• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
یکی از قوانین بازارچه اینه که " تیم مدیریتی پرشین تولز هیچ گونه مسئولیتی در قبال خرید و فروش و کلاهبرداری های احتمالی ندارن"
خریدار و فروشنده با قبول این مسئله خرید و فروش میکنن و در صورت کلاهبرداری، مدیرای پی تی هیچ مسئولیتی در قبالش ندارن.

این کاری که شما میگی، به معنی پذیرش مسئولیت از طرف مدیران هست که امکانش نیست.

پایلوت جان خیلی شرمنده که هی مزاحم میشم.فکر کنم از این به بعد باید با دقت بیشتری فیدبک بدم.
اگه میشه فیدبک منفی من رو از این بنده خدا بردارید. ایشون پی ام دادن توضیح دادن که مشکل پیش اومده به خاطر نوع پست بوده و توی راه اتفاق افتاده. و من هم موقع فید بک اصلا به این توجهی نکرده بودم که ارسال با پیشتاز نبوده.
متاسفانه ایشون دیر پی ام دادن. اگه اول قبل لجبازی توضیح میدادن اینجوری پیچ تو پیچ نمیشد.

bodyguard

Registered User
لایک‌ها
32
با عرض معذرت اگر پستم جاش اینجا نیست !
من برای پرداخت حق عضویت بازارچه به شدت مشکل دارم با درگاه سامان !
الان دوروزه این پیغامو میده به من
متاسفانه خطايي رخ داده است
خطا در ورود اطلاعات کنترلی

شماره کارتم و رمزم و همه اطلاعاتم رو درست میزنم و مشکلی هم ندارم به درگاه هایی دیگه!
لطفا یا درگاه اضافه کنید یا این مشکل درگاه سامان رو حل کنید
ممنون میشم جوابمو بدید اگه پستمم جاش اینجا نیست پستو پاک کنید و توی پ . خ جوابمو بدید
با تشکر

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
خوب محدوده ی فعالیت مدیران رو گسترش بدید.. مبلغ حق الزحمه رو بیشتر کنید.. یه نظر سنجی هم بکنید احتمالا با استقبال زیادی روبه رو میشه.
میتونید بجای سفته از چک استفاده کنید..
اگه مشکلی پیش اومد پس از اجرا گذاشتن چک و پرداخت مبلغ به فرد شاکی مابقی مبلغ چک رو به عنوان حق الزحمه به مدیران اختصاص بدید..

مدیران و همکاران این فروم برای فعالیتشون تو این این انجمن حقوق یا حق الزحمه ای دریافت نمیکنن. فکر هم نمیکنم علاقه ای به درگیر کردن خودشون تو مسائل مالی بازارچه داشته باشن.
در ضمن تصمیم گیری در این مورد از حیطه وظایف من خارج هست و احسان عزیز باید نظر بده.

پایلوت جان خیلی شرمنده که هی مزاحم میشم.فکر کنم از این به بعد باید با دقت بیشتری فیدبک بدم.
اگه میشه فیدبک منفی من رو از این بنده خدا بردارید. ایشون پی ام دادن توضیح دادن که مشکل پیش اومده به خاطر نوع پست بوده و توی راه اتفاق افتاده. و من هم موقع فید بک اصلا به این توجهی نکرده بودم که ارسال با پیشتاز نبوده.
متاسفانه ایشون دیر پی ام دادن. اگه اول قبل لجبازی توضیح میدادن اینجوری پیچ تو پیچ نمیشد.

لینک پروفایلشون رو بدین

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
دکمه خیلی کوچیکه و اصولا باید فید بک طرف جلب توجه کنه. ولی متاسفانه فید بک جلب توجه بازدید کننده رو نمیکنه و کلی باید توضیح بدیم تا مردم ببینن دکمه امتیاز دهی اصلا کجاست.

azazil8

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز خیلی خوبه فقط یک دکمه تشکر هم تو همه بخشها اضافه کنی ممنون میشیم

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
یک مشکل اساسی الان اینجا هست
چرا توی تاپیک های قبل از این موضوع نمی شه امتیاز داد ؟
تمام تاپیک های من مال قبل از موضوع امتیاز دهی هست
حالا من باید چی کار کنم که امتیازم بر بالا ؟

گفته شد توی پیغام خصوصی هم می شه امتیاز داد ولی اصلا اون گزینه نیست

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
یک مشکل اساسی الان اینجا هست
چرا توی تاپیک های قبل از این موضوع نمی شه امتیاز داد ؟
تمام تاپیک های من مال قبل از موضوع امتیاز دهی هست
حالا من باید چی کار کنم که امتیازم بر بالا ؟

گفته شد توی پیغام خصوصی هم می شه امتیاز داد ولی اصلا اون گزینه نیست

سیستم امتیاز دهی تو همه تاپیک های بازارچه فعاله. مگه اینکه تاپیک از بازارچه به آرشیو منتقل شده باشه.

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
عزیزان من امتیازم 18 هست تو بازارپه ولی چرا 15 نشون میده تو تاپیکم و باید برم قسمت خود امتازها تا کامل نشون بده لطفا راهنمایی کنید اگه به صورت پ خ باشه راهنمایتون عالی میشه مم نان

yerozkhob

Registered User
لایک‌ها
68
عزیزان من امتیازم 18 هست تو بازارپه ولی چرا 15 نشون میده تو تاپیکم و باید برم قسمت خود امتازها تا کامل نشون بده لطفا راهنمایی کنید اگه به صورت پ خ باشه راهنمایتون عالی میشه مم نان

هر نفر یک بار امتیازش برات تو قسمت پستت نشون داده میشه
ولی توی قسمت امتیازهای خودت نشون داده میشه که چند نفر چندبار بهت امتیاز دادن

یا علی

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
من باز یه نکته رو تاکید کنم اینحا،

فقط وقتی یه امتیاز منفی رو ریپورت بدین که بین شما و کسی که امتیاز داده بهتون هیچ خرید و فروشی اتفاق نیوفتاده باشه. تو مواردی که معامله انجام شده باشه، من رای هیچ کدوم از طرفین رو حذف نمیکنم مگه تو شرایط خاص.

دوستانی هم که به خاطر بدقولی یا عدم پایبندی فروشنده یا خریدار به قول و وعده اش و خلاصه هر مورد دیگه ای میان و به طرفشون امتیاز منفی میدن در حالی که هیچ خرید و فروشی با طرف مقابل نداشتن، دقت کنن که اینکار باعث دریافت اخطار یا محدود شدن دسترسی خودشون میشه! چون خلاف قوانین هست.

این تاپیک رو با دقت مطالعه کنید. به خصوص پست های شماره 5 و 6

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
من باز یه نکته رو تاکید کنم اینحا،

فقط وقتی یه امتیاز منفی رو ریپورت بدین که بین شما و کسی که امتیاز داده بهتون هیچ خرید و فروشی اتفاق نیوفتاده باشه. تو مواردی که معامله انجام شده باشه، من رای هیچ کدوم از طرفین رو حذف نمیکنم مگه تو شرایط خاص.

من یک امتیاز منفی را که دقیقاً شرایط فوق را داشت ریپورت دادم ولی تا الان رسیدگی نشده است:(

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69

لینک پروفایلشون رو بدین

اگه میشه رسیدگی کنید. خیلی وقته این بنده خدا منتظر پاک شدن فیدبک منفی ایه که من بهش دادم.
لینک پروفالشونم تو کوت اولم هست . بهتون پی ام هم دادم. دوباره هم مینویسم : نمایش مشخصات: djmomi - PersianTools Forums

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
سلام
من یه امتیاز گرفتم ولی زیر آواتارم نشون نمیده مشکلی وجود داره؟

عجیبه... پیگیری میکنم

اگه میشه رسیدگی کنید. خیلی وقته این بنده خدا منتظر پاک شدن فیدبک منفی ایه که من بهش دادم.
لینک پروفالشونم تو کوت اولم هست . بهتون پی ام هم دادم. دوباره هم مینویسم : نمایش مشخصات: djmomi - PersianTools Forums

حذفش کردم.

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
بنده در بازارچه 4 امتیاز مثبت دارم،ولی همچنان +1 هست امتیازم.بررسی کنید لطفا
ممنون

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
آره فکر کنم مشکلی واسش پیش اومده چون توی صفحه خودش برای من هم نشون میده 4 اما زیر یوزر می نویسه 2 !

بالا