- نوشتهها
- 56
- لایکها
- 0
na ...پایینتر راه نداره؟
دستگاه اونطور که وعده داده شده نبوده و باید معامله فسخ بشه
ایشون فعلا که جوابی ندادن!
ناظم بازارچه کجاس؟
دستگاه اونطور که وعده داده شده نبوده و باید معامله فسخ بشه
ایشون فعلا که جوابی ندادن!
ناظم بازارچه کجاس؟
باز بیا سر 5 تومن با من چونه بزن !
سلام خدمت دوست خوبم. باید خدمتت عرض کنم که همون روزی که شما دستگاه رو گرفتی و قبلش این آقا با من قرار داشت . ولی نتونست دستگاه رو بهم بندازه. داستان از این قرار بود که من برای خرید با این آقا تماس گرفتم.ما با قیمت 220 به توافق رسیدیم.من همون موقع با به توافق رسیدن یکم به این آقا شک کردم. جالب اینجا بود که هر سوال تخصصی در مورد کنسول میکردم این آقا تایید میکردن و خیلی هم پافشاری میکردن بابت تایید حرفاشون.بگذریم. ما آخر با این آقا قرار گذاشتیم . سر مشکلات کاری که داشتم خودم نمیتونستم برم سر قرار. بخاطر همین یکی از دوستان رو فرستادم و بهش گفتم که قبل از این که پول رو تحویل بدی هرجا هستی اول به من زنگ بزن.این دوست ما رفت سر قرار . وقتی آین اقا اومد همونجا به من زنگ زدو تو همون خیابون به دوستم که کنسول رو از کارتن در بیاره و وسایل داخل دستگاه تقریبا کامل بود. وسایل ها مهم نبود . مسئله اصلی کنسول بود که آیا کنسول به گفته این دوستمون جاسبر هست یا نه به دوستم گفتم که شماره سریال کنسول و کارتون رو باهم چک کنه.بعد رفتیم سر تنها مدرکی که نشون میداد این کنسول جاسبر هت یا نه. این مدرک همون تاریخ ساخت کنسول بود. و نکه جالب اینجابود که تاریخ ساخت کنسول سال 2008 بود. و نشون میداد که هک این آقا دروغ گفته و هم کنسول جاسبر نیست. چون برد های جاسبر با درایو لایتون از سال 2009 به بعد اومدن.و البته یه گفته خود این آقا داشبورد هم آپدیت شده بود . به هر حال هرچی این آقا اسرار کرد نتونست دستگاه رو به ما بندازه. حالا شما دوست من عقل حکم میکرد که اگه شرایط تست کنسول رو نداشتی حداقل یه نگا. موفق باشیهی به تاریخ ساخت کنسول مینداختی. ولی این میشه تجربه دوست گلم که تو خرید های بعدی سرت کلاه نزارنقیمت جنست همونه. 5 تومن کجا بوده!
من حضوری تو مترو ازشون تحویل گرفتم ولی چون موقعیت و امکانش نبود که تست کنم و داخلش رو باز کنم وچک کنم ........
وقتی شب رسیدم خونمون بازش که کردم دیدم درایوش بنکیو هست و بزور بیرون میاد در درایو و همچنین اپدیت dae.bin رو داشبوردشه!
من هم اونجا و هم قبل از معامله تلفنی چند بار ازشون پرسیده بودم که درایو لایتون هست وگفتم که هنگام ال تی زدن دیده که درایو لایتون هست و ایشون با اطمینان میگفت لایتونه!
و خیلی چیزهای دیگه که ولش............
در کل 2 روزه بهشون میزنگولی گوشیشون خاموشه و پ خ هم که اینجا بهشون دادم جواب ندادن!
دوست من زیاد خودتو اذیت نکن . این آدم دیگه پیدا بشو نیستهنوز خبری ازش نشده
یه مدیری نیس بیاد یه جوابی راهنمایی چیزی کنه؟
نمیدونم شاید مشکلی براش پیش اومده که نمیاد ج بده
یبار ON شده ولی نمیدونم چرا جواب پی ام م رو نداده!
درهر صورت چند موارد از دستگاه اونطور که گفته نبوده و باید بیاد جواب بده ودر صورت نرسیدن به توافق پولمو پس بده
خو گزارش كن دادا