اون 1 میلیارد که مثال فرضی بود. همش بستگی به تقاضای بازار داره. دقیقا 1 میلیارد تراکنش عددی نیست برای یک کشور که بخوای جمع سال رو درنظر بگیری. ولی بازار جمع کل سال کاری نداره به میزان عرضه و تقاضا توی لحظه کار داره.بازار (من و شما و واردکننده و ...) در لحظه 12 و 4 دقیقه و 30 ثانیه امروز!
دقیقا همگی با هم در این لحظه میخوایم دلار بخریم. به اندازه تقاضای من و شما و میزان عرضه ای که در اون لحظه وجود داره و قابل ارائه هست، قیمت همون لحظه تعیین میشه. طرف مقابل من و شما که عرضه هست یه قیمت پیشنهادی میده (bid)، من و شما که خریدار (تقاضا) هستیم تا یه قیمتی بودجه مون میرسه (ask) و اینها با هم در همون لحظه قیمت رو تعیین می کنن.
حالا دلار رو شما مثل یک کالا درنظر بگیر که هرچقدر بیشتر وجود داشته باشه ارزونتر میشه! هرچقدر کمتر، گرونتر.عوامل مختلف مثل اخبار و حوادث و کلا وضع کشور، میزان واردات کالا و ... باعث میشه بازار دنبال خرید دلار باشه، عطش خرید دلار داره، تقاضا به سمت بالا!! هرچقدر تقاضای خرید بیشتر میشه، قیمت میره بالاتر. انقدر ادامه پیدا میکنه که بازار خرید سیر بشه یا دولت دلار بریزه بازار به وفور پیدا بشه D: بعد اونجاست که سقف بازاره و بعدش خریدار کمتر پیدا میشه، روند برعکس میشه...