• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید برنامه های Cydia برای شما

Cityrun

Registered User
لایک‌ها
17
بالا باااش

دوستان بعضی از عوامل با جابجا کردن دلار به حساب هاشون شروع به فروش برنامه های سیدیا میکنن در این انجمن و سایر بازارچه ها

ممکنه در دفعه اول براتون خرید کنند ولی در مراحل بعد حساب سیدیا شما بن میشه و ممکنه به مشکل بخورید

باتشکر
به هرکسی اعتماد نکنید

alienware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا باااش

دوستان بعضی از عوامل با جابجا کردن دلار به حساب هاشون شروع به فروش برنامه های سیدیا میکنن در این انجمن و سایر بازارچه ها

ممکنه در دفعه اول براتون خرید کنند ولی در مراحل بعد حساب سیدیا شما بن میشه و ممکنه به مشکل بخورید

باتشکر
به هرکسی اعتماد نکنید

عذر می خوام چه جوری فقط با جابجا کردن دلار به حساب هاشون می تونن برنامه سیدیا بگیرن ؟!!
بفرمایین ما هم یا بگیریم ؟!!!
بعد راستی شما که اومدین یه اکانت خریدین و با ادد کردن دیگر دوستان به طور مکرر اپ ها رو میفروشین که خطر بن شدن نداره ه ه ه ه ؟!!

Cityrun

Registered User
لایک‌ها
17
عذر می خوام چه جوری فقط با جابجا کردن دلار به حساب هاشون می تونن برنامه سیدیا بگیرن ؟!!
بفرمایین ما هم یا بگیریم ؟!!!
بعد راستی شما که اومدین یه اکانت خریدین و با ادد کردن دیگر دوستان به طور مکرر اپ ها رو میفروشین که خطر بن شدن نداره ه ه ه ه ؟!!

سلام شما دوست من میتونید با اون ها معامله کنید من بابت اکانت هایی که میدم هزینه پرداخت میکنم به سرور امازون و Saurick میتونید از کاربرانی که خرید داشتند بپرسید

و درضمن شما تک پست هستید و معلومه فقط برای این که جواب من رو بدید عضو شدید نکنه شما هم اره تو این کارایید ...... خدا میدونه

در کل دوستان از دست کلاهبردارها درامان باشید !!!!! شرط درامان بودن هم اینه که مواظب باشید

باتشکر

alienware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام شما دوست من میتونید با اون ها معامله کنید من بابت اکانت هایی که میدم هزینه پرداخت میکنم به سرور امازون و Saurick میتونید از کاربرانی که خرید داشتند بپرسید

و درضمن شما تک پست هستید و معلومه فقط برای این که جواب من رو بدید عضو شدید نکنه شما هم اره تو این کارایید ...... خدا میدونه

در کل دوستان از دست کلاهبردارها درامان باشید !!!!! شرط درامان بودن هم اینه که مواظب باشید

باتشکر
اگر تاریخ عضویت رو نگاه کنید متوجه میشید که مربوط به خیلی وقت پیشه !!! ولی خیلی تو این انجمن فعالیت نداشتم !! بهتره الکی به کسی تهمت نزنید !!!
در ضمن بله شما پول دادین ولی یک بار اونم برای یه اکانت سپس دیوایس های دیگرون رو داخل اکانت خودتون اد می کنید و استفاده میکنید !!!
شما کلاهبردار نیستین ولی سودتون خوبه ! (البته هرکسی سوذه هنر و موقعیتی که داره رو میبره , مثل شما ! )

Cityrun

Registered User
لایک‌ها
17
اگر تاریخ عضویت رو نگاه کنید متوجه میشید که مربوط به خیلی وقت پیشه !!! ولی خیلی تو این انجمن فعالیت نداشتم !! بهتره الکی به کسی تهمت نزنید !!!
در ضمن بله شما پول دادین ولی یک بار اونم برای یه اکانت سپس دیوایس های دیگرون رو داخل اکانت خودتون اد می کنید و استفاده میکنید !!!
شما کلاهبردار نیستین ولی سودتون خوبه ! (البته هرکسی سوذه هنر و موقعیتی که داره رو میبره , مثل شما ! )

شما همینه اشتباهتون من هر برنامه ای رو که میفروشم از طرف سیدیا برای من ایمیلی میاد که تایید کنم !!!! همین رمز اصلی بودن و فروش تک تک اکانت ها هستش

شما هم بدون تحقیق حق قضاوت ندارید و لطفا پست من رو خراب نکنید

Cityrun

Registered User
لایک‌ها
17
Celeste با قیمت 13.5 تومن و اگه استقبال خوب باشه 13 تومن قیمت اصلی برنامه 9.99 $

برنامه Photo Albuoms Plus با قیمت 4 تومن قیمت اصلی برنامه 4.99 $

برنامه pwntunes با قیمت 15 تومن قیمت اصلی برنامه 12.99$

برنامه intelliscreenX با قیمت 14 تومن قیمت اصلی برنامه $9.99 + 1$ مالیات = 10.99$

AirBlue Sharing بلوتوث قیمت 11 تومان

دوستان با جای دیگه مقایسه کنید و میبینید که ما بهترین هستیم

یاهو : [email protected]

منتظر شما هستیم

دوستان اگه در انجمن نبودم با من تماس بگیرید 09367429384

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام
بنده چند روز پیش چند تا نرم افزار از ایشون خریداری کردم !
همه چیز عالی بود ...
بسیــــــــــــــــــــــــــــــــار ممنونم :)

Cityrun

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان بالا باشید

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
برنامه photo album + رو خریدم از Cityrun عزیز
قیمتشون خیلی عالی بود و سریع هم پاسخ دادند

vahid_41852

Registered User
لایک‌ها
10
شرایط خرید AirBlue Sharing رو با تخفیف واسم پ خ کنید

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
شرایط خرید cellecet واسم پ خ کنید

REZA147

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من mywi 5 رو میخوام قیمتش چقدر میشه دوست عزیز؟

Cityrun

Registered User
لایک‌ها
17
قیمت برنامه 20 دلار هستش که قیمت ما میشه 35 تومان

بالا