• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاثیر افزایش نرخ دلار در زندگی شما چقدر بوده ؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
کاش از پهن میشد دلار ساخت ، فعلا که ریال به پهن تبدیل شد ( گرچه که پهن هم قیمت دلاره حتی برای مصارف کشاورزی ).

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
با افزایش قیمت دلار و عکس العمل که جامعه نشون داد در همه زمینه ها از کارگر ساده تا اون بالا ،از فروشنده و دستفروش تا واردکننده و همه مشاغل و صنوف .... مردم کشورم را بهتر شناختم.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
با افزایش قیمت دلار و عکس العمل که جامعه نشون داد در همه زمینه ها از کارگر ساده تا اون بالا ،از فروشنده و دستفروش تا واردکننده و همه مشاغل و صنوف .... مردم کشورم را بهتر شناختم.

دوست دارم بدونم که چه شناختی به دست آوردی ؟ که مردم چه جوری هستند ؟

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
دوست دارم بدونم که چه شناختی به دست آوردی ؟ که مردم چه جوری هستند ؟
حس همدلی از میان رفته، شدیدا هرکی به فکر خودشه، تمام افکار مردم در این هست که از این موقعیت چطور سوء استفاده کنم، همه برای هم، برای چیزی که وظیفشون هست منت میذارند(فروشنده جنس گرون کرده خودشو، با منت میفروشه این یعنی بی فرهنگی مشتری نسبت به حقوقش. کارگر پولی که درخواست میکنه را میگیره ولی بازم بعدش منت میذاره و حرف دلار میرنه. همه حقوق خودشونو با افزایش که داشته دریافت میکنند ولی بازهم منت میذارند). ذات مردم تاریک شده، سیرت زیبا از میان رفته، میخوای محبت کنی ولی وقتی احساس میکنی دارند نسبت بهت سوء استفاده میکنند مایوس میشی. مردم بی اخلاقی شدیم. دقیقا این توصیف خوبه "بی اخلاق" شدیم. سعی میکنم جایی که حرف از دلار هست خرید نکنم فروشنده حرف دلار بزنه تشکر میکنم و میام بیرون احساس میکنم به شعور آدم توهین میشه.
همونطور که هوا آلوده هست، دلهای همه مردم هم آلوده شده. خیلی متاسفم چون 20 سال پیش اینجوری نبودیم، سنم به قبل انقلاب قد نمیده ولی با 15-20 سال پیش فرق کردیم و متاسفانه اخلاقیات هربار با یه موضوع و بحران اقتصادی بیشتر لگدمال شده ...
سفیر ژاپن در ایران چندسال پیش در یک مصاحبه با یک روزنامه گفته بود از اینکه فارسی صحبت میکنه و میتونه تاریخ ایران را به فارسی مطالعه کنه و دیوان حافظ و ... بخونه احساس غرور میکنه،نماینده ژاپنی که شدیدا پایبند اخلاق هستند اینو گفته بود و با خوندنش من ایرانی بیشتر احساس غرور کردم ولی الان چیزی که از این مردم میبینم مایه تاسف هیچ نشانی از عزت نفس و بزرگی در رفتار مردم نمیبینم.

frog

Registered User
لایک‌ها
36
قیمت پوشاک و البسه هم مثل سایر اجناس رفته بالا، تقاضای ملت برای خرید کمتر شده ، مسلما بازار ما هم راکدتر .

این وسط عمده فروش و بنک دار زیاد ضرری نمی کنن،ولی تک فروش ها که مستقیم با مشتری و مصرف کننده نهایی سر و کار دارند به مشکل اساسی بر می خورند .

حالا هی بگو جنس و دلار گرون شده، طرف می خنده و می گه چه ربطی داره "البته بیشتر توی شهرستان ها" البته حق هم دارند چون حقوق اونها بالا نرفته .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
حس همدلی از میان رفته، شدیدا هرکی به فکر خودشه، تمام افکار مردم در این هست که از این موقعیت چطور سوء استفاده کنم، همه برای هم، برای چیزی که وظیفشون هست منت میذارند(فروشنده جنس گرون کرده خودشو، با منت میفروشه این یعنی بی فرهنگی مشتری نسبت به حقوقش. کارگر پولی که درخواست میکنه را میگیره ولی بازم بعدش منت میذاره و حرف دلار میرنه. همه حقوق خودشونو با افزایش که داشته دریافت میکنند ولی بازهم منت میذارند). ذات مردم تاریک شده، سیرت زیبا از میان رفته، میخوای محبت کنی ولی وقتی احساس میکنی دارند نسبت بهت سوء استفاده میکنند مایوس میشی. مردم بی اخلاقی شدیم. دقیقا این توصیف خوبه "بی اخلاق" شدیم. سعی میکنم جایی که حرف از دلار هست خرید نکنم فروشنده حرف دلار بزنه تشکر میکنم و میام بیرون احساس میکنم به شعور آدم توهین میشه.
همونطور که هوا آلوده هست، دلهای همه مردم هم آلوده شده. خیلی متاسفم چون 20 سال پیش اینجوری نبودیم، سنم به قبل انقلاب قد نمیده ولی با 15-20 سال پیش فرق کردیم و متاسفانه اخلاقیات هربار با یه موضوع و بحران اقتصادی بیشتر لگدمال شده ...
سفیر ژاپن در ایران چندسال پیش در یک مصاحبه با یک روزنامه گفته بود از اینکه فارسی صحبت میکنه و میتونه تاریخ ایران را به فارسی مطالعه کنه و دیوان حافظ و ... بخونه احساس غرور میکنه،نماینده ژاپنی که شدیدا پایبند اخلاق هستند اینو گفته بود و با خوندنش من ایرانی بیشتر احساس غرور کردم ولی الان چیزی که از این مردم میبینم مایه تاسف هیچ نشانی از عزت نفس و بزرگی در رفتار مردم نمیبینم.

به نظرم طبیعی هست که هر کی به فکر کلاه خودش باشه همه چیز با اقتصاد سنجیده میشه ! جز اخلاق نمیگم درسته اما وقتی سیستم خراب باشه مشکل داشته باشه از مردم پایین دستی نمیشه انتظار داشت انگار که تو دوران قحطی باشه

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
دلار 1820 شده!!!!سکه 790 خدا داره چه اتفاقی میوفته:(

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اقا پس ما هم به فکر خودمون باشیم
بازی کامپیوتر و بازی سونی 1و2 چی ؟ (از این شرکتی ها منظورمه)فیلم دوبله مال موسسه های رسانه چی؟ کارتون رسانه و نرم افزار چی؟وکیبرد وموس چی گران شده؟ چون خبر ندارم از بازار دیگه
فلش و رم ریدر و شارزر همه کاره اینها چی؟
اینها چی گران شدند حداقل بگیم ضرر نکردیم

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
به نظرم طبیعی هست که هر کی به فکر کلاه خودش باشه همه چیز با اقتصاد سنجیده میشه ! جز اخلاق نمیگم درسته اما وقتی سیستم خراب باشه مشکل داشته باشه از مردم پایین دستی نمیشه انتظار داشت انگار که تو دوران قحطی باشه

اصلا هم طبیعی نیست! از بس بد شدیم تمام صفات زشتمون برامون طبیعی شده!

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دلار رسیده به 2200 الان داره فروش میره تو تاپیک های دیگه هم اعلام شده!!!!

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
هنوز نرسیده، ولی میرسه ...

تا ساعت 3 میگفتن 1870 الان دوستان تو تاپیک سرمایه میگن رسیده به 2200 یعنی تو این قیمت داره فروش میره بصورت ازاد داره چه اتفاقی میوفته!!!!

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
یک هفته ای تلفنی که حدود 100 تومن بود شده حدود 140 تومن، در یک هفته 30 درصد گرون شد. بعد میگن تورم 17 درصده و حتی راضی نمیشن سود بانکی بشه 20 درصد. واقعا مسخرس.

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
تقصیر دولت و حکومت نیست ها !!! امام زمانی هست

تقصیر آمریکا و اسرائیل هست و جدیدا انگلیس

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
تا ساعت 3 میگفتن 1870 الان دوستان تو تاپیک سرمایه میگن رسیده به 2200 یعنی تو این قیمت داره فروش میره بصورت ازاد داره چه اتفاقی میوفته!!!!

بو بکشی میبینی بوی جنگ داره میاد !!
هرچی جلو تر بریم جریان توی مملکت هم نظامی تر میشه , یعنی اراده کنن میگن اگه بالای اینقدر پول نقد داشته باشی مفسد فی الارضی , طلا داشته باشی کافری , همینجوری دیگه به جایی میرسه مثل اینکه میریزن توی خونه ها ماهواره جمع میکنن اونوقت میریزن هرچی دلشون خواست جمع میکنن. داریم به اون سمت میریم.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
عربستان و امارات هم مقصرن، چین هم کم و بیش

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
منم نظر lapd تایید میکنم..........

کاملا معلومه چه خبره.........این بلبشو و بی ثباتی و گرونی و راه انداختن و دارن تو بازار پولای مردم و جمع میکنن واسه جنگ........

جنگ بشه برای خرید سلاح و بمب به پول نیازه.........مردم مرده که به پول احتیاج ندارن!!!...........

خودشون همه پولای توی بانک هارو خالی میکنن و فلنگ و میبندن (یادمه یکی از این دولتمردان گرین کارت بلاد کفر داشت و چون با ا.ن زیادی کل کل کرد ا.ن هم یهو تو رسانه ها لوش داد ..........حالا

اگه کسی زنده موند و توانی داشت (گرین کارتی اقامتی ...) بره از دستشون به دادگاه های بین المللی شکایت کنه......

چیه میگی داداش ؟
مگه مردمی که بخوان سکه و دلار بخرن چند درصد هستند که با پولشون بخوان برن تجهیزات بخرن !!
حرفی میزنی ها !
این پولا برای دولت پول خرده اما چون سود داره چرا گرونتر نفروشه

high fly

Registered User
لایک‌ها
0
مگه بازار فقط سکه و دلاره!! ........ الان همه چی گرون شده تمام اقلام موجود در کشور

کی میگه این پولا خورده!!! واسه این پول خورد ها میان هر سال بودجه مینویسن؟!!!!!

یا شاید این پولا واسه شما پول خورده......

بالا