• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این علائم مربوط به چه بیماریه؟!(جدی)

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
نکته: تمام (تاکید میکنم تمام) مردم ایران از نظر روحی مریض هستند... فقط نوع و شدّت بیماری هاشون با هم فرق میکنه :happy:

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
تایید میشه... همینه... توی پست قبل کمی توضیح دادم... اختلال دو قطبی یا سندرم مانیک-دپرشن یا همون افسردگی-شیدایی
درسته
من خودم 2 سال خارج از ایران زندگی می کنم دچار هوم سیک و پنیک اتکس وحشتناکم
که خوب شکر خدا داره بهبود پیدا می کنه

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
Golabism Disorder هستش
4628.gif

eyroozegar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته
من خودم 2 سال خارج از ایران زندگی می کنم دچار هوم سیک و پنیک اتکس وحشتناکم
که خوب شکر خدا داره بهبود پیدا می کنه

شوما که جنبش رو نداری برگرد عزیزم در باغ سبز همیشه به روی شما باز است خخخخخخ شد یه پست بدی در مورد خارج رفتنت نباشه؟ خخخخخخ

hossputer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
بعضی اوقات بدون هیچ دلیلی افسرده و دلگیر میشی..
بعضی اوقات بدون هیچ دلیلی شاد و پر انرژی میشی و کارهایی عجیبی میکنی ..
بعضی اوقات ممکنه این احساس بهت دست بده که میتونی خیلی از مشکلات مردم رو حل کنی..
مثل سوپر من.. یا مرد عنکبوتی..
احساس برتری زیاد..

جوانی به این میگن . و تنهایی ( نداشتن هم دم که ندشاتنش بهتر از داشتنشه )

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
اقا به اسکیزوفرنی هم فک کن شاید اینم داشته باشی.

اسکیزو رو شیدایی میگن یا دو قطبی

ali2914

Registered User
لایک‌ها
2
متاسفانه بیماریه رایجی هست و منم این مشکل را دارم :(. قبلا دچار افسردگی شدید شده بودم به خاطرش . اما حالا چند ساله که با ثبات تر شده الان دوره های افسردگی و شیدایی خیلی خفیف تری دارم. مشکل قابل شناساییه . توصیه می کنم به مشاور مراجعه کنید . یه مجموعه 70 تا تست بهتون می ده که بر اساس امتیازاتش وضعیتتون را نشون .می ده معمولا حالت ارثی داره . این مساله تا حدودی با داروی لیتیوم قابل درمانه . اما نشانه معمولش افزایش شدید میل جنسی:p در دوره شیدایی و بی میلی جنسی در دوره افسردگی هست !
اما یه مساله دیگه اینه که دوقطبی ها اغلب آدمای باهوشی هستن و در دوره شیدایی معمولا کارهای خارق العاده ای انجام می دن ! نسبت بیماری دو قطبی در دانشمندان و مخترعین خیلی بالاست !

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
با تشکر از همه دوستانی راهنمایی فرمودن وهمچنین مدیرت محترم که تاپیک رو انتقال دادن
وقت گرفتم فردا برم روانشناس!

sezareza

Registered User
لایک‌ها
95
اختلال دوقطبی (به انگلیسی: Bipolar disorder) (یا شیدایی - افسردگی‌) نوعی اختلال خلقی و یک بیماری روانی است. افراد مبتلا به این بیماری دچار تغییرات شدید خلق می‌شوند. اختلال دو قطبی به صورت معمول در آخر دوره نوجوانی یا اوائل دوره بزرگسالی تظاهر پیدا می‌کند. این بیماری انواع مختلفی دارد که مهمترین انواع آن اختلال دوقطبی نوع یک و اختلال دو قطبی نوع دو است. تفاوت این دو اختلال در وجود دوره شیدایی است؛ در نوع یک این حالت اتفاق می‌افتد ولی در نوع دو فرم خفیف‌تری از آن که هیپومانیا یا نیمه-شیدایی است، بروز می‌کند. شروع بیماری معمولاً با دوره‌ای از افسردگی می‌باشد و پس از یک یا چند دوره از افسردگی، دوره شیدایی بارز می‌شود. در تعداد کمتری از بیماران شروع بیماری با دوره شیدایی یا نیمه-شیدایی است.اختلال دوقطبی - ویکی‌پدیا

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بیخیال. منم همینطوریم. یه جورایی دم دمی مزاجم!
فکر کنم همون افسردگیه

بالا