اینقدر و به پر و بال من نپیچ :دییک ارسنالی بود تو تیمم ناک اوتش کردم:دی
اینقدر و به پر و بال من نپیچ :دی
هر کی با من در افتاد ور افتاد :دی
جواد جان این 0.38% رو از کجا اوردی دقیقا؟:دیخب ما هم بعد از مشکلات و مصدومیت ها تیم رو خصوصی سازی کردیم و یه تیم بستیم در حد اسم تیم!
برای رتبه نهایی در خوشبینانه ترین حالت رتبه 3-4 رو پیش بینی میکنم و برای قهرمانی خودم نهایتا 8.34 % شانس قائلم! در بدترین حالت هم همین جایگاه فعلی فکر کنم عادلانه باشه.
تا ببینیم افکار مربیان اروپا چقدر پیشرفت داشته و چقدر تونسته به افکار ما نزدیک بشه :lol:
جواد جان این 0.38% رو از کجا اوردی دقیقا؟:دی
پسر جو سازی نکن
سی و هشت نبود / هشت ممیز سی چهار صدم درصد!
پ.ن: جزو اسرارِ
نمیگی باشه:دی
ولی از این تیم بترسین:دی
![]()
چشم جواد جان ممنون بابت یاداوریسلام دوستان
خوب منم یه دستی به سر و روی تیم کشیدم تا ببینیم اتفاقات چه طور رقم می خوره
نوید جان ذخیره هایی رو که بازی دارن رو بزار تو ترکیب اگه امتیازشون کم شد ببرشون رو نیمکت![]()
چند خریدیش؟دیشب ژاوی بازی نکرد![]()
اِ بغض کردی؟ نفرین نکنی نوید/ امشب بازیکنهای مهمی بازی دارن برای من/ یهو به فنا میرمفک کنم 9.5 بود
باشد جبران کنیم جواد جون:دی
اِ بغض کردی؟ نفرین نکنی نوید/ امشب بازیکنهای مهمی بازی دارن برای من/ یهو به فنا میرم![]()
حالا گصه نخور ! منم مهاجم لیون رو داشتم که بازی نکرد! / اطلاع دارم جمع کثیری از امت هم پیکه رو داشتن که بازی نکرده :دی![]()
اِ بغض کردی؟ نفرین نکنی نوید/ امشب بازیکنهای مهمی بازی دارن برای من/ یهو به فنا میرم![]()
حالا گصه نخور ! منم مهاجم لیون رو داشتم که بازی نکرد! / اطلاع دارم جمع کثیری از امت هم پیکه رو داشتن که بازی نکرده :دی![]()
اقا
شما ببین چرا نمی تونم تعویض کنم؟:دی
پیکه و والدز و اون بازیکنی که 0 گرفته رو واسم تعویض کنم پلیز![]()
اقا جدول چه جوریاست؟
دروازبانت والدزه؟![]()
به تو چه :دی