APPLE هم تحت تاثیر ایرانخودرو هر چی میاد دم دستش استفاده میکنه
یک میلیون و بیست هزار وجه کم ارزش مملکت
آقا منم ۴ داشتم برای انگلیس بود پیچش ۴ پر بود برام آکبند از انگلیس آورده بودن
خیالتون راحت گوشی مشخص هستش باز نشده
6 پر كه من تا حالا نديدم هر چي داشتم 5 پر بود. 4 پرم تا حالا نديده بودم. با عرض معذرت از استارتر
داداشی نه دیگه کجاش الکیه؟مشخصه گفتم اون تاپیک قبلی منسوخه و الان گذاشتمش به مزایدهاین آیفونو چند روز پیش واسه فروش گذاشتم که متاسفانه بعضی دوستان دنبال خرید ببعی بودند که واسه همین تصمیم گرفتم به مزایده بذارمش شاید استقبال خوب باشه
سلام
یعنی این مزایده و قیمت پایه الان الکیه!؟
پایان مزایده؟
به قول بچه ها آپ حساب کن!
دمت گرم نوید جون،آقایی،چه کنیم دیگه داداش شانس ماست که بهمون این گیرارومیدنگیرای بنی اسراییلی که میگن همینه ها !!!
![]()
پیچ این دو با هم فرق دارن ولی هیچ دلیلی برای باز شدن نیست
من اولاً از وحید عزیز عذرخواهی میکنم بدلیل اینکه اشتباه از بنده بود و به هیچ عنوان قصد خراب کردن تاپیک رو نداشتم، بنده حداقل با 30 تا آیفون کارکردم و هیچ کدوم پیچ 4 پر نداشتند و فکر نمیکردم استانداردهای اپل در این حد باشه...
اشتباه از بنده بود و باید ابهام بوجود آمده رو داخل خصوصی مطرح میکردم تا اینگونه مورد سوءاستفاده ی بعضی ها قرار نگیره ، قصد بنده هم اصلاً ایراد گرفتن نبود فقط چیزی رو شک داشتم که مطرح کردم و البته نباید به این شکل مطرح میکردم.
امیدوارم وحید عزیز به دل نگرفته باشن چون به هیچ عنوان قصد بدی نداشتم...
خواهش میکنم مهرداد جان،این چه حرفیه.شما عزیزی،فقط میگم جالبش اون پست موبایلستان بود که دقیقا بعد اینکه تو گفتی اومده بود زده بود که مثلا بله آقا ما دقت میکنیم:دی
موفق و موید باشی رفیق
سال جدید به کام:دی
دمت گرم نوید جون،آقایی،چه کنیم دیگه داداش شانس ماست که بهمون این گیرارومیدن
اون یکی میگه phone it ipadکار نمیکنه
اون یکی میگه زگ فول بادی آیپد۵تومنه
اینم مدل جدیدش که تازه یه بنده خدایی همین پست آقا مهردادو کپی کرده توی تاپیک موبایلستانم!!!
والا داداش آدم بیزار میشه از گذاشتن عکسای کامل،خوبه یکی عکس نذاره در حالی که کلا گوشیش اون پیچا رو نداشته باشه بعد میفهمین یعنی چی:دی
یه مورد دیگه که خندم میگیره یکی پخ داد گفت:آقا گوشیت باز شده ۴۰۰هم بدی نمیخرمش!!!ا
خیلی باحال بود جوکش
APPLE هم تحت تاثیر ایرانخودرو هر چی میاد دم دستش استفاده میکنه
یک میلیون و بیست هزار وجه کم ارزش مملکت
خواهش میکنم ممنونبازم شرمنده ، ایشالا خوب بفروشید ...
تایید میشه آیفون من هم 4 پر هستشخداییش ایرادایی میگیرین که آدم بیزار میشه از عکس واضح گذاشتن از گوشی،
شمامطمئنی همه شیش پرند؟
من خداروشاهد میگیرم نه تعمیرشده نه پیچاش عوض شده،پیش هر تعمیرکاری میخواینم ببرین،دارم میگم خداروشاهد میگیرم ازین بیشتر؟