• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دلار 1530 تومانی در دوشنبه تلخ بازار ارز !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
مثل خاله خانباجی نشستن میگن اوا خاک عالم دلار 50 تومن گرون شد اوا ننه 100 تومن گرون شد خخخخخخخخ اون یکی میگه برو دلار بخر یکی میگه برو شلوارتو بفروش دلار بخر
تو دلار بخری من دلار بخرم اونی نیاز داره از کجا بخره؟ تو سود میکنی من سود میکنم یه ملت بگا میرن ملت دلار نیست بخری باز گرونتر میشه نخر آقا نخر وقتی لازم نداری نخر شلوارتو نفروش برو دلار بخر دلار گرون بشه تو سود کنی تویی که در کشور زندگی میکنی هم ضرر میکنی 1000 تومن سود میکنی 900 تومن باید خرج کنی نکن آقا نکن

قربون ازگل

این عکس چقدر شبیه ازگله

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
ملت چقدر سادن فکر میکنن چون چند نفر میرن فردوسی دلار میخرن دلار شده 1600 تومن !!
ارزش پول ایران پایین اومده !!! برای همینه که دلار , پوند , یورو , درهم گرون شده !! یعنی ملت ریختن درهم بخرن؟؟؟ درهم هم تحریم شده ؟ اسکناس درهم کمه که درهم گرون شده؟؟ نه عزیز این چیزارو به خورد منو تو میدن نفهمیم مشکل از کجاست , نفهمیم اگه سرمایه ای داشتیم یه سال پیش الان ارزش اون سرمایه تقریبا نصف شده , میخوان توپ رو بندازن تو زمین خود مردم , بگن شما خودتون میرید فردوسی دلار میخرید برای همین دلار گرون میشه خودتون باعث گرونی دلارید , دیگه نمیگه چرا درهم پس گرون شده؟ چرا پوند گرون شده؟ مردم ساده دلم باور میکنن.

نمیدونم چرا مردم نمیفهمن , عین اینه که یه پولی داشته باشی یکی هر روز بیاد ازش بدزده !! چیکار میکنی؟ این جریانم همینه , پس چرا هیچ کاری نمیکنی ؟؟؟ همینه اب از آب تکون نمیخوره , چون مردم نمیفهمن , نمیفهمن حقوقشون داره کم میشه !!
باید از این مملکت رفت والا نمیشه اینجوری
توی خلیج فارس داریم موشک هوا میکنیم , امریکا و مثل سگ از ما داره میترسه , مثل سگم داره ورشکست میشه !! نه تنها امریکا بلکه کل کره زمین و حتی منظومه شمسی و کهکشان راه شیری کشوری وجود نداره که در حال ورشکستی و بدبختی نباشه و مردمش در حال قیام نباشن اونوقت ارزش پولمون روزی ده درصد داره میاد پایین !!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
من که فردا میرم همه پولامو میریزم تو حساب ارزی. فقط بگید کدوم بانک برم؟

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
من که فردا میرم همه پولامو میریزم تو حساب ارزی. فقط بگید کدوم بانک برم؟

اشتباه نکن عزیز دل
دلار فیزیکی بخر
فردا روز بانک موقع تحویل بهت اسکناس نمی ده
ریال می ده اون هم به قیمت بانک مرکزی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منم منظورم این نبود که بریم دلار بخریم.....

اصلا ایندش مشخص نیست. یه دفعه دیدی مثلا رفتیم دلار خریدیم بعد یه دفعه اینها فردا روزی یه کار عجیب غریب کردن !!

من منظورم این بود که با توجه به کاهش ارزش پول کشور بریم سرمایه های ریالی رو تبدیل کنیم به یه چیزی مثل ملک یا هر چیزی که ارزشش اگه زیاد نمیشه کم هم نشه

هر چیزی که این خاصیت رو داره البته به جز دلار و طلا

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
خدا وکیلی هر جایی به جز ایران و کره ی شمالی این اتفاقها میافتاد مردم خشتک حکومت رو کشیده بودند روی سرشون و ما ایرانیان هیچ!

eyroozegar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ملت چقدر سادن فکر میکنن چون چند نفر میرن فردوسی دلار میخرن دلار شده 1600 تومن !!
ارزش پول ایران پایین اومده !!! برای همینه که دلار , پوند , یورو , درهم گرون شده !! یعنی ملت ریختن درهم بخرن؟؟؟ درهم هم تحریم شده ؟ اسکناس درهم کمه که درهم گرون شده؟؟ نه عزیز این چیزارو به خورد منو تو میدن نفهمیم مشکل از کجاست , نفهمیم اگه سرمایه ای داشتیم یه سال پیش الان ارزش اون سرمایه تقریبا نصف شده , میخوان توپ رو بندازن تو زمین خود مردم , بگن شما خودتون میرید فردوسی دلار میخرید برای همین دلار گرون میشه خودتون باعث گرونی دلارید , دیگه نمیگه چرا درهم پس گرون شده؟ چرا پوند گرون شده؟ مردم ساده دلم باور میکنن.

نمیدونم چرا مردم نمیفهمن , عین اینه که یه پولی داشته باشی یکی هر روز بیاد ازش بدزده !! چیکار میکنی؟ این جریانم همینه , پس چرا هیچ کاری نمیکنی ؟؟؟ همینه اب از آب تکون نمیخوره , چون مردم نمیفهمن , نمیفهمن حقوقشون داره کم میشه !!
باید از این مملکت رفت والا نمیشه اینجوری
توی خلیج فارس داریم موشک هوا میکنیم , امریکا و مثل سگ از ما داره میترسه , مثل سگم داره ورشکست میشه !! نه تنها امریکا بلکه کل کره زمین و حتی منظومه شمسی و کهکشان راه شیری کشوری وجود نداره که در حال ورشکستی و بدبختی نباشه و مردمش در حال قیام نباشن اونوقت ارزش پولمون روزی ده درصد داره میاد پایین !!

ملت ساده که هسنن خخخخخخ خوب الان اینا رو گفتی چیکار کنیم؟ بریم به اوباما بگیم تحریم رو بردار ؟ بریم به آقا بگیم تنگه هرمز رو تهدید نکن ؟ ملت فکر میکنن فقط خودشون میفهمن و بقیه آدمهای نفهمین برای همین شب خواب میبینن که دلار گرون میشه فردایش میان میگن برید دلار بخرید هیچکس نفهمید فقط من فهمیدم من آدم با فهم و شعوریم من فقط فهمیدم خخخخخخ
همه اینا که گفتی هست آخرش آب باریکه داره میره همین مردم آب باریکه رو هم میبندن با اون مسائل دولتی که من و تو و کاربران بالاترین که روزی 5 بار برای آزادی جشن میگیرند کاری نمیتوانیم بکنیم همین آب باریکه را هم خودمون ببندیم؟
مردم همه شعور و فهم دارند هیچ کس هم ساده نیست ولی کاری از دست کسی برنمی آید حالا باز بیا بگو تحریم شدیم 50 تومن گرون شد هیچکس نفهمید من فهمیدم خخخخخ

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اشتباه نکن عزیز دل
دلار فیزیکی بخر
فردا روز بانک موقع تحویل بهت اسکناس نمی ده
ریال می ده اون هم به قیمت بانک مرکزی

نرخ بانک مرکزی با بیرون چه قدر تفاوت داره؟

منم منظورم این نبود که بریم دلار بخریم.....

اصلا ایندش مشخص نیست. یه دفعه دیدی مثلا رفتیم دلار خریدیم بعد یه دفعه اینها فردا روزی یه کار عجیب غریب کردن !!

من منظورم این بود که با توجه به کاهش ارزش پول کشور بریم سرمایه های ریالی رو تبدیل کنیم به یه چیزی مثل ملک یا هر چیزی که ارزشش اگه زیاد نمیشه کم هم نشه

هر چیزی که این خاصیت رو داره البته به جز دلار و طلا

مهرداد عزیز مثال بزن غیر از ملک! آخه با این چندرغاز سرمایه ما که ملک نمیدن! در ضمن بازار ملک هم که راکده. من که تو منطقه خودمون هیچ تغییری ندیدم تو وضعیتش با وجود گرون شدن دلار.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

مهرداد عزیز مثال بزن غیر از ملک! آخه با این چندرغاز سرمایه ما که ملک نمیدن! در ضمن بازار ملک هم که راکده. من که تو منطقه خودمون هیچ تغییری ندیدم تو وضعیتش با وجود گرون شدن دلار.

والا یه نفره که نمیشه

چند نفر باید جمع شیم..

بازار ملک الان راکده اما من فکر کنم سال اینده دوباره قیمتهاش برن بالا

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299

Mesghal.Com:

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299

وقتی تقاضایی برای خرید نباشه
مسلما بالاتر نمی ره
شاید با شیب خیلی کم بالا بره
کسی پولی نداره بخره

الان بیشتر توی بازار سرمایه گذاری می شه
الان هم دلار و سکه

eyroozegar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی تقاضایی برای خرید نباشه
مسلما بالاتر نمی ره
شاید با شیب خیلی کم بالا بره
کسی پولی نداره بخره

الان بیشتر توی بازار سرمایه گذاری می شه
الان هم دلار و سکه

جواب سوال خودت در صفحه قبل را دادی

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ببینید دوستان 95 درصد معاملات ارزی کشور با دلار دولتی انجام میشه که قیمتش مشخصه
فقط 5 درصد با دلار آزاد هست ...

رو این دولت هیچ حساب کتابی نیست اگر بخوان دلار رو بیارن پایین میارن.

قیمت بازار آزاد دلار ربطی زیادی به قیمت مسکن نداره در کوتاه مدت حداقل ...

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
ملت ساده که هسنن خخخخخخ خوب الان اینا رو گفتی چیکار کنیم؟ بریم به اوباما بگیم تحریم رو بردار ؟

کی صدا کرد منو
کی صدا کرد؟

تحریم رو بر نمیدارم
میخواستین واسه دنیا شاخ و شونه نکشین و از تروریست تولید نکنین و دنبال کلاهک اتمی نرین و بازی در نیارین

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بازار ملک الان راکده اما من فکر کنم سال اینده دوباره قیمتهاش برن بالا
مملکتی که بحث جنگ توش داره جدی میشه کسی خونه نمیخره , در نتیجه بازارش هم داغ نمیشه . شاید شهرهایی که خطرش کمتره یه تکونی بخوره.
سرمایه ها جایی میره که امنیت باشه مردم اونقدری که به سرمایشون اهمیت میدن به جونشون اهمیت نمیدن , اگه کسی بتونه به دوتاش اهمیت بده , خودشو سرمایشو برمیداره میبره اونور , اگه نتونه هم سرمایشو جای امن میزاره و مثلا خونه نمیخره , با خودش میگه دم اخر میتونم سرمایه رو بردار در برم یه درو دهاتی جایی ولی خونه بخرم که خونه رو نمیتونم با خودم بردارم برم .
خلاصه که تا بحث جنگ منتفی نشه از این خبرا نیست.

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
ببینید دوستان 95 درصد معاملات ارزی کشور با دلار دولتی انجام میشه که قیمتش مشخصه
فقط 5 درصد با دلار آزاد هست ...

رو این دولت هیچ حساب کتابی نیست اگر بخوان دلار رو بیارن پایین میارن.

قیمت بازار آزاد دلار ربطی زیادی به قیمت مسکن نداره در کوتاه مدت حداقل ...

95 درصد ؟
شما آمار داری؟

این همه حجم واردات ، همش دولتی هست ؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
95 درصد ؟
شما آمار داری؟

اینو شنیدم.

من نگفتم دولتی هست گفتم دلارش دولتیه
ضمنا با کشورهایی مثه چین , هند , کره و ... که شرکای تجاری ایران هستن فک نمیکنم معاملات با دلار انجام بشه.

bene

Registered User
لایک‌ها
481
اگر بیشتر از 95 درصد نباشه حداقل 95 درصد واردات توسط دولت انجام میشه بقیه کالاها هم توسط قاچاق وارد کشور میشود!!!!

95 درصد ؟
شما آمار داری؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا