1- خیلی به درد میخوره

اینکه دو نفر از خریدشون ناراضین و به شما منفی میدن که دلیل به درد نخور بودن نیست. این همه فروشنده دارن ازش استفاده میکنن. راضی هم هستن. الان فروشنده هایی رو داریم که بالای 20 امتیاز مثبت دارن و حتی یک منفی هم ندارن!
2- اگه قرار بود هرکی ریپورت میده، ما فوری امتیاز منفیشو پاک کنیم که دیگه سنگ روی سنگ بند نمیشه اینجا. در ضمن برای بار صدم، وقتی خرید و فروش انجام شده، امتیازش پاک نمیشه. فقط وقتی پاک میکنیم که بدون هیچ خرید و فروشی امتیاز منفی داده شده باشه.
نکته آخر، اگه سیستم به درد نمیخوره ، پس امتیاز مثبت و منفی اش هم نباید برات مهم باشه. اما اگه برات مهمه، با کسی که ازت خرید میکنه درست برخورد کن که نیاد بهت امتیاز منفی بده.
به به ! چه عجب یه بار هم جواب منو اینجا دادی !!!
1- خدایی دوست داری توی 1 روز 30 تا امتیاز + برای خودم بدم بچه ها بزنند ؟! این که نشد حرف !
2- بابا من می گم یکی منفی داده اون یکی رفیقشه که منفی داده !!! من که به رفیقش جنس ندادم آخه !!! خدااااا !!!!!!!!
یارو تر و از ور تشخیص نمی ده میاد 1 دونه بازی ps3 از من بر میداره بعد قصد داره از الف تا ی من بشینم برای هزار تومن سود براش توضیح بدم که چطور بازی کپی رو ران کنه !!!
هزارتومن به من سود داده می خواد برم خونشون سر پاش هم بگیرم ! فک می کنه لامبورگینی برداشته از من..
می گه بازی ارور می ده ! انقدر به خودش زحمت نمی ده که کد ارور رو توی گوگل بزنه و در اولین ریسالت ببینه مشکل از نحوه اجرا غلط خودش هست !
اون یکی گوسفند بار براش بردم اونطرف همدان.. ترمینال دادم رفته کرمان.. فقط 6 هزار بنزین سوزوندم فقط به این دلیل که گفت ترمیال راحت ترم... بعد می گه کدوم ترمینال فرستادی !! می گم مگه کرمان چند تا ترمینال داره ؟! می گه 15 تا بیشتره !!

می گم تهران به اون گندگی 4 تا داره چطور اونجا 15 داره ؟!
می گه نه الا و بلا اینجا 15 تا بیشتر ترمینال داره یالا بگو کجا فرستادی !!!
آخر از رو گوگل مپ بهش نشون دادم ترمینال شهر شما اینجاشه ! برو بگیر !! اومده منفی داده !!! می گه پشتیبانی ضعیفه !! خوب پرواز کنم من ؟! چی کنم دیگه ؟!
وجدانن من الان مقصرم ؟ بزنم نصف بشی از وسط ؟!
وحید ! وحید !!! نیاز به توضیح داره ؟!؟!؟!؟! هنوز منفیش مونده !!!!!!
Aaaaaaaa )(*(*^%&%*&&)(_)_*)*& !!!!!!!!!!!!!!
هی حرص بده منو ! خوب ؟! دارم منم کم کم ریزش مو می گیرم !! :دی