سلام
دوست عزیز گارانتی شرکت پیشگامان نوآوری پاژنگ هست . اطلاع دقیقی ندارم .
در مورد مشخصات اطلاعات دقیقی ندارم اما باید داشته باشه .
برادر من دستگاه آکبند هست . اگر بخوام بازش کنم باید برچست گارانتی رو که روی کارتن هست رو پاره کنم .
محتویات هم دستگاه ، کنترل ، دفترچه راهنما ، کابل HDMI
من در خدمتم .
دوستان عزیز برای فروش یکی از دستگاه ها با نام کاربری galaxysky هماهنگی لازم انجام شده .
با تشکر
سلام
هر دوتاش رو 135000 برمیدارم
قابلیت ضبط برنامه های در حال پخش رو داره؟
سلام امید جان
جناب آشتیانی تو یکی از پست ها فرمودن که یکی از دستگاه ها قرارش با بنده گذاشته شده . البته قابلی هم نداره و اگر جناب آشتیانی بخوان بنده اون یدونه رو هم تقدیم شما میکنم .
رضا جان ارادتمندیم
ندیده بودم اینو
قربونت برم اولویت با شماست منم نیازی ندارم بهشون میخواستم بفروشمشون که با شما به توافق رسیدن
انصراف از خرید![]()
با سلام طبق قوانین قرار شد تا ساعت 3 بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته شود. فلذا بنده برنده شدم و مدیران لطف کنند بحث رو قفل کنند.
جالبه خودت میگی خودم دستور قفل تاپیک میدی؟پس اینجا صاحب تاپیک چه کارس ؟![]()
سلام
هر دوتاش رو 135000 برمیدارم
سلام امید جان
جناب آشتیانی تو یکی از پست ها فرمودن که یکی از دستگاه ها قرارش با بنده گذاشته شده . البته قابلی هم نداره و اگر جناب آشتیانی بخوان بنده اون یدونه رو هم تقدیم شما میکنم .
واقعا قیمتش مناسبه . این الان خریدش 95 ه برای یک کارتون 10 عددی.
مشخصات کامل + قیمت یوزرش تو سایت مشخصه :
LUMEXY SETTOPBOX LE-1007::گیرنده تلویزیون دیجیتال:: مشهد شاپ: فروشگاه آنلاین قطعات کامپیوتر و گیرنده تلویزیون دیجیتال
درود.
بله عزیز.
با نصب فلش USB و یا هارد اکسترنال USB ،به راحتی و با کیفیت خوب،برنامه ها رو ضبط میکنه.
بنده تجربه زیادی با این مدل داشتم و کیفیتش و گیرندگیش حتی با آنتنهای ضعیف عالیه.
OSD فارسی داره و کلا زبان فارسی رو به طور کامل پشتیبانی میکنه. آپدیت فیرمویر نیز با کمترین زحمت انجام میشه.
99% فرمت های صوتی/تصویری رایج رو پشتیبانی میکنه.
قیمت تک فروش حال حاضر این دستگاه 105 تومن هستش.
دوستان هر اطلاعات فنی/تجربی پیرامون دستگاه یا لوازم جانبیش خواستند،در خدمتم.
شاد باشید.
سلام
68 خریدارم
70 ميخوام
جالبه خودت میگی خودم دستور قفل تاپیک میدی؟پس اینجا صاحب تاپیک چه کارس ؟![]()
مهندس قرار شد تا ساعت 3 بالاترین قیمت طبق گفته صاحب تایپیک فروش بره . بعد از این میشه تایپیک اسپم!!!!! اوکی؟
جالبه نیومده می خوای بری:happy:
1 نگاه به تعداد پست هات بنداز بعدا با من کل کل کن....:hmm:
اگر منظورت بالاترین قیمت باشه باید به داخل تاپیک مراجعه کرد...نه پیام ها خصوصی ... شما که قیمتی داخل تاپیک ندادی...پس بهتره خود شخص فروشنده بیاد اعلام نظر کنه...
من هم منتظر هستم تا بیایند و اعلام کنند...
داداش فروخته شد؟به کی؟:blush:
ممنون جناب آشتیانیسلام
دوست عزیز
با نام کاربری galaxysky هماهنگی لازم انجام شده و تا حدود 1 ساعت دیگه تحویل شون داده میشه .
با نام کاربری mehrdad_rabbi هم داره هماهنگی لازم انجام میشه .
با تشکر
سلام
دوست عزیز
با نام کاربری galaxysky هماهنگی لازم انجام شده و تا حدود 1 ساعت دیگه تحویل شون داده میشه .
با نام کاربری mehrdad_rabbi هم داره هماهنگی لازم انجام میشه .
با تشکر
ممنون جناب آشتیانی
متشکرم جناب آشتیانی
به این میگن فروشنده
حتی من در پخ بهشون 70 اعلام کردم قبل سر رسید مقرر (2 تومن بالاتر از قیمت دوستمون) ولی گویا چون در تاپیک نبوده در نظر نگرفتن
دست مریزاد
بازم داری از این گیرنده ها جناب آشتیانی؟واسه مصرف خودم میخوام