• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

###فروش سری دوم قطعات شامل هارد-دابلیکیتور-پاور-dvd rw ,....###

saeed_gamer

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
سلام مورد5 40 هستم؟

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
سلام سعید جان اگر 1ساعت زودتر میومدی میتونستم برات بزنم.منتها با حاج احمد تمومش کردم اون مورد رو و تو تایپیک قبل شما هم نوشته بودم.

بنده مورد 5 را خریدم .... آقا بیژن انسان بسیار شریفی هستن . با وجود اینکه آقا سعید پیشنهاد 40 دادن و من هم هنوز مبلغو واسه آقا بیژن واریز نکرده بودم ولی ایشون با بنده معامله کردن

موفق باشید

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
بنده مورد 5 را خریدم .... آقا بیژن انسان بسیار شریفی هستن . با وجود اینکه آقا سعید پیشنهاد 40 دادن و من هم هنوز مبلغو واسه آقا بیژن واریز نکرده بودم ولی ایشون با بنده معامله کردن

موفق باشید
ممنون از شما

xboy360

Registered User
لایک‌ها
0
مورد دوم رو +پاور گرین
هارد رو 155 اخرین قیمتم هست
پاور رو هم به قیمت پایه

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
سلام دوست عزیز .بابا انقدر رفتی تو نخ فیلم خبر نداری که تو بازار اکثر اجناسی که با دلار ارتباط مستقیم دارند دیگه کم خرید و فروش میشند .حول و حوش 200 است البته نه پایین تر بلکه کمی بالاتر .راستی همینجا هم به همه دوستان گرفتن جایزه گلدن رو توسط فرهادی به همه تبریک میگم .واقعا افتخار بزرگیه برای همه ایرانیها

اتفاقا من پیگیر قیمتهای هارد هستم همیشه. آخرین باری که من قیمت گرفتم دو سه هفته پیش هارد دو ترا سامسونگ 160 بود. پس طبق این قیمتی که شما میدی الان هارد دو ترا باید حدود 250 باشه. امان از دست دلار. من آخرین بار هارد دو ترا 110 خریدم!!!

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
حاج احمد عزیز دی وی دی رایترها براتون ارسال شد.

کاربر xboy360 هم زنگ زدند و مورد دوم و پاور گرین را خواستند و قراره که فردا وجه را واریز کنند چنانچه تا ظهر خبری ازشون نشه به دوست عزیزمون که شب تماس گرفتند داده میشه

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
کاربر xboy360 هم زنگ زدند و مورد دوم و پاور گرین را خواستند و قراره که فردا وجه را واریز کنند چنانچه تا ظهر خبری ازشون نشه به دوست عزیزمون که شب تماس گرفتند داده میشه
خوب این دو مورد هم مال من شد
شما یدونه dvd writer ide تر و تمیز ندارید.فقط 1 دونه حتما هم ide باشه
اگر موجود هست قیمتش رو بگید مناسب باشه با هزینه هارد و پاور واریز کنم

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
با سلام دوست عزیزمون هم کاربر xboy360 بابت هارد و پاور گرین مبلغ رو واریز کردند و قراره براشون ارسال کنم.پس با این جساب این دو مورد هم فروخته شد

بالا