• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شورای پول و اعتبار نرخ سود سپرده‌های بانکی را به بیش از ۲۰ درصد افزایش داد

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
اختصاصی فارس

شورای پول و اعتبار نرخ سود سپرده‌های بانکی را به بیش از ۲۰ درصد افزایش داد

خبرگزاری فارس: با تصویب شورای پول و اعتبار نرخ سود سپرده‌های بانکی از هفته آینده به بیش از ۲۰ درصد افزایش خواهد یافت.
سیدکاظم دلخوش در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا»، درباره مصوبات جلسه امشب شورای پول و اعتبار اظهار داشت: امشب در جلسه شورای پول و اعتبار قوانین مربوط به ال‌سی ریالی بازبینی شد و مصوبات خوبی نیز در این خصوص به تصویب رسید.

وی با اشاره به اینکه شورای پول و اعتبار تصمیم گرفت نرخ سود سپرده‌های بانکی را مطابق با نرخ تورم برای ادامه سال تغییر دهد، افزود: از آنجایی که هم‌اکنون نرخ تورم ۲۰.۶درصد است شورای پول و اعتبار تصمیم گرفت نرخ سود سپرده‌های بانکی بالاتر از نرخ تورم تعیین شود.

این عضو ناظر بر شورای پول و اعتبار ادامه داد: مصوبات جلسه امشب شورای پول و اعتبار هفته آینده توسط بانک مرکزی به بانک‌های عامل ابلاغ خواهد شد.

دلخوش درباره شایعات مربوط به استعفای رئیس کل بانک مرکزی نیز گفت: آقای بهمنی سفت و محکم سر جای خود نشسته و حرفی از استعفای وی در سیستم بانکی و بانک مرکزی مطرح نیست.

انتهای پیام/

یکی به من بگه تو این کشور چه خبره !!!!!!!!!!!!!

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
پول کم آوردن و با توجه به تصمیمات و قوانین بسیار غوب محمودی که سود بانکی رو برده بود روی 9 درصد قلفش کرده بود، حالا اینو لغو کردن که بانکا سود بیشتری بدن ملت پولشونو برگردونن به سیستم بانکی و تبدیل به دلار و مسکن نکنن...

ملت مغز خر نخوردن که با تورم 100 درصدی و تبدیل لحظه ای ریال به پهن، پولشونو بزارن توی بانک با سود 9 درصد... :eek:

eyroozegar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا بیامرز حاج آقا بهمنی میگفت در بانکداری اسلامی ورشکستگی وجود نداره ما گوش نکردیم گفتیم آقا مگه میشه؟ یعنی باور کنیم موهاتو تو آسیاب سفید نکردی؟ عینکش رو زد بالا و نگاهی به ما کرد و گفت : دنیا به شما میخنده
ما هم با خیال راحت از بانکی که فقط از بانکش و اعتبارش مجسمه شیر باقی مونده اومدیم بیرون یکی داد زد دلار دلار دلار 1700 نه 1710 نه 1720 نه 1730 ما هم واو معدوله رو برداشتیم و گفتیم خار...

web gard

Registered User
لایک‌ها
9
اوپسسس. سپرده های قبلی چی؟

من بانک سامان سپرده دارم ازشون پرسیدم گفتن باید حساب قبلی رو لغو کنین و پولو بریزین تو حساب جدید و جریمه هم داره! البته حساب سپرده 5 ساله من گذاشتم...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چه عجب. یه اقدام مثبت دیدیم از اینا

اگه این کار رو انجام بدن تورم فعلی رو تا حدی پایین میارن. چون خیلی از مردم ما بجای اینکه برن تو بازار هایی که سررشته ندارن پولشون رو به باد بدن یا الکی بازار رو شلوغش کنن (مثل همین ارز و سکه) میرن پولشون رو میذارن تو بانک

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من بانک سامان سپرده دارم ازشون پرسیدم گفتن باید حساب قبلی رو لغو کنین و پولو بریزین تو حساب جدید و جریمه هم داره! البته حساب سپرده 5 ساله من گذاشتم...

عجب حروم خورهایی هستن اینها!
جالبه اگر یک ساله ویژه بسته باشی -از اونهای که سود 19 درصد اینا میداد-
کافی بود سر رسیدش میومد خودشون خود به خود تبدیل به یک ساله 12 درصدی میکردن!
اگر واقعا مسلمونن اینها رو هم تبدیل به سود بیشتر کنن! حرام خورها!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
وقتی نرخ تورم بیشتر از نرخ سود بانکی بشه نتیجش این میشه که ملت پولشون رو بکشن بیرون

بعضی ها میرن تو کار تولید که خب تو کشور ما نتیجش معمولا بدبختیه
بعضی ها میرن تو کار دلالی که خب بعضیهاشون موفق میشن. بعضی هاشون موفق نمیشن. بعضی هاشون هم سرشون کلاه میره
بعضی ها که اعتقدات دینی شون ضعیف تره میرن تو کار نزول و .....

کلا چون پول زیاد میشه تو دست مردم و نقدینگی زیاد میشه تورم هم میره بالا که صدمه میزنه به مردم
این خیلی بده.

نرخ سود بانکی باید همیشه بیشتر از تورم باشه که اولا مردم تشویق بشن پولشون رو بذارن تو بانک.
بعد بانک باید بیاد با سیاست گذاری و برنامه ریزی این پول رو در تولید و ... سرمایه گذاری کنه

بعد اروم اروم نرخ تورم رو بیارن پایین و همراه با اون نرخ سود بانکی رو هم کاهش بدن.

الان در ژاپن نرخ سود بانکی 1 درصده. اما این وقتی جالبه که تورم تو ژاپن صفر هست.

در ضمن باید جلوی گرانفروشی ، تخلف ، سفته بازی ،دلالی و قاچاق هم گرفته بشه. اما تعرفه ورودی کالاها هم اصلاح بشه. مثلا نیان برای یک مبایل تعرفه بزنن 70 درصد . ملت برن گوشی قاچاق بخرن که حتی تو ایران هم یه نمایندگی نداره.
مردم عاقل حاضرن 4 درصد تعرفه بدن اما گوشی که میخرن نمایندگی و ساپورت داشته باشه

از طرفی باید روابط و وضعیت دیپلماتیک ما بهتر بشه...تا بشه هم ورود سرمایه گذاری خارجی رو داشت هم این التهاباتی که روی بازار داخل ما تاثیر میذاره به حداقل برسه. همین قضیه تحریم کلی به مردم فشار میاره. الان یه جوری شده که انگاری ایران با همه سر دعوا داره !! پشت سر هم مانور نظامی ... این ها برای تمرین خوبه اما در این شرایط که همه زوم شدن رو ایران و میخوان همش بهانه ای بگیرن که یه تحریم جدید بریزن رو سر مردم یه جورایی مثل این خروسها میمونه که پر سیخ میکنن و میخوان دعوا کنن

eyroozegar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی نرخ تورم بیشتر از نرخ سود بانکی بشه نتیجش این میشه که ملت پولشون رو بکشن بیرون

بعضی ها میرن تو کار تولید که خب تو کشور ما نتیجش معمولا بدبختیه
بعضی ها میرن تو کار دلالی که خب بعضیهاشون موفق میشن. بعضی هاشون موفق نمیشن. بعضی هاشون هم سرشون کلاه میره
بعضی ها که اعتقدات دینی شون ضعیف تره میرن تو کار نزول و .....

کلا چون پول زیاد میشه تو دست مردم و نقدینگی زیاد میشه تورم هم میره بالا که صدمه میزنه به مردم
این خیلی بده.

نرخ سود بانکی باید همیشه بیشتر از تورم باشه که اولا مردم تشویق بشن پولشون رو بذارن تو بانک.
بعد بانک باید بیاد با سیاست گذاری و برنامه ریزی این پول رو در تولید و ... سرمایه گذاری کنه

بعد اروم اروم نرخ تورم رو بیارن پایین و همراه با اون نرخ سود بانکی رو هم کاهش بدن.

الان در ژاپن نرخ سود بانکی 1 درصده. اما این وقتی جالبه که تورم تو ژاپن صفر هست.

در ضمن باید جلوی گرانفروشی ، تخلف ، سفته بازی ،دلالی و قاچاق هم گرفته بشه. اما تعرفه ورودی کالاها هم اصلاح بشه. مثلا نیان برای یک مبایل تعرفه بزنن 70 درصد . ملت برن گوشی قاچاق بخرن که حتی تو ایران هم یه نمایندگی نداره.
مردم عاقل حاضرن 4 درصد تعرفه بدن اما گوشی که میخرن نمایندگی و ساپورت داشته باشه

از طرفی باید روابط و وضعیت دیپلماتیک ما بهتر بشه...تا بشه هم ورود سرمایه گذاری خارجی رو داشت هم این التهاباتی که روی بازار داخل ما تاثیر میذاره به حداقل برسه. همین قضیه تحریم کلی به مردم فشار میاره. الان یه جوری شده که انگاری ایران با همه سر دعوا داره !! پشت سر هم مانور نظامی ... این ها برای تمرین خوبه اما در این شرایط که همه زوم شدن رو ایران و میخوان همش بهانه ای بگیرن که یه تحریم جدید بریزن رو سر مردم یه جورایی مثل این خروسها میمونه که پر سیخ میکنن و میخوان دعوا کنن

این حرفا رو اقتصاد ایران جواب نمیده نتیجه این کار اشتباه را دو ماه دیگر خواهید دید با اسمارتیز که نمیشه سرماخوردگی درمان بشه اینها فقط گول زنکه بعدا نتیجش مشخص میشه که روش اشتباهی است

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
من فقط یک چیزی میدونم اونم اینه که اقتصاد مال خر است

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
رسیدن به تهِ دیگ

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720

ای بابا! اگر قرار بشه از توی حساب در بیاریم، جریمه هم بدیم که بذاریم توی یه حساب دیگه، اصولا با سود بالای 20 درصد هم صرف نمی کنه دوباره بگذاری به حساب. اینام خسته نباشن واقعا.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
حساب کوتاه مدت چطور میشه؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این حرفا رو اقتصاد ایران جواب نمیده نتیجه این کار اشتباه را دو ماه دیگر خواهید دید با اسمارتیز که نمیشه سرماخوردگی درمان بشه اینها فقط گول زنکه بعدا نتیجش مشخص میشه که روش اشتباهی است

اقتصاد ایران که خیلی چیزا روش جواب نمیده

حالا همین اسمارتیز رو هم اینا بزنن بهش... از نزدنش بهتره

سیستم از بیس اشتباهه.. اصولا خیلی چیزهای ما اشتباهه. اگه اشتباه نبود که الان وضع ما این نبود.

یاد مرد هزار چهره افتادم. میگفت من اشتباهی بودم.

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
همچین بد هم نمی شه ها ؟
ارزی هم می شه بذاریم ؟
یعنی دلار یا یورو بذاریم سودش هم به صورت دلار و یورو بیاد ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دلار و یورو سودش خب کمتره. 3 4 درصد.

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
همچین بد هم نمی شه ها ؟
ارزی هم می شه بذاریم ؟
یعنی دلار یا یورو بذاریم سودش هم به صورت دلار و یورو بیاد ؟

میشه. اما دلار و باید خودتون بگیرید ببرید بانک.

اگه با ریال حساب باز کنی بانک متعهد نمی شه تا دلار بهتون پس بده.

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
من صبح پولامو بردم بانک یه اقای خوش اخلاثی بود تو بانک ملی اسمش خواهری ، خاوری، همجین چیری بود و پولامو گرفت گفت به شما 40-50 درصد سود تعلق می گیره

وافعا پرسنل خوبی داشت

بالا