بدم. یادم نره بیام نمره بدم. یادم نره بیام نمره بدم. یادم نره بیام نمره بدم. یادم نره بیام نمره بدم. یادم نره بیام نمره بدم. یادم نره بیام نمره بدم.