شوماخیلی دوزداری بیادپایینها...حالایاکارت وارداته یااینکه منتظری بیادپایین که بخری....شایدم وقتی1250بودفروختی وحالاکه رفته بالاخیلی بهت فشاراومده.....همینطورم ازخودت تزدرمیکنی وپیشگویی میکنی......نمیدونی تحریم ینی چی؟......دلارمفت یدن دست قاچاقچی که بنجلیجات واردمملکت کنه؟
من پولام جای دیگه بنده الان ! خیالت راحت !! خودمم اولین نفر بودم دلار 1550 رو پیش بینی کردم !!
اونوقتی که کسی پولشو وارد بازی دلار نمیکرد من کرده بودم , ولی بازیچه نمیشم , برای همین دلار داشت میرفت بالا نخریدم !! چون گوسفند نیستم بتونن بکشوننم اینور اونور سودشو یکی دیگه ببره ! دوما یه جا که دست زیاد شد بوی ضرر میاد در نتیجه باز دوباره من وارد نمیشم !!
ولی شوما انگار خیلی دوست داری بره بالا !! در نتیجه یا صرافی یا خریدی منتظری بره بالا دوست نداری بیاد پایین !! ( مثل خودت البته چهارتا دیگه هم میتونم بزارم روش !! ) تحریم ؟ ارزش پول مملکت میدونی یعنی چی؟ نمیدونی !! یا میدونی خودتو زدی به اون راه !! میدونی ملت الان دارن نزدیک 200 دلار حقوق میگیرن ؟ وقتی بره بالاتر کمتر میشه؟؟ نمیدونی !! یا خودتو به اون راه میزنی !! همین الانش پستای ملتو بخون ببین چه تاثیری روی بازار گذاشته .
قاچاقچی بنجول وارد کنه؟؟؟ وقتی ارزش پول پایین اومد همون قاچاقچی اگه الان داره جنس درجه سوم چینی وارد میکنه میره جنس درجه هشتم چینی میاره که مردم بتونن بخرن !!
کلا این برادرمون میگه باید دلار 2000 تومن بشه !! اینجوری بده 1500 تومنه :دی