کاش از پهن میشد دلار ساخت ، فعلا که ریال به پهن تبدیل شد ( گرچه که پهن هم قیمت دلاره حتی برای مصارف کشاورزی ).
با افزایش قیمت دلار و عکس العمل که جامعه نشون داد در همه زمینه ها از کارگر ساده تا اون بالا ،از فروشنده و دستفروش تا واردکننده و همه مشاغل و صنوف .... مردم کشورم را بهتر شناختم.
حس همدلی از میان رفته، شدیدا هرکی به فکر خودشه، تمام افکار مردم در این هست که از این موقعیت چطور سوء استفاده کنم، همه برای هم، برای چیزی که وظیفشون هست منت میذارند(فروشنده جنس گرون کرده خودشو، با منت میفروشه این یعنی بی فرهنگی مشتری نسبت به حقوقش. کارگر پولی که درخواست میکنه را میگیره ولی بازم بعدش منت میذاره و حرف دلار میرنه. همه حقوق خودشونو با افزایش که داشته دریافت میکنند ولی بازهم منت میذارند). ذات مردم تاریک شده، سیرت زیبا از میان رفته، میخوای محبت کنی ولی وقتی احساس میکنی دارند نسبت بهت سوء استفاده میکنند مایوس میشی. مردم بی اخلاقی شدیم. دقیقا این توصیف خوبه "بی اخلاق" شدیم. سعی میکنم جایی که حرف از دلار هست خرید نکنم فروشنده حرف دلار بزنه تشکر میکنم و میام بیرون احساس میکنم به شعور آدم توهین میشه.دوست دارم بدونم که چه شناختی به دست آوردی ؟ که مردم چه جوری هستند ؟
حس همدلی از میان رفته، شدیدا هرکی به فکر خودشه، تمام افکار مردم در این هست که از این موقعیت چطور سوء استفاده کنم، همه برای هم، برای چیزی که وظیفشون هست منت میذارند(فروشنده جنس گرون کرده خودشو، با منت میفروشه این یعنی بی فرهنگی مشتری نسبت به حقوقش. کارگر پولی که درخواست میکنه را میگیره ولی بازم بعدش منت میذاره و حرف دلار میرنه. همه حقوق خودشونو با افزایش که داشته دریافت میکنند ولی بازهم منت میذارند). ذات مردم تاریک شده، سیرت زیبا از میان رفته، میخوای محبت کنی ولی وقتی احساس میکنی دارند نسبت بهت سوء استفاده میکنند مایوس میشی. مردم بی اخلاقی شدیم. دقیقا این توصیف خوبه "بی اخلاق" شدیم. سعی میکنم جایی که حرف از دلار هست خرید نکنم فروشنده حرف دلار بزنه تشکر میکنم و میام بیرون احساس میکنم به شعور آدم توهین میشه.
همونطور که هوا آلوده هست، دلهای همه مردم هم آلوده شده. خیلی متاسفم چون 20 سال پیش اینجوری نبودیم، سنم به قبل انقلاب قد نمیده ولی با 15-20 سال پیش فرق کردیم و متاسفانه اخلاقیات هربار با یه موضوع و بحران اقتصادی بیشتر لگدمال شده ...
سفیر ژاپن در ایران چندسال پیش در یک مصاحبه با یک روزنامه گفته بود از اینکه فارسی صحبت میکنه و میتونه تاریخ ایران را به فارسی مطالعه کنه و دیوان حافظ و ... بخونه احساس غرور میکنه،نماینده ژاپنی که شدیدا پایبند اخلاق هستند اینو گفته بود و با خوندنش من ایرانی بیشتر احساس غرور کردم ولی الان چیزی که از این مردم میبینم مایه تاسف هیچ نشانی از عزت نفس و بزرگی در رفتار مردم نمیبینم.
اینها چی گران شدند حداقل بگیم ضرر نکردیمبازی کامپیوتر و بازی سونی 1و2 چی ؟ (از این شرکتی ها منظورمه)فیلم دوبله مال موسسه های رسانه چی؟ کارتون رسانه و نرم افزار چی؟وکیبرد وموس چی گران شده؟ چون خبر ندارم از بازار دیگه
فلش و رم ریدر و شارزر همه کاره اینها چی؟
به نظرم طبیعی هست که هر کی به فکر کلاه خودش باشه همه چیز با اقتصاد سنجیده میشه ! جز اخلاق نمیگم درسته اما وقتی سیستم خراب باشه مشکل داشته باشه از مردم پایین دستی نمیشه انتظار داشت انگار که تو دوران قحطی باشه
هنوز نرسیده، ولی میرسه ...دلار رسیده به 2200 الان داره فروش میره تو تاپیک های دیگه هم اعلام شده!!!!
هنوز نرسیده، ولی میرسه ...
واقعاً که خاک بر سرت بهمــ....دلار رسیده به 2200 الان داره فروش میره تو تاپیک های دیگه هم اعلام شده!!!!
تا ساعت 3 میگفتن 1870 الان دوستان تو تاپیک سرمایه میگن رسیده به 2200 یعنی تو این قیمت داره فروش میره بصورت ازاد داره چه اتفاقی میوفته!!!!
منم نظر lapd تایید میکنم..........
کاملا معلومه چه خبره.........این بلبشو و بی ثباتی و گرونی و راه انداختن و دارن تو بازار پولای مردم و جمع میکنن واسه جنگ........
جنگ بشه برای خرید سلاح و بمب به پول نیازه.........مردم مرده که به پول احتیاج ندارن!!!...........
خودشون همه پولای توی بانک هارو خالی میکنن و فلنگ و میبندن (یادمه یکی از این دولتمردان گرین کارت بلاد کفر داشت و چون با ا.ن زیادی کل کل کرد ا.ن هم یهو تو رسانه ها لوش داد ..........حالا
اگه کسی زنده موند و توانی داشت (گرین کارتی اقامتی ...) بره از دستشون به دادگاه های بین المللی شکایت کنه......
واقعاً که خاک بر سرت بهمــ....
ببین بعد از نوربخش و مظاهری به کجا رسیدیم![]()