• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بانکداری اینترنتی خارجی

aras71

Registered User
لایک‌ها
38
سلام
بانک خارجی وجود داره که بانکداری اینترنتی برای ایرانی ها افتتاح کنه؟

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
سلام
بانک خارجی وجود داره که بانکداری اینترنتی برای ایرانی ها افتتاح کنه؟

بانکهای کشور آذربایجان بهترین گزینه برای ایران در حال حاضر هستند. چند تا شرکت هست که حساب بانکی وکارت به نام شما صادر میکنه. اگر بتونید حضوری تشریف ببرید اونجا حساب باز کنید که دیگه عالی هست. ولی این رو هم عرض کنم که امکانات بانکیشون چنگی به دل نمیزنه فقط در حد استفاده از کارت برای خریدها هست.:)

با سپاس

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
بانکهای کشور آذربایجان بهترین گزینه برای ایران در حال حاضر هستند. چند تا شرکت هست که حساب بانکی وکارت به نام شما صادر میکنه. اگر بتونید حضوری تشریف ببرید اونجا حساب باز کنید که دیگه عالی هست. ولی این رو هم عرض کنم که امکانات بانکیشون چنگی به دل نمیزنه فقط در حد استفاده از کارت برای خریدها هست.:)

با سپاس
با مشخصات و آدرس ایرانی یا آذربایجان؟ آدرس آذربایجان باشه یعنی میشه با کارت، حساب پیپال آذربایجان باز کرد؟

aras71

Registered User
لایک‌ها
38

با سپاس
ممنون
یک سوال دیگه اینترنتی پول به اونجا واریز کنم یا بلعکس مشکلی پیش نمی یاد؟
اسم چند تا بانک که با ما مشکلی ندارند رو میشه بگید

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
با مشخصات و آدرس ایرانی یا آذربایجان؟ آدرس آذربایجان باشه یعنی میشه با کارت، حساب پیپال آذربایجان باز کرد؟

میتونید با مشخصات ایران ( پاسپورت) کارت اعتباری بگیرید و بعد با مشخصات آذربایجان ( آدرس- آی پی ...) از پی پال استفاده کنید.

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
ممنون
یک سوال دیگه اینترنتی پول به اونجا واریز کنم یا بلعکس مشکلی پیش نمی یاد؟
اسم چند تا بانک که با ما مشکلی ندارند رو میشه بگید

بهتره شما اصلا" روی گزینه اینترنت بانکنیگ آذربایجان حساب نکنید . تنها قابلیت حساب بانکی آذربایجان دریافت پول از حسابهای بانکی کشورهای مختلف هست . برای ارسال از حساب باید حضوری تشریف ببرید اونجا و اینکه فکر نمیکنم اکثر بانکهای آذربایجان در حال حاضر با ایرانی ها مشکل داشته باشند. رویال بانک- ان بی سی -...

با تشکر

بالا