• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره تفاوت ipad1 با ipad 2 ؟

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
دوستان یه مدت میخوام تب ایپد بخرم
بودجم زیاد نیست اما واسم یه سوال بود که ایپد 1 با 2 گرافیکش تفاوت داره؟
یعنی واسه پخش فول hd و یا بازی ها ممکنه ایپد 1 کم بیاره cpu یا گرافیکش؟
کلا منی که واسه بازی و فیلم ایپد میخوام بخرم 1 با 2 چه تفاوت ها و محدودیت هایی داره
سپاسسسسسسسسسسسس

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
iPad سری اول به نظر من به درد نمیخوره و پول تو چاه ریختنه .. و تفاوت های زیادی هم با 2 داره .. iPad2 باریک تره ، CPU اش بهتره مشکللات سخت افزاری یک رو نداره ..

2 با 3 تفاوت خیلی آنچنانی نداره که میشه از خیراش گذشت فقط صفحه اش کیفیت Retina داره مثل iPhone و دوربین 5 مگاپیکسل با CPU کمی قوی تر و همان کارکرد iPad2 یعنی حدود 10 ساعت و البته iPad3 پهنای بیشتری داره .. البته زیاد نیست ولی iPad2 باریک تر هست

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
iPad سری اول به نظر من به درد نمیخوره و پول تو چاه ریختنه .. و تفاوت های زیادی هم با 2 داره .. iPad2 باریک تره ، CPU اش بهتره مشکللات سخت افزاری یک رو نداره ..

2 با 3 تفاوت خیلی آنچنانی نداره که میشه از خیراش گذشت فقط صفحه اش کیفیت Retina داره مثل iPhone و دوربین 5 مگاپیکسل با CPU کمی قوی تر و همان کارکرد iPad2 یعنی حدود 10 ساعت و البته iPad3 پهنای بیشتری داره .. البته زیاد نیست ولی iPad2 باریک تر هست

ممنون دوست عزیز بابت اطلاعات
یعنی 1 نخرم؟
بیشتر من واسه بازی و دیدن فیلم ها میخوام
از دوستان کسی راجع به این موضوع و تفاوتش اطلاع داره خبرم کنه
ممنون

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
بچه ها رم ایپد 2 1 گیگ یا 512؟
و این که با این اینترنت های ایرانسل که ماهی 10 تومن داره 2 گیگ میشه با سیمکارتش تو ایپد به نت وصل شد؟
کسی تست کرده؟
یکی جواب بدههههههههههههه

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
هیچکی یعنی ایپد نداره جواب مارو بده؟

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
بچه ها رم ایپد 2 1 گیگ یا 512؟
و این که با این اینترنت های ایرانسل که ماهی 10 تومن داره 2 گیگ میشه با سیمکارتش تو ایپد به نت وصل شد؟
کسی تست کرده؟
یکی جواب بدههههههههههههه

آیپد 2 اون موقع که تازه اومده بود من شنیده بودم میگفتن 512ـه. حالا نمیدونم بالاخره دقیق مشخص شده یا نه!
با سیم کارت ایرانسل میتونید. بنده خودم امتحان کردم. هیچ مشکلی نداره!
اگر برای بازی میخواین فکر میکنم آیپد 2 گزینه ی مناسب تری باشه و مسلما آینده روشنی داره!

موفق باشید :)

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
آیپد 2 اون موقع که تازه اومده بود من شنیده بودم میگفتن 512ـه. حالا نمیدونم بالاخره دقیق مشخص شده یا نه!
با سیم کارت ایرانسل میتونید. بنده خودم امتحان کردم. هیچ مشکلی نداره!
اگر برای بازی میخواین فکر میکنم آیپد 2 گزینه ی مناسب تری باشه و مسلما آینده روشنی داره!

موفق باشید :)

داداش دمت گرم باز شما جواب مارو دادی

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
من ورژن یکشو دارم ، دوشو تا حالا تست نکردم که ببینم فرقشون چیه ولی تقریبا تمام اون کارا رو که میخام انجام میده باتریشم عالیه.

اگر مبخای سیمکارت توش بندازی باید مدل3G بخری و از همون طرحای ایرانسل که گفتی میتونی استفاده کنی.

در مورد ،مغمولا وقتی یه برنامه روی اپل استور میاد به همه ورژن ها میخوره میخوره پس جای نگرانی نیست.

در مورد فیلم ها اگر 720p به بالا باشه فیلمها کمی لنگ میزنه نمیدونم که آیپاد 2 تو این زمینه چطور عمل میکنه

فقط یه مشکل داری که دکمه شماره گیر نداره وسیم کارت ریز هم میخوره و معلوم نیست چطور باید طرحا رو فعال کنی:D

البته شنیدم یه برنامه رایگان رو سیدیا هست ولی تست نکردم .

در کل بستگی به اختلاف قیمتش داره. شما مدل 3g هرکدوم رو قیمت بگیر ببینم چقدر اختلاف قیمت دارن تا بهت بهم میرزه یا نه

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
من ورژن یکشو دارم ، دوشو تا حالا تست نکردم که ببینم فرقشون چیه ولی تقریبا تمام اون کارا رو که میخام انجام میده باتریشم عالیه.

اگر مبخای سیمکارت توش بندازی باید مدل3G بخری و از همون طرحای ایرانسل که گفتی میتونی استفاده کنی.

در مورد ،مغمولا وقتی یه برنامه روی اپل استور میاد به همه ورژن ها میخوره میخوره پس جای نگرانی نیست.

در مورد فیلم ها اگر 720p به بالا باشه فیلمها کمی لنگ میزنه نمیدونم که آیپاد 2 تو این زمینه چطور عمل میکنه

فقط یه مشکل داری که دکمه شماره گیر نداره وسیم کارت ریز هم میخوره و معلوم نیست چطور باید طرحا رو فعال کنی:D

البته شنیدم یه برنامه رایگان رو سیدیا هست ولی تست نکردم .

در کل بستگی به اختلاف قیمتش داره. شما مدل 3g هرکدوم رو قیمت بگیر ببینم چقدر اختلاف قیمت دارن تا بهت بهم میرزه یا نه

اقا دست درد نکنه
لطف کردی وقت گذاشتی
منظ.رت چیه دکمه شماره گیر نداره و سیمکارتش ریزه؟
مگه همه سیمکارت ها اندازشون یکی نیست؟
یکم بیشتر می توضیح می دی
یعنی 720 رو راحت پلی می کنه ؟

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
اقا دست درد نکنه
لطف کردی وقت گذاشتی
منظ.رت چیه دکمه شماره گیر نداره و سیمکارتش ریزه؟
مگه همه سیمکارت ها اندازشون یکی نیست؟
یکم بیشتر می توضیح می دی
یعنی 720 رو راحت پلی می کنه ؟
شرمنده من این جا رو به کل فراموش کردم.
شما وقتی میخای مثلا شارژ وارد سیمکارت کنی باید شماره پین شارژ رو وارد کنی دیگه درسته؟، این دستگاه ای شماره گیرو نداره نه فیزیکی نه مجازی!ولی گویا با یه برنامه جانبی
به اسم queryussd میشه اینکارو کرد که من تست کردم زیاد خوشم نیومد ولی کارو راه میندازه. البته میتونی سیمکارت کوچک شده رو با قسما اضافیش توی موبایل
های دیگه بزاری و شارژ کنی ولی اگه بخای مرتب سیم رو درنیاری ،اون برنامه کارتو راه میندازه
سیم کارت آیفون و آیپد کوچیک تره. موبایلی ها هزار تومن میگیرن سیم معمولی رو به اندازه ای می برن که توی دستگاه جا بگیره
اگه دادی مغازه سیم رو کوپیک کرد ، اون تکه اضافه دورش رو دور ننداز ،چون اگه گاهی بخای با موبایل معمولی از این سیم استفاده کنی اون بدردت می خوره
که سیم کوچیک شده رو میزاری تش و شکل سیمکارت های نرمال بازار میشه.
--------
یه برنامه جانبی به نام Phoneitipad هست که هنوز کرکش نیومده وقیمت ارجینالش حدود 20 دلاره که فروشندگان اینجای بالای 50 میفروشن! با اون
دستگاهت فابلیت تماس هم پیدا میکنه...
-----
در مورد فیلم من منظورم همین 720 های ریپ شده بود نه HD خالض، تازه اونم با یه برنامه خاص نه هر برنامه ای و یک مقدار جزیی هم گیر داره بازم ولی فرمت
اصلی پخش فیلمش مثل همه دستگاه های اپل MP4 ـه. البته دستگاه من Ipad 1 هست و مثل اینکه در مدل دوم و سوم قوی تر شده. اونا نمیدونم قدرتشون در چه حده.
---
شرمنده که یادم رفته بود جواب بدم.

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
دوست عزیز به نظر من یا 2 بگیر یا اصلا نگیر .. الان خیلی از بازی هایی که دارن میان دیگه روی Ipad 1 اجرا نمیشن مثلا Infinity Blade 2 و machinarium و البته اگر هم اجرا بشن دیتیل کمتری دارن .... از نظر سرعت سی پی یو که اصلا حرفشو نزن . کیفیت تصویرشون هم خیلی با هم فرق دارن همون طور که 2 و 3 هم با هم فرق دارن .

2 هم خواستی بگیری 32 بگیر و حتما 3g باشه که بتونی از GPS اش استفاده کنی .

در مورد ایپد جدید هم باید بگم که سی پی یو همون سی پی یو 2 هست فقط مثل اینکه گرافیک 4 برابر شده و اینکه باید منظر ریویو های سایت های معروف باشیم نه خود اپل .

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
iPad 3 و iPad2

صفحه Retina داره با کیفیت 2048x1536 ولی در iPad2 کیفیت 1024x768 هست
دوربین 5 مگاپیکسل
و 4G که به کار ما نمیاد فعلا ..
از نظر ظاهری پهنای بیشتر نیست به iPad2
CPU جدید A5X که تفاوت آنچنانی یا iPad2 نداره .. ( ولی iPad2 حدود 10 برابر از نظر پردازش و 7 برابر از نظر گرافیک از iPad1 بالاتره ) .. فقط iPad3 از گرافیکی که روی PSVita استفاده شده بهره میبره که با iPad2 تفاوت آنچنانی نداره .. یعنی بعید میدونم خیلی محسوس باشه این تفاوت ، چون iPad2 هم گرافیک اش 4 هسته ای است و CPU اش هم 2 هسته ایه ..

هر دو نسخه RAM داخلی DDR2 با ظرفیت 512 مگ رو دارند ..

iPad3 از ماژول Bluetooth 4 استفاده میکنه ولی iPad2 از Bluetooth نسخه 2.1

قیمت iPad3 هم که الان آوردن 3 میلیون و 500 .. که تنها برتری اش از نظر من صفحه Retina هست ! مخصوص افرادی که مطالعه میکنند ..

با توضیجات بالا خریدن iPad1 پیشنهاد نمیشه .. چون گرافیک و CPU اش تقریبا 7 برابر پایین تر از iPad2 هست ..

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
اینقدر دوستان تعریف کردن منم تحریک شدم برم 2 بگیرم:) دست دومشون تو قیمت حدودا چقدر تفاوت دارن؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
اینقدر دوستان تعریف کردن منم تحریک شدم برم 2 بگیرم:) دست دومشون تو قیمت حدودا چقدر تفاوت دارن؟

من یه 16 گیگ 3G در هد آک با 150 دلار برنامه .. کاور مارک دار و محافظ صفحه خریدم به 1 تومان .. مال خودتون هم اگر 64 گیگ باشه تا 700 و اینها راحت میخرن ..

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
من یه 16 گیگ 3G در هد آک با 150 دلار برنامه .. کاور مارک دار و محافظ صفحه خریدم به 1 تومان .. مال خودتون هم اگر 64 گیگ باشه تا 700 و اینها راحت میخرن ..

ممنون از شما دوست گلم:)

بنده خدا استارتر فکر کنم اینقدر دیر جواب گرفت که تا حالا خریدشو کرده

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
شرمنده من این جا رو به کل فراموش کردم.
شما وقتی میخای مثلا شارژ وارد سیمکارت کنی باید شماره پین شارژ رو وارد کنی دیگه درسته؟، این دستگاه ای شماره گیرو نداره نه فیزیکی نه مجازی!ولی گویا با یه برنامه جانبی
به اسم queryussd میشه اینکارو کرد که من تست کردم زیاد خوشم نیومد ولی کارو راه میندازه. البته میتونی سیمکارت کوچک شده رو با قسما اضافیش توی موبایل
های دیگه بزاری و شارژ کنی ولی اگه بخای مرتب سیم رو درنیاری ،اون برنامه کارتو راه میندازه
سیم کارت آیفون و آیپد کوچیک تره. موبایلی ها هزار تومن میگیرن سیم معمولی رو به اندازه ای می برن که توی دستگاه جا بگیره
اگه دادی مغازه سیم رو کوپیک کرد ، اون تکه اضافه دورش رو دور ننداز ،چون اگه گاهی بخای با موبایل معمولی از این سیم استفاده کنی اون بدردت می خوره
که سیم کوچیک شده رو میزاری تش و شکل سیمکارت های نرمال بازار میشه.
--------
یه برنامه جانبی به نام Phoneitipad هست که هنوز کرکش نیومده وقیمت ارجینالش حدود 20 دلاره که فروشندگان اینجای بالای 50 میفروشن! با اون
دستگاهت فابلیت تماس هم پیدا میکنه...
-----
در مورد فیلم من منظورم همین 720 های ریپ شده بود نه HD خالض، تازه اونم با یه برنامه خاص نه هر برنامه ای و یک مقدار جزیی هم گیر داره بازم ولی فرمت
اصلی پخش فیلمش مثل همه دستگاه های اپل MP4 ـه. البته دستگاه من Ipad 1 هست و مثل اینکه در مدل دوم و سوم قوی تر شده. اونا نمیدونم قدرتشون در چه حده.
---
شرمنده که یادم رفته بود جواب بدم.

دست گلت در نکنه کلی اطلاعات مفید دادی بهم
سپاس

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
دوست عزیز به نظر من یا 2 بگیر یا اصلا نگیر .. الان خیلی از بازی هایی که دارن میان دیگه روی Ipad 1 اجرا نمیشن مثلا Infinity Blade 2 و machinarium و البته اگر هم اجرا بشن دیتیل کمتری دارن .... از نظر سرعت سی پی یو که اصلا حرفشو نزن . کیفیت تصویرشون هم خیلی با هم فرق دارن همون طور که 2 و 3 هم با هم فرق دارن .

2 هم خواستی بگیری 32 بگیر و حتما 3g باشه که بتونی از GPS اش استفاده کنی .

در مورد ایپد جدید هم باید بگم که سی پی یو همون سی پی یو 2 هست فقط مثل اینکه گرافیک 4 برابر شده و اینکه باید منظر ریویو های سایت های معروف باشیم نه خود اپل .

ممنون از راهنماییتون
اره بعد عید احتمالا 2 بگیرم 16 3g
مگه 16 کم مارم که گفتین 32 بگیرم؟

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
iPad 3 و iPad2

صفحه Retina داره با کیفیت 2048x1536 ولی در iPad2 کیفیت 1024x768 هست
دوربین 5 مگاپیکسل
و 4G که به کار ما نمیاد فعلا ..
از نظر ظاهری پهنای بیشتر نیست به iPad2
CPU جدید A5X که تفاوت آنچنانی یا iPad2 نداره .. ( ولی iPad2 حدود 10 برابر از نظر پردازش و 7 برابر از نظر گرافیک از iPad1 بالاتره ) .. فقط iPad3 از گرافیکی که روی PSVita استفاده شده بهره میبره که با iPad2 تفاوت آنچنانی نداره .. یعنی بعید میدونم خیلی محسوس باشه این تفاوت ، چون iPad2 هم گرافیک اش 4 هسته ای است و CPU اش هم 2 هسته ایه ..

هر دو نسخه RAM داخلی DDR2 با ظرفیت 512 مگ رو دارند ..

iPad3 از ماژول Bluetooth 4 استفاده میکنه ولی iPad2 از Bluetooth نسخه 2.1

قیمت iPad3 هم که الان آوردن 3 میلیون و 500 .. که تنها برتری اش از نظر من صفحه Retina هست ! مخصوص افرادی که مطالعه میکنند ..

با توضیجات بالا خریدن iPad1 پیشنهاد نمیشه .. چون گرافیک و CPU اش تقریبا 7 برابر پایین تر از iPad2 هست ..

سپاس گذارم
لطف کردید....
اره 2 می گیرم

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
ممنون از شما دوست گلم:)

بنده خدا استارتر فکر کنم اینقدر دیر جواب گرفت که تا حالا خریدشو کرده

نه والا نگرفتم هنوز ... گذاشتم بعد عید چون یکم ارزون تر میشه ایپد 2
یکی از دوستان به شک انداخت منو که گالکسی تب 8.9 بگیرم
چوم میگفت رزولوشینش بالاتره و بهتره واسه فیلم دیدن
نمیدونم باز تا بعد عید یکیشو می گیرم

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان عزیز ککه ایپد 2 دارن باهاش فول اچ دی پلی کردن؟ راحته؟

بالا