دیروز که فکر می کنم بخاطر کریسمس آشفتگی بود . باید ببنیم تو چند روز اینده چطور می شه ..
نه اصولا کریسمس ربطی به این قضایا نداره . اگر عید خودمون بود آره چون حجم خرید های اون زمان بالا میره اصولا تو این چیزها هم تاثیر داره اما کریسمس نه . همش از سر همین تحریم ها آب میخوره .
فکر میکنید چرا دولت دست رو دست گذاشته ؟ در صورتی که همون روزی که شد 1400 تو همه سایت ها و روزنامه ها و ... هم اعلام شد دلار به 1400 رسید یعنی 1400 خودش شوک بزرگی بود . اما دولت دست رو دست گذاشت . چرا ؟
جواب اش ساده هست . کاری از دستش بر نمیاد .
از یه طرف دیگه هم دولت خودش شده یه پا دلال . وقتی دولتی میاد قیمت سکه رو خودش با بازار تنظیم میکنه یه 5 تومن ارزونتر میده که ملت مثل بنز ببرند چه انتظاری از بازار دارید. فعلا پول ها به سرعت در حال انباشته شدنه . 1 میلیارد پول نفت به حساب خزانه واریز نمیشه تا صدای مجلس در میاد از یه جا صداش خفه میشه . طلا و ... رو که به قیمت جهانی میخرند به قیمت بازار ( یه 2-3 تومن ارزونتر که مردم مثل بنز بریزند بخرند ) میکنند تو پاچه ملت . از هر راهی برای خالی کردن این کشور دارند استفاده میکنند . بعد ماهی 40 تومن میذارند کف دستتون که باز اونم به بن بست میخورند و 14 میلیون نفر رو عشقی از لیست خارج میکنند . کلا یه نگاه به وضع حال حاضر مملکت بندازید یکی یکی در حال رفتن تو پاچه ملت هست . ارز و دلار و ... فقط یه بخش کوچیکی از اون هست .
جالبیش اینه که صدای هیچ کس در نمیاد . که باید بگم ماشالله به این ظرفیت .
این مورد ارز هم فقط به یه صورت میشه جلوی بالا رفتن قیمت ارز تو بازار آزاد رو گرفت که اون هم به این صورته که خود دولت برای واردات و ... دلار به متقاضیان عرضه کنه . تا پای اون ها به وسط معاملات داخل بازار کشیده نشه . چون میدونید که معاملات ارز داخل بازار قیمت ثابتی نداره و اگر کسی که دلار داره بگه 2000 تومن و شما به عنوان وارد کننده مجبور باشی ارز تهیه کنی و تو جای دیگه هم ارز زیر 2000 تومن نباشه پس مجبوری که بخری و قیمت ارز بازار هم به همین صورت تعیین میشه .
حالا دولت ارز نداره . بانک ها تحریک هستند . دلار های موجود از صادرات نفت و موجود در بانک ها پس از تحریم هم جوابگوی عملیات های خود دولت نیست چه برسه به بقیه چیزها ها .
پس هیچ کاری از دست اش بر نمیاد . مگر اینکه بگه غلط کردم و به یه نحوی پا جلو بذاره برای برداشتن تحریم ها که با این چیزی که من از این مملکت سراغ دارم حاضر هستند خیلی از مردم از گرسنگی بمیرند اما اون آرمان ها یا منافع اشون از بین نره .
کره شمالی نمونه واضحی هست که حد آخر این داستانه . قطع ارتباط با کل دنیا و ارتباط داشتن به 4 تا کشور گری گوری دیگه که از خود ما هم بدبخت تر هستند .
پس فکر این رو که دولت کاری از دست اش با این شرایط بر میاد رو از سرتون بیرون کنید . این دولتی که من دیدم باید بگیم گند نزنه خیلیه ، بازسازی و بهتر کردن اوضاع پیش کش آقایون .