• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند تا سوال کوچیک دیگه !

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
سلام

پعد از اون تاپیک سوالات کوچیک من ! ، که با کمک همه ی دوستان ، حل شدن ، و همینجا دوباره ازشون تشکر میکنم ، حالا دوباره چند تا سوال دیگه رو داشتم . !

ممنون.

1-

فکر میکنم دیده باشید ، که سایت های اخبار فناوری اطلاعات ، مثلا برای ، معرفی آیپد جدید ، میومدن ، برای اینکه به صورت زنده ، پوشش بدن ، صفحه ای رو ایجاد کرده بودن ، و اخبار ، هر لحظه رو که مینوشتن ، زیر اون به ضورت ای جکس میومدن بدون رف رش. مثل این : لینک 1

حالا منم میخوام که برای سایتم چنین ، قابیلیتی رو ایجاد کنم ، که در رویداد های بعدی بتونید به این شیوه پوشش خبری بدیم .

فعلا این اولین سوال باشه تا حل بشه و بعد سوالای دیگه رو می پرسم . مرسی .

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
این پلاگین برای این کار هست : wordpress.org/extend/plugins/live-blogging

دمو پلاگین

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
ممنون. ایول .

حالا این یه مشکلی داره . وقتی پست رو میفرستم ( یعنی اون رویداد رو توی لایو بلاگینگ میفرستم ) این ارور رو میده ولی توی اون صفحه ثبت میشه ولی به صورت ایجکس نیست
:

PHP:
Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to :0 (Failed to parse address "") in /home/foxitir/public_html/wp-content/plugins/live-blogging/live-blogging.php on line 1221

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/foxitir/public_html/wp-content/plugins/live-blogging/live-blogging.php on line 1240

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/foxitir/public_html/wp-content/plugins/live-blogging/live-blogging.php on line 1242

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/foxitir/public_html/wp-content/plugins/live-blogging/live-blogging.php on line 1243

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/foxitir/public_html/wp-content/plugins/live-blogging/live-blogging.php:1221) in /home/foxitir/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 866

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
نصب کردم
ارور نمیده برای من ...

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
نصب کردم
ارور نمیده برای من ...

من قبلا اینو داشتم ولی قبلا نمیدونستم چطور ازش استفاده کنم. اون موقع ارور نمیداد .

یه قسمتی هست که توی کد wp_config فکر کنم ، رم رو افزاریش میدیم با یه کدی ، اون کد رو بهم میدی ؟ اونو افزاریش بدم فکر کنم درست بشه .

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
من قبلا اینو داشتم ولی قبلا نمیدونستم چطور ازش استفاده کنم. اون موقع ارور نمیداد .

یه قسمتی هست که توی کد wp_config فکر کنم ، رم رو افزاریش میدیم با یه کدی ، اون کد رو بهم میدی ؟ اونو افزاریش بدم فکر کنم درست بشه .

این ارور مربوط به حافظه نیست
به هر حال این کدش :
PHP:
define('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
این ارور مربوط به حافظه نیست
به هر حال این کدش :
PHP:
define('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');

اره نشد .

این خط 866 فایل pluggable.php ، نمیدونین که چیکار باید کرد ؟ میشکل از چیه ؟ چون حتی با قالب های دیگه هم انتحان کردم ولی بازم ارور رو داد .

PHP:
	header("Location: $location", true, $status);

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
این مشکل حل شد. ( توی تنظیماتش اون گزینه اول رو باید روی پیفرض میزاشتم )

-------------

مشکل بعدی رو هم در چند ساعت دیگه میام میگم. مرسی از فرجاد عزیز ز.

بالا