Mon_hareF
Registered User
معلومه از اصفهان خاطره های تلخی داریا :دی
این دفعه اومدی مراعاتتو می کنیم![]()
اومد یه تک بزن بگم بچه های چارراه خلجا حالشو بگیرن :دی
معلومه از اصفهان خاطره های تلخی داریا :دی
این دفعه اومدی مراعاتتو می کنیم![]()
کی رنک 7 میخواست کابلی ها - افغانستان
بفرمایید
اومد یه تک بزن بگم بچه های چارراه خلجا حالشو بگیرن :دی
بچه ها امکانش هست توی سیستم های همکاری در فروش خودشون بیان برای این که پورسانت وبمستر رو ندن، یه محصول رو ازلیست سفارش ها حذف کنن؟
چون من مثلا ساعت 1 رفتم توی پنلم دیدیم یه سفارش تازه داده شده اما بعد از نیم ساعت که رفته بودم اون سفارش کلا از لیست پاک شده بود، اصلا به حالت تعویق یا انصراف هم در نیامده بود
امکانش که هست.ولی شاید طرف انصرف داده زنگ زده فروشگاه کنسل کردن ولی حالشو نداشتن مثلا انصراف یززن یا معلق کلن پاکش کردن.یا همون چیزیکه شما گفتی هم میشه.ولی قبلش به پشتیبانیش تیکت بزن.
ولی تا مطمئن نشدی اسم فروشگاهو نگو اینجا که گناه داره..
بله برای همین هم اسم فروشگاه رو نگفتم که مطمئن بشم
اوکی من یه تیکت می زنم بهشون
پ ن: رفتم توی یه سایت، پست ثابت اولش مدیرش یه پست زاشته گفته برای دیدن عکس مدیریت سایت به ادامه مطلب بروید، حالا که عکسو که دیدم 4.5 ساعت خندیدم، ولی در کل پسرها وقتی عکس همو می بینن حتی اگه طرف خیلی هم خوشتیپ باشه از اون عکس بدشون نمی دونم چرا!
به جان خودم گوگل داره بهشون حال میده وهواشونو داره .سایتاشون بدرقم دار بالا میاد.
محتوای ؟آنچنانی که نداره که هفت باشه..
ای بخوشکی شانس..
آدرس سایت طرف؟بله برای همین هم اسم فروشگاه رو نگفتم که مطمئن بشم
اوکی من یه تیکت می زنم بهشون
پ ن: رفتم توی یه سایت، پست ثابت اولش مدیرش یه پست زاشته گفته برای دیدن عکس مدیریت سایت به ادامه مطلب بروید، حالا که عکسو که دیدم 4.5 ساعت خندیدم، ولی در کل پسرها وقتی عکس همو می بینن حتی اگه طرف خیلی هم خوشتیپ باشه از اون عکس بدشون نمی دونم چرا!
برای مشاهده تصویر مدیر سایت به ادامه مطلب مراجعه کنید.
آدرس این سایتی که میگی صاحبش عکسشو گذاشته بده
احتمالش که هست فرهاد ولی خوب اول خوب بررسی کن.
راستی آدرس سایت طرف رو پ خ کن ماهم بخندیم :دی حوصلمون سر رفت.
لطفا فقط دوستانی که قصد دیدن دارن برای ادرس تقاضا کنن :دی
فکر کنم موردی داشته باشه که همینجا بزارمش چون اون خودش پابلیک منتشر کرده:
asanmobile.net
یعنی من توی 6-7 سال گذشته همچین چیزی ندیده بودم(البته منظورم قیافه طرف نیست و هیچ کاری هم با قیافش ندارم ، منظورم کاریه که کرده)
خیلی باحال بود فرهاد :دی کلی خندیدم
طرف آخر اعتماد به نفس هستا![]()
ما که قبلا تبادل کرده بودیم
اره احسان خیلی جالب بود
اصلا یه همچین چیزی (عکس گذاشتن و این که بگه برای دیدن مدیر سایت به ادامه مطلب برید) توی اینترنت نوبره!:دی
پ ن : راستی امیر کجا رفت؟ بد جوری ناراحت شده بود
تبادل چی عزیزم؟؟
فکرنمیکنم.من نبودم.این سایته ماله شماست نکنه؟؟؟:blush:
هی وای من