• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
مودمی که دارم TP- LINK و مدلش TD - 8840 و جای چهار تا پورت داره و تا حالا من از یکی از پورت ها استفاده کردم خواستم ببینم چطوری میتونم یه سیستم دیگه هم بهش وصل کنم ؟؟ وصل کردن مودم به سیستم دوم کافیه ؟؟ یا کار دیگری باید بکنم ؟؟

سلام دوست عزیز
این دستگاه مودم و روتر هست پس فقط کافیه یک کابل لن به مودم و دستگاه مورد نظر وصل کنی. همین. اگه می خوای همزمان وصل باشن باید مودم روی حالت PPPOE باشه. هیچ تنظیم دیگه نمی خواد.

omid.bomb

Registered User
لایک‌ها
0
مودمی که دارم TP- LINK و مدلش TD - 8840 و جای چهار تا پورت داره و تا حالا من از یکی از پورت ها استفاده کردم خواستم ببینم چطوری میتونم یه سیستم دیگه هم بهش وصل کنم ؟؟ وصل کردن مودم به سیستم دوم کافیه ؟؟ یا کار دیگری باید بکنم ؟؟
سلام
دوست عزیز گفتم که...با سیم لن وصل کن

mohammadghs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . من با مودم TP-LINK به اینترنت وصل میشم . ولی وقتی تو یه روز بیشتر از 200M رو دانلود کنم اینترنتم قطع میشه . اما از ساعت 12 شب به بعد دوباره وصل میشه . اینترنتمو از مخابرات گرفتم وسرعتش هم 256 هست . اگه کسی راه حلی برای مشکل من داره بگه . خیلی ممنون اگه جواب بدید :):):):)

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام . من با مودم TP-LINK به اینترنت وصل میشم . ولی وقتی تو یه روز بیشتر از 200M رو دانلود کنم اینترنتم قطع میشه . اما از ساعت 12 شب به بعد دوباره وصل میشه . اینترنتمو از مخابرات گرفتم وسرعتش هم 256 هست . اگه کسی راه حلی برای مشکل من داره بگه . خیلی ممنون اگه جواب بدید :):):):)

دوست عزیز
فکر کنم اگه تنظیمات رو روی حالت بریج بذارین و کانکشن PPOE بسازید و با کانکشن از کامپیوتر وصل شین. درست شه.

moji_mj_23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من یه مودم gigatech گرفتم مدل ht-wr31g
این مودم سی دی نداره و باید بصورت دستی کانفیگ بشه اگه میشه یه آموزش یا لینکی در مورد این بزارید چون کارم خیلی گیره ممنون از همتون
:thumbsup::thumbsup:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوستان من یه مودم gigatech گرفتم مدل ht-wr31g
این مودم سی دی نداره و باید بصورت دستی کانفیگ بشه اگه میشه یه آموزش یا لینکی در مورد این بزارید چون کارم خیلی گیره ممنون از همتون
:thumbsup::thumbsup:
سلام دوست عزیز این مارک های مودم و از کجا پیدا میکنید ؟؟؟؟؟؟؟

سی دس احتیاج نداره که . مودم رو با کابل لن وصل کن . از توی دفترچش IP مودم و پیدا کن و برو توی صفحه تنظیماتش. روی حالت PPPOE بذار و یوزر و پسورد بده همین.

erfan.f

Registered User
لایک‌ها
4
سلام مودم من TD_W8901Gاست و صفحه ی تنظیماتش باز نمیشود مودمم رو چند بار ریست کردم ولی درست نشد و ویندوس هم عوض کردم ولی نشد لطفا دقیق راهنماییم بکنید لطفا .............هر چی هم 192.168.1.1 میزنم هیچی نمیاد

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام مودم من TD_W8901Gاست و صفحه ی تنظیماتش باز نمیشود مودمم رو چند بار ریست کردم ولی درست نشد و ویندوس هم عوض کردم ولی نشد لطفا دقیق راهنماییم بکنید لطفا .............هر چی هم 192.168.1.1 میزنم هیچی نمیاد

دوست عزیز بیشتر توضیح بدین. با کابل وصل هستین؟؟
دستگاه به روتر وصل شده؟ یعنی به اینترنت وصل هستین؟
توی internet explorer میزنین؟
راهنمایی دقیق تری نمیشه کرد.
فقط مطمئن شین که کابل وصل هست و سیستم به مودم وصل شده.

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
لینک دانلود این مودم کسی داره
از اندیشه سبز خبر گرفته بودم قبلا سی دی رایت کرده بودند داده بودند سی دی گم کردم

comtrend adsl

1307176973.jpg
http://isatice.com/files/item/1307176973.jpg

atila.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مودم تو ثابت موندن چراغ ای دی اس ال چقدر تاثیر داره؟

I n Z a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلـام دوستان
اینترنت ما تازه دیروز وصل شده ولی به یه مشکلی برخورد کردم . دیروز داشتم با وایرلس وبگردی میکردم اومدم اسم وایرلسو عوض کنم نت پریـد . نمیدونم شاید تنظیمات دیگه ای هم دستکاری شده باشه یادم نمیاد :( . الان وصل میشه ولی چراغ اینترنت بعد از چند تا چشمک خاموش میشه و اون پایین گوشه تسکبار ایکون زرده میاد . چند بار هم تنظیمات مودم رو ریست کردم و دوباره تنظیم کردم ولی درست نشد . خواهش میکنم کمک کنید .
N_aggressive%20%2840%29.gif

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلـام دوستان
اینترنت ما تازه دیروز وصل شده ولی به یه مشکلی برخورد کردم . دیروز داشتم با وایرلس وبگردی میکردم اومدم اسم وایرلسو عوض کنم نت پریـد . نمیدونم شاید تنظیمات دیگه ای هم دستکاری شده باشه یادم نمیاد :( . الان وصل میشه ولی چراغ اینترنت بعد از چند تا چشمک خاموش میشه و اون پایین گوشه تسکبار ایکون زرده میاد . چند بار هم تنظیمات مودم رو ریست کردم و دوباره تنظیم کردم ولی درست نشد . خواهش میکنم کمک کنید .
N_aggressive%20%2840%29.gif

دوست عزیز
باید اطلاعات بیشتر بدین.
آخه جایی که اسم وایرلس و عوض میکنین توی مودم با تنظیمات نت فرق داره.
( احیانا مودمتون که تی پی لینک نیست؟؟) نوع و مدل مودم رو بگین؟
یکبار ریست کنید
اول برید توی منو مودمتون و از طریق wizard ش اینترنت و تنظیم کنین به این صورت که : روی حالت PPPOE بذارین - بعد vpi و vci رو روی 0 و 35 بعد هم یوزر و پسورد و وارد کنین. حالا برید سراغ تنظیمات وایرلس و اسمگذاری و رمزگذاری . همین.
باز اگر وصل نشد باید توی تنظیمات شبکه سیستمتون برید و IP دستی بدین.

ahmadreza1368

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان من مودم رو درست کردم وایرلس هست و یه کانکشن با ویندوز برا adsl ساختم
مودم وایرلس هست و من وقتی با گوشی می خوام وصل بشم به نت وصل نمی شه کسی راهی بلد نیست ؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوستان من مودم رو درست کردم وایرلس هست و یه کانکشن با ویندوز برا adsl ساختم
مودم وایرلس هست و من وقتی با گوشی می خوام وصل بشم به نت وصل نمی شه کسی راهی بلد نیست ؟

دوست عزیز شما باید مودم رو روی حالت PPPOE قرار بدی که خودش اتوماتیک وصل بشه.
مگر نه نمیتونید با گوشی به اینترنت وصل بشین.
این حلت که شما تنظیم کردین بهش بریج میگن. این حالت را عوض کنید. و PPPOE بذارین و تنظیم کنین درست میشه.

D@VOOD

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان
من مودمم رو تازه خریدم و رو حالت اتومات تنظیمه اما وقتی قطع میشه دوباره کانکت نمیشه به عبارت دیگه ذوباره شماره نمیگیره. از دوستی پرسیدم گفت باید تو تنظیمات گزینه های زیر رو فعال کنی. اما نمیدونم رو چند تنظیم کنم. از اساتید تقاظا دارم کمکم کنن

مدل: D-LINK 2730U
این سه عبارت رو تو عکسا برام توصیح بدین و بگین رو چند باید بزارم. میخوام مودمم همیشه کانکت باشه و در صورت قطعی خودش شماره گیری کنه تا کانکت بشه.

enable manual MTU set
Enable KeepAlive

Max Fail

عکس اول :
3.JPG

عکس دوم ( قسمت پایین عکس اول)
5.JPG

omdtjk

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان
میخواستم بدونم caller id با adsl مشکل داره؟ یعنی روی خطی که رانژه شده باشه دیگه تلفن، شماره تماس گیرنده رو نشون نمیده؟

David Webb

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان
میخواستم بدونم caller id با adsl مشکل داره؟ یعنی روی خطی که رانژه شده باشه دیگه تلفن، شماره تماس گیرنده رو نشون نمیده؟

گوگل !

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام خدمت دوستان
من مودمم رو تازه خریدم و رو حالت اتومات تنظیمه اما وقتی قطع میشه دوباره کانکت نمیشه به عبارت دیگه ذوباره شماره نمیگیره. از دوستی پرسیدم گفت باید تو تنظیمات گزینه های زیر رو فعال کنی. اما نمیدونم رو چند تنظیم کنم. از اساتید تقاظا دارم کمکم کنن

سلام دوست عزیز به این مواردی که گفتین ربط نداره.
وقتی روی حالت PPPOE هست خودش اتوماتیک وصل میشه.
گزینه اول برای زمانی هست که شما بگید در فلان زمان وصل بشه به نت.
گزینه دوم برای زمانی هست که درحال تلاش برای اتصال هست و وصل نمیشه. که اونم مهم نیست.
شما وقتی نت وصل بشه مودمتون اتوماتیک وصل میشه و اگر نشده پس نت وصل نشده.
در واقع وقتی قطع شده یعنی نت قطع شده.

سلام دوستان
خیر دوست عزیز ربطی نداره.
فقط برای هر دستگاه تلفن روی همون خط باید اسپلیتر داشته باشید.

بالا