• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دلار 1530 تومانی در دوشنبه تلخ بازار ارز !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
چقدر بیشرفن 60تومان کمتر میخرن .خاک بر سرشون واقعا

تفاوت قیمت خرید و فروش توی مثقال دلار آمريکا 1420 1480
60 تومن تفاوت خرید و فروش !
این نشون میده شدید احتمال میدن پایین بیاد . در نتیجه قیمت خرید رو خیلی پایین میدن که دلار ریخت ضرر نکنن.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
چقدر بیشرفن 60تومان کمتر میخرن .خاک بر سرشون واقعا

البته خب این عجیب نیست , تفاوت خرید و فروش توی مواقعی که نوسان بازار شدید میشه زیاد میشه زیاد میشه که ضرر احتمالی رو بپوشونه , مثلا میبینن توی امروز ممکنه بازار چهل تومن نوسان داشته باشه , بالا پایین بشه , میان این چهل تومن رو تفاوت خرید و فروش قرار میدن که اگه شد ضرر نکنن.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
الان قیمت حدود 1460 هست .
مثقال یکم پنج میزنه , یا شاید قیمت پایین اومده اینا هنوز اپدیت نکردن.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
.
مثقال یکم پنج میزنه , یعنی چی؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یه چیز بهم میگه دلار قراره بریزه ! اوضاع یجوراییه .
خدا کنه درست حدس زده باشم !

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آهان مرسی .یه اصطلاح جدید یاد گرفتم من زیاد تو تاپیکها نمیچرخم .چند روز گفتم ببینم بقیه جاها چه خبره وای اینقدر حرف بی تربیتی میزدن من دیگه جرات نمیکردم چیزی بنویسم فقط بچه های تاپیک خودمون مودبن

:D

یعنی گیج میزنه !!

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
این چه مسخره بازی واقعا مملکته داریم؟ببا شورشو دراوردن به هرکی میگی جنس میخوام میگه نمی فروشم!!!دلار کشیده بالا!!!
باور کنید رفتم غذای ماهی بگیرم طرف میگفت بهم نمیفروشن چون دلار کشیده بالا!
رفتم لپ تاپ بخرم اونام نمی فروشن دیگه گند زدن به همه چیز

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
این چه مسخره بازی واقعا مملکته داریم؟ببا شورشو دراوردن به هرکی میگی جنس میخوام میگه نمی فروشم!!!دلار کشیده بالا!!!
باور کنید رفتم غذای ماهی بگیرم طرف میگفت بهم نمیفروشن چون دلار کشیده بالا!
رفتم لپ تاپ بخرم اونام نمی فروشن دیگه گند زدن به همه چیز

آخیییییییییییییییییی طفلی ماهیا

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
شد 1480

اختلاف خرید و فروش هم 30 تومن.

بر اساس این پست
تفاوت قیمت خرید و فروش توی مثقال دلار آمريکا 1420 1480
60 تومن تفاوت خرید و فروش !
این نشون میده شدید احتمال میدن پایین بیاد
. در نتیجه قیمت خرید رو خیلی پایین میدن که دلار ریخت ضرر نکنن.
میخواد ثابت بمونه یا بالاتر بره

22ze

Registered User
لایک‌ها
3
یه چیز بهم میگه دلار قراره بریزه ! اوضاع یجوراییه .خدا کنه درست حدس زده باشم !
شوماخیلی دوزداری بیادپایینها...حالایاکارت وارداته یااینکه منتظری بیادپایین که بخری....شایدم وقتی1250بودفروختی وحالاکه رفته بالاخیلی بهت فشاراومده.....همینطورم ازخودت تزدرمیکنی وپیشگویی میکنی......نمیدونی تحریم ینی چی؟......دلارمفت یدن دست قاچاقچی که بنجلیجات واردمملکت کنه؟

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
1480.
تف به ماشین و کامپیوتر، مواظب باشید پاتون نشکنه که گچ نمیدن.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
شوماخیلی دوزداری بیادپایینها...حالایاکارت وارداته یااینکه منتظری بیادپایین که بخری....شایدم وقتی1250بودفروختی وحالاکه رفته بالاخیلی بهت فشاراومده.....همینطورم ازخودت تزدرمیکنی وپیشگویی میکنی......نمیدونی تحریم ینی چی؟......دلارمفت یدن دست قاچاقچی که بنجلیجات واردمملکت کنه؟
من پولام جای دیگه بنده الان ! خیالت راحت !! خودمم اولین نفر بودم دلار 1550 رو پیش بینی کردم !!
اونوقتی که کسی پولشو وارد بازی دلار نمیکرد من کرده بودم , ولی بازیچه نمیشم , برای همین دلار داشت میرفت بالا نخریدم !! چون گوسفند نیستم بتونن بکشوننم اینور اونور سودشو یکی دیگه ببره ! دوما یه جا که دست زیاد شد بوی ضرر میاد در نتیجه باز دوباره من وارد نمیشم !!
ولی شوما انگار خیلی دوست داری بره بالا !! در نتیجه یا صرافی یا خریدی منتظری بره بالا دوست نداری بیاد پایین !! ( مثل خودت البته چهارتا دیگه هم میتونم بزارم روش !! ) تحریم ؟ ارزش پول مملکت میدونی یعنی چی؟ نمیدونی !! یا میدونی خودتو زدی به اون راه !! میدونی ملت الان دارن نزدیک 200 دلار حقوق میگیرن ؟ وقتی بره بالاتر کمتر میشه؟؟ نمیدونی !! یا خودتو به اون راه میزنی !! همین الانش پستای ملتو بخون ببین چه تاثیری روی بازار گذاشته .

قاچاقچی بنجول وارد کنه؟؟؟ وقتی ارزش پول پایین اومد همون قاچاقچی اگه الان داره جنس درجه سوم چینی وارد میکنه میره جنس درجه هشتم چینی میاره که مردم بتونن بخرن !!

کلا این برادرمون میگه باید دلار 2000 تومن بشه !! اینجوری بده 1500 تومنه :دی

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
من پولام جای دیگه بنده الان ! خیالت راحت !! خودمم اولین نفر بودم دلار 1550 رو پیش بینی کردم !!
اونوقتی که کسی پولشو وارد بازی دلار نمیکرد من کرده بودم , ولی بازیچه نمیشم , برای همین دلار داشت میرفت بالا نخریدم !! چون گوسفند نیستم بتونن بکشوننم اینور اونور سودشو یکی دیگه ببره ! دوما یه جا که دست زیاد شد بوی ضرر میاد در نتیجه باز دوباره من وارد نمیشم !!
ولی شوما انگار خیلی دوست داری بره بالا !! در نتیجه یا صرافی یا خریدی منتظری بره بالا دوست نداری بیاد پایین !! ( مثل خودت البته چهارتا دیگه هم میتونم بزارم روش !! ) تحریم ؟ ارزش پول مملکت میدونی یعنی چی؟ نمیدونی !! یا میدونی خودتو زدی به اون راه !! میدونی ملت الان دارن نزدیک 200 دلار حقوق میگیرن ؟ وقتی بره بالاتر کمتر میشه؟؟ نمیدونی !! یا خودتو به اون راه میزنی !! همین الانش پستای ملتو بخون ببین چه تاثیری روی بازار گذاشته .

قاچاقچی بنجول وارد کنه؟؟؟ وقتی ارزش پول پایین اومد همون قاچاقچی اگه الان داره جنس درجه سوم چینی وارد میکنه میره جنس درجه هشتم چینی میاره که مردم بتونن بخرن !!

کلا این برادرمون میگه باید دلار 2000 تومن بشه !! اینجوری بده 1500 تومنه :دی

ولش کن این معلوم نیس با خودش چند چنده...
خدا کنه دلار بشه 1000 تومن قدرت خرید همه 30 درصد حداقل میره بالا

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اگه پایین باشه به نفع همه هستش .حداقل ثابت بمونه یا با نرخ منطقی بره بالا

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
سه روزه همینجوری مونده.
یک کاری کنید که یک کاری بکنیم.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
پوشاک بچه قبلا میخریدم 15 تومن رفتم بخرم گفت 18 تومن دلیلش رو هم گرانی دلار اعلام کرد

هیچ چیزی وجود نداره که با بالارفتن دلار گرون نشه , برای همینه میگم یه نفر که حقوق پایه مثلا وزارت کار میگیره , یا یه حقوق معمولی که مثلا 500 هزار تومنه , 200 تا 300 دلار حقوق معمولی افراد این جامعست . البته گرونی هنوز شروع نشده هنوز بازار توی شوکه که چی میخواد بشه , اگه نیارن قیمتو پایین و این قیمت ثابت بشه اونوقت تازه شروع میشه .
یه بار یکی توی همین فروم اومد گفت بابا چیه سرو صدا کردید , اونایی با دلار سرو کار دارن که سرور میخرن از خارج !! مونده بودم بخندم یا گریه کنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا