• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد سرمایه گذاری در بورس

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستان همونطوری که میدونین امسال دلار و طلا رشد خیلی بالایی داشتن و بورس امسال فقط 10% بالا رفته.به نظر بنده الان بورس پتانسیل خوبی برای رشد داره.تو 1 سال اخیر به خاطر جو روانی خیلی بد ناشی از تحریم و ... شاخص رشد نکرده.البته سرمایه گذاری در بورس تخصص زیادی میخواد چون به سادگی ممکنه کلی ضرر کنید.ولی قراره تا آخر امسال چند شرکت دولتی تو بورس عرضه بشن.به نظرم خرید این سهام ها در قیمت پایه سود مناسبی داره.
اوضاع الان بورس رو نگاه نکنید.قبلا سود خوبی داده.مثلا از مهر 88 تا فروردین 90 شاخص از 10.000 به 25.000 رسیده یعنی در عرض1.5 سال پولشون 2.5 برابر شده(دلار تو 2.5 سال اخیر اینقدر بالا نرفته)به نظرم اوضاع الان بورس مثل فنر فشرده شدس
بازم میگم که سرمایه گذاری در بورس تخصص میخواد(که خود منم ندارم!)ولی بنا به نظر کارشناسا خرید سهام هایی که تا عید میخواد عرضه بشه ریسکش بسیار پایین و احتمالا پرسود خواهد بود

Gita.

Registered User
لایک‌ها
58
نام شرکت هایی که قراره تا عید وارد بورس بشن رو می گی؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
حرف شما 100% درسته.من فقط پیشنهاد کردم سهم هایی که عرضه اولیه میشوند رو بخرید.مثلا همین گسترش نفت و گاز پارسيان که امروز عرضه شد. و در عرض 2 دقیقه و 12 ثانیه 288 میلیارد تومن سهامش فروش رفت. قیمت هر سهم 480 تومن عرضه شد و سود سالانه هر سهم 153 تومن پیش بینی شده. یعنی سود نزدیک به 32% در سال(در صورتی که تعدیل منفی ندن) خرید این سهم و امثالش در عرضه اولیه ریسک بسیار پایینی داره و گزینه بسیار مناسبی برای کسانی است که میخوان پولشون رو بزارن بانک و 20% سود بگیرن.حتی اگه ندونن کی بخرن و کی بفروشن!و فقط نگهش دارن!

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بورسی که شفّاف و تحت نظارت عمومی نباشد ، کلاه برداری است .

فریب کسانی که دم از سود می زنند را نخورید . بورس در دست حاکمیت بوده و بازیگران اصلی آن عُمّال حکومتی اند و مردم عادّی قربانی هستند . عُمّال حکومتی از وضعیت حال و آینده تمامی معاملات آگاه بوده و شاخص ها را جا به جا و دست کاری می کنند . ضمن این که تورّم بالای پنجاه درصد بوده و هیچ سودی هم وجود ندارد .
گزارش فنورد هم اومد

دزدی به معنای کلمه
در عرض دو ماه چند بار تعدیل مثبت و منفی با هم دادند
تا سهم سهامدار حقیقی را در 140 از دستش مفت بخرند
بازی کثیف را سر حق در اوردند تا به اینجا برسد
الان سهم در 9 ماهه 201 ریال سود ساخته
اونم سهمی که در اخرین گزارشش که هنوز از ان 45 روز هم نگذشته
سود خودش را از 172 ریال به 154 ریال تعدیل منفی داد
حالا اومده از این 154 ریال 201 ریال پوشش داده و احتمالا بالای 240 ریال میخواد اعلام کنه
من موندم چرا مردم دزدی را فقط از دیوار مردم بالا رفتن میدادند
ای مسلمانان دزدی یعنی همین
یعنی با ظاهر سازی سهم فنورد را از 200 تا 140 پایین بیاری
بعدا خودت بخری
وقتی دوباره نزدیک 200 شد تازه گزارش تعدیل مثبت بدهی که ......

مدتی است که سیما برای سرمایه گذاری در بورس تبلیغ می کند، من جدا هشدار می دهم، که سرمایه گذاری در بورس با شرایط فعلی، کار بسیار پر ریسکی است و احتمال نابودی سرمایه افراد تازه وارد در آن بسیار بالا است
اونايي كه درست تحليل ميكنند اون بازدهي مورد نظر را كسب نميكنند.
تو اين بازار اگه استراژي معامله تغيير نديم واسه هميشه بايد بورس بزاريم كنار
اون سهمهاي كه بهشون ايمان نداشتم بهم سود دادن اونايي كه تو سوددهيش شك نداشتم ضرر
اين بازار بازار نيست .

این گفته یکی از فعالان بازار بورس است. من پیشنهاد می کنم افرادی که می خواعهند تازه وارد بورس شوند، یک هفته، یا بیشتر، مطالعه کنند، در مورد وضع بورس، تالارها را ببینند. بعد بیایند سهامی را انتخاب کننند، روی کاغذ، بعد انتظار بازده خود را هم در مدت زمان مشخص بنویسند، اگر درست در آمد، وارد سرمایه گذاری بورس شوند.
این را هم بخوانید تا ببینید یکی از قدرتمندترین شرکتهای سرمایه گذاری بورس تهران، شرکت غدیر که در بسیاری پتروشیمیها و کارخانه هاسرمایهدار است به چه روزی افتاده:

سرمايه گذاري غدير - وغدير - برگه 416

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
بورسی که شفّاف و تحت نظارت عمومی نباشد ، کلاه برداری است .

فریب کسانی که دم از سود می زنند را نخورید . بورس در دست حاکمیت بوده و بازیگران اصلی آن عُمّال حکومتی اند و مردم عادّی قربانی هستند . عُمّال حکومتی از وضعیت حال و آینده تمامی معاملات آگاه بوده و شاخص ها را جا به جا و دست کاری می کنند . ضمن این که تورّم بالای پنجاه درصد بوده و هیچ سودی هم وجود ندارد .

شما باید سوار همین موج بشی اتفاقا

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
هر بازار مالی ای یه روند و شیوه کار و من از لحاظ اقتصادی گفتم اقتصاد کاملا از سیاست تاثیرپذیر هست در همه دنیا به نظر من بورس ایران کاملا دست سرمایه گذارهای حقوقی هست و هرکاری بخوان میکنند ولی این دلیل نمیشه لزوما سرمایه خرد و حقیقی ضرر کنند

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
بورس خیلی خوبه امیدورام همه مردم پولشون رو توی بورس سرمایه گذاری کنند افراد زیادی مشتاق هستند به جای 3 هزار میلیارد تومان 30 هزار میلیارد تومان از طریق بورس دربیاورند.
خلاصه خیلی خوبه پولتونو بزارید توش تا زیاد بشه و به اقتصاد کشور کمک کنید اگر هم یه موقع (که البته پیش نمیاد) پولتون به باد رفت فدای سر بورس.
بورس در ایران خیلی خوب جواب میدهد و هر کس میگوید بورس بد است خیلی اشتباه کرده است بگذارید مردم سرمایه گذاری کنند بعد وقتی پولشان به باد رفت میروند یغه دیگری را میگیرند که در رفته است.

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
من در بهترین دوران رونق بورس سرم کلاه رفت و کلی ضرر کردم.
حالا که هم تحریم هستیم و کارخانه ها دارن ورشکست میشوند وهم مدیریت بورس بدترین مدیریت دوران خود را دارد به نظرم اصلا نباید رفت سراغ بورس وگرنه واقعا اطلاعات صحیح و بررسی علمی داشته باشید.

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بورس خیلی خوبه امیدورام همه مردم پولشون رو توی بورس سرمایه گذاری کنند افراد زیادی مشتاق هستند به جای 3 هزار میلیارد تومان 30 هزار میلیارد تومان از طریق بورس دربیاورند.
خلاصه خیلی خوبه پولتونو بزارید توش تا زیاد بشه و به اقتصاد کشور کمک کنید اگر هم یه موقع (که البته پیش نمیاد) پولتون به باد رفت فدای سر بورس.
بورس در ایران خیلی خوب جواب میدهد و هر کس میگوید بورس بد است خیلی اشتباه کرده است بگذارید مردم سرمایه گذاری کنند بعد وقتی پولشان به باد رفت میروند یغه دیگری را میگیرند که در رفته است.
آفرین

در این کشور باید هم همین طور با کنایه حرف زد تا کمتر دچار مشکل شد .

من هم به درگاه عاغا توبه کرده و از اُمّت غَیور و همیشه در صحنۀ اسلام خواهانم که با سرمایه گذاری در بورس اسلامی علاوه بر زدن مشتی محکم به دهان استکبار مبلغ سه میلیارد دلار ( معادل سه هزار میلیارد تومان شش ماه پیش ) سود دریافت نمایند .

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
بورس یه حرفه ست ... نه سرمایه گذاری.
اگه می‌خوای وارد بورس بشی باید حرفه ای باشی... وگرنه همون سرمایه اولیه رو هم به باد می‌دی!
بورس تو ایران و در شرایط فعلی یه مرده متحرکه!

rasool.ps4

Registered User
لایک‌ها
47
سلام بنده در بورس بین الملل فعالیت میکنم با بازدهی فوق العاده کسی مایل بود بیا خصوصی بهش یاد میدم

بالا