• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساخت سایت نیازمندی

saeed00013

Registered User
لایک‌ها
492
سلام من می خوام یه سایت نیازمندی بزنم و اسکریپتشو از
http://iran-team.net/agahi3.html
بگیرم نظرتون چیه؟ امکان موفقیت داره؟ چی کار کنم که موفق بشم؟ چه ایده هایی برای جذب تبلیغ کننده و افزایش بازدید دارید؟ چه مشکلاتی داره؟
این اسکریپ دارای امکان کسب درآمد برای افراد عضو به صورت پورسانت است، آیا این امکان خوبی برای جذب تبلیغ کننده بیشتر است؟
دامین سایت باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ شما چه دامینی رو برای این سایت پیشنهاد می کنید؟
به جواباتون خیلی نیاز دارم
باتشکر

Last edited:

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
سلام من می خوام یه سایت نیازمندی بزنم و اسکریپتشو از سیستم مدیریت آگهی و تبلیغات پلن حرفه ای | ایران تیم بگیرم نظرتون چیه؟ امکان موفقیت داره؟ چی کار کنم که موفق بشم؟ چه ایده هایی برای جذب تبلیغ کننده و افزایش بازدید دارید؟ چه مشکلاتی داره؟

یه وقت بچه نشی بری بابتش 200 تومن پول بدیا.

این همون اسکریپت ایستگاه خودمونه که رایگانش همه جا پخشه

در ضمن اگه میخوای بزنی تو این کار با یه ایده جدید بیا وگرنه از این سایتا مثل قارچ پره

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
یه وقت بچه نشی بری بابتش 200 تومن پول بدیا.

این همون اسکریپت ایستگاه خودمونه که رایگانش همه جا پخشه

در ضمن اگه میخوای بزنی تو این کار با یه ایده جدید بیا وگرنه از این سایتا مثل قارچ پره

واسه یه کار حرفه ای به هیچ وجه نمیشه با اسکریپ های رایگان و ارزون استارت زد

واسه سایت های آگهی جدا از ایده خوب باید سرمایه زیادی داشته باشین تنها به صرف داشتن حتی یک اسکریپ خوب نمی تونید موفق بشید

irwebnews

Registered User
لایک‌ها
44
این سایت ها افتتاح نشده شکست خورده هستند ! اینم نظر شخصی من

saeed00013

Registered User
لایک‌ها
492
من دنبال یه ایده خوب می گردم که سایتم متفاوت بشه مثلا یکی از دوستام بهم پیشنهاد بخش گمشده ها رو داده
به نظرتون قابلیت کسب درآمدی که تو این اسکریپ وجود داره می تونه خوب جواب بده؟

saeed00013

Registered User
لایک‌ها
492
هیچ پیشنهادی ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
به هيچ وجه دنبالش نرو . اولش اونايي كه اين سيستم رو ساخت حسابي تبليغ مي كنن برات كه آقا ايستگاه ماهي 25 ميليون درمياره و اينا . ولي همش كشكه . تو كلا رايگان بگووووو . كسي نمياد . اصلا تو يك سرچ كن ببين چندتا سايت رايگان اينجوري مي بينيي . اينكار رو بيخيال شو . من يه مدت جهت كنجكاوي كار كردم و با ايميل هم تبليغ كردم ولي به هيچ نتيجه اي نرسيدم و شكست .....

نيازمندي ها : About 20,600,000 results (0.19 seconds)

نيازمندي هاي رايگان : About 14,700,000 results (0.20 seconds)

shayan.vb

Registered User
لایک‌ها
5
من به شما پیشنهاد میکنم برای اینکار حد اقل 1 میلیون کنار بزارین و یه ایده یه جدید باید باشه تا کاربر جذب بشه و به قول دوستمون از اینجور سایت ها مثلقاره تویه اینترنت پره و اگر یکم دقت کنید میبینید اونهایی موفق شدن که توش نو اوری داشته

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
چه نوآوري تو اين كار ميتونه باشه اخه ؟ نهايت اينكه بگي رايگان ميدم . صفحه اول رايگان . 100ستاره رايگان . ديگه جز اين چه نوآوري ميتونه باشه .

من نميگم دوستمون اين كار رو نكنن . من ميگم پولشون حيفه . بعد دوماه از كرده خود پشيمون نشن . من تجربه كردم ديدم فايده نداشت .

irwebnews

Registered User
لایک‌ها
44
من به شما پیشنهاد میکنم برای اینکار حد اقل 1 میلیون کنار بزارین و یه ایده یه جدید باید باشه تا کاربر جذب بشه و به قول دوستمون از اینجور سایت ها مثلقاره تویه اینترنت پره و اگر یکم دقت کنید میبینید اونهایی موفق شدن که توش نو اوری داشته

به نظر من اصلا ارزش خرج کردن نداره! نوآوری زمانی میشه انجام داد که تیم داشته باشی. بتونی سیستم جدید بنویسی. نه یک نفره بدون دانش فنی برنامه نویسی تحت وب! درست نمیگم؟

shayan.vb

Registered User
لایک‌ها
5
به نظر من اصلا ارزش خرج کردن نداره! نوآوری زمانی میشه انجام داد که تیم داشته باشی. بتونی سیستم جدید بنویسی. نه یک نفره بدون دانش فنی برنامه نویسی تحت وب! درست نمیگم؟
عزیزم برای همین میگم 1 تومن ....مگه گفتم خودش بنویسه میده به سایت ها و گروه های طراحی سایت براش طراحی میکنن

saeed00013

Registered User
لایک‌ها
492
آقا به نظرتون الآن چه سایتی می شه زد که اشباع نشده باشه و بشه توش نوآوری داشت و درآمد هم کسب کرد؟

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
آقا به نظرتون الآن چه سایتی می شه زد که اشباع نشده باشه و بشه توش نوآوری داشت و درآمد هم کسب کرد؟

الان شما سایت پیشبینی قیمت ارز بزنید و قیمت طلا و ارز رو هر دقیقه بدید زودتر رشد میکنید

سایت مثقال رو ببینید زیر 100 ایران هست ... هیچ چی نداره فقط قیمت ها به لحظه میده

irwebnews

Registered User
لایک‌ها
44
الان شما سایت پیشبینی قیمت ارز بزنید و قیمت طلا و ارز رو هر دقیقه بدید زودتر رشد میکنید

سایت مثقال رو ببینید زیر 100 ایران هست ... هیچ چی نداره فقط قیمت ها به لحظه میده

از اون حرفا بودا ! خب این بنده خدا اون همه قیمت لحظه ای ارز و طلا و آهن آلات گران بها و... رو از کجا بیاره بذاره داخل سایت؟

saeed00013

Registered User
لایک‌ها
492
نظرتون درمورد پیشبینی فوتبال چیه؟ خلافه؟

saeed00013

Registered User
لایک‌ها
492
سلام من می خوام یه سایت نیازمندی بزنم و اسکریپتشو از
سیستم مدیریت آگهی و تبلیغات پلن حرفه ای | ایران تیم
بگیرم نظرتون چیه؟ امکان موفقیت داره؟ چی کار کنم که موفق بشم؟ چه ایده هایی برای جذب تبلیغ کننده و افزایش بازدید دارید؟ چه مشکلاتی داره؟
این اسکریپ دارای امکان کسب درآمد برای افراد عضو به صورت پورسانت است، آیا این امکان خوبی برای جذب تبلیغ کننده بیشتر است؟
دامین سایت باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ شما چه دامینی رو برای این سایت پیشنهاد می کنید؟
باتشکر

بالا