• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرعت شما هم افتضاحه؟

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
زنگ زدم پشتیبانی گقت دارن با پهنای باندا ور میرن و اصلاً مدتش هم مشخص نکردن که کی درست میشه ولی هم دیشب هم امشب شب ها سرعت باز بهتر میشه احتمالا دارن پهنای باندها رو میارن پایین بجای ارتقا دادن..........دی

dwt

Registered User
لایک‌ها
0
بینگ رو برای چی فیلتر کردن دیگه؟!
2mo5pow.gif

چه کخی دارن آخه همه سایت ها رو انگولک میکنن؟!!

چند وقت دیگه هم حتما سایت عاغا رو میخوان با پیوندها پیوند بدن!

iOn_Engine

Registered User
لایک‌ها
3
اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت عنوان می کنند که در تماس با شرکت ارتباطات زیرساخت متوجه شده اند که قطعی یکی از لینک های ارتباطی به کشور از کانال فجیره امارات دلیل این اختلال [کندی سرعت]است.

خوب خدا رو شکر با دریافت پهنای باند از ترکیه، مشکل افت سرعت رفع شد.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
از ما که یه هفته است خراب شده.یعنی سرعت دانلودم 1/5 شده.:hmm:
میگن مشترک ها زیاد شده و پورت ها پر شده.
از ما نامحدود 512 شیر بین 10 نفر هست.
یعنی تو یه روز یه دفعه 5 تا یوزر 512 گرفته؟ که تا الان پیداشون نبوده؟ :blink:

Omen_booster

Registered User
لایک‌ها
12
برای من آپلود کردن خیلی سخت شده،می خوام یه فایل پیوست جیمیل کنم همش ارور می ده،داخل فورشرد هم صفحه لود نمیشه،الان اگه خلوت باشه 5 تا 10 کیلوبایت می تونم آپلود کنم که 60 درصدش قطعی داره،صفحه ها هم نمی دونم چشون شده برای مدت طولانی روی لود شدن می مونن اما تقریبا کل صفحه ی رو میشه دید..

bene

Registered User
لایک‌ها
481
adsl من که سرعتش درحد لالیگا هست:wacko:
transfer rate 579 kB/s سرعت دانلود 580 کیلوبایت در ثانیه (یه فایل 5 میگی را 10 ثانیه دانلود می کنه)

azfandak

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
801
من دانلودم در حالت عادي 5 ولي با ليچر 50:wacko:

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
256 مخابرات دارم و هیچ مشکلی فعلا نداشتم سرعت دانلود همچنان 28 می باشد

Donbelid

Registered User
لایک‌ها
4
واقعا فکر می کنید سرعت خوبه؟!
پس یه نگاهی به این سایت ها بکنید:
Verizon | High Speed Internet | DSL Service for Your Home

ورایزون، یکی از معروف ترین و بزرگترین ارایه دهندگان اینترنت در آمریکا:
پلان یک: سرعت دانلود رو تضمین کرده بین 1 تا 5 مگابایت در ثانیه، بدون محدودیت حجمی، هدیه: 9 اکانت رایگان ایمیل. قیمت: 25 دلار در ماه.
پلان دو: سرعت دانلود، بین 1.1 تا 15 مگابایت، بدون محدودیت حجمی، هدیه: 9 اکانت ایمیل. قیمت: 40 دلار در ماه.

حالا این یکی رو داشته باشید:
ISP.com

شرکت DSL Extreme، این هم در آمریکا:
پلان یک: دانلود 768 کیلوبایت / آپلود 384 کیلوبایت... 12 ماهه، ماهی 15 دلار، یک ماهه، ماهی 20 دلار
پلان دو: دانلود 1.5 مگابایت / آپلود 384 کیلوبایت... 12 ماهه ماهی 20 دلار، ماه به ماه 23 دلار.
خفن ترین پلان: دانلود 15 مگابایت / آپلود 1 مگابایت... ماهی 130 دلار.

تازه می دونید که آمریکا از نظر سرعت اینترنت چندان وضعیت خوبی نداره و خیلی از کشورهای اروپایی و کره و ژاپن از این نظر، جلوتر از آمریکا هستند.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
اینایی که گفتی بایت هستن !!!؟ یا بیت !؟

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116

پلان یک: سرعت دانلود رو تضمین کرده بین 1 تا 5 مگابایت در ثانیه، بدون محدودیت حجمی، هدیه: 9 اکانت رایگان ایمیل. قیمت: 25 دلار در ماه.
پلان دو: سرعت دانلود، بین 1.1 تا 15 مگابایت، بدون محدودیت حجمی، هدیه: 9 اکانت ایمیل. قیمت: 40 دلار در ماه.

ISP.com

پلان یک: دانلود 768 کیلوبایت / آپلود 384 کیلوبایت... 12 ماهه، ماهی 15 دلار، یک ماهه، ماهی 20 دلار
پلان دو: دانلود 1.5 مگابایت / آپلود 384 کیلوبایت... 12 ماهه ماهی 20 دلار، ماه به ماه 23 دلار.

تازه می دونید که آمریکا از نظر سرعت اینترنت چندان وضعیت خوبی نداره و خیلی از کشورهای اروپایی و کره و ژاپن از این نظر، جلوتر از آمریکا هستند.

دوست عزیز صحبت ما در مورد اینترنت ایران نه خارج همه ما این عقب افتادگی رو میدونیم و سال های سال طول میکشه تا به اونجا برسیم که فکر نکنم برسیم. سرعت اینترنت خارجی رو من هم دارم تجربه میکنم تو امضام میتونی سرعتم رو ببینی.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت عنوان می کنند که در تماس با شرکت ارتباطات زیرساخت متوجه شده اند که قطعی یکی از لینک های ارتباطی به کشور از کانال فجیره امارات دلیل این اختلال [کندی سرعت]است.

خوب خدا رو شکر با دریافت پهنای باند از ترکیه، مشکل افت سرعت رفع شد.

این کابلهای فجیره همیشه قطع میشن
احتمالا خوب چسب پیچی نمیشن!!!! :wacko:

dwt

Registered User
لایک‌ها
0

ISP.com

اونا اینترنتشون به درد خودشون میخوره! باهاش از تورنت که نمیشه دانلود کرد از این سایت های فایل هاستینگ هم اگر دانلود وارز داشته باشی چیز تو چیزت میکنن!

فقط هم باهاش میشه بری توی سایت ها یا بری از یوتیوب کلیپ نگاه کنی! ولی برای دانلود فیلم، بازی و ... باید پولش رو بدی

حالا نمیگم اینترنت ایران خیلی خوبه ولی همین بی در و پیکر بودنش یک مزیته به شرطی که این سرعت ها رو اینقدر دستکاری نکنن!

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
اونا اینترنتشون به درد خودشون میخوره! باهاش از تورنت که نمیشه دانلود کرد از این سایت های فایل هاستینگ هم اگر دانلود وارز داشته باشی چیز تو چیزت میکنن!

فقط هم باهاش میشه بری توی سایت ها یا بری از یوتیوب کلیپ نگاه کنی! ولی برای دانلود فیلم، بازی و ... باید پولش رو بدی

حالا نمیگم اینترنت ایران خیلی خوبه ولی همین بی در و پیکر بودنش یک مزیته به شرطی که این سرعت ها رو اینقدر دستکاری نکنن!
چی میگی تو !!؟ اونا نمیتونن دانلود کنن از سایتا !؟ مثل اینکه اصلا حالت خوب نیست !

omid0018

Registered User
لایک‌ها
39
چرا سرعت انقدر پایین؟
واسه شما هم همینطور؟
الان یه هفته ای هست که افت کرده!

بالا