• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی iphone 4s 16G (lock)

mrvilli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش ميگم ايني كه شما ميفروشي اينجا اين قيمتا نيست. گوشيه شما لاك 16 گيگه. (لاك با انلاك تفاوت داره) . انلاك رو ميشه توش سيم كارت انداخت استفاده كرد. ولي لاك رو نميشه سيم كارت انداخت يعني ميشه انداخت ولي انتن نميده فقط با اپراتوره خودتون تو همون كشور كار ميكنه (سيم كارت همراه اول و ايرانسل كار نميكنه).
اينجا انلاك رو (كه ميشه سيم كارت انداخت و به عنوان تلفن همراه ازش استفاده كرد) 16 گيگش رو ميدن 1 ميليون و 400 هزار تومن.
انلاك 64 گيگ اينجا 1700 ، 800 هست قيمتش.
گوشياي اينجا هيچ فرقي با گوشياي اونجا ندارن همشون از اون طرف ميان و هيچكدوم تو ايران مونتاژ نميشن.
گوشيه لاك شما فعلا مثله ايپاد ميمونه تا وقتي كه يه هزينه اي ندن انلاكش نكنن.
صدا مياد؟؟؟؟؟؟؟
دیگه فرق و رو میدونم که دیگه انقدم دیگه خنگ نیستم، دوست من از یه مغز در پرسیده بود تو ایران که چند می‌خره و اینا طرف گفت ما از چین وارد می‌کنیم خودمون ، واسه همین گفتم شاید کلا تو ایران از چین باشه اگه اصل بیارم بهتره ، در ضمن میدونم اپل تو ایران مونتاژ نمی‌شه . این گوشی هم ۱۶ گیگ لاک هستش که واسه من دقیق در میاد 1,420

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
فکر کنم
یا شما لاک نمیدونی چیه ؟
یا قیمت یورو و دلار رو نمیدونی توی ایران چنده؟
میشه بفرمایید این گوشی هارو با چه ارزی میخرید؟ دلار یا یورو ؟
بعد بهتره بجای ریال ایران ، قیمت رو به همون ارزی که میخرید اعلام کنید شاید یکم اوضاع بهتر بشه!!!!!!!!!!

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
من الان نگا کردم ۶۴ گیگ لک در میاد ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومن ، نمیدونم این قیمت زیاده یا کمه یا چطوریاس کلا

مجدداً عذر میخوام ، بعد 64 گیگ آنلاک فکتوری چقدر در میاد ؟

mrvilli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم
یا شما لاک نمیدونی چیه ؟
یا قیمت یورو و دلار رو نمیدونی توی ایران چنده؟
میشه بفرمایید این گوشی هارو با چه ارزی میخرید؟ دلار یا یورو ؟
بعد بهتره بجای ریال ایران ، قیمت رو به همون ارزی که میخرید اعلام کنید شاید یکم اوضاع بهتر بشه!!!!!!!!!!
اینجا قیمت 4s۱۶ گیگ ۵۸۰ یوروِ

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
والا تا اون جای که من میدونستم و از دوستم تو ایران پرسیدم گفت 1,700 خودش خریده گفتم حتما همینه. حتما خودتون میدونید اونی که از ایران میخرید با اینی که اینجا میفروشن فرق داره

دوست عزیز ، اگر تفاوتی هم وجود داشته باشه ، روی پارت نامبر مشخص میشه ، و در این صورت ، آیفون آنلاک با پارت نامبر LL/A و یا C/A از نظر کیفیت نباید تفاوتی با آیفون لاک AT&T داشته باشه ، و مطمین باشید تو ایران آیفون با پارت نامبر هر کجا رو که بخواید میتونید پیدا کنید ، پس دلیلتون منطقی نیست. به هر حال صرفاً جهت اطلاعتون گفتم.

mrvilli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز ، اگر تفاوتی هم وجود داشته باشه ، روی پارت نامبر مشخص میشه ، و در این صورت ، آیفون آنلاک با پارت نامبر LL/A و یا C/A از نظر کیفیت نباید تفاوتی با آیفون لاک AT&T داشته باشه ، و مطمین باشید تو ایران آیفون با پارت نامبر هر کجا رو که بخواید میتونید پیدا کنید ، پس دلیلتون منطقی نیست. به هر حال صرفاً جهت اطلاعتون گفتم.
ممنونم از اطلاع رسانیتون ، من فقط نمیفهمم چطور این دوست من خودش ۱،۷۰۰ پول داده ولی‌ الان شده ۱،۳۰۰ ، عجیب واقعا

mrvilli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مطمئنی
ما هم توی ایران اینترنت داریم و بلدیم با گوگل کار کنیم ها
مشاهده پیوست 115694 یه نگاه کن sim free هستش.
می‌شه اسم سایت رو بگید منم بدونم ؟ من این لینکو میدم بهتون برید ببینید ، از سایت ودافن هست
Phones For Sale Ireland - Pay as you go Mobile Phone Upgrade Offers From Vodafone Ireland

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
ممنونم از اطلاع رسانیتون ، من فقط نمیفهمم چطور این دوست من خودش ۱،۷۰۰ پول داده ولی‌ الان شده ۱،۳۰۰ ، عجیب واقعا

دوست خوبم ، بعید میدونم دوستتون گوشی لاک خریده باشند ، قیمت آیفون 4s آنلاک فکتوری 32 گیگ نزدیک به همون قیمتی که دوستتون خریدن گردش داره ، ولی اگه لاک 16 گیگ رو یه چنین قیمتی خریدند ، خیلی گرون خریدند

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014
عجیبه مدیرا خیلی کم کار شدن

تاپیک بدون عکس و مشخصات چجوری داره فعالیت میکنه

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
می‌شه اسم سایت رو بگید منم بدونم ؟ من این لینکو میدم بهتون برید ببینید ، از سایت ودافن هست
Phones For Sale Ireland - Pay as you go Mobile Phone Upgrade Offers From Vodafone Ireland

استور خود اپل هستش ، اتفاقاً ایرلند هم هستش

http://store.apple.com/ie/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone4s

Official Apple Store - Buy iPad, iPhone, Mac Computers and Notebooks, iPod and More - Apple Store (U.S.)ie/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone4s

mrvilli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162