• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش امنیا 2 16 گیگ

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
من اون چیزی که خودم میدنم رو گفتم.
دوست دارم بقیه دوستان هم با آگاهی گوشی بخرن.
من خودم هر وقت تاپیک میزنم نظر هر کسی رو آزاد میذارم.
شما هم اگر به گوشیت شک نداری نباید از یک پیشنهاد اینقدر....
اگر میدونی فروش میره بذار چند تا مث من بگن اصلاََ 100 تومن.
اونی که بخواد بخره خودش میدونه چقدر میارزه.

Last edited:

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
من اون چیزی که خودم میدنم رو گفتم.
دوست دارم بقیه دوستان هم با آگاهی گوشی بخرن.
من خودم هر وقت تاپیک میزنم نظر هر کسی رو آزاد میذارم.
شما هم اگر به گوشیت شک نداری نباید از یک پیشنهاد اینقدر....
اگر میدونی فروش میره بذار چند تا مث من بگن اصلاََ 100 تومن.
اونی که بخواد بخره خودش میدونه چقدر میارزه.
من ناراحت نشدم فقط نمیدونم شما چرا ناراحت شدی
شما دیشب برای تعویض پ.خ زدی کربی خودت +130 که مثلا بشه 240 گفتم گوشی شما 110 نمیرزه گفتی مغازه دار 115 خاسته من به شما 110 میدم (هنوزم ندونستم چرا 5 زیر قیمت مغازه دار میخاستی بدی) گفتم این قیمت به کارم نمیاد اگه میخای گوشیت رو بفروش به اون گوشی منو نقدی بخر روش تخفیفم میدم من گوشیتو این قیمت بر نمیدارم دیگه جوابی ندادی تا امروز ساعت 3:41 دقیقه پ.خ زدی رفتم مغازه دوستم گوشی بین 200 تا 220 در نوسانه من منصرف شدم بعد از 5 دقیقه(3:46) اینجا پست زدی گرونه 210 میخام در صورتی که اگه واقعا قصدت خرید بود توی همون پ.خ اینو میگفتی نه توی تاپیک اونم بعد از 5 دقیقه انصراف از خرید که قرار نبود انجام بشه و کلی پ.خ که ردو بدل شده بود اگه گوشی رو میخاستی همون 5 دقیقه پیش توی پ.خ میگفتی 210 میخام نه اینکه توی پ.خ اینجوری بگی و بعد توی تاپیک اینجوری حد اقل صبر میکردی تا شب توی تاپیک پست بدی که بگی نظرم عوض شده شاید طبیعی میشد

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
آقای با هوش منظور من انصراف از اون قیمتی بود که با هم حرف زده بودیم.
بعدم اومدم تو تاپیک و قیمت پیشنهادی جدیدم رو گفتم.
اون قیمت اولیه هم من رو حساب حرف شما گفتم و گفتم لابد قیمتش 270 هست که قیمت پایه زدی ولی بعدش که تحقیق کردم فهمیدم چه کلاه گ... میخواستی سر ملت بذاری(البته من میذارم رو حساب اینکه از قیمت ها خبر نداری.چون با سابقه هستی و از شما بعیده بخوای...)!!!!!
به هر حال من یک پیشنهاد دادم و شما هر قیمتی دوست داری بفروش.
قانون اینجا اینه که خریدار پیشنهاد خودشو میده و فروشنده هم همینطور و...
لطفاََ ادب رو هم رعایت کنید و تاپیک شما چی هست که من بخوام خرابش کنم.
یا حق
هر حرفی داری پخ کن تا جوابتو بدم نمیخوام نظم فروم بهم بریزه.

ReZaTaK7

Registered User
لایک‌ها
148
سلام...
داداش عزیزم قیمت آخرو پ خ کن (خریدارم)

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
آقای با هوش منظور من انصراف از اون قیمتی بود که با هم حرف زده بودیم.
بعدم اومدم تو تاپیک و قیمت پیشنهادی جدیدم رو گفتم.
اون قیمت اولیه هم من رو حساب حرف شما گفتم و گفتم لابد قیمتش 270 هست که قیمت پایه زدی ولی بعدش که تحقیق کردم فهمیدم چه کلاه گ... میخواستی سر ملت بذاری(البته من میذارم رو حساب اینکه از قیمت ها خبر نداری.چون با سابقه هستی و از شما بعیده بخوای...)!!!!!
به هر حال من یک پیشنهاد دادم و شما هر قیمتی دوست داری بفروش.
قانون اینجا اینه که خریدار پیشنهاد خودشو میده و فروشنده هم همینطور و...
لطفاََ ادب رو هم رعایت کنید و تاپیک شما چی هست که من بخوام خرابش کنم.
یا حق
هر حرفی داری پخ کن تا جوابتو بدم نمیخوام نظم فروم بهم بریزه.

بی خیال
معلوم بود قصدتون خرید بود خوب از اون قیمت انصراف دادی میگفتی این قیمت میخام نه تو پ.خ بگی از خرید انصراف میدم و بعدش سریع بیای توی تاپیک بگی گرون میدی 210 میخام شما اگه واقعا خریدار بودی ادامه همون پ.خ میگفتی
دیگه در مورد کلاه اینا هیچی نگم بهتره من از بازار قیمت قبل از گرونی گرفتم اک 420 بود یعنی با گرون شدن بقیه گوشیا این افت قیمت داشته باشه تاپیکام زیرو رو کنی همشونو صادقانه زدم و همه مسائل شفاف گفتم تا اینجا که مشکلی نبوده و خدا رو شکر همه راضی بودند قیمت گزاشتم شما فکر کن چند برابر قیمته کسی خاست میخره کسی نخاد نمیخره
این که کلاه برداری نیست شما فکر خودت باش میگی مغازه دار 115 میخره من بهت 110 میدم!
توی پستام بی ادبی نمیبینم

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
بی خیال
معلوم بود قصدتون خرید بود خوب از اون قیمت انصراف دادی میگفتی این قیمت میخام نه تو پ.خ بگی از خرید انصراف میدم و بعدش سریع بیای توی تاپیک بگی گرون میدی 210 میخام شما اگه واقعا خریدار بودی ادامه همون پ.خ میگفتی
دیگه در مورد کلاه اینا هیچی نگم بهتره من از بازار قیمت قبل از گرونی گرفتم اک 420 بود یعنی با گرون شدن بقیه گوشیا این افت قیمت داشته باشه تاپیکام زیرو رو کنی همشونو صادقانه زدم و همه مسائل شفاف گفتم تا اینجا که مشکلی نبوده و خدا رو شکر همه راضی بودند قیمت گزاشتم شما فکر کن چند برابر قیمته کسی خاست میخره کسی نخاد نمیخره
این که کلاه برداری نیست شما فکر خودت باش میگی مغازه دار 115 میخره من بهت 110 میدم!
توی پستام بی ادبی نمیبینم

ای بابا چه بحثی شد.
استاد. بزرگوار. کار درست. واسه هر چیزی که نمیدونی نباید اظهار نظر کنی که.
گوشی ای که مغازه دار بر میداره با مموری 2 روش گفته که من اینجا مموری رو نمیدم و 5 تومن از قیمت کم کردم واسه مموری.
هر کسی هم که شک داره میتونم آدرس مغازه رو بدم اگر کمتر از 115 گفت گوشی رو مجانی میدم واسه خودش.
این 100 تومن 200 تومنا ارزش این حرفها رو نداره.
راجع به گوشی شما هم .من زورم میاد پول زور بدم.اگر جنس قیمت واقعی خودش رو داشته باشه هیچ غمی نی.
انشالله که جواب تمام ابهاماتتو گرفته باشی.
والسلام.

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
ای بابا چه بحثی شد.
استاد. بزرگوار. کار درست. واسه هر چیزی که نمیدونی نباید اظهار نظر کنی که.
گوشی ای که مغازه دار بر میداره با مموری 2 روش گفته که من اینجا مموری رو نمیدم و 5 تومن از قیمت کم کردم واسه مموری.
هر کسی هم که شک داره میتونم آدرس مغازه رو بدم اگر کمتر از 115 گفت گوشی رو مجانی میدم واسه خودش.
این 100 تومن 200 تومنا ارزش این حرفها رو نداره.
راجع به گوشی شما هم .من زورم میاد پول زور بدم.اگر جنس قیمت واقعی خودش رو داشته باشه هیچ غمی نی.
انشالله که جواب تمام ابهاماتتو گرفته باشی.
والسلام.
اها پس همینو از اول بگو چرا از اول نگفتی من مموری رو نمیدم 110 همون قضیه کلاه اینا دیگه پس نیا بگو میخای کلاه بزاری سر مردم
از اولم ابهامی نبود

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
اها پس همینو از اول بگو چرا از اول نگفتی من مموری رو نمیدم 110 همون قضیه کلاه اینا دیگه پس نیا بگو میخای کلاه بزاری سر مردم
از اولم ابهامی نبود

کسی از من نپرسید که چی همراش داره.
داخل کارتن خوذش مموری نداره و اگر تاپیک گوشی منو نگاه کنید حرفی از مموری نزدم پس طبیعتاََ مموری نداره.

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
کسی از من نپرسید که چی همراش داره.
داخل کارتن خوذش مموری نداره و اگر تاپیک گوشی منو نگاه کنید حرفی از مموری نزدم پس طبیعتاََ مموری نداره.

باشه ................

hkhan1400i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
باs8003 عوض میکنی رو میدم نخواستی نقدی برمیدارم بهم اس بده حتما09352216713

بالا