• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
ممنون لیلی جان
ما هم شانس نداریم وقتی میخوایم مسولیت رو گردن کس دیگه ای بندازیم غیبش میزنه :D

ولی اگر ایشون نیومدند تا آخر شب و موضوع ندادند من خودباوری رو برای موضوع هفته ی بعد انتخاب میکنم

---------------------------------------------------------------------
عرض تبریک به آقا حسین عزیز

خیلی ممنون

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

موضوع بسیار جالب انگیز ناکه!

دست اندرکاران تشکر ویژه
به حسین عزیز هم تبریک ویجه. رو دور موفقیتی ها برادر ! تاپیک لیگ هم این هفته اول شدید!

همگی لایکید از نظر من :دی/

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
با اجازه ی علی عزیز که اجازه ی این تاپیک دست ایشونه ، کاری که گفتید رو انجام دادم. فقط فکر کنم مسابقه ی هفته ی سی و هشتم بود که من هم همین سی و هشتم رو وارد کرد.
اوووه، عجب سوتی یی...
crazy.gif

الان یه جورایی به سختی به اینترنت دسترسی دارم و بین صفحه ها به راحتی نمی تونستم جابجا بشم. خوب شد اصلاح کردی، ممنون. :)
ممنون لیلی جان
ما هم شانس نداریم وقتی میخوایم مسولیت رو گردن کس دیگه ای بندازیم غیبش میزنه :D

ولی اگر ایشون نیومدند تا آخر شب و موضوع ندادند من خودباوری رو برای موضوع هفته ی بعد انتخاب میکنم
من توی پروفایل ایشون بهشون خبر دادم که موضوع به عهده ایشون گذاشته شده، و ممکنه بیان موضوع بدن، ولی همونطور که حسین عزیز هم گفتند اگر تا ساعت 12 امشب موضوعی ندادند برای "خودباوری" عکس می ذاریم. :)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
تبریک به دوستی که برنده شدن
لیلی عزیز هم که ما رو همیشه شرمنده میکنه
تشکر از محمود عزیز
چه موضوع پیچیده ای

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
خوب با توجه به این که Bvafa برای تعیین موضوع مراجعه نکردند موضوع این هفته همون "خودباوری" که حسین گفتند میشه. الان امضام رو هم ادیت می کنم... :)

تشکر از محمود عزیز
2lxe53l.gif

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
بی خواب شدم (مثل همیشه)
گفتم برم یه عکس پیدا کنم برای مسابقه
موضوع پیچیده ای هست اما توان ما در همین حد بود...
02.jpg

Behzad

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
912
خود باوری یعنی اگاهی از توانمندی های خود اینکه هر کسی به خودی خود منحصر به فرد و ارزشمند هست.:rolleyes:

من فکر نمی کنم بلکه حتم دارم ایشون فردی هستند که به این مرجله رسیده اند پس عکس من افتخار غرور آفرین بردن جایزه گلدن گلوب برای اولین بار و راهیابی به عنوان نماینده ایران برای رقابت اسکار پس اینم عکس من::happy:

------~1.JPG

affirmations-positive-self-esteem1.jpg

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

خب موضوع همونطور که قبل عرض کردم به نظرم بسیار عالیست.

خود باوری بسیار شکوهمند هست همیشه.

عکسی که من میذارم رو مطمعنا میشناسید و قصه اش رو میدونید ولی میخوام یه توضیح دیگه هم بهش پیوست کنم که خارج از مسابقه کلا دانستنش جالب و زیباست.

لانس آرم استرانگ: سرطان بد کسی رو به عنوان میزبان خودش انتخاب کرده
دوچرخه سواری که قهرمان جان بود و بعد با سرطانی مخوف و مربوط به دستگاه تناسلی رو برو شد. سرطانی بسیار نادر ! ولی خودش رو حفظ کرد و در بدترین شرایط مالی و روحی با اراده خود به شکست سرطان نائل شد . چیزی که از قهرمانی هاش با ارزش تر بود. او بعد از این باز هم به رکاب زدن برگشت و اگه اشتباه نکنم هفت بار دیگه تور دِو فرانس رو برد. این فاز اول هست. ادامه داستان جالبتر میشه.
جالبه که بدونید فردی بنام حمید ابوالحسنی که جایزه دوم علمی خوارزمی رو برده بود نیز به سرطان مبتلا میشود و در حالی که اوضاع خوب پیش نمیرفته روزی اتفاقی با نوشته ای از کتاب زندگی آرمسترانگ روبرو میشه و از اون داستان چنان روحیه ای میگیره که ایشون هم موفق به شکست سرطان میشه. و اون کتاب رو به فارسی ترجمه میکنند. اسم کتاب هست : سرطان بهترین رویداد زندگی من.

نمیدونستم تصویر جلد کتاب رو بذارم (که میتونه خیلی های دیگه رو هم به شکست این لعنتی نائل کنه ) یا خود لانس رو ولی تصمیم گرفت تصویر خالق کتاب رو انتخاب کنم.

69c9e833d2d281c6efbd3b2e61f72f15.jpg

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام.این سری هم مجبورم بگم سطح عکس ها خیلی بالاتر از حدی بود که انتظار داشتم.با این حساب فکر کنم آخر جدول این سری مال خودمه :دی
---------------------------------------------------------------------------
به عقیده ی من انسان.قدرت مغزش خیلی نامحدودتر از اونیه که ما باور داریم.گاهی وقت ها کارهایی از ما انسان ها سر میزنه که بیشتر شبیه معجزه است.هر چند وجود خدا این وسط نباید کم رنگ بشه.عکس انتخاب من اگر چه جزو photo art ها محسوب میشه ولی میتونه مقدار کوچکی از قدرت مغز آدم ها رو نشون بده.به نظر من خود باوری (که نباید با خود بزرگ بینی اشتباه گرفته بشه ) چیزیه که مروبط به مغز و باور انسان هاست.پس اگر باور داشته باشیم میتونیم انسان هایی باشیم با قدرت های نامحدود.و این هم یکی از قدرت های نامحدودی که خدا به ما ارائه داده.

به رسم بچه های این جا.این هم دو تا اشانتیون برای شما عزیزان
امیدوارم خوشتون بیاد:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
این هم عکس من:

----------------------------------------------------------------
آخرین مهلت شرکت در مسابقه هم که دوستان می دونند تا ساعت 12 امشب هستش. :)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
من اولین آرا رو به صندوق میریزم :دی

با توجه به اینکه همه عکس ها با موضوع میخونه. از نظر خودم اونهایی رو که واقعی هست ده میدم و اونهایی رو که نمادی از خودباوری و اعتماد به نفس درش هست رو هشت میدم. دیگه ببخشید اگر عادلانه منطقی نیست ولی هست دیگه. بهر حال. یه حرف خوبی فرزاد جان میزنه این که نمره همه بیسته این مال عکس هاست :دی

alibati=8
FERI KHAN=8
Princess NazaniN=8
Behzad=10
farzan.B=8
JVD=
anim_26.gif

Bvafa=8
hossein137=8
S.M.H=8 (البته خب واقعیه :دی ولی واقع بینانه نیست یا نبوده . بهر حال اینم زیاده سید. :دی دلار چند شد؟ :wacko:)
mahi58=8 (اینم فکر کردم که همینطوری باهم عکس انداختن. البته نمیشناسمشون اگر معروفند. حق دفاع قائلم :دی. اگر واقعا با هم زوج هستند بگید چون من ده میدم بهش. حق و نا حق نشه:دی)
Yousef=10 البته سگ پلیس هستند و از کلاغ پر رفتن ترسیدن برای همین نظم رو رعایت کردن. آخه سربازی نرفتی که یوسف بدونی :دی
f@rzad=8 خب واقعا که نمیشه اینقدر برد :دی

همه لایک هستند بی شک. سید دستم راه افتاد اتفاقا :دی

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام

alibati=7
FERI KHAN=9
Princess NazaniN=8 بیشتر به غرور میخورد
Behzad=9
farzan.B=7
9=JVD
Bvafa=9
hossein137=:blush:
S.M.H=5
mahi58=8
Yousef=8
f@rzad=9

بایت امتیاز ها بنده رو ببخشید.یه کم حالم خوب نیست.

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
این هم امتیازات بنده:

alibati: 6
FERI KHAN: 6
Princess NazaniN: 8
Behzad: 9 دم شون گرم
farzan.B: 9 واقعیا هم همین طوره...
JVD: 10 جواد اولش که متنت رو خوندم فکر کردم از این موارد سرطان های ساده و معمولی بوده که حالا قابل درمان بوده و طرف وقتی خوب شده گفته بذار یه کم خالی ببندم و قهرمان بازی در بیارم و از این طریق مشهور بشم! ولی بعد سرچ کردم دیدم نه بابا! سرطانش منتشر شده به ریه و مغز بوده و واقعا قضیه عجیبه و خوب مقاومت کرده. خلاصه عالی بود عکس و شرح، ممنون...
Bvafa: 9 قشنگ بود، ممنون...
hossein137: 7
S.M.H: 9 :دی
mahi58: 0
Yousef: 9
f@rzad: 9

mahi58=8 (اینم فکر کردم که همینطوری باهم عکس انداختن. البته نمیشناسمشون اگر معروفند. حق دفاع قائلم :دی. اگر واقعا با هم زوج هستند بگید چون من ده میدم بهش. حق و نا حق نشه:دی)
لووووول. باور کن خودم هم نمی دونم، ولی به نظرم عکس مرتبط و جالبی اومد... :دی
mahi58=5 محمود این عکس منظور خاصی داره؟ کاش یه کم از دلیل انتخابت توضیح میدادی چون راستش من هیچی نفهمیدم
حسین جان، این عکس یه جورایی بین طنز و جدی هستش. به نظر من توی دنیای واقعی موقعی که آدم می خواد سراغ یه نفر از جنس مخالف بره و بهش ابراز علاقه کنه، میزان اعتماد به نفس آدم و این که شجاعتش رو داشته باشه بهش چیزی بگه یا نه خیلی بستگی به ظاهر آدم و طرف مقابلش داره. یعنی گذشته از این شعارهای کلیشه ای که ظاهر مهم نیست و از این حرفا، در عمل واقعا این چیزا برای اکثر آدم ها مهمه. برای همین به نظرم اومد که فرد مشاهده شده یه جورایی استاد تمام اعتماد به نفس بوده (لبته خوب ممکنه عکس Fake هم باشه). :دی

بالا