• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی دلار تک نرخی ۱۲۲۶ تومانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
جدا خرید 1850؟؟؟وای چی شده .دوباره داره میره بالا.الان واقعا با چه رویی بانک مرکزی میخواد به مردم جواب بده؟

تنها چیزی که شیوخ زیاد دارن رو هست الان میان میگن ما زور زدیم اما صدایی در نیومد :lol: غربیها نذاشتن شرقیها گذاشتن خاورمیانه برداشتن :blush:

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
این اوراق مشارکت و افزایش سود بانکی کار خودش رو میکنه! یکم صبر داشته باشید! پول و سرمایه دست مردم زیاده و عطش سرمایه گذاری و سودآوری رو دارن ولی چون سود بانکی مناسب نبود به بازارهای کاذب طلا و ارز روی آوردند و با افزایش تقاضا، افزایش قیمت ارز رو پدید آوردند! الان افزایش قیمت ارز بیشترین دلیلش بعلت افزایش تقاضا هست که بیش از 50 درصد این تقاضا بابت کسب درآمد و سودآوری است نه تجارت! فلذا اگر مردم سود مناسب و مطمئن بانکی بهشون پیشنهاد بشه (از طریق اوراق مشارکت و یا سود بانکی) به این بازار روی می آوردند و تقاضای کاذب بازار ارز و طلا کم کم کاهش پیدا میکنه!البته کاهش قیمت مثل افزایش قیمت سریع نخواهد بود بلکه ی حداقل یک پروسه حدود 4 ماهه رو میطلبه!خصوصا زمانی که چند میلیون سکه ای بصورت پیش فروش خریده شده به بازار تزریق بشه!
یا علی

به نظر من این تصور اشتباهه
درسته که نرخ سود سپرده ها تا 20 درصد هم افزایش یافته.اما این 20 درصد شامل سپرده های طولانی مدت مثلا 4 یا 5 ساله میشه
و درحالی که بیشتر مردم سپرده هاشونو به صورت کوتاه مدت و کمتر از یک سال در بانک ها سپرده گزاری کردند.که سود این سپرده ها فقط چند درصد ناقابل بالا رفته
این منطقی نیست که کسی سرمایه خودش رو مثلا 5 سال تو بانک بخوابونه تا بهش سالی 20 درصد سود تعلق بگیره.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
این همه مقاومت برای اینکه سود بانکی زیاد نشود، بیخود نبود، ولی خب چاره این هم نداشتن، اگر مشکلات به این راحتی و با افزایش سود بانکی حل میشد مطمئن باشید خیلی زودتر اینکار رو انجام میدادن.

mehdi_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این اوراق مشارکت و افزایش سود بانکی کار خودش رو میکنه! یکم صبر داشته باشید! پول و سرمایه دست مردم زیاده و عطش سرمایه گذاری و سودآوری رو دارن ولی چون سود بانکی مناسب نبود به بازارهای کاذب طلا و ارز روی آوردند و با افزایش تقاضا، افزایش قیمت ارز رو پدید آوردند! الان افزایش قیمت ارز بیشترین دلیلش بعلت افزایش تقاضا هست که بیش از 50 درصد این تقاضا بابت کسب درآمد و سودآوری است نه تجارت! فلذا اگر مردم سود مناسب و مطمئن بانکی بهشون پیشنهاد بشه (از طریق اوراق مشارکت و یا سود بانکی) به این بازار روی می آوردند و تقاضای کاذب بازار ارز و طلا کم کم کاهش پیدا میکنه!البته کاهش قیمت مثل افزایش قیمت سریع نخواهد بود بلکه ی حداقل یک پروسه حدود 4 ماهه رو میطلبه!خصوصا زمانی که چند میلیون سکه ای بصورت پیش فروش خریده شده به بازار تزریق بشه!
یا علی

مگه اينكه كسي عقلشو از دست داده باشه رو ريال سرمايه گذاري كنه. ريال داره با سرعت نور افت مي كنه اتفاقا اثر اين كارا زود گذره هفته پيش دلار به 1650 هم رسيد ولي الان 1950 هست پس چه جوري داره اثر مي گذاره؟ من سكه خريدم 580000 تومن حدود 1 ماه پيش الان 800000 تومنه يعني به اندازه 2 سال بانك با سود 21%( مي تونيد حساب كنيد) يعني سودي رو كه من در عرض يك ماه از سكه گرفتم بانك در عرض 24 ماه به من مي ده كي مياد سود 24 برابر دلار يا سكه رو با سود بانك عوض مي كنه؟ لطفا با اثبات و دليل و مدرك صحبت كنيد تا حرف شما خواهان داشته باشد تو هوا حرف زدن و فريب مردم كار ساده اي است. من از همين جا همه را تشويق به سرمايه گذاري در سكه و دلار مي كنم كساني كه اينكار را پارسال انجام داده اند 127% سود كرده اند آخه كدوم بانك 127% سود مي ده؟مطمئن باشد براي بيشتر از 6 ماه سود سكه و دلار حداقا 10 برابر بانك مي باشد. الان هم قيمت بسيار مناسب است براي خريد سنگين كارشناسان پيش بيني كرده اند قيمت سكه تا عيد از 1.3 ميليون فراتر مي رود و دلار هم به مرز 2500 تومان خواهد رسيد پس شما مي توانيد همين دو ماه تا عيد سودي معادل 3 سال بانك را داشته باشيد( كمي عاقل باشيد و محاسبه دقيق انجام دهيد و گول امثالي مثل اين دوست يا دشمنتان را نخوريد) موفق باشيد

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
مگه اينكه كسي عقلشو از دست داده باشه رو ريال سرمايه گذاري كنه. ريال داره با سرعت نور افت مي كنه اتفاقا اثر اين كارا زود گذره هفته پيش دلار به 1650 هم رسيد ولي الان 1950 هست پس چه جوري داره اثر مي گذاره؟ من سكه خريدم 580000 تومن حدود 1 ماه پيش الان 800000 تومنه يعني به اندازه 2 سال بانك با سود 21%( مي تونيد حساب كنيد) يعني سودي رو كه من در عرض يك ماه از سكه گرفتم بانك در عرض 24 ماه به من مي ده كي مياد سود 24 برابر دلار يا سكه رو با سود بانك عوض مي كنه؟ لطفا با اثبات و دليل و مدرك صحبت كنيد تا حرف شما خواهان داشته باشد تو هوا حرف زدن و فريب مردم كار ساده اي است. من از همين جا همه را تشويق به سرمايه گذاري در سكه و دلار مي كنم كساني كه اينكار را پارسال انجام داده اند 127% سود كرده اند آخه كدوم بانك 127% سود مي ده؟مطمئن باشد براي بيشتر از 6 ماه سود سكه و دلار حداقا 10 برابر بانك مي باشد. الان هم قيمت بسيار مناسب است براي خريد سنگين كارشناسان پيش بيني كرده اند قيمت سكه تا عيد از 1.3 ميليون فراتر مي رود و دلار هم به مرز 2500 تومان خواهد رسيد پس شما مي توانيد همين دو ماه تا عيد سودي معادل 3 سال بانك را داشته باشيد( كمي عاقل باشيد و محاسبه دقيق انجام دهيد و گول امثالي مثل اين دوست يا دشمنتان را نخوريد) موفق باشيد

شما اشتباهات اینه که تمام محاسباتت رو بر مبنای ریال انجام دادی ... از اون ور هم می گید ریال داره افت می کنه که درست هم هست.
در واقع شما هیچ سودی نکردی ، چون اون سود ظاهری با افت شدید ریال رفته پی کارش .
نکته بعد اینه که این چیز ها که برای **** ناموسی شده ، مطمئن باش کوفت می کنند شما رو ... شاید قیمت سکه بشه 2 ملیون ، اما کاری می کنند که نتونی تبدیلش کنی ، اگه یه نفر هم پول لازم شد باید با منت 1 تومان بفروشه ، همین کار رو الان فعلا دارند رو دلار پیاده می کنند. مملکت بر اساس زور هست ، مردم فقط باید دست به اعتراض و اعتصاب بزنند تا مجبور بشند استعفا بدند . راه درستش اینه.

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
شما اشتباهات اینه که تمام محاسباتت رو بر مبنای ریال انجام دادی ... از اون ور هم می گید ریال داره افت می کنه که درست هم هست.
در واقع شما هیچ سودی نکردی ، چون اون سود ظاهری با افت شدید ریال رفته پی کارش .
نکته بعد اینه که این چیز ها که برای **** ناموسی شده ، مطمئن باش کوفت می کنند شما رو ... شاید قیمت سکه بشه 2 ملیون ، اما کاری می کنند که نتونی تبدیلش کنی ، اگه یه نفر هم پول لازم شد باید با منت 1 تومان بفروشه ، همین کار رو الان فعلا دارند رو دلار پیاده می کنند. مملکت بر اساس زور هست ، مردم فقط باید دست به اعتراض و اعتصاب بزنند تا مجبور بشند استعفا بدند . راه درستش اینه.
آمریکا که به عراق حمله کرده بود و کشور خودش نبود تا 50 سال برای نفتش برنامه ریزی کرده بود اینها که هم کشور مال خودشونه هم مردم شما هم لطف کن جو و تز صادر نکن

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
منظور ؟
مردم مال حکومت هستند ؟ به نظر می اد بدجوری در ولایت ذوب شدید !

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
آمریکا که به عراق حمله کرده بود و کشور خودش نبود تا 50 سال برای نفتش برنامه ریزی کرده بود اینها که هم کشور مال خودشونه هم مردم شما هم لطف کن جو و تز صادر نکن

7 تومنی ؟ :blush:

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
.......
فقط بخاطر 7 تومن پول :D

Last edited:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
اگه بهمنی هنوز زندست برای تجدید مزه دهنش، شیرم به کامش

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
میان متن های خبرگزاری های ایران به نقل از خبرگزاری های معتبر رو پیست می کنند:
تحریف خبرگزاری مهر و جایگزینی ریال با ریل

خلاف‌گویی مسئولان ارشد جمهوری اسلامی در مورد تاثیر تحریم‌ها از سوی دستگاه تبلیغاتی و رسانه‌های وابسته به حکومت نیز تکرار می‌شود. خبرگزاری مهر روز سه‌شنبه، ۱۸ بهمن گزارش رویترز را با تحریف بخش‌هایی از آن زیر عنوان "زیان تاجران هند از تحریم ایران" منتشر کرد. در گزارش این خبرگزاری آمده است «به نوشته رویترز، هر چند به دلیل شبکه قدیمی ریلی هند صادارت برنج از این کشور به ایران با مشکلاتی همراه بود اما اعمال تحریم‌های جدید از سوی غرب علیه ایران موجب شده که ادامه صادرات برنج به ایران بسیار پرهزینه باشد.»

این عبارت در گزارشی که خبرگزاری مهر مدعی استناد به آن است به صورت دیگری درج شده است. رویترز می‌نویسد تجارت برنج با ایران با دو معضل اساسی روبروست که یکی از آنها کاهش "ارزش پول ملی این کشور، ریال" است. اشاره‌ی رویترز به سقوط پنجاه درصدی ارزش "ریال" در برابر ارزهای خارجی در کمتر از چهار ماه گذشته است که توسط خبرگزاری مهر به "شبکه قدیمی ریلی هند" تغییر داده شده است.

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
این هفت تومانی ها را کجا استخدام میکنن من با 3500 ساعتی هم کار میکنم :D:D:D

ولی جدا از بحث هفت تومانی ها
من دیگه نمیدونم چکار کنم هی زحمت میکشیم هر ماه یک چیزی در میاریم یکم اش را پس انداز کنیم ماه بعد میبینیم ارزش اش نصف شده
واقعا چاره چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این ریال لعنتی را چی بخریم باهاش:mad::mad::mad:

چرا دیگه تو این سایت
http://20sms.com/faq.php
به سوالات جواب داده نمیشه؟

mehdi_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دلار به مرز 2000 تومن نزديك مي شود امرز تا اين لحظه 45 تومن افزايش دارد و يورو 80 تومان افزايش خدا به داد برسه

ZeroNetizen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینکه دلار روز به روز گرون تر میشه (در واقع ریال ارزون میشه) برای هر آدم عاقلی مشخص هست
و همچنین تمام شواهد سیاسی و اقتصادی و ... بر وخیم تر شدن اوضاع دلالت میکنه
حالا آیا احتمال داره برای مدت حتی چند روز دولت به طور مصنوعی قیمت رو پایین بیاره (مثلا به بهانه انتخابات) و یا هر بازی دیگه؟

کلا میخوام بدونم الان دلار 1900 تا 2000 تومنی بخرم یا نه؟ (نیاز فوری ندارم)

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اگه شوک جدیدی به مملکت وارد نکنن جهش انچنانی ای نمیکنه دلار نهایت تا ۲۲۰۰بره تا دو ماه دیگه
ولی همونجوری که انتظار میرفت کلاه گشادی سر ملت گذاشتن با دلار نا تکنرخی ۱۲۲۶ تومنی الانم صداشون در نمیاد و مشغول تبلیغات خودشون هستن
من موندم امسال کسایی که خودشونو به یه ساندیس میفروشن کیا هستن

Sent from my iPod touch using Forum Runner

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
من موندم امسال کسایی که خودشونو به یه ساندیس میفروشن کیا هستن
من فکر میکردم نسل گوش مخملی های انسان نما منقرض شده، ولی تا دلت بخواد بازم موجوده.
هنوز منتظر ظهور آقا مهدی هستن. پس خ.ر رو لایق حاکم بودن میدونن!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا