یه سوال و اون اینکه موقع ا.ن.ت.خ.ا.ب.ا.ت م.ج.ل.س امکانش هست که دلار خیلی بیاد پایین؟
امیدواریم
یه سوال و اون اینکه موقع ا.ن.ت.خ.ا.ب.ا.ت م.ج.ل.س امکانش هست که دلار خیلی بیاد پایین؟
البته من دوروبرخودمون همچین چیزی ندیدم ونشنیدم.......والااینایی که من دیدم محصولشون روازبچشون بیشتردوست دارن.............فقط درموردآمریکاشنیدم که گندم میریزن تودریا.....هرچند اینهاروهم ازعاغایون شنیدم ودرصحتش شک دارم چون جای دیگه ای ندیدم بگم آمریکاگندمش رومیریزه تودریا.....ولی این وظیفه دولت هست که محصول کشاورزش روگرون بخره وبیاره توبازارداخلی ارزون بفروشه......نه اینکه آب روروی کشاورزبدبخت ببنده وبعدش به بهانه پایین بودن کیفیت محصولش روآتیش بزنه وبه عاغازاده هادلارمفت بده که برن ازچین واردکنن...............دوباره صحبت در مورد آواتارو امضا در تاپیک غیرمربوط. این بازی ها تاپیک خودش رو داره +1 برای سخنان بالایی فقط یک چیزی، خیلی از همین کشاورزا حاضر میوه هاشو بدن گاو مفت بخوره اما به مردم ارزون ندن! یا حتی درخت رو قطع کنن اما میوه ارزون دست مردم ندن! این هم پدیده ای بود که من خودم در غرب استان گلستان/گرگان شاهدش بودم
بروح سگ ولگرداین مدیران ومسعولین گرفتن منومحدودم کردن هرچی اینترمیزنم پایین نمیرهیک کیبورد با دکمه ی انتر سالم و اسپیس بزرگ ارسال شد.
این ملت ما هم خیلی جوگیرن! کریسمس رو به ماچه آخه!میگفتن تب مسافرت و کریسمس و ... که قیمت داره همینجوری بالاتر میره !!!
احتمالا تا آخر دی نمیتونند کنترلی داشته باشن رو قیمت و همچنان بالاتر بره!
.
میگفتن تب مسافرت و کریسمس و ... که قیمت داره همینجوری بالاتر میره !!!
احتمالا تا آخر دی نمیتونند کنترلی داشته باشن رو قیمت و همچنان بالاتر بره!
.
هرگز دیگه پایین نمیاد.
بحث تحریم ها هر روز داره گسترده تر می شه
بازاری ها کم کم دارن فقط با دلار معامله می کنن
ذخیره ارزی صفره
دروغ های دولت برای توانایی کنترل بازار رو شده
دلار 1700 تومنی قبل از عید داریم. نشون به همون نشونی که 1300 بود گفتم 1500 به زودی.
شد 1590 .بد شده ها .آدم میترسه واقعا