من الان نگا کردم ۶۴ گیگ لک در میاد ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومن ، نمیدونم این قیمت زیاده یا کمه یا چطوریاس کلاعذر میخوام اگه 64 گیگ لاک بیارید چقدر قیمت داره ؟
من الان نگا کردم ۶۴ گیگ لک در میاد ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومن ، نمیدونم این قیمت زیاده یا کمه یا چطوریاس کلاعذر میخوام اگه 64 گیگ لاک بیارید چقدر قیمت داره ؟
من الان نگا کردم ۶۴ گیگ لک در میاد ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومن ، نمیدونم این قیمت زیاده یا کمه یا چطوریاس کلا
دیگه فرق و رو میدونم که دیگه انقدم دیگه خنگ نیستم، دوست من از یه مغز در پرسیده بود تو ایران که چند میخره و اینا طرف گفت ما از چین وارد میکنیم خودمون ، واسه همین گفتم شاید کلا تو ایران از چین باشه اگه اصل بیارم بهتره ، در ضمن میدونم اپل تو ایران مونتاژ نمیشه . این گوشی هم ۱۶ گیگ لاک هستش که واسه من دقیق در میاد 1,420داداش ميگم ايني كه شما ميفروشي اينجا اين قيمتا نيست. گوشيه شما لاك 16 گيگه. (لاك با انلاك تفاوت داره) . انلاك رو ميشه توش سيم كارت انداخت استفاده كرد. ولي لاك رو نميشه سيم كارت انداخت يعني ميشه انداخت ولي انتن نميده فقط با اپراتوره خودتون تو همون كشور كار ميكنه (سيم كارت همراه اول و ايرانسل كار نميكنه).
اينجا انلاك رو (كه ميشه سيم كارت انداخت و به عنوان تلفن همراه ازش استفاده كرد) 16 گيگش رو ميدن 1 ميليون و 400 هزار تومن.
انلاك 64 گيگ اينجا 1700 ، 800 هست قيمتش.
گوشياي اينجا هيچ فرقي با گوشياي اونجا ندارن همشون از اون طرف ميان و هيچكدوم تو ايران مونتاژ نميشن.
گوشيه لاك شما فعلا مثله ايپاد ميمونه تا وقتي كه يه هزينه اي ندن انلاكش نكنن.
صدا مياد؟؟؟؟؟؟؟
من الان نگا کردم ۶۴ گیگ لک در میاد ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومن ، نمیدونم این قیمت زیاده یا کمه یا چطوریاس کلا
اینجا قیمت 4s۱۶ گیگ ۵۸۰ یوروِفکر کنم
یا شما لاک نمیدونی چیه ؟
یا قیمت یورو و دلار رو نمیدونی توی ایران چنده؟
میشه بفرمایید این گوشی هارو با چه ارزی میخرید؟ دلار یا یورو ؟
بعد بهتره بجای ریال ایران ، قیمت رو به همون ارزی که میخرید اعلام کنید شاید یکم اوضاع بهتر بشه!!!!!!!!!!
واقعیتش من قیمت آنلاک شدش رو نمیدونممجدداً عذر میخوام ، بعد 64 گیگ آنلاک فکتوری چقدر در میاد ؟
والا تا اون جای که من میدونستم و از دوستم تو ایران پرسیدم گفت 1,700 خودش خریده گفتم حتما همینه. حتما خودتون میدونید اونی که از ایران میخرید با اینی که اینجا میفروشن فرق داره
ممنونم از اطلاع رسانیتون ، من فقط نمیفهمم چطور این دوست من خودش ۱،۷۰۰ پول داده ولی الان شده ۱،۳۰۰ ، عجیب واقعادوست عزیز ، اگر تفاوتی هم وجود داشته باشه ، روی پارت نامبر مشخص میشه ، و در این صورت ، آیفون آنلاک با پارت نامبر LL/A و یا C/A از نظر کیفیت نباید تفاوتی با آیفون لاک AT&T داشته باشه ، و مطمین باشید تو ایران آیفون با پارت نامبر هر کجا رو که بخواید میتونید پیدا کنید ، پس دلیلتون منطقی نیست. به هر حال صرفاً جهت اطلاعتون گفتم.
میشه اسم سایت رو بگید منم بدونم ؟ من این لینکو میدم بهتون برید ببینید ، از سایت ودافن هستمطمئنی
ما هم توی ایران اینترنت داریم و بلدیم با گوگل کار کنیم ها
مشاهده پیوست 115694 یه نگاه کن sim free هستش.
ممنونم از اطلاع رسانیتون ، من فقط نمیفهمم چطور این دوست من خودش ۱،۷۰۰ پول داده ولی الان شده ۱،۳۰۰ ، عجیب واقعا
میشه اسم سایت رو بگید منم بدونم ؟ من این لینکو میدم بهتون برید ببینید ، از سایت ودافن هست
Phones For Sale Ireland - Pay as you go Mobile Phone Upgrade Offers From Vodafone Ireland
جالبه ! من آسان از طرف سایت خود اپل اقدام نکردم اصلا ، خوب شد گفتی هااستور خود اپل هستش ، اتفاقاً ایرلند هم هستش
Buy iPhone 4S in black or white - Apple Store (Republic of Ireland)
Official Apple Store - Buy iPad, iPhone, Mac Computers and Notebooks, iPod and More - Apple Store (U.S.)ie/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone4s
استور خود اپل هستش ، اتفاقاً ایرلند هم هستش
Buy iPhone 4S in black or white - Apple Store (Republic of Ireland)
Official Apple Store - Buy iPad, iPhone, Mac Computers and Notebooks, iPod and More - Apple Store (U.S.)ie/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone4s
کاملا جا افتاد قضیه مرسیآنلاکه اینا واسه اپل ایرلند
کاملا جا افتاد قضیه مرسی