• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی iphone 4s 16G (lock)

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
بنده الان در شهر دوبلین در کشور ایرلند هستم ، نه هرکدوم جدا فروخته می‌شه اگر خودتون بخواید می‌تونم باهم بدم خدمتتون، قیمت هرکدوم 1,500 تومن هستش. اپراتور هم O2 یا vodafone هست. در ضمن من هیچ فکر بدی در مورد اونجا نمیکنم. منصف باشید لطفا

شما پس حتما يه سفر بيا ايران داداش بعد اين قيمتاي فضايي رو بذار. اينجا آنلاك فكتوري دارن 1400 ميفروشن.
لاكم خيلي خوب ازت بخرن 800 900. ماشالله 200 دلار و ميخواي چقدر حساب كني؟

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
من بهت هر چند تا لاك خواستي 1300 ميدم ، برو تو ايرلند بفروش.

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
بنده الان در شهر دوبلین در کشور ایرلند هستم ، نه هرکدوم جدا فروخته می‌شه اگر خودتون بخواید می‌تونم باهم بدم خدمتتون، قیمت هرکدوم 1,500 تومن هستش. اپراتور هم O2 یا vodafone هست. در ضمن من هیچ فکر بدی در مورد اونجا نمیکنم. منصف باشید لطفا

خب دوست عزیز شما که انقدر با اینترنت آشنا هستی
که توش pt رو پیدا کردی و قیمت گذاشتی
یدور هم بزن توی نت ، ببین سایتهای ایرانی 4S آنلاک فکتوری رو به چه قیمتی ، در خونه با پیک موتوری ظرف 45 دقیقه تحویل میدن.
بعد بیا تاپیکی بزن که همه شاخ در بیارن.

خدایی چند وقته ایران نیستی؟؟؟؟

mrvilli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من احتمالا هفته بعد میام تهران واسه همین اگه میخواید بگید من بیارم در غیر این صورت من نیارم.

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
من احتمالا هفته بعد میام تهران واسه همین اگه میخواید بگید من بیارم در غیر این صورت من نیارم.
بهتره نیارید.دردسره.آنلاک هم نیستند.اینجا آنلاکش رو به مراتب ارزون تر میشه گیر آورد.

mrvilli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا تا اون جای که من میدونستم و از دوستم تو ایران پرسیدم گفت 1,700 خودش خریده گفتم حتما همینه. حتما خودتون میدونید اونی که از ایران میخرید با اینی که اینجا میفروشن فرق داره

solaria

Registered User
لایک‌ها
9

من دونه اي 700 ازت ميخرم. اگه خواستي بهم بگو. شمارمو بذارم. اينجوري هم شما سود ميكني هم ما.

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
اگر کسی خواست جواب بده که تا جمعه بیشتر ایران نیستم ممنون.

اینجا میگی تا جمعه ایرانم

بعد اینجا میگی هفته بعد میام تهران!!!!!!!!!!!!!!!!

میگم پست های بچه هارو میخونی ؟؟؟؟؟؟؟
یا فقط میای یه چیزی مینویسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
دوست عزیز
با کمال احترام قطعا با قیمتی که شما گذاشتین مشتری اصلا پیدا نمیکنه و بهتره دنبال کیس مناسب تری واسه بیزینس باشین.

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
والا تا اون جای که من میدونستم و از دوستم تو ایران پرسیدم گفت 1,700 خودش خریده گفتم حتما همینه. حتما خودتون میدونید اونی که از ایران میخرید با اینی که اینجا میفروشن فرق داره

اوني كه اونجا ميفروشن طلا توشه درسته. اينجاييه مس و روهيه. مثله اينكه واقعا دوست عزيز تازه كار هستي. 1700 هم كم گفته دوستت، 64 گيگ انلاك فكتوري رو 1800 ميدن. لاك و كسي اين قيمتا نميخره. شما انگار واقعا فرق لاك و انلاك فكتوري رو خوب نميدونيد

15619

Registered User
لایک‌ها
31
آنلاک بود چند میدادی :wacko:

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
اینجا میگی تا جمعه ایرانم

بعد اینجا میگی هفته بعد میام تهران!!!!!!!!!!!!!!!!

میگم پست های بچه هارو میخونی ؟؟؟؟؟؟؟
یا فقط میای یه چیزی مینویسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اقا دوبلين همين بقله. ايستگاش بعد از كهريزكه.:lol: با مترو نيم ساعتم نيست. ايشون آخره هفته ها ميرن وسط هفته ها برميگردن

mrvilli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اول اونو گفتم چون می‌خواستم مطمئن شم که اگه کسی‌ می‌خوادش زود تر جواب بده چون می‌خواستم هفته بعد بیام ، واسه همین باید میدونستم که بیارم یا نه

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
ایشون توی پست اول میگن از ایرلند وارد کردم یعنی که داخل ایران هستند! بعد میگن الان دوبلین هستم!

حاجی واسه نقشه کشیدن قبلش باید یه مقدار فکر کنید و طرح داشته باشید :lol:

هی خواستم اسپم ندم نشد خدایی :hmm:

mrvilli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا ما که نفهمیدیم چه خبر ، یکی‌ میگه این قیمت هیچکی نمی‌خره علافی رسما ، یکی‌ هم میگه کم میدی ، یکم واضح بگید من بفهمم چه خبر ، به هیشکی هم نمی‌شه اعتماد کرد آخه همه دیگه متخصص گوشین ، من که میگم تا جایی‌ که لازمه سر در میارم ولی‌ نه در حد دوستان مس اینکه ! به هر حال ببخشید وقتتونو هدر دادم

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
والا ما که نفهمیدیم چه خبر ، یکی‌ میگه این قیمت هیچکی نمی‌خره علافی رسما ، یکی‌ هم میگه کم میدی ، یکم واضح بگید من بفهمم چه خبر ، به هیشکی هم نمی‌شه اعتماد کرد آخه همه دیگه متخصص گوشین ، من که میگم تا جایی‌ که لازمه سر در میارم ولی‌ نه در حد دوستان مس اینکه ! به هر حال ببخشید وقتتونو هدر دادم

عذر میخوام اگه 64 گیگ لاک بیارید چقدر قیمت داره ؟

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها
14
داداش انلاک تهران۱۴۲۰ بنده میفروشم با پارت نامبرای بهتر از ایرلند
شما نهایتا ۸۰۰ میتونید لاک رو بفروشید

mrvilli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گفتم که داداش من ، من اولین برام اینجا ترد میزارم اصلا نمیدونستم چه خبر ، اینطوری رفتار می‌کنید با تازه واردا ؟ من اول گفتم آوردم ایران چون می‌خواستم طرف مطمئن باشه که هست بخره ، بعد دیدم چند نفر پیام دادن میخوایم و شماره بده واسه همین مجبور شدم بگم ایران نیستم هنوز

solaria

Registered User
لایک‌ها
9

داداش ميگم ايني كه شما ميفروشي اينجا اين قيمتا نيست. گوشيه شما لاك 16 گيگه. (لاك با انلاك تفاوت داره) . انلاك رو ميشه توش سيم كارت انداخت استفاده كرد. ولي لاك رو نميشه سيم كارت انداخت يعني ميشه انداخت ولي انتن نميده فقط با اپراتوره خودتون تو همون كشور كار ميكنه (سيم كارت همراه اول و ايرانسل كار نميكنه).
اينجا انلاك رو (كه ميشه سيم كارت انداخت و به عنوان تلفن همراه ازش استفاده كرد) 16 گيگش رو ميدن 1 ميليون و 400 هزار تومن.
انلاك 64 گيگ اينجا 1700 ، 800 هست قيمتش.
گوشياي اينجا هيچ فرقي با گوشياي اونجا ندارن همشون از اون طرف ميان و هيچكدوم تو ايران مونتاژ نميشن.
گوشيه لاك شما فعلا مثله ايپاد ميمونه تا وقتي كه يه هزينه اي ندن انلاكش نكنن.
صدا مياد؟؟؟؟؟؟؟

بالا