با اجازه از استارتر دوستان می شه بفرمایید مایکرو ویو با سولاردم چه تفاوت هایی داره و کدوم مارک ها بهترن؟
مایکرو ویو دلونگی داریم خیلی ازش راضی ام می خواستم بدونم سولاردم چیه؟عوضش کنیم یا نه؟
از یه فروشنده سوال کردم، گفتش سولاردم بجای اشعه از نور استفاده میکنه،
(بیشتر نمیدونم!؟)
بودجه ی 500تومنی ما هم(خانواده) براساس همون سولاردم بود،. اما قیمتشون دوبرابر هست
سولاردم غذا را خوب میپزد و استفاده از آن بسیار آسان است و مثل همه اجاقهای فردار مرکب از مایکروفر و گریلهای معمولی یک اجاق همه کاره اما کوچک است و شما مانند اجاق فردار قابلیت پخت همزمان در طبقات مختلف آن را ندارید. ممکن است بعضی افراد آن را برای خود کافی بدانند اما برای پخت غذاهای خانوادگی به اندازه کافی بزرگ نیست و البته به جز لامپ هالوژنی که به سرعت سرخ شدن غذا در آن کمک میکند، هیچ مزیت دیگری نسبت به مایکروفرهای ترکیبی ندارد. البته بعضی مزیتهای مایکروفرهای ترکیبی مانند گیرنده و حافظه پخت و گرم کردن را هم ندارد. گذشته از نیاز به تعویض و سرویس لامپ هالوژن و هزینه آن، قیمت خود سولاردم نسبت به مایکروفرهای معمولی بسیار گران است.
من توصیه نمی کنم از مایکرو ویو هایی که با اشعه کار می کنند ، استفاده کنید...
سولاردم ِ الجی داریم خیلی م راضییم!
درمورد ِ تفاوتش با مکروفر هم اینکه این خودش درواقع همون مکروفر ِ با اشعه و همه چیز (!) که علاوه بر اون فر هم داره که همون فر ِ نوری ِ که شما میگید . البته فرش خیلی استفاده نمیشه !
ضمنن مصرف برقش هم خیلی پایینه .
دوستان تا 400 تومن ، برای یک نفر چی رو پیشنهاد میکنید؟