ArashMiniStar
Registered User
با تبریک به برنده مسابقه.از mahi58 هم ممنونم.
تبریک به نازنین خانم و تشکر از زحمات آقا محمود گل.![]()
و تبریک به خودم و پارسا به خاطر قعر جدولی بودن.این دفعه واقعا" پیش بینی هام به حقیقت پیوست.ولی پارسا اومد جای من رو گرفت![]()
با عرض خسته نباشید به تمام دوستان و با عرض تبریک به Princess NazaniN که توی این مسابقه با وجود تعداد زیاد شرکت کننده و عکس های بسیار شاخ رتبه اول رو به دست آوردند (اگه این لیلی دستم رو نبسته بود می دادم دو تا برد برات حساب کنند! :دی). از ایشون می خوایم لطفا موضوع مسابقه هفته بعد رو تا انتهای روز شنبه انتخاب کنند و در تاپیک بنویسند.![]()
ممنونتبریک به نازنین خانم و تشکر از زحمات آقا محمود گل.![]()
و تبریک به خودم و پارسا به خاطر قعر جدولی بودن.این دفعه واقعا" پیش بینی هام به حقیقت پیوست.ولی پارسا اومد جای من رو گرفت![]()
سلام
منم به پرینس نازنین تبریک میگم و امیدوارم همیشه شاد و پیروز باشند.
آخ جون بالاخره یه بار آخر نشدم...![]()
سلام
واقعیت اینه که تیم رو اول فصل کسایی دیگه بستند و یه جورایی دست بنده بسته هست . ولی خب هفته به هفته داریم بهتر میشیم . واقعا بضاعت ما همینه! امیدوارم هفته بعد بترکانیم!
تبریک به نازنین پرنس(ز/س). خب تصاویرشون زیبا بود و خلاصه ایول.
پ.ن: موضوع سخت بدید :دی
با تبریک به برنده مسابقه.از mahi58 هم ممنونم.
منم به نازنین خانم تبریک میگم
از همه دوستان تقاضا دارم در مسابقه شرح عکس هم شرکت کنین
ممنون
تشکر از زحمات آقا محمود گل.![]()
آخ جون بالاخره یه بار آخر نشدم...![]()
چیه سر مقام آخر هم دعوائه تو تاپیک؟ایول باز هم آخر شدم ؟!
غیلی هم غوب
ممنون محمود خان
از mahi58 هم ممنونم.
+1از همه دوستان تقاضا دارم در مسابقه شرح عکس هم شرکت کنین
از آقا محمود عزیز هم به خاطر زحماتشون تشکر میکنم![]()
موضوع خوبی دادی. آورین! آورین!خب موضوعی که واسه هفته ی بعد در نظر گرفتم..خوشبختی..هرکس یه تعریفی از خوشبختی داره و با رسیدن به یک چیز یا جایگاه حس میکنه خوشبخته..تعریف خودتون از خوشبختی رو با زبان عکس بیان کنید..پیشاپیش از همگی ممنونم
تبریکات اربعه تقدیم به نازنین
تشکرات ویژه تقدیم به محمود و تمامی کسانی که زحمت میکشن و به بخش سامان میدن
درود.
با اجازه ی علی عزیز پست دوم رو آپدیت کردم.
ممنون محمود خان
قربونت بهزاد جون، خوشحال شدم دوباره سر زدی. بخش رو هم که بچه ها زنده اش کردند؛ دم همه شون گرم.محمود کولاک کردی پسر هااین بخشو کلا زنده کردی
آورین دمت گرم
![]()
وسوسه برانگیز شده اینجا منم دوست دارم شرکت کنم دی یادمه اولین پستی که دادی گفتی عجب تاپیکی پیدا کردمدی
پ.ن امضاتم عوض کن بزار خوشبختی دی
درود
من هم با بهزاد عزیز موافقم و معتقدم که خوشبختی برای بعضی ها مثل من رسیدن به آرامش عمیق درونی است!
سلام
یک عمر به دنبال خوشبختی بودیم غافل از آنکه خوشبختی همان لحظاتی بود که گذشت. علی شریعتی
خوشبختی به نظر من همون تلاشی هست که یک عمر انجام میدیم تا به آخر راه برسیم
ولی وقتی به آخر کار میرسیم اون نگاهی که به عقب میندازیم و تلاشهایی که انجام دادیم برای رسیدن به اون هدف و زمان هایی که گذشت همه همه همون خوشبختی هستن
خوشبختی رو باید در طول زمان به دست اورد
من واقعا الان اعتقاد دادم خوشبختی هام پشت سرم بودن و من قدرشون رو ندونستم
عمری که خیلی زود گذشت
خیلی زودتر از اونی که فکرش رو میکردم ...
و من اصلا متوجه نبودم همین سالها و ماه ها و روزها و ساعت ها خودش عین خوشبختیه
آدما بعضی وقت ها وقتی به اوج کار میرسن تازه متوجه میشن برای رسیدن به اون قله و اوج چقدر هزینه دادن! اوجاست که تازه حاضر میشن همه اون داشته هاشون رو و خوشبختی هاشون رو بدن ولی یک روز برگردن به دورانی که رسیدن به الانشون براشون آرزو بود!
سلام و درود
می دونم این توی تاپیک اسپم محسوب می شه! ولی خواستم از لی لی عزیز تشکر کنم دوم نظر یوسف خیلی قشنگ بود من فقط یک جمله دیگه اضافه کنم.
خوشبخت کسی هست که به وقتی به گذشته اش می نگرد افسوس نخورد!
در پایان از همه ممنون می شم در تاپیک زندگی که در امضای من هست سری بزنید نظرات زیبا و روشنگرانه تون رو بدید(تعریف خوشبخت و خوشبختی هم از مواردی که در این تاپیک می گنجه!):blush:
ممنون:happy: