• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پلاسما یا LCD و LED

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
اونی که توی خونش LED داره، LED خوبه! LED شاخه! LED خداست!

اونی که توی خونش LCD داره، برای LCD همینطور...

آخرش ما ایرانی ها یاد نگرفتیم حداقل قبل از اظهار فضل یه سرچ کوچولو بزنیم که مایه تمسخر دیگران نشیم... عدم تولید گرما؟ کنتراست خیره کننده؟ 40% مصرف کمتر؟ واقعا آدم می مونه بخنده یا.... ! :D :lol:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
نميخواستم بهت lg پيشنهاد بدم. ولي خيلي از xvision بهتره...

تو مدل هاي زير يك مليونيش يه مدل ديده بودم كه wifi و dlna هم داشت...

شما ميتونيد از بانه هم تهيه كنيد، اينجوري با همون بودجتون يه مدل پيشرفته تر و بهتر ميخريد. فقط بديش اينه كه گارانتي نداره !

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نميخواستم بهت lg پيشنهاد بدم. ولي خيلي از xvision بهتره...

تو مدل هاي زير يك مليونيش يه مدل ديده بودم كه wifi و dlna هم داشت...

شما ميتونيد از بانه هم تهيه كنيد، اينجوري با همون بودجتون يه مدل پيشرفته تر و بهتر ميخريد. فقط بديش اينه كه گارانتي نداره !

راستش بانه هم از اینجا خیلی دوره هم به ریسک مدل های تقلبیش و بدون گارانتی بودنش نمیرزه
تا 1/200 هم میشه بالا برد البته

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255

نسبت به قیمتش عالیه. ولی هر چی میگیری سعی کن گیرنده دیجیتال داخلش داشته باشه.

همینطوری هم نرو بگو فلان جنس رو میخوام. اولش خوب تحقیق کن. نظرات متخصص و فروشنده رو درباره نوع tv بشنو و با چشم باز تصمیم بگیر.

اینجا هم کلوپ سونیه ولی اطلاعات خیلی خوبی میتوانی کسب کنی:

http://www.technolife.ir/forum

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
خط اول و دوم که متضاد هم هستند :D

شما یه تحقیق بکن! اگه LED بخری، رفته توی پاچت چون بهت LED نفروختن، edge LED فروختن. تلویزیونی که کاملا LED باشه و پشت هر پیکسلش یه LED باشه، بالای 7 میلیون تومنه.

زاویه دید lcd و led هم دقیقا مساوی هم هست. عمر مفید هر دو تلویزیون هم مساوی است چون پانل هر دو lcd هست. led رو ادعا میکنن که 10 سال کار میکنه ولی جدیدتر از اونیه که بشه ثابت کرد. ولی lcd رو الآن 15 ساله داریم استفاده میکنیم هنوز آخ نگفته!

تفاوت مصرف هم بین این دو تلویزیون آنقدر کمه که 100 سال استفاده کنی شاید اختلاف قیمت جبران بشه!

دیگه نمیدونم خیلی مزایای دیگه یعنی چی... 206 رو یه صندوق زدن بهش گفتن خیلی مزایای دیگه داره. ملت وقتی خریدن دیدن همون 206ئه، یه صندوق اضافه تر داره و کمی سیستم تعلیقش نرم شده. این دو تلویزیون هم جفتشون LCD هستند. یکی با نور فلورسنت و دیگری با نور LED که البته بهتره بگیم با نور LED از لبه های پانل، نه کامل!

تلویزیون Full LED هم داریم EDGE LED هم هست .. EDGE LED این نیست که وسط اش فلورسنت کلا نورLED هست .. مدل Full LED یه ورق LED پشت صفحه قرار میگیره .. در کل من که Plasma رو فقط قبول دارم

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
تلویزیون Full LED هم داریم EDGE LED هم هست .. EDGE LED این نیست که وسط اش فلورسنت کلا نورLED هست .. مدل Full LED یه ورق LED پشت صفحه قرار میگیره .. در کل من که Plasma رو فقط قبول دارم

بر منکرش لعنت! مگه من گفتم وسطش فلورسنته؟ :D همین که edge led در لبه ها هست، بعد از یکی دو سال برای تامین نور یکنواخت صفحه مجبوره با تمام توان led ها روشن بشن و تقریبا تلویزیون تبدیل به یه مینی سشوار میشه! :D

اون مدلی هم که پشتش led هست بازمfull نیست. دقت کنید باید به ازای هر پیکسل، یک led باشه که وقتی داره رنگ سیاه رو نشون میده کلا led مربوط به اون پیکسل خاموش بشه و در کیفیت lcd و led تفاوت ایجاد بشه. وگرنه کیفیت این دو تلویزیون در حالت edge led و lcd یکی هستند و صرفا قدرت پردازش تصویر که در بعضی مدلهای led پیشرفته تر هستند باعث میشه تصویر قشنگتر به نظر بیاد.

senator007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام کی گفته پلاسما بدرد نمیخوره من خودم پلاسما الجی50 pw350 راخریدم 1250 تازه سه بعدی هم هست وتینر دیجیتال هم داره نسبت به پولی که دادم می ارزه واقعا مصرف برق انچنانی نداره فکرکنم توکاتالوگ 160 بود من واقعا راضی ام تازه برای برادرم پلاسما 50 اینچ مدل pj350خریدم 1 میلیون نه سه بعدی داره نه دیجیتال ولی خوبه راستی هرکی خونه من می اد نمی فهمه پلاسما هست فکر میکنه ال ای دی چون خیلی نازک هست خلاصه اینم بگم کسی که بچه کوچک داره خیلی خوبه چون صفحه شیشه ای داره وخط وخش نمافته

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام کی گفته پلاسما بدرد نمیخوره من خودم پلاسما الجی50 pw350 راخریدم 1250 تازه سه بعدی هم هست وتینر دیجیتال هم داره نسبت به پولی که دادم می ارزه واقعا مصرف برق انچنانی نداره فکرکنم توکاتالوگ 160 بود من واقعا راضی ام تازه برای برادرم پلاسما 50 اینچ مدل pj350خریدم 1 میلیون نه سه بعدی داره نه دیجیتال ولی خوبه راستی هرکی خونه من می اد نمی فهمه پلاسما هست فکر میکنه ال ای دی چون خیلی نازک هست خلاصه اینم بگم کسی که بچه کوچک داره خیلی خوبه چون صفحه شیشه ای داره وخط وخش نمافته

پلاسما خیلی هم تصویر جذاب و عمیقی داره، فقط یه مورد... اون صفحه شیشه ای که خط و خش نمیفته برای بچه کوچیک نیست! شیلد محافظت از تشعشع پانله که اگه نباشه کسی که در فاصله چند سانتی متری پانل باشه کباب میشه! من اگه بچه کوچیک داشته باشم سعی میکنم از تکنولوژی های بیخطری مثل lcd و led استفاده کنم، تا اینکه یه بمب توی خونه داشته باشم و دلم به ضامنش خوش باشه. چه کسی تضمین میکنه اون شیلد 100% از تشعشع پانل رو بگیره؟!!! :eek:

هیچ وقت فراموش نکنیم تلویزیون پلاسما یک تکنولوژی outdoor اختراع شد و حالا به لطف بعضی تولید کنندگان به زور داخل خانه ها جا شده.

یکی از دوستان تعریف میکرد در آلمان یه بنده خدا یه پلاسمای 60 اینچی گرفته توی اتاق کارش که فقط باهاش فوتبال نگاه میکنه. اجازه هم نمیده بچه هاش وارد اتاق بشن... خودش هم فقط فوتبال رو باهاش می بینه و بقیه برنامه ها رو از تلویزیون lcd منزل می بینه. من اطلاع زیادی در باره مضرات تلویزیونهای پلاسما ندارم ولی مثل موبایل که ضررشون هم اثبات شده و هم نشده، پیشنهاد میکنم تا جایی که میتوانید طرفش نرید. دیگه اگه خیلی دوست داشتید بگیرید سعی کنید حداقل فاصله 6 متری رو با tv حفظ کنید. البته جهت محکم کاری، قطعا تولید کننده اون شیلد رو روی حساب تولید کرده و این tv ها بی ضرر هستند و یا حداقل از تلویزیونهای CRT کم ضرر تر هستند.

کسی که خریده نباید غصه اینو بخوره که یه بمب خریده، چون اگه اینطور بود این tvها توی آمریکا و اروپا اجازه فروش نداشتن. ولی کسی که میخواد بخره میتوانه کمی جانب احتیاط رو رعایت کنه و صرفا هزینه و جذابیت رنگ رو ملاک انتخاب قرار نده.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دوستان بالاخره من چی بگیرم :دی
میخام 3 تا بگیرم واسه خودمون و برادرهام

قیمت هم حدود 1 تا 1/200

لطفا چند تا مدل معرفی کنید تو این قیمت که بدرد بخور باشه .

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دوستان بالاخره من چی بگیرم :دی
میخام 3 تا بگیرم واسه خودمون و برادرهام

قیمت هم حدود 1 تا 1/200

لطفا چند تا مدل معرفی کنید تو این قیمت که بدرد بخور باشه .

شما که سه تا میخوای بخری یه پلاسما بگیر، یه ال ای دی و یه ال سی دی. دیگه تحقیق نمیخواد! :D

پلاسما رو پاناسونیک بگیر، ال ای دی رو سام، ال سی دی رو هم سونی.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
شما که سه تا میخوای بخری یه پلاسما بگیر، یه ال ای دی و یه ال سی دی. دیگه تحقیق نمیخواد! :D

پلاسما رو پاناسونیک بگیر، ال ای دی رو سام، ال سی دی رو هم سونی.

:دی
ترجیحا میخام سه تاش یه مدل باشه :دی
این الجی pw350 50 رو هم دیدم بنظرتون چطوره؟ میخام یه چیز باشه مصرف برقش معقول باشه چون قبض برق تصاعدی هست و کلا مصرف برق ما زیاده ...

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
این الجی pw350 50 رو هم دیدم بنظرتون چطوره؟ میخام یه چیز باشه مصرف برقش معقول باشه چون قبض برق تصاعدی هست و کلا مصرف برق ما زیاده ...

اگر Plasma میخواهید بخرید فقط Panasonic ..

LED / LCD هم من سونی رو پیشنهاد میدم ..

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255

ما این همه پشت سر PDP صفحه گذاشتیم، باز شما میخوای پلاسما بگیری؟ :wacko:

به هر حال پلاسما خواستی، فقط پانا بگیر.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
اگه میخوایی مصرف برقش کم باشه که اصلا سمت پلاسما نرو !

پلاسما چون قیمتش خیلی ارزونه انقدر طرفدار داره ! اگه برتری نسبت به ال سی دی یا ال ای دی داشت یکی پیدا میشد دوتاش رو بگه که ما هم بدونیم. واقعا نمیفهمم وقتی یه چیزی که از بقیه عمر و ظرافت و کیفیتش پایین تره و مصرف برقش هم بیشتره، چه دلیلی داره آدم بره طرفش ؟

ال سی دی 42اینچ LK4500 ال جی مثل اینکه قیمتش حدود 900 هست.

ال ای دی 40 اینچ D5550 سمسونگ هم باید حدود 1.200 باشه !

سونی هم گه گرونه !

برادر من شما باید برید بازار دنبال سمسونگ و الجی !!!!!! همونجا مدل ها و امکانات و قیمت هارو ببینید و انتخاب کنید !

الان همه تلویزیون های جدید از نظر مصرف و کیفیت و ... در حد قابل قبولی هستند و خیالت راحت باشه ! فقط اگه راه داشت سعی کن Smart بخری و مهتر از اون سعی کن حتما WiFi داشته باشه که بعدا شدیدا متوجه نعمت حظورش خواهی شد !!!!

از تو اینترنت گشتن زیاد فایده نداره !

البته الان هم بخاطر قیمت دلار همه چیز گرون شده ! پیشنهاد میکنم تا اواخر فروردین صبر کنید تا قیمت ها بیاد پایین !

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ممنون بابت نظرات

این مدل هایی که وایفای دارن دانگلش رو باید جدا تهیه کرد؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
بعضي ها توي خودشون هست.
بعضي ها بايد جدا تهيه بشه كه 80 تومنه حدودا

شما سعي كنيد يك مدل بگيريد كه توي خودش داشته باشه !

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دوستان راهنمایی کنید من بین این 4 مدل کدوم رو انتخاب کنم بهتره

پلاسما 51D495 سامسونگ قیمت 1/460 , 51 اینچ با قابلیت سه بعدی
پلاسما PW350 الجی (تو این مدل شک دارم چون یجا خوندم مصرف برقش 500 وات هست!!!! البته نمیدونم درسته یا نه!!!) 1/250 , 50 اینچ با قابلیت سه بعدی
LED LW45000 LG قیمت 1/450 , 42 اینچ با قابلیت سه بعدی
LCD samsung 46D585 1/450

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
در زياد بودن مصرف برق پلاسما كه شك نكن!

ولي تا اونجابي كه من ميبينم داري سعي ميكني يه چيزي بخري كه سه بعدي باشه!!

بنظرم داري اشتباه ميكني

از سه بعدي بودن فاكتور بگير و يه led ساده و خوب بخر !!!!!

تاپيكي كه درمورد سه بعدي ها نوشتم رو هم بخون (تو صفحه صوتي تصويري...)

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627

پلاسما PW350 الجی (تو این مدل شک دارم چون یجا خوندم مصرف برقش 500 وات هست!!!! البته نمیدونم درسته یا نه!!!) 1/250 , 50 اینچ با قابلیت سه بعدی
LCD samsung 46D585 1/450

با بودجه که شما دارید Plasma Panasonic میتونید بخرید .. LED / LCD هم Sony ( بعدا به حرف من میرسی من چند سال پیش یه LCD 32 سونی خریدم کنتراست اش 1 به 500000 بود و TV های مارک دیگه مثل سامسونگ و .. نصف این هم نبود .. این LCD تو اون سال 1080p بود و امکاناتی که من تو هیچ برند دیگه پیدا نمیکردم .. و یه سری چیزهای تکنیکی دیگه ) در هرحال من جای شما بودم Sony میخریدم یا Panasonic ..

من تقریبا 2 سال پلاسما سامسونگ جدید دارم و نصف روز روشن بوده و هیچ مشکلی هم نداشته .. دوست خودم تقریبا میشه گفت 6 ساله که Plasma سری اول Samsung دارن و اون هم راضی است ولی خوب اون سری اولی ها جالب نیست Point هاش بزرگ هست ولی جدیدها تقریبا اندازه Pixel اه ، مصرف قدیمی ها بیشتره و ... تازه اون موقع از LCD گرون تر بود ..

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897

LCD samsung 46D585 1/450

با سلام
من خودم چند وقته که LG 50pw3500 سه بعدی 50 اینچ پلاسما دارم. و راضی هم هستم
بنظرم موقع خرید اینطور چیزها زیاد به حرف های دیگران توجه نکن چون بعدا اگر خوشت نیاد اعصابت بدجوری میریزه بهم... و همه هم الان سلیقه ای نظر میدن
انقدر رقابت زیاد هست که هیچ شرکتی نمیاد جنس بد وارد بازار بکنه و خودت اختلاف قیمت ها رو هم باید مدنظر قرار بدی

بالا