mohamad777
Registered User
- نوشتهها
- 11
- لایکها
- 0
بله یک ملیون پونصد عاشق طبیعت و گشت وگذارم واسه همینم دوربین میخام اما اطلاعاتی از دوربین وعکاسی ندارم تاحالام عکاسی نکردم راهنمایی میخوام میخوام کلاس عکاسی برم
بله یک ملیون پونصد عاشق طبیعت و گشت وگذارم واسه همینم دوربین میخام اما اطلاعاتی از دوربین وعکاسی ندارم تاحالام عکاسی نکردم راهنمایی میخوام میخوام کلاس عکاسی برم
من شدیدا پیشنهادم به شما اینه که هیچی نخرین و ابتدا مطالعه کنید نیاز هاتون بشناسید بعد با توجه به نیاز هاتون خرید کنبد
خیلی اولویتها برای خرید هست . با این پول هزار تا دوربین میشه ست کرد .
کیفیت دوربین . اندازه . زوم . فیلمبرداری . ظاهر دوربین . علاقه به یه برند خاص . و.....
eos 600 رو پیشنهاد میکنم که تقریبا هیچ چیزی کم نداره (چون گفتی کنون دوست داری) که فکر کنم با هزینه ای که گذاشتی کنار جای لنز کیتش یه لنز مثلا زیگما 17-70 که هم زومش بهتره هم مود ماکرو داره و هم دیافراگمش بازتره (کیفیت عکسشم فکر کنم بهتره ) بخری .حق با شماست کنن ترجیح میدم بقیش با خودشما من واسه عکاسی شب و روز طبیعت میخوام دیگه اولویتا با شماچندتا پیشنهاد بدید مشورت میکنم یکیو میخرم لطفا قیمتم بگید راستی اگه با این پول بشه یه دسته دوم تمیزم اما بامشخصات بهتر خرید بم بگید از راهنمایاتون ممنونم پیشاپیش
سلام برای یکی از دوستان به دنبال یک دوربین فیلم برداری هستم و به اصرار ایشون دوربین قابلیت ضبط روی DVD رو داشته باشه حالا نمیدونم این جور مدل ها تولید میشن بازم یا نه
و اینکه من 2 مدل رو مد نظر دارم براش که میخوام قیمت هم متعادل باشه البته
با این تفاسیر این 2 مدل رو میتونم توی بازار پیدا کنم ؟
Sony - UX5
Panasonic - HDC - SX5
قیمت هم اگر دارید ممنون میشم لطف کنید
سلام خدمت دوستان عزیز .
دیشب با یکی از بچه ها رفته بودیم براش دوربین بگیریم ، قیمت ها واقعآ سرسام آور بود .
دوربینی که تا 3 ماه قبل 620 تومن بود ، دیشب قیمت کردیم ، 805 تومن :|
دوستان تو این وضع آشفته ی بازار توصیه می کنن که دوربین بخریم یا تا بعد از عید دست نگه داریم ؟؟ احتمال ارزان شدن مجدد کالاها هست اصلا ؟فروشندها که جواب درستی نمی دن متاستفانه .
eos 600 رو پیشنهاد میکنم که تقریبا هیچ چیزی کم نداره (چون گفتی کنون دوست داری) که فکر کنم با هزینه ای که گذاشتی کنار جای لنز کیتش یه لنز مثلا زیگما 17-70 که هم زومش بهتره هم مود ماکرو داره و هم دیافراگمش بازتره (کیفیت عکسشم فکر کنم بهتره ) بخری .
یه ایراد کنون تو slr ها که برای کاربرهای خانگی مهمه نداشتن فوکوس ممتد حین فیلمبرداریه که تو این مدل خودش 10 برابر زوم دیجیتال بدون افت کیفیت داره ضمن اینکه lcd چرخان داره که واقعا چیز بدرد بخوریه (550 اینارو نداره )
از راهنامیاتون ممنون دوربین ۶۰۰ میخرم اما لنز جی بخرم نفهمیدم اگه یپیشنهاد بدید ممنون میشم . کلاس عکاسی خوب یا کتاب بدرد بخورم اگه سراغ دارین ممنون میشم بم معرفی کنید
سلام
دوستان نظرتون در مورد sony hx100v چیه ؟
تو این رنج وسیع تولیدات عکاسی توسط شرکت هاس سازنده مطمئن باشید هیچ شرکتی دوربین بدی تولید نمیکنه اینکه یه دوربین خوب یا بد باشه بستگی به نیاز های عکاس از دوربینش داره
اگر انتظاراتتون و نوع بیشتر عکاسیتون رو بفرمایید میشه بهتر توضیح داد
اغلب عکس هاتون تو چه ضمینه ای هست؟
به زوم بالا واقعا نیاز دارید؟
الان با این قیمت ها شما همون بدنه 600d رو با تجهیزات اضافه بخرید تقریبا همه بودجه اتون میره
به نظرم با لنز کیت دوربین یه مدتی کار کنید تا نیاز هاتون رو بشناسیبد ببنید به چه فواصلی نیاز دارید
چون پیشنهادات خیلی زیاد میشه اینطوری من چند تاشو میگم
1- اگه نیاز به یه لنز با محدوده کاملی از پوشش احتیاج داشته باشین میتونید به لنز 18-200 کنون با قیمت حدودی800 تا 900 هزار تومن فکر کنید یا لنز 18-270 تامرون نسخه pzd که لنز خوبی هست و قیمتی حدود 800 داره
2- اگر باز هم اولویت تون محدوده رنج باشه میتونید به لنز کیت یه لنز 55-250 کنون نسخه دوم رو اضافه کنید
3- اگه کارتون به طور تخصصی از مراسم باشه میتونید به لنز تامرون 17-50 فکر کنید با قیمتی حدود 800 هزار
4-مقوله ماکرو که کلا جدا است
5- در صورتی که به رنج بالایی احتیاج ندارید میتونید به لنز هایی مثل 17-85 دست دوم یا 28-135 دستم دوم فکر کنید که قیمتی حدود 500 تا 600 دارن الان استوک اشون یا لنز نو 18-135 با قیمتی حدود 600
6 - بهترین انتخاب walkaround واسه لنز های کننون الان 15-85 هست با قیمتی حدود 1400 تومن
7- انتخاب لنز های سری ال مثل 17-40 یا 24-105 که قیمت هاشون 1600 و 2100 هست
در مجموع اول باید نیاز هاتون رو بگید تا بشه دقیق راهنمایی کرد هر کدوم از این لنز ها کارایی قیمت و ایرادات خاص خودشون رو دارند هر کدوم رو خواستید بفرمایید توضیح مفصل بدم بنده با تمام این لنز ها کار کردم رو بدنه های مختلف ( مال خودم نبوده)
موفق و پیروز باشید