- نوشتهها
- 4,305
- لایکها
- 590
بازی امشب آرسنال 
من هر گونه ارتباط با این امضای قدیمی رو تکذیب میکنم
واقعا این سید حالش خوب نیست
بهم پی ام هم کردها
بهش گفتم این قدیمیه و اون موقع پی تی فیلتر شده بود و از فیلتر در اومد و گذاشتن این امضا موضوعیت داشت نه الان
باز برداشته این رو گذاشته
تف!
@ آزاده خانم
این طرف ها :دی
یوسف!
لوش دادی سید ووووووووو![]()
گناه داره خو :دی جوونه![]()
اتفاقا امضا خیلیه هم عالیه / حسام جان قانع باش. بچه ها خیلی فکر های بدتری در سر داشتن که این پیشش امامزادست. / خلاصه منچستری ها خیلی واستون مرام گذاشتن
شفاف سازی کن؟هر دو تیم $%@$%^@$^
نوید 69@
تیم بر نداشتی ولی چون احتمال دادم اشتباه همیشگی رو تکرار میکنی زدم میلان!
[/B]
جواد منم بزن آرسنال که امشب نوید اینا رو میخوایم لوله کنیم![]()
لیست یه اشتباه دارهخودم دارم فکر میکنم / احتمال زیاد میرم آرسنال تا یه امضای دسته جمعی بهتون بدم!
آقا اگر لیست اشتباه داشت ، بگید ولی لیست رو کوت نکنید که منم تو همین لیست ادیت کنم. مرسی
میپوکونیمشون عمووووووجواد منم بزن آرسنال که امشب نوید اینا رو میخوایم لوله کنیم![]()
میخواستم بگم شرمنده حمید من رفتم میلان! ولی....جواد منم بزن آرسنال که امشب نوید اینا رو میخوایم لوله کنیم![]()
به تو میخواستم بگم اگه میلان نبرد ویزیتور مسیجت رو میترکونم! ولی الان بهت میگم به عشق ونگر تا ترکوندن میلان چشم بسته میام جلو!واسه ما قدری پرنگ تر بزن میلان جاش بمونه:دی
جون شهرام وقتی پست ها رو مولتی کوت کردم اسمم تو لیست میلان بود. پستت رو دیدم کباب شدم !لیست یه اشتباه داره
اسم خودت تو آرسنال نیست
ما سه نفر باشیم همش ؟؟؟![]()
تا حالا یادم نمیاد یک تیم ایتالیایی تو جام باشگاه ها باشه من ازش حمایت نکنم حتی اینتر! ولی بازم مهم نیست مطمئنم نسخه ارسنال رو تو سن سیرو میپیچونم داداشبه تو میخواستم بگم اگه میلان نبرد ویزیتور مسیجت رو میترکونم! ولی الان بهت میگم به عشق ونگر تا ترکوندن میلان چشم بسته میام جلو!
دیگه مرام کشمون نکن جون شهرامبیا جواد جوون غمت نباشه
من خودم هم میلانو دوس دارم ولی اگه آرسنال باخت اگه باخت تو اصلا حق نداری امضا بزاری
من جای تو هم میزارم یعنی شیش روز
امضای منم که می دونی تجاریه پس ارزششمنده :دی
بگو نوید/ هرچی دوست داری کری بخون عزیز . بعد بازی فکر نکنم حرفی بمونهتا حالا یادم نمیاد یک تیم ایتالیایی تو جام باشگاه ها باشه من ازش حمایت نکنم حتی اینتر! ولی بازم مهم نیست مطمئنم نسخه ارسنال رو تو سن سیرو میپیچونم داداش![]()
دیگه مرام کشمون نکن جون شهرام![]()
![]()
![]()
بسی حال میکنم روزهای اخر یوسف رو بگیریم. شاید این بازی هم خودش نقطه عطف شد!
بگو نوید/ هرچی دوست داری کری بخون عزیز . بعد بازی فکر نکنم حرفی بمونه![]()
بازم که منو نزدی میلان![]()